vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

559 επισκέπτες, 6 χρήστες
lagoudakis, webtool, vougiouklakis, Nikrom, ZoeM, manoslykos

Η ελληνική νομοθεσία για το άτμισμα (2016)

Αποσυνδεδεμένος valsam

• 791
Απ: Η ελληνική νομοθεσία για το άτμισμα (2016)
« Απάντηση #240 στις: Μαΐου 12, 2016, 15:01 »
Aυτα https://www.amazon.co.uk/Nicorette-Step-Invisi-Nicotine-Patches/dp/B0098YQJ36 δηλ. θα επιτρεπονται να τα πουλανε μετα τα καινουργια μετρα?
Αφου είναι 25mg νικοτίνης,η οδηγια δεν λεει εως 20mg μαξ για τα υγρα αναπληρωσης αυτά δηλ. γιατι να μην τα πιανει?

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• 1613
  • Φύλο: Άντρας
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #241 στις: Μαΐου 12, 2016, 15:11 »
Ο καταπληκτικός αυτός νόμος για το άτμισμα έχει τα εξής χαρακτηριστικά και στόχους:

.......................................

Φίλε ατμιστή, δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος. Νομίζω όμως πως ετούτος δω ο τόπος καταστρέφεται μέσα στην παρακμή του. Ο κοινός μας βίος, η κοινωνία μας, το κράτος μας, οι θεσμοί μας, η δημοκρατία μας, η δικαιοσύνη μας έχουν αποτύχει. Και την φρικτη τους αποτυχία την βιώνουμε καθημερινά στις ζωές μας.

................................................
Μοναδική παρηγοριά είναι πως δεν είναι γραφτό και μοιραίο επειδή είμαστε δούλοι να πεθάνουμε δούλοι. Πρέπει σαν πολίτες να απεργαστούμε την δημιουργία ενός ανεξάρτητου κράτους με ένα δημοκρατικό δίκαιο και λειτουργικό πολιτεύμα.

Γιατί ἦθος ἀνθρώπῳ δαίμων και εμείς , συλλογικά, πάμε κυριολεκτικά κατα διαόλου...
[/quote]

Επειδή συμφωνώ σε γενικές γραμμές με το κειμενό σου, απλά προς αποφυγή παρεξηγήσεων ελπίζω ότι αυτά γράφτηκαν καθ' υπερβολή και εν τη ρύμη του λόγου...!!!

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
  • Η πραγματικότητα ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία!
« Απάντηση #242 στις: Μαΐου 12, 2016, 15:19 »
Να η απόδειξη του γιατί πρέπει να γίνονται έλεγχοι στα υγρά... Ποιός να ξέρει τι ατμίζει που την οδήγησε στην παρενέργεια να γράψει:

"Δεν θα το συνέκρινα καν με το συμβατικό τσιγάρο, αλλά θα το τοποθετούσα, από πλευράς επικινδυνότητας, δίπλα στα φρούτα και τα λαχανικά που περιέχουν φυτοφάρμακα…."

..... :hmmm: ....μάλλον DIY από τον κήπο της θα ατμίζει..... :))

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• 1613
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #243 στις: Μαΐου 12, 2016, 15:37 »
Εγώ πάλι διαβάζοντας πολλά απο τα σχόλια για το άρθρο 20, εντόπισα πολλούς (στην πλειοψηφία τους) να κάνουν λόγο
για "Παράνομη κυκλοφορία" των ηλεκτρονικών τσιγάρων τόσα χρόνια....

Παίζει κάτι μ' αυτό ή απλά το έγραψε ένας μάπας και οι άλλοι ακολουθούν;
Πραγματικά όμως μου έκανε μεγάλη εντύπωση....

Αποσυνδεδεμένος kold

• *
  • 52
  • Έχουμε κάτι καινούργιο από υγρά;
« Απάντηση #244 στις: Μαΐου 12, 2016, 15:42 »
Να η απόδειξη του γιατί πρέπει να γίνονται έλεγχοι στα υγρά... Ποιός να ξέρει τι ατμίζει που την οδήγησε στην παρενέργεια να γράψει:

"Δεν θα το συνέκρινα καν με το συμβατικό τσιγάρο, αλλά θα το τοποθετούσα, από πλευράς επικινδυνότητας, δίπλα στα φρούτα και τα λαχανικά που περιέχουν φυτοφάρμακα…."

..... :hmmm: ....μάλλον DIY από τον κήπο της θα ατμίζει..... :))

Μάλλον έκανε extract από φρούτα του κήπου της και θα είχε βάλει θειάφι. Τρελό χτύπημα.

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #245 στις: Μαΐου 12, 2016, 15:54 »
Busted!
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια και για την μη παράθεση του ονόματος ;)

:thumpup: :thumpup:
Κάτι παρόμοιο ήθελα να στείλω  και εγώ το έψαξα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω τον τρόπο για το πως αποστέλλονται μηνύματα στη
συγκεκριμένη σελίδα.
Σκέφτηκα να στείλω το μήνυμα με ατμό (από τον καπνό) αλλά θα μπορούσαν να με κατηγορήσουν για έμεση διαφήμιση του η.τ. :dontknow:

Βλέπετε οι γνώσεις του papoys γύρω από τα θέματα ίντερνετ και τεχνολογίας είναι περιορισμένες.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #246 στις: Μαΐου 12, 2016, 18:35 »
Προσωπικά, επιθυμώ να ευχαριστήσω όσους μπήκαν στον κόπο να γράψουν κάτι, άσχετα αν έγραψαν απλά ένα μπινελίκι, ένα σεντόνι, αν δημοσιεύτηκε το σχόλιό τους ή όχι. Και περισσότερο θέλω να το κάνω αυτό καθώς ΟΛΟΙ γνωρίζαμε πως είτε γράψουμε είτε όχι, κανένα ρόλο δεν παίζει. Δεν μπορώ επίσης να μην αναφέρω ότι με στενοχωρεί το γεγονός ότι έπρεπε να γίνει κάτι τόσο χοντρό για να δείξουμε κάποια σημάδια ένωσης ως κοινότητα, και αυτό τελευταία στιγμή.

Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα, μια δημόσια διαβούλευση παίζει το ρόλο του Think Tank. Ένα μέρος από το οποίο ο Νομοθέτης μπορεί να αντλήσει ιδέες, καθώς αναγνωρίζει πως ο συντάκτης του εκάστοτε νομοσχεδίου, δεν δύναται να γνωρίζει στο έπακρο ΟΛΕΣ τις παραμέτρους. Εδώ δυστυχώς, ο Νομοθέτης έχει το αλάθητο. Μπορεί ο οποιοσδήποτε άσχετος με το αντικείμενο να συντάξει ένα σχέδιο Νόμου και η κομματική γραμμή θα επιβάλει ψήφιση ή διαγραφή.

Καλώς ή κακώς, το μπαλάκι τώρα είναι στα χέρια των κατασκευαστών και των εισαγωγέων. Μόνο που για να φάει σουτ το μπαλάκι, απαιτούνται χρήματα και δικηγόρος με κάκαλα (και όχι κάκαλα δικηγόρος). Υπάρχει και το ΣτΕ...

Όσο για μας, τους απλούς ατμιστές, δυστυχώς θα πρέπει:
α) Να ζήσουμε με την αμφιβολία για το αν θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι παραπάνω τα δύο τελευταία χρόνια που γνωρίζαμε μέχρι και την ημερομηνία ψήφισης του Ν/Σ.
β) Να επιστρέψουμε σε πατροπαράδοτες νοοτροπίες, όπως "βλέποντας και κάνοντας" και "έχει ο Θεός". Κάποιοι ίσως πάνε και ένα βήμα παραπάνω, σε στυλ "εγώ καβατζωμένος είμαι με τον α, β, τρόπο".

γ) Να περιμένουμε αρκετό καιρό ακόμα μέχρι να δούμε τι ακριβώς θα συμβεί, αν και τι τρόπο θα βρουν οι προμηθευτές μας για να λυγίσουν το νομοθετικό πλαίσιο και πόσο θα μας χτυπήσει αυτό τις καθημερινές μας συνήθειες και πρακτικές.

Για άλλη μια φορά πάντως, προσωπικά ευχαριστώ. :thank_you2:

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #247 στις: Μαΐου 12, 2016, 18:47 »

Ο αγώνας συνεχίζεται.

Αποσυνδεδεμένος mimis

• 1315
  • Λατρεύω τις δίχρονες γαλέρες
    • Webcam - Κέρκυρα
« Απάντηση #248 στις: Μαΐου 12, 2016, 18:52 »
Μισό λεπτό βρε ΑΣΜ.
Εγω έχω καβατζώσει 120 ml βαση και μου φτανει για 1 μηνα, γιατί να μου κάτσει κάπως που κάποιος συνατμιστής σκεφτηκε/ μπόρεσε να προμηθευτεί για 2-3 χρόνια;
Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε  ως ατμιστική κοινότητα για το νομοσχέδιο; Μην φορτώνουμε στις πλάτες μας την ανεπάρκεια των διοικούντων τη Χώρα.
Υπάρχουν τόσα σημαντικά που παλεύουμε καθημερινά, για τα παιδιά μας, την εργασία μας (δεν ξερω αν ασκεις το επάγγελμα ως ιδιοκτήτης, φαντάζομαι όμως ξερεις προς τα που πάνε τα μικρομεσαία λογιστήρια), την υγεία μας.
Το άτμισμα υποτίθεται ειναι κάτι που μας ηρεμεί, αν ειναι να το βάλω ως πρόβλημα, συγνώμη δεν αντέχω άλλα. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ, αυτο που αντέχω, αλλά όχι και να έχω τύψεις που δεν προνόησα να πάλεψω γι αυτό προ διετίας.
Με όλη τη συμπαθεια, και όλο το θάρρος που σου έχω τολμώ να τα πώ αυτα.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #249 στις: Μαΐου 12, 2016, 19:08 »
 :)) ΑΣΜ :))
Κάτι χρονάκια έχω να το ακούσω αυτό!

Ελπίζω να έχεις παρατηρήσει ότι συνήθως είμαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που γράφω. Δεν έγραψα "θα μπορούσαμε" αλλά "αν θα μπορούσαμε". Όπως επίσης δεν υποννόησα καν κάτι για όσους φρόντισαν να στοκάρουν. Τη νοοτροπία "εγώ να μαι καλά και οι άλλοι ΝΑ" στηλίτευσα στο χαλαρό...

Ναι, ιδιοκτήτης είμαι και ναι, βλέπω που οδεύομεν. Όπως επίσης αναγνωρίζω πόσο σημαντικό είναι το άτμισμα στην ψυχική μου ηρεμία με το φανταστικό επάγγελμα που εξασκώ. Και ασχολούμαι κάπως παραπάνω με το πως θα επηρρεαστεί η καθημερινότητά μου στον ατμό καθώς θέλω να τη διατηρήσω αυτή την ψυχική ηρεμία!

Το πως θα χειριστεί ο καθένας τις εξελίξεις από εδώ και στο εξής, είναι καθαρά προσωπική επιλογή. Προφανώς και δεν συστήνω τύψεις. Μεταφέρω όμως νοοτροπίες που έχω συναντήσει ