vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

500 επισκέπτες, 6 χρήστες
manoslykos, Tem, thebull, camber, stauros53, vougiouklakis

Η ελληνική νομοθεσία για το άτμισμα (2016)

Nai_Ego

Απ: Η ελληνική νομοθεσία για το άτμισμα (2016)
« Απάντηση #3240 στις: Οκτωβρίου 21, 2018, 08:33 »
Το έκλεισα στα 20 πρώτα λεπτά. Η τσιρίδα και οι διακοπές αυτής της Μαρίας δεν αντέχονται. :wall: :wall: :angry_orange: :angry_orange:

« Απάντηση #3241 στις: Οκτωβρίου 21, 2018, 08:35 »
Και δεν ανοίγουμε ένα νέο θρέντ για τυχάρπαστους, φαφλατάδες αποτυχημένους;
Εξουσιοδότησε κανείς τον κάθε απατεώνα να μιλά εκ μέρους ατμιστων και μαγαζιών παρακάμπτοντας τον Πρόεδρο του ΣεΗτ ;
Άντε γιατί δεν μας έφταναν όλα τα δεινά, έχουμε και μαϊντανούς-πορδές, άσε που είμαστε οφτόπικ! Πολλά χρόνια στο κουρμπέτι ήταν και η Τσιτσιολίνα , έτσι για να θυμούνται οι παλιότεροι. 

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Φύλο: Άντρας
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #3242 στις: Οκτωβρίου 21, 2018, 09:15 »
Επιτρέψτε μου (επειδή κάποιοι το ζήτησαν) ορισμένα νούμερα που αποτελούν καθαρά προσωπική μου εκτίμηση,
α) λόγω της επαγγελματικής μου ενασχόλησης, και
β) λόγω της γνώσης που έχω αποκομίσει από τουλάχιστον 20-25 ακόμα καταστήματα και στην ΑΘήνα και στην επαρχία.

Επαναλαμβάνω μιλάμε για εκτιμήσεις.

α) Το ποσοστό των χρηστών "καθαρού" DIY (δηλαδή συμπυκνωμένα αρώματα, και συνταγές) στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ μικρό. Μιλάμε σαφέστατα για ένα νούμερο κάτω από το 2-3% του ΣΥΝΟΛΟΥ των ατμιστών (υπολογίζεται σε 400.000 - 500.000 σήμερα).

2) Το ποσοστό χρηστών snv/flavor shots υπολογίζεται σε 50-70% του ΣΥΝΟΛΟΥ των ατμιστών. Προφανώς μέσα σε αυτό ανήκουν και πάρα πολλοί που δεν έχουν ιδέα από αυτά τα πράγματα, αλλά τους τα φτιάχνουν επί τόπου και τους παραδίδουν έτοιμα τα καταστήματα (ορθώς ή όχι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο).

3) Το ποσοστό των υπολοίπων που χρησιμοποιούν έτοιμα 10μελα TPD ready φαντάζει πολύ μεγάλο ίσως, αλλά οφείλεται κατά κόρον στο ότι σε αυτά τα προϊόντα στηρίζουν μεγάλο μέρος του τζίρου τους οι μεγάλες αλυσίδες (Nobacco, Alter Ego, κλπ.) στις οποίες το ποσοστό πελατών που αγοράζει 10ml ξεπερνάει το το 70-75%.

Αν αφήσουμε το ΣΥΝΟΛΟ του πληθυσμού (κακώς κατά τη γνώμη μου) και ασχοληθούμε ΜΟΝΟ με τους ενημερωμένους/δικτυωμένους/χομπίστες κλπ. τα νούμερα αλλάζουν άρδην. Φυσικά το σύνολο αυτών των ατμιστών δεν ξεπερνάει με τίποτα τις 4.000 - 5.000 άτομα (ενεργά) πανελλαδικά.

4) Το ποσοστό του DIY υπερδιπλασιάζεται και ανέρχεται σε 10-15%. Πριν χαρεί οποιοσδήποτε λάβετε υπ' όψιν πως η μεγάλη πλειοψηφία αυτών αγοράζει από το εξωτερικό. Άρα για τα καταστήματα το ποσοστό παραμένει χαμηλό.

5) Το ποσοστό των snv/flavor shots αγγίζει σχεδόν όλο το υπόλοιπο, δηλαδή 85-90%. Για κάποια αγγίζει και το 99%. Για τις μεγάλες αλυσίδες είναι πάρα πολύ μικρό, αλλά οι εν λόγω ατμιστές ΔΕΝ ψωνίζουν από αυτές.

