vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

476 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, thanos1071

Φτηνά καρτομάιζερ για HYBRID, EGO κ.α.(901 σπ.)

Αποσυνδεδεμένος geo

• **
  • 289
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Φτηνά καρτομάιζερ για HYBRID, EGO κ.α.
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 14:57 »
Γνωρίζεται αν υπάρχουν καρτομάιζερ λρ σαν το Hybric-e όχι σαν το giant λόγο του ότι είναι ποιο εμφανίσημα;

Αποσυνδεδεμένος loop80

• **
  • 196
« Απάντηση #46 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 17:32 »
Καλησπέρα λοιπόν παιδιά ο ανταπτορας μια χαρά κάνει για το hybrid τώρα το δουλεύω με το C3 smokymizer και πάει σφαίρα  :)) αλλά και με το giant dual coil μια χαρά είναι, για τα δικα μου γούστα πολύ καλύτερο από το curtomizer του hybrid. :bye:

Αποσυνδεδεμένος crisx

• 567
« Απάντηση #47 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 17:38 »
loop σου κάνει τίποτα παράξενα με την μπαταρία;

Επίσης για αυτό εδώ--->5pc VGO Cartomizers(901/808 threading) http://www.healthcabin.net/index.php?main_page=product_info&cPath=1019&products_id=7820
είδα ότι γράφει "Note: it can not work with DSE901 auto batteries."
Άρα τι παίζει; Με hybrid μπαταρίες θα κάνουμε δουλειά ή όχι;

Αποσυνδεδεμένος loop80

• **
  • 196
« Απάντηση #48 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 17:55 »
Φίλε crisx εμένα με το ανταπτορα δουλεύει άψογα το έχω στα χέρια μου από το πρωί με το C3 και τον dual coil και όλα μια χαρά αλλά δεν το έχω δουλέψει και μέρες για να ξέρω τι θα γίνει, πάντως δε νομίζω να βγάλει πρόβλημα ή θα δούλευε ή δε θα δούλευε. Όσο για το άλλο που λες δεν έχω ιδέα δεν τα έχω πάρει και δεν ξέρω τι παίζει.

Αποσυνδεδεμένος Alexandros_nk

• *
  • 10
« Απάντηση #49 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 18:37 »
loop σου κάνει τίποτα παράξενα με την μπαταρία;

Επίσης για αυτό εδώ--->5pc VGO Cartomizers(901/808 threading) http://www.healthcabin.net/index.php?main_page=product_info&cPath=1019&products_id=7820
είδα ότι γράφει "Note: it can not work with DSE901 auto batteries."
Άρα τι παίζει; Με hybrid μπαταρίες θα κάνουμε δουλειά ή όχι;
Αδελφέ είχα την ίδια ακριβώς απορία γιατί είμαι έτοιμος για παραγγελία (carto-liquid-bαttery) και μου απάντησε ο TEO1188 πως είναι συμβατά..προφανώς έχουν δοκιμαστεί..τώρα γιατί γράφει πως δεν δουλεύουν με αυτόματες μπαταρίες είναι ένα θέμα...

Αποσυνδεδεμένος ekkli

• *
  • 86
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 20:36 »
Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα το Hybrid και Είμαι έτοιμος να παραγγείλω τα κάτωθι απο HealthCabin:
-5pc VGO Cartomizers(901/808 threading)
-11mg HC E-juice/E-Liquid(PG Base. 51 flavors)_Flavor: Tobacco_Size: 110ml
-6mg HC E-juice/E-Liquid(PG Base. 51 flavors)_Flavor: Tobacco_Size: 110ml

Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα cartomizers είναι συμβατα με το Hybrid καθώς και αν εχει δοκιμάσει κανεις τα liquids απο τη συγκεκριμένη εταιρεία?

με βάση την εμπειρία μου με αγορές υγρών από κίνα και συγκεκριμένα από e-cig.com μην αγοράσεις μεγάλη ποσότητα.
αγόρασα 23 διαφορετικές γεύσεις στα 6 ml και ζήτημα να καπνίζονται 3.
οι υπόλοιπες είναι απαράδεκτες.

Αδελφέ είχα την ίδια ακριβώς απορία γιατί είμαι έτοιμος για παραγγελία (carto-liquid-bαttery) και μου απάντησε ο TEO1188 πως είναι συμβατά..προφανώς έχουν δοκιμαστεί..τώρα γιατί γράφει πως δεν δουλεύουν με αυτόματες μπαταρίες είναι ένα θέμα...

επιβεβαιώνω , μια χαρά δουλεύουν μεταξύ τους
και τα καρτό της χελθ κάμπιν με την μπαταρία της ναμπάκο και τα καρτό της ναμπάκο με τη μπαταρία της χελθ κάμπιν.
έχω παραλάβει 3 μέρες.

• *
  • 10
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 20:57 »
με βάση την εμπειρία μου με αγορές υγρών από κίνα και συγκεκριμένα από e-cig.com μην αγοράσεις μεγάλη ποσότητα.
αγόρασα 23 διαφορετικές γεύσεις στα 6 ml και ζήτημα να καπνίζονται 3.
οι υπόλοιπες είναι απαράδεκτες.

επιβεβαιώνω , μια χαρά δουλεύουν μεταξύ τους
και τα καρτό της χελθ κάμπιν με την μπαταρία της ναμπάκο και τα καρτό της ναμπάκο με τη μπαταρία της χελθ κάμπιν.
έχω παραλάβει 3 μέρες.
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες...ενθουσιάστηκα με τις τιμές και ήμουν ετοιμος για 110ml...έχεις να μου προτείνεις κάτι για tobacco...

