vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

566 επισκέπτες, 2 χρήστες
manoslykos, ZoeM

Η ελληνική νομοθεσία για το άτμισμα (2016)

Αποσυνδεδεμένος trandism

• **
  • 194
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Η ελληνική νομοθεσία για το άτμισμα (2016)
« Απάντηση #3180 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 16:02 »
Ξαναλέω: από το μισό εκατομμύριο ατμιστές, πόσοι νομίζεις ότι ασχολούνται με την ιδιοκατασκευή? 
2-3%

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #3181 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 16:10 »
αμα το διαβαζεις 2 φορες τοτε σου διεφυγε  η βασικη ερωτηση κ απορια.....΄΄δεν μπορω να εξηγησω ποιος κ γιατι καρφωσε τις νικοτινες του Ζαχου αφου ο συλλογος κ τα ατμομαγαζα δεν τους ενδιαφερει ΄΄

τωρα να απαντας σε συγκεκριμενο ερωτημα γενικολογοντας για τον νομο χωρις σαφη θεση μπορει να να εχει πολλες ερμηνειες κ ο καθενας επιλεγει αυτη που θελει αναλογα με την ιδιοτητα κ την θεση του.....
Τίποτα απολύτως δεν μου διέφυγε και σε κανένα ερώτημα δεν απάντησα. Αν γνώριζα "ποιος και γιατί" δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το αναφέρω. Σε τρεις απαντήσεις σου έχεις βγάλει συμπέρασμα για τον τρόπο που απαντάω, για το ότι μου διαφεύγουν πράγματα και για το ότι σου λέω κάτι συγκεκριμένο για το σενάριό σου, όταν το μόνο που ανέφερα είναι ότι το να κυνηγήσει κάποιος νικοτίνες μεγάλης περιεκτικότητας και μεγάλου όγκου, έχει μια νομική βάση για να το κάνει. Όταν έχει να κάνει με Νόμους, δεν γενικολογώ. Μιλάω πάντα πολύ συγκεκριμένα. Για να απαντήσω λοιπόν στο ερώτημά σου, θα πρέπει να έχω συγκεκριμένα στοιχεία. Και δεν έχω. Ούτε εσύ έχεις. Αν μια τέτοια απάντηση ψάχνεις, μπορείς να ρωτήσεις ευθέως τον πρόεδρο του Σωματείου το οποίο υποψιάζεσαι ότι έχει προβεί στην ενέργεια που αναφέρεις.

[member=17565]trandism[/member]

Ευχαριστώ Νίκο, είπαμε και το δέκα που έγραψα υπερβολικό φαινόταν.

Αποσυνδεδεμένος panoskatz

• 550
  • ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ!!!!!gvc.gr
« Απάντηση #3182 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 16:13 »
Όταν καλούσε τον κόσμο να κατέβει στο πεζοδρόμιο δεν ήταν πρόεδρος του σεεητ τώρα είναι και πρέπει να κάτσουμε προσοχή.Και φυσικά θα εκφέρουμε την γνώμη μας διότι ο σεεητ από μας ζει και όσο θα βλέπουμε και θα διαβάζουμε περίεργα πράγματα θα λέμε την γνώμη μας.Εσυ εάν θεωρείς αυτά που λέμε τραγικά απλά μην ασχολείσαι.
Ακόμα δημοκρατία έχουμε εάν και νομίζω στο ατμισμα η χούντα ξεκίνησε το 16 και συνεχίζεται ακόμα χειρότερη.

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• 1613
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #3183 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 16:14 »
@trandism
Γιατί υπάρχει κάποια στατιστική επίσημη έρευνα που δεν την ξέρουμε; Από γνωστούς και φίλους κάνουμε έρευνα;
Να μην πετάμε ποσοστά που είναι προσωπική μας εκτίμηση εκτός κι αν αναφέρουμε ότι πρόκειται περί δικής μας απόψεως

Tapatalk user

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #3184 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 16:18 »

Αποσυνδεδεμένος trandism

• **
  • 194
« Απάντηση #3185 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 16:23 »
Γιατί υπάρχει κάποια στατιστική επίσημη έρευνα που δεν την ξέρουμε; Από γνωστούς και φίλους κάνουμε έρευνα;
Να μην πετάμε ποσοστά που είναι προσωπική μας εκτίμηση εκτός κι αν αναφέρουμε ότι πρόκειται περί δικής μας απόψεως

Tapatalk user
Γενικά έχετε ένα θέμα μου φαίνεται εδώ πέρα. Όταν γράφει κάποιος κάτι ΠΡΟΦΑΝΩΣ και είναι η γνώμη του, τί επίσημη έρευνα να υπάρχει δηλαδή? Πώς θα μπορούσε να υπάρχει επίσημη έρευνα?
Όντας διαχειριστής στους Vape Alchemists, μου είναι προφανές πως από τα 12000+ μέλη μας, λιγότερο του 5% ασχολείται με κανονικό DIY και αυτό φαίνεται από τα σχόλια και απο τη συμμετοχή στη ραδιοφωνική εκπομπή και στο ανέβασμα και σχολιασμό συνταγών. Με το δεδομένο πως το Pool των ατμιστών εκεί είναι πολύ πιο προχωρημένο από το γενικό πληθυσμό, το 2-3% είναι μια εκτίμηση πολύ αισιόδοξη για το ποσοστό στον γενικό ατμιστικό πληθυσμό.
Και ναι. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!!!

• 550
  • ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ!!!!!gvc.gr
« Απάντηση #3186 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 16:25 »

Tapatalk user
Έλα ντε!!!
Τότε γιατί τους έπιασε ο πόνος να αφανίσουν ότι έχει σχέση με το diy??Στη δική μου παρέα μεταξύ 10 ατόμων οι μισοί κάνουμε diy..οι άλλοι μισοί απλά βαριουνται και βολεύτηκαν με τα snv

Αποσυνδεδεμένος Π. Γιούρσης

• **
  • 492
  • Το μή χείρον εστί βέλτιστον
« Απάντηση #3187 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 16:30 »
Αν δεν απαγορευτεί η πώληση μη νικοτινούχων υγρών αλλά θα αυξηθεί απλά η τιμή τους, θα συμβούν τα εξής.

1. Εμείς οι ενημερωμένου ατμιστές, κάνοντας την καβάντζα μας, ήδη προαγοράσαμε τις ποσότητες που μας χρειάζονται για τα επόμενα Χ χρόνια. Εμείς κερδίσαμε αρκετές εκατοντάδες ευρώ και οι διανομείς κέρδισαν με τον αυξημένο τζίρο τους. Οπως ακριβώς τον χειμώνα του 2016.

2. Οι υπόλοιποι ατμιστές θα αντιμετωπίσουμε και θα συμβιβαστούμε με τις νέες αυξημένες τιμές όπως ακριβώς κάνουμε με τις αυξήσεις των τιμών του πετρελαίου, της ΔΕΗ , τις αυξήσεις στη φορολογία λόγω μειώσεις του αφορολόγητου τη μείωση συντάξεων και σε τόσα άλλα. Κάποιες ημέρες γκρίνια και πώ πώ ! Και μετά η ζωή συνεχίζεται.

3. Πάντως , να απαγορευτούν οι πωλήσεις των εν λόγω υγρών είναι αδύνατον για άπειρους λόγους, αυτονόητους ή εξειδικευμένους. Συνεπώς ας ελπίσουμε ότι δεν θα μας πονέσουν πολύ.

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 20, 2018, 16:36 από Π. Γιούρσης »

• 1613
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #3188 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 16:31 »
Καλά μην αρπάζεσαι...κι εγώ εκεί που είσαι διαχειριστής μπαίνω μια φορά το τρίμηνο ...κι αν το θυμηθώ..οπότε από τα 12.000 μέλη που λες να υποθέσω ότι καμία 150ρια παρακολουθούν;
Δεν σημαίνει τίποτα βέβαια, αλλά το παρουσιάζετε ως κάτι που εσείς ξέρετε κι οι άλλοι δεν ξέρουν.... Κανείς δεν ξέρει...ο καθένας ας κάνει τους δικούς του υπολογισμούς...
..για το α μέρος...περί φόρουμ...δεν έχουμε πάθει τίποτα...απλά μερικοί δεν εννοούν να κατεβάζουν μασημένη τροφή

Tapatalk user

Αποσυνδεδεμένος Nana

• **
  • 198
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #3189 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 16:37 »
Εγω παντως αυτο που καταλαβα ειναι οτι οι προτασεις που εγιναν ειναι με την συμφωνη γνωμη του προεδρου του ΣΕΕΗΤ μαζι με τον φιλο του τον δουκα  μην το ξεχναμε ειναι και φιλαρακια ......απλα ο αλλος τον εξεθεσε με της αναρτησεις του κατι που δεν ειχε υπολογισει  ο μιιστερ σεεητ και τωρα προσπαθει να μας πεισει για το οτι δεν ειναι ετσι ειναι αλλιως και αρες μαρες να ειχαμε να λεγαμε πολυ δουλεμα μιλαμε..........

• 550
  • ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ!!!!!gvc.gr
« Απάντηση #3190 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 16:37 »
Θα δεις πως θα σε πονέσει όταν θα σου κόψουν τις μηδενικές του φαρμακείου,αρώματα δεν θα βρίσκεις και με τα έτοιμα θα σου πάει το κόστος στο θεό.Θα σου λένε μια χαρά είσαι.Ετοιμο 10 μέλο,θερμαινόμενο μην είσαι αχάριστος έχεις επιλογές.Και στο κάτω κατω βρε αδερφέ πάρε και ένα μαλμπορακι που και που για αλλαγή να καθαρίζουν και οι γευστικοί κάλυκες.Τα μαγαζιά θα πουλάνε και θερμαινομενα ήδη ξεκίνησαν κάποιοι και αυτοί θα βολευτουν και εμείς όπως με τις διασυνοριακές θα είμαστε οι μεγάλοι χαμένοι.

Αποσυνδεδεμένος trandism

• **
  • 194
« Απάντηση #3191 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 16:47 »
Καλά μην αρπάζεσαι...κι εγώ εκεί που είσαι διαχειριστής μπαίνω μια φορά το τρίμηνο ...κι αν το θυμηθώ..οπότε από τα 12.000 μέλη που λες να υποθέσω ότι καμία 150ρια παρακολουθούν;
Δεν σημαίνει τίποτα βέβαια, αλλά το παρουσιάζετε ως κάτι που εσείς ξέρετε κι οι άλλοι δεν ξέρουν.... Κανείς δεν ξέρει...ο καθένας ας κάνει τους δικούς του υπολογισμούς...
..για το α μέρος...περί φόρουμ...δεν έχουμε πάθει τίποτα...απλά μερικοί δεν εννοούν να κατεβάζουν μασημένη τροφή

Tapatalk user
Γινεται να μη μου κάνεις υποδείξεις για το πώς θα γράφω και τί θα γράφω? Το reply button είναι για όλους. Γράψε από κάτω εσύ 30%

Αποσυνδεδεμένος Babis V.

• **
  • 123
« Απάντηση #3192 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 16:51 »
[member=15404]panoskatz[/member]

Ακριβώς επειδή έχουμε δημοκρατία ασχολούμαι αγαπητέ, το ίδιο κι εσύ.

Κάλεσμα σε διαμαρτυρία έγινε και από την ΚΕΑ, που είναι πιο κοντά σε εσένα από τον ΣΕΕΗΤ...
Κάλεσμα στο οποίο νομίζω ανταποκρίθηκε θετικά και το παρών forum, που κι αυτό είναι πιο κοντά σου από τον ΣΕΕΗΤ...
Εκτός κι αν είσαι καταστηματάρχης, οπότε αντιλαμβάνομαι τον διχασμό σου.

Αν είσαι μόνο ατμιστής και κατέβηκες στην διαμαρτυρία εξαιτίας του Προέδρου του ΣΕΕΗΤ, δικαίωμα σου και πάλι,
δεν πρόκειται να κρίνω κανέναν για την αιτία και την αφορμή που τον στέλνει να αγωνιστεί.

Απλά δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχουν τα μικροπολιτικά του ΣΕΕΗΤ σε αυτό το φόρουμ.
Κι αφού έχουμε και δημοκρατία, πήγες και στο βήμα του ΣΕΕΗΤ να καταθέσεις τις απόψεις σου,
ή εκεί δεν είναι και τόσο δημοκράτες όσο εδώ...;

Όπως και νά 'χει μετά από αυτό : "Εσυ εάν θεωρείς αυτά που λέμε τραγικά απλά μην ασχολείσαι." που μάλλον είναι η δική σου άποψη για την δημοκρατία, ομολογώ πως ναι, και να ήθελα, δεν θα ασχοληθώ άλλο.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 20, 2018, 16:57 από Babis V. »

Αποσυνδεδεμένος Nana

• **
  • 198
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #3193 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 16:53 »
Και φυσικα αν κοιταξετε ποσο πουλανε την απλη βαση ο κυριος Σεεητ και ο κυριος δουκας διοτι και ο κυριος δουκας εχει ατμομαγαζο μην το ξεχναμε και αυτο αλλο αν ανεβαζει  φωτο με περιπτερα κτλ θα καταλαβετε γιατι γινετε η μεγαλη φασαρια  πολλα τα λεφτα αρη ελεγε καποτε  ο καλογηρου

• 1613
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #3194 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 16:57 »
@nana
Ούτε αυτοί θα μπορούν να πουλάνε βάσεις μηδενικές κι αρώματα.

@trandism
Καμία υπόδειξη δεν έκανα σε κανέναν το πώς θα γράφει...ουτε μπορώ  εκ των πραγμάτων  αλλά  ούτε  και μου ταίριαξε  πότε  στην ζωή μου.
Διακρίνω μια ψιλοεπαρση έτσι;
Χαλάρωσε λιγο. Τα πρόβατα είναι σε άλλη στάνη

Tapatalk user

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360144 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450469 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110808 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375091 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328391 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F