6) Η αγορά των 10ml TPD ready είναι σχεδόν ανύπαρκτη εδώ. Μοναδική εξαίρεση θα μπορούσαν να αποτελέσουν τα 10ml υγρά με cbd κλπ. αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μετρηθεί.

Ελπίζω με αυτά τα νούμερα να μπορείτε να βγάλετε όσα συμπεράσματα θέλετε.

Αποσυνδεδεμένος QS-Plan

• 509
« Απάντηση #3243 στις: Οκτωβρίου 21, 2018, 09:29 »
Ένα πρώτο συμπέρασμα μετά τα τελευταία γραφικά, είναι ότι τον ατμοΤσίπρα τον έχουμε, τον ατμοΚαμμένο τον έχουμε... και πλέον ψάχνουμε τον ατμοΚοτζιά...

Αλλά το πιο θλιβερά γραφικό, είναι ότι δεν υπάρχει ούτε στρατηγικός, αλλά ούτε καν ένας στοιχειώδης προγραμματισμός, σχεδιασμός, κλπ κλπ... Ότι του φανεί του κάθε λωλοστεφανή...

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #3244 στις: Οκτωβρίου 21, 2018, 09:35 »
Σχετικά με το χθεσινό live που έγινε στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook, και στο οποίο συμμετείχε ο Γιώργος Δούκας (αυτός που με τις "δηλώσεις" του αναστάτωσε τους πάντες ντε), ο Πάνος Παναγιωτόπουλος (πρόεδρος του ΣΕΕΗΤ), ο Δημήτρης Αγραφιώτης, και πάρα πολλοί άλλοι, έχω να πω ορισμένα πράγματα:

1) Ο Γιώργος Δούκας είναι Πρόεδρος του Συνδικάτου Περιπτερούχων και Mini Market που εκπροσωπεί 20.000 και πλέον μέλη.
Ταυτόχρονα έχει καταστήματα ατμιστικών ειδών.
Ταυτόχρονα είναι ο μεγαλύτερο εισαγωγέας προϊόντων CBD στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.
Ταυτόχρονα είναι το πλέον "δικτυωμένο" άτομο (με συντεχνιακούς όρους) αυτή τη στιγμή, ΚΥΡΙΩΣ λόγω της πρώτης του ιδιότητας που ανέφερα.

2) Ενώ η αρχική μου επιθυμία ήταν να κινηθώ πολύ επιθετικά, τελικά προτίμησα (με πολύ υπομονή, ψυχραιμία, γιόγκα, κλπ.) να κινηθώ εντελώς ήπια (ας πούμε σαν "δημοσιογράφος"), προκειμένου φυσικά να αποκαλύψει ζωντανά όλες τις πτυχές αυτών που σκέπτεται και πράττει, ώστε να ενημερωθούν οι απλοί ατμιστές. Πράγμα που έγινε. Τα συμπεράσματα δικά σας.

3) Αφήστε τα τμήματα του Live στα οποία μιλάω εγώ και η Μαρία (ιδιοκτήτρια των καταστημάτων Atmology στη Θεσσαλονίκη, και της σειράς snv Mama's Candy). Επικεντρωθείτε στο μέρος που μιλάει ο Δούκας, αλλά ΚΑΙ στα σχόλια που γίνονται στο τσατ του Live, και αυτά που είναι απαντήσεις του Πάνου Παναγιωτόπουλου και σε αυτά των απλών ατμιστών. Έχει πολύ γέλιο, πολύ κράξιμο, πολύ "σκάψιμο" και πολύ ζουμί η υπόθεση...

4) Με δική μου πρωτοβουλία, τις αμέσως επόμενες 2-3 ημέρες θα οργανωθεί ένα Live (στο YouTube αυτή τη φορά) με την εξής ιδιαιτερότητα:
Θα υπάρχει ένα "πάνελ" ομιλούντων που θα αποτελείται από 8-10 επαγγελματίες του χώρου (ιδιοκτήτες διαφόρων μεγεθών καταστημάτων, και χονδρέμποροι διανομείς) το οποίο θα απευθύνεται όμως στους απλούς ατμιστές. Θα είναι για πρώτη φορά ίσως μια ευκαιρία να ακούσουν οι ατμιστές/καταναλωτές τις απόψεις και θέσεις της "άλλης πλευράς" από το στόμα των ιδίων, και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Για όσους δεν είδαν το χθεσινό Lilve, και ενδιαφέρονται να το δουν, μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Καλώς ή κακώς είναι στο facebook (δεν έχω κανάλι στο YouTube) αλλά είναι ανοιχτό και προσβάσιμο σε όλους.
ΔΕΝ χρειάζεστε λογαριασμό facebook για να το δείτε.

Αποσυνδεδεμένος Geoslay

• *
  • 25
« Απάντηση #3245 στις: Οκτωβρίου 21, 2018, 12:03 »
Καλημέρα, είδα την συνομιλία και θα σταθώ μόνο στον παράγοντα υγεία, αναφέρθηκε άλλωστε και ο κ. Δούκας σε αυτό. Είπε κάνεις στον κ. Δούκα από τους επαγγελματίες για τα περίπτερα και τα ψιλικά που πωλούνται χύμα τσιγάρα άγνωστης προέλευσης; Συμφωνίες καπνιστών-περιπτερούχων να κρατούν ταινίες φόρου για να δινονται σε αυτούς και να συσκευάζουν πακέτα αγνώστου προελεύσεως;(μου έχει τύχει όταν κάπνιζα). Τα logic που είναι στον ήλιο; Εκεί δεν ισχύει η υγεία; Όλα γίνανε για την κονόμα και τα μερίδια, δεν τους απασχολεί η υγεία. 

Αποσυνδεδεμένος haros

• 521
  • Κατα τον Δαιμονα εαυτου.
« Απάντηση #3246 στις: Οκτωβρίου 21, 2018, 12:06 »
Ευχαριστουμε για την εκτιμηση των ποσοστων, ναι, κατι τετοιο φανταζομουν, λογικο ειναι.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #3247 στις: Οκτωβρίου 21, 2018, 12:25 »
Εγώ βλέπω συντεχνίες και εργατοπατέρες να προσπαθούν ο καθένας με τα μέσα που διαθέτει να βοηθήσει την μπίζνα και την τσέπη του. Καλά κάνουν βεβαίως, όπως και ο καταναλωτής κοιτάει την τσέπη του έτσι κάνουν και οι πωλητές.
Σημασία έχει να μπορούν να πουλάνε, ασχέτως φόρων. Κλείδωσαν τις αγορές από εξωτερικό με την προηγούμενη συμφωνία τους, τώρα πάνε να κλειδώσουν την αυστηρή τυποποίηση των ατμιστικών προϊόντων ώστε να έρθουν στα επίπεδα των τσιγάρων.
Αν ο νόμος πει μόνο 10μελα και shortfill, τότε ο ατμιστής δεν θα έχει άλλη επιλογή . Αυτά θα πωλούνται, αυτά θα αγοράζει από τα καταστήματα που βεβαίως θα τα πουλάνε μια χαρά.
Φυσικά ο ατμιστής είναι αυτός που θα πληρώνει και ΕΦΚ, ΦΠΑ κτλ.

Τέλος, αυτό που λένε για διαφορετική φορολόγηση shortfill  σε σχέση με τα 10μελα, μου φαίνεται μεγάλη παπάντζα.
Σαν να λέμε, θα δεχτεί το κράτος αντί να παίρνει φόρο 1,24 / 10ml να μειωθεί ο φόρος στο 1/5 αφού όλοι λογικά θα αγοράζουν τα οικονομικότερα shortfill.

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #3248 στις: Οκτωβρίου 21, 2018, 12:33 »

[...]Νομιζω οτι του εχουμε αποδοσει υπερφυσικες ικανοτητες διαπραγματευσης.
Επισης οταν πετυχαινεις μεγαλες νικες στο παρασκηνιο δεν κανεις το gossip girl στα facebooks.Ερχεται μια πρωια που βγαινεις καβαλα στο αλογο γιατι ξερεις οτι σαρωσες.
Αυτος σαν βλαχοδημαρχος φερεται.Εκθετει τωρα κοσμο για να εχει να γκρινιαζει μετα.
Μπορει να βγω ψευτης αλλα καμια σοβαροτητα δε βλεπω στις κινησεις του και πολυ περισσοτερο δε βλεπω καμια δεσμευση σε τιποτα.[...]

Αμα εισαι της Νομικης, βρε παιδι μου, δεν πληκτρολογεις, ζωγραφιζεις. Πραγματικα, ρε συ mode plagal, ο τυπος κλασικο δειγμα του ‘χεζω στο δασος’ ναουμε, γιατι μπορουμε. Πλερωνω και σας ξεβρακωνω, μικρα μου χανουμακια, ενα πραμα. :))

Αποσυνδεδεμένος panoskatz

• 550
  • ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ!!!!!gvc.gr
« Απάντηση #3249 στις: Οκτωβρίου 21, 2018, 12:33 »
Όπως θα καταλάβατε από το χτεσινό live παίζονται πολύ άσχημα παιχνίδια πίσω από την πλάτη μας.Το θετικό ότι ο σεεητ θα ξεκινησει νομικές ενέργειες άρα ευελπιστώ ότι η ντροπολογια που έχουν έτοιμη θα πέσει κάποια στιγμή.