Αποσυνδεδεμένος ekkli

• *
  • 86
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 21:32 »
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες...ενθουσιάστηκα με τις τιμές και ήμουν ετοιμος για 110ml...έχεις να μου προτείνεις κάτι για tobacco...

με την μικρή μου εμπειρία των 2 εβδομάδων ακριβώς,
είμαι άκρως ικανοποιημένος από αυτό
http://www.easy-eliquid.com/products/Liquid-nicotine-Blended-Tobacco-250ml-PG-Easy-Eliquids.html
το οποίο δυστυχώς δεν φτάνει τα υγρά της ναμπάκο αλλά παρ'όλ'αυτά είναι εξαιρετικό.

τα της e-cig δεν καπνίζονται , απλά .
παρήγγειλα όλες τις πιθανές παραλλαγές στα 12 & 18 mg και PG , PG400 & BM II με γεύση ταμπάκο ρέγκιουλαρ και αν θες στα στέλνω να δοκιμάσεις.
αλλά θα με καταριέσαι και δεν το θέλω.

η διαφορά τιμής μεταξύ easy-eliquid και λοιπών κινέζων είναι μεγάλη αλλά δεν παύουν να είναι πολύ φτηνότερα από τα ναμπάκο.

πάντως , παράγγειλε την ελάχιστη δυνατή ποσότητα από HC έτσι για δοκιμή.
μπορεί να είναι καλύτερα.
εγώ αυτό θα κάνω στην επόμενη αγορά μου.

και κάτι ακόμα , από ότι έχω διαβάσει εδώ ,
σχεδόν όλοι οι παλιοί , προτείνουν λύσεις DIY .
δηλαδή μόνοι μας να φτιάχνουμε τα υγρά μας.
είναι και το οικονομικότερο.
όταν νιώσω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και λήξει και η σύμβαση στο αεροδρόμιο -οπότε θα έχω και πολύ χρόνο- θα το κοιτάξω.

• *
  • 10
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 22:05 »
με την μικρή μου εμπειρία των 2 εβδομάδων ακριβώς,
είμαι άκρως ικανοποιημένος από αυτό
http://www.easy-eliquid.com/products/Liquid-nicotine-Blended-Tobacco-250ml-PG-Easy-Eliquids.html
το οποίο δυστυχώς δεν φτάνει τα υγρά της ναμπάκο αλλά παρ'όλ'αυτά είναι εξαιρετικό.

τα της e-cig δεν καπνίζονται , απλά .
παρήγγειλα όλες τις πιθανές παραλλαγές στα 12 & 18 mg και PG , PG400 & BM II με γεύση ταμπάκο ρέγκιουλαρ και αν θες στα στέλνω να δοκιμάσεις.
αλλά θα με καταριέσαι και δεν το θέλω.

η διαφορά τιμής μεταξύ easy-eliquid και λοιπών κινέζων είναι μεγάλη αλλά δεν παύουν να είναι πολύ φτηνότερα από τα ναμπάκο.

πάντως , παράγγειλε την ελάχιστη δυνατή ποσότητα από HC έτσι για δοκιμή.
μπορεί να είναι καλύτερα.
εγώ αυτό θα κάνω στην επόμενη αγορά μου.

και κάτι ακόμα , από ότι έχω διαβάσει εδώ ,
σχεδόν όλοι οι παλιοί , προτείνουν λύσεις DIY .
δηλαδή μόνοι μας να φτιάχνουμε τα υγρά μας.
είναι και το οικονομικότερο.
όταν νιώσω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και λήξει και η σύμβαση στο αεροδρόμιο -οπότε θα έχω και πολύ χρόνο- θα το κοιτάξω.
Οκ..θα παραγγειλω HC και DEKANG Μικροποσότητες...και τα ξαναλαμε οταν δοκιμαστουν...αν δοκιμασεις τη 'δημιουργια' στειλε εντυπωσεις...

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2011, 01:01 »
παιδια μπορω να πω με σιγουρια οτι ολα τα παραπανω απεδειχθησαν καλη αγορα αφου μετα απο χρηση σχεδον 20 ημερων αρχισε να μειωνεται η αποδοση τους...

σε ποια καρτο αναφερεσαι οταν λες οτι κρατησαν 20 μέρες;
στα vgo 901, στα echo 501, sta kr808d ή στα dual coil?

Αποσυνδεδεμένος kalafan

• 791
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2011, 06:25 »
Σε όλα...τα έχω μοιράσει σε φίλους και όλα δούλεψαν καλά...

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #56 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2011, 11:36 »

Τα μοίρασες σε φίλους... ενημερώνεις και μας... κοινωνική συνείδηση! Σ'ευχαριστώ πολύ. Είχα δει το πρώτο ποστ σου και παρήγγειλα. Περιμένω από μερα σε μέρα. Και πάλι να είσαι καλά και 1000 ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος gc9n

• *
  • 16
« Απάντηση #57 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 10:09 »
Καλημέρα 2 Ερωτήσεις

1)το παρακατω λινκ http://www.healthcabin.net/index.php?main_page=product_info&cPath=1019&products_id=7820
κάνει για N0Bacc0 hybrid?

2)Είναι ασφαλές μαγαζι?

Ευχαριστώ...

Αποσυνδεδεμένος Kir Fanis

• *
  • 862
« Απάντηση #58 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 10:17 »
1. :yes:
2. :yes:

Αποσυνδεδεμένος gc9n

• *
  • 16
« Απάντηση #59 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 10:19 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351387 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104208 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96275 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321465 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602298 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11603 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3106 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609834 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154981 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161975 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4362 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17726 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias