vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

570 επισκέπτες, 5 χρήστες
stauros53, maprix, gfilip, ZoeM, guss

Η ελληνική νομοθεσία για το άτμισμα (2016)

Αποσυνδεδεμένος Π. Γιούρσης

• **
  • 492
  • Φύλο: Άντρας
  • Το μή χείρον εστί βέλτιστον
Απ: Η ελληνική νομοθεσία για το άτμισμα (2016)
« Απάντηση #3195 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 16:58 »
Θα δεις πως θα σε πονέσει όταν θα σου κόψουν τις μηδενικές του φαρμακείου,αρώματα δεν θα βρίσκεις και με τα έτοιμα θα σου πάει το κόστος στο θεό.Θα σου λένε μια χαρά είσαι.Ετοιμο 10 μέλο,θερμαινόμενο μην είσαι αχάριστος έχεις επιλογές. ....... και εμείς όπως με τις διασυνοριακές θα είμαστε οι μεγάλοι χαμένοι.
Φίλε μου , επειδή απευθύνεσαι μάλλον σε μένα, να σου διευκρινίσω το εξής.
1. Αυτό που περιγράφεις είναι το δυσμενέστερο σενάριο για μας. Αλλοίμονό μας αν επαληθευτεί.
2. Τυχαίνει να είμαι από τα ενημερωμένα  απλά μέλη του φόρουμ μας. Αρα είμαι ανεπηρέαστος για αρκετά Χ χρόνια.
3. Ο χιονισμένος δρόμος στη φωτογραφία κάτω από το όνομά μου, οδηγεί σε ένα από τα δύο γειτονικά κράτη που συνορεύει η Φλώρινα και είναι και τα δύο εκτός ΕΕ. 
    Σύμφωνα με τα # 2 & # 3 ίσως είμαι από τους λίγους που δεν με καίει το θέμα και δεν θα έπρεπε να συμμετέχω.
    Να είσαι καλά.

Αποσυνδεδεμένος Nana

• **
  • 198
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #3196 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 16:59 »
[member=17006]Nana[/member]
Ούτε αυτοί θα μπορούν να πουλάνε βάσεις μηδενικές κι αρώματα.

[member=17565]trandism[/member]
Καμία υπόδειξη δεν έκανα σε κανέναν το πώς θα γράφει...ουτε μπορώ  εκ των πραγμάτων  αλλά  ούτε  και μου ταίριαξε  πότε  στην ζωή μου.
Διακρίνω μια ψιλοεπαρση έτσι;
Χαλάρωσε λιγο. Τα πρόβατα είναι σε άλλη στάνη

Tapatalk user
Ισως κανω λαθος θα δουμε σε λιγο καιρο...

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #3197 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 17:02 »
@trandism  χαλάρωσε λιγάκι βρε φίλος.  ;)
στην τσίτα είναι, τα της "γραφίδας σου"  ;)

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #3198 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 17:12 »
3. Ο χιονισμένος δρόμος στη φωτογραφία κάτω από το όνομά μου, οδηγεί σε ένα από τα δύο γειτονικά κράτη που συνορεύει η Φλώρινα και είναι και τα δύο εκτός ΕΕ.
    Σύμφωνα με τα # 2 & # 3 ίσως είμαι από τους λίγους που δεν με καίει το θέμα και δεν θα έπρεπε να συμμετέχω.
    Να είσαι καλά.
Ειλικρινά πιστεύω ότι η μεγάλη πλειοψηφία των μελών που συμμετέχουν ενεργά στο συγκεκριμένο νήμα, ανήκουν στην κατηγορία του DIY, και είναι λογικό, γιατί αυτοί θα πληγούν άμεσα και καίρια, εάν, και το τονίζω εάν, απαγορευτούν τελικά τα αρωματάκια από το εξωτερικό και η VG/PG στα φαρμακεία. Τώρα πόσοι από αυτούς έχουν κάνει ήδη τη καβάντζα τους για την επόμενη πενταετία, αυτό είναι άλλο θέμα.
Σε ότι με αφορά, έχω κάνει ήδη τη καβάντζα μου, αλλά έχω και τον τρόπο να φέρνω ότι γουστάρω από το εξωτερικό, και μάλιστα σε τιμές που δεν υπάρχουν καν ούτε στο fasttech ή στο Alibaba, εννοώ ακόμα χαμηλότερες τιμές. Αλλά παρόλα αυτά, είμαι εδώ και συμμετέχω με την ταπεινή μου άποψη, γιατί αγαπάω το άτμισμα, έχω ζήσει τη δική μου μετάβαση και δεκάδων άλλων ανθρώπων που έχω βοηθήσει να κάνουν το άλμα από το τσιγάρο στο άτμισμα...

Αποσυνδεδεμένος trandism

• **
  • 194
« Απάντηση #3199 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 17:14 »

Καμία υπόδειξη δεν έκανα σε κανέναν το πώς θα γράφει...ουτε μπορώ  εκ των πραγμάτων  αλλά  ούτε  και μου ταίριαξε  πότε  στην ζωή μου.

Διακρίνω μια ψιλοεπαρση έτσι;
Χαλάρωσε λιγο. Τα πρόβατα είναι σε άλλη στάνη

Tapatalk user
Και αυτό τί ήταν δηλαδή? Υπόδειξη δεν ήταν? --> "Να μην πετάμε ποσοστά που είναι προσωπική μας εκτίμηση εκτός κι αν αναφέρουμε ότι πρόκειται περί δικής μας απόψεως "
Και τα περί στάνης αλλού. 

Αποσυνδεδεμένος ako

• 831
« Απάντηση #3200 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 17:14 »
Τα μαγαζιά θα πουλάνε και θερμαινομενα ήδη ξεκίνησαν κάποιοι...
Στο χέρι μας είναι λοιπόν να ρίξουμε μαύρο σ' αυτά τα καταστήματα, να δουν τί εστί βερίκοκο..

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2386
« Απάντηση #3201 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 17:15 »
και επειδή έχει αναφερθεί ξανά να το γράψω και εγώ μια φορά ακόμη.
Για όσους έχουν μεγάλη στενοχώρια για το μέλλον υπάρχει και αυτή η λύση, αρκετά τίμια και ικανοποιητική.

https://theliquid.gr/?age-verified=a8f79110e6

Αποσυνδεδεμένος trandism

• **
  • 194
« Απάντηση #3202 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 17:15 »
@trandism  χαλάρωσε λιγάκι βρε φίλος.  ;)
στην τσίτα είναι, τα της "γραφίδας σου"  ;)
Μια χαρά είναι τα "της γραφίδας μου". Δεν έχω σκοπό να προλογίζω κάθε πρότασή μου με "κατά τη γνώμη μου". Αν είναι πρόβλημα, περιμένω τον αντμίν να με διώξει να ησυχάσω κιόλας, καλό θα μου κάνει.

Αποσυνδεδεμένος dimspy

• **
  • 179
  • https://secure.avaaz.org/campaign/el/free_ahed
« Απάντηση #3203 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 17:18 »
Τίποτα απολύτως δεν μου διέφυγε και σε κανένα ερώτημα δεν απάντησα. Αν γνώριζα "ποιος και γιατί" δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το αναφέρω. Σε τρεις απαντήσεις σου έχεις βγάλει συμπέρασμα για τον τρόπο που απαντάω, για το ότι μου διαφεύγουν πράγματα και για το ότι σου λέω κάτι συγκεκριμένο για το σενάριό σου, όταν το μόνο που ανέφερα είναι ότι το να κυνηγήσει κάποιος νικοτίνες μεγάλης περιεκτικότητας και μεγάλου όγκου, έχει μια νομική βάση για να το κάνει. Όταν έχει να κάνει με Νόμους, δεν γενικολογώ. Μιλάω πάντα πολύ συγκεκριμένα. Για να απαντήσω λοιπόν στο ερώτημά σου, θα πρέπει να έχω συγκεκριμένα στοιχεία. Και δεν έχω. Ούτε εσύ έχεις. Αν μια τέτοια απάντηση ψάχνεις, μπορείς να ρωτήσεις ευθέως τον πρόεδρο του Σωματείου το οποίο υποψιάζεσαι ότι έχει προβεί στην ενέργεια που αναφέρεις.

Ευχαριστώ Νίκο, είπαμε και το δέκα που έγραψα υπερβολικό φαινόταν.
στοιχεια δεν εχω ....οπως δεν υπαρχουν αποδειξεις οτι τα πρωταθληματα στο ποδοσφαιρο ειναι στημενα εδω κ δεκαετιες......ειπα ξεκαθαρα οτι τα δεδομενα δειχνουν ΣΕΕΗΤ και αναλογιζομενος προσωπικες παλιες εμπειριες καταληγω στο συγκεκριμενο σεναριο.....το αν ειναι σωστο η λαθος  εφοσον δεν υπαρχουν στοιχεια που να το επιβεβαιωνουν ή να το απορριπτουν δεν μπορει να το πει κανεις ...ειναι απλα ενα σεναριο βασισμενο σε ενδειξεις κ προσωπικες εμπειριες ....

αντιθετα εσυ  ειπες κατι συγκεκριμενο για το σεναριο ... ...ειπες  οτι το σεναριο εχει λαθος - αρα εμμεσως το απορριπτεις - με την  αοριστη αιτιολογια της υπαρξης του νομου ...επομενως μου δινεισ βαση να βγαλω συμπερασματα σε σχεση με τα γραφομενα σου......

τεσπα νομιζω οτι καπου ο γραπτος λογος δινει αφορμες για παρεξηγησεις μιας κ το υφος μιας λεξης ή μιας προτασης καποιες φορες δεν γινεται κατανοητο

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• 1613
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #3204 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 17:20 »
@trandism
Όλες οι κουβέντες και τα γραφόμενα έχουν μια ακολουθία...αν απομονώσεις μια λέξη το νόημα αποδίδεται διαφορετικα αν και στην περίπτωση αυτή που αναφέρεις καμία υπόδειξη δεν υπάρχει...ακολουθεί το αν υπάρχει κάποια έρευνα...
Πραγματικά έχεις έπαρση...
 Καλό σ/κ

Tapatalk user

Αποσυνδεδεμένος panoskatz

• 550
  • ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ!!!!!gvc.gr
« Απάντηση #3205 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 17:21 »
Φιλτατε γιουση ούτε και εμένα με νοιάζει και προσωπικά για μένα τις λύσεις τις έχω βρει.Βασεις νικοτίνης φέρνω όπως και το μισό φόρουμ πλέον.Χιλιαδες αρώματα στο εξωτερικό και ακόμα και να τα απαγορεψουν εδώ στα συμπυκνωμένα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.Ευτυχως είμαι τυχερός και έχω συγγενή που δουλεύει χρόνια σε φαρμακείο και από μηδενικές δεν θα μείνω ποτέ εκτός εάν απαγορεψουν να τα χρησιμοποιούν και οι φαρμακοποιοί.Το θέατρο του παραλόγου με ενοχλεί και το ανελέητο κυνήγι που δέχεται η ατμιστικη κοινότητα μόνο στη χώρα μας.Ναι είμαι ρομαντικός και σκέφτομαι και τον διπλανό ατμιστη που για διαφορετικούς λόγους τον αναγκάζουν με το έτσι θέλω σε δικές τους επιλογές ανάλογα με τον συμφέρον τους.

@ Νανά...εύγε που δεν σκέφτεσαι κοντόφθαλμα και έπιασες το νόημα..

@ Babis δεν έχω μαγαζί.Ειμαι ατμιστης από το 2007..
Καλή συνέχεια και ανοιχτά μυαλά...

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #3206 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 17:23 »
Και το snv το θεωρω μια μορφή "ελαφρου" DIY αφου αν μη τι άλλο πρέπει να εχεις μερικες βασικες ερασιτεχνικες παντα γνωσεις για να πετυχεις τη νικοτίνη που θες αλλα και το σωστό ποσοστό PG/VG.

Δεν ειναι βεβαια "σκληρό" DIY που πρέπει να συνδυασεις και αρωματα μεδιαφορετικες ωριμανσεις ανα συνδυασμό που όντως πολύ πιο λιγοι το κανουν (το 2%- 3% ακουγεται πολυ λογικό) , αλλα δεν ειναι και  "ριξε το 10ml νικοτίνη που σου πουλαμε μαζι με το snv στο μπουκαλι με τα 50 ml υγρό" που το κανει και ο πιο άσχετος, αρκει να μην τρεμουν τα χερια του.

Το snv είναι (ήταν?) πολύ πιο διαδεδομενο, απο το "σκληρό" DIY .

Αποσυνδεδεμένος Nana

• **
  • 198
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #3207 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 17:35 »
Στο χέρι μας είναι λοιπόν να ρίξουμε μαύρο σ' αυτά τα καταστήματα, να δουν τί εστί βερίκοκο..
Σε λιγο καιρο ολλα θα πουλανε θερμενομαινα και αν οχι ολλα τα περισσοτερα η σχεδον ολλαεδω θα ειμαστε και θα δουμε  της κωλοτουμπες του αιωνα κυριακη κοντη γιορτη λενε............

Αποσυνδεδεμένος gangelo

• **
  • 463
« Απάντηση #3208 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 17:37 »
Λυπαμαι που το λεω αλλα το νημα καταντησε καφενειο των φιλαθλων και αρχισαν και τσακωμοι..

Μηπως θα ηταν καλυτερα να περιμενουμε ολοι καποια επισημη ανακοινωση απο καποιο φορεα, μια τροπολογια, κατι τελοσπαντων που να μην ειναι παπατζες ποσταρισμενες στο FB?

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος panoskatz

• 550
  • ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ!!!!!gvc.gr
« Απάντηση #3209 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 17:46 »
Το νήμα σε τι αναφέρεται?
Θα καταργηθούν τα φασολάκια??
Όποιος δεν θέλει δεν ασχολείται.Που τον είδατε τον τσακωμό??Ανταλλαγή απόψεων εκφράζουμε.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360182 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1016 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114320 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450514 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110820 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375128 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328421 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1083 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6452 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29383 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99971 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F