@ Το diy δεν είναι μόνο οι συνταγές.Ειναι και τα απλά αρωματακια που ρίχνουμε στην βάση μας.Το snv στην ουσία diy είναι.

Αποσυνδεδεμένος papgeo

• 1
« Απάντηση #3250 στις: Οκτωβρίου 21, 2018, 12:57 »
η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...ένας αγανακτισμένος Ελληνας πολίτης κ ένας απλός άγνωστος ατμιστής...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2018, 13:15 από papgeo »

Αποσυνδεδεμένος Babis V.

• **
  • 123
« Απάντηση #3251 στις: Οκτωβρίου 21, 2018, 13:07 »
Είπα δεν θα ασχοληθώ, αλλά αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι πρέπει να σταθούμε σε κάτι που είπε ο κ. Δούκας και περίπου το ίδιο
έθιξε πιο πριν κι ο admin και, που είναι μάλλον η "ταμπακιέρα" για την οποία δεν μιλάει κανείς από τους ενδιαφερόμενους/εμπλεκόμενους.
Αριθμός μητρώου παραγωγού είπε ο κ.Δούκας, κωδικοί ΚΑΔ αναφέρθηκαν από τον admin...

Δεν είναι άδικο για τον (κάθε) atmos lab (όχι σαν πρόεδρο του ΣΕΕΗΤ αλλά ως παραγωγό) που δηλώνει το επάγγελμα του και φορολογείται
γι αυτό στο εισόδημα του, προκαταβάλει φόρο για την νικοτίνη που εισάγει κλπ, να πρέπει να "ανεχτεί" εμένα τον "Μπάμπη τον φλου" πολιτικό μηχανικό/ατμιστή, που όμως την είδα ξαφνικά παραγωγός αρωμάτων SnV, κι εκμεταλλευόμενος το κενό νόμου κανω disrupt στην αγορά...;

Νομίζω αυτό είναι το "πτυχίο" που ανέφερε ο κ. Δούκας κι αυτός είναι ο λόγος -νομίζω, που ανακίνησε αυτός το θέμα κι όχι ο πρόεδρος του ΣΕΕΗΤ.
Κάτω από αυτό το πρίσμα εξηγείται πιο εύκολα το γιατί δέχτηκε να αναλάβει αυτός την "βρωμικη" δουλειά και να δεχτεί το κράξιμο.

Τα ενδο-σωματειακά τους δεν με απασχολούν/ αφορούν. Δεν παίρνω το μέρος κανενός !
Η όλη TPD είναι για μένα νόμος φασιστικής νοοτροπίας, η δε εφαρμογή της στην χώρα μας είναι συντεχνιακό παιχνίδι (δεν ξέρω για έξω)
κι από την στιγμή που δεν επιτρέπονται οι διασυνοριακές πωλήσεις δεν πρόκειται να υποστηρίξω τα συμφέροντα κανενός παραγωγού/πωλητή.
If shit hits the fan που λένε και στο χωριό μου, θα προτιμήσω να πάρω κομπολόι

Τα υπόλοιπα δικά σας.
Over and out !

Αποσυνδεδεμένος mode plagal

• 501
  • happy people have no stories..
« Απάντηση #3252 στις: Οκτωβρίου 21, 2018, 13:18 »
Αμα εισαι της Νομικης, βρε παιδι μου, δεν πληκτρολογεις, ζωγραφιζεις. Πραγματικα, ρε συ mode plagal, ο τυπος κλασικο δειγμα του ‘χεζω στο δασος’ ναουμε, γιατι μπορουμε. Πλερωνω και σας ξεβρακωνω, μικρα μου χανουμακια, ενα πραμα. :))
της γαστρονομικης ειμαι

Αποσυνδεδεμένος Ntinlanden

• 638
« Απάντηση #3253 στις: Οκτωβρίου 21, 2018, 13:36 »
Σαν ατμιστης και καταναλωτης ατμιστικων, εαν μπορω να συνεχιζω να μπορω να αγορασω απο τα εδω καταστηματα (ατμομαγαζα-φαρμακεια) τα αναλωσιμα μου, αρωματα pg/vg σε τιμες που εμενα σηκώνει η τσεπη μου και κρινω οτι δεν ειναι υπέρογκα και υπερκοστολογιμενα θα συνεχισω το ατμισμα. (Δύσκολο η αληθεια ειναι αυτο το σεναριο με οσα "ακουγονται" ο χρονος θα δειξει)

Εαν παλι εξακολουθώ να μπορω να αγοράζω νομιμα απο καταστηματα εξωτερικου και με συμφέρει καλυτερα θα προτιμήσω αυτη την οδο. Παλι θα συνεχισω το ατμισμα.

Εαν ομως δεν μπορω να κανω τιποτα απο τα παραπανω και εγκλωβίστω στην "τυποποιημένη" αγορα αυτων τον προϊόντων και κρινω οτι δεν με συμφέρει καθολου οικονομικα (που το λογικο θα ειναι να μη  συμφέρει) δεν θα συνεχισω το ατμισμα και εδω που τα λεμε καλο θα μου κανει.

Ξαναγραφω πρεζακι δε πρόκειται να γινω να ψαχνω λυσεις και "μαιμουδιες" για να δω πως θα ταισω τους ντριπερ με υγρα.

Χαμενος παντως δε νομιζω να βγει κανεις, ουτε αυτοι που θα αποχωριστούν το ατμισμα (καλο για την υγεία μας), η γενια δηλ που εμαθε με εναν αλλο τροπο να το προσαρμόζει με τα δικα του θελω, γουστα, οικονομικα συμφεροντα και δε ξερω τι αλλο, ουτε τα καταστήματα αφου θα συνεχισουν με την "επομενη γενια" ατμιστων που θα προσαρμοστούν στα νεα δεδομενα.

Αποσυνδεδεμένος Π. Γιούρσης

• **
  • 492
  • Το μή χείρον εστί βέλτιστον
« Απάντηση #3254 στις: Οκτωβρίου 21, 2018, 13:37 »
.......
Σημασία έχει να μπορούν να πουλάνε, ασχέτως φόρων. Κλείδωσαν τις αγορές από εξωτερικό με την προηγούμενη συμφωνία τους, τώρα πάνε να κλειδώσουν την αυστηρή τυποποίηση των ατμιστικών προϊόντων ώστε να έρθουν στα επίπεδα των τσιγάρων.
Αν ο νόμος πει μόνο 10μελα και shortfill, τότε ο ατμιστής δεν θα έχει άλλη επιλογή . Αυτά θα πωλούνται, αυτά θα αγοράζει από τα καταστήματα που βεβαίως θα τα πουλάνε μια χαρά.
Φυσικά ο ατμιστής είναι αυτός που θα πληρώνει και ΕΦΚ, ΦΠΑ κτλ.
Φίλε μου Thenetpoet.
1. Βεβαίως το πρωτεύον είναι, ό,τι μας χρειάζεται για να ατμίζουμε να υπάρχει και να το αγοράζουμε ελεύθερα.
2. Ενας ατμιστής, επιλέγει το άτμισμα από το κάπνισμα , για 99 διαφορετικούς λόγους. Είναι γνωστοί σε όλους.
ΕΝΑΣ μόνον από αυτούς τους λόγους ήταν το ότι κόστιζε λιγότερο από το τσιγάρο, και αυτό μόνον γι  αυτούς που κάπνιζαν πάνω από 2 πακέτα την ημέρα.
Ακόμη και αν λόγω επιβαρύνσεων , το άτμισμα θα κοστίζει όσο και το κάπνισμα ή ακόμη και παραπάνω, όσοι το επέλεξαν για έναν από τους 98 υπόλοιπους λόγους, αυτοί θα συνεχίσουν να ατμίζουν. Αρκεί να μπορούν να βρουν στην αγορά τον εξοπλισμό και τα υγρά , αδιάφορα ποιος τα πουλάει.
Και στην τελική, ποιος μας είπε ότι το άτμισμα είναι ένα αγαθό που έγινε για τους φτωχούς και άπορους και αναξιοπαθούντες ,επειδή αυτοί δεν μπορούν οικονομικά, να αγοράσουν τσιγάρα. Το άτμισμα είναι κάτι πολύ σπουδαιότερο και μεγαλύτερο από <επίδομα νικοτίνης > για τους αδύναμους οικονομικά.
Οσοι δεν αντέχουν το κόστος να καπνίζουν ή να ατμίζουν, έ ας τα κόψουν, να ησυχάσουν και από τα δύο , Οπως επιτυχημένα αναλύεται στο από πάνω post.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2018, 16:57 από Π. Γιούρσης »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360218 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1018 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114331 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450566 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110837 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375161 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328435 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1083 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6454 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29384 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99972 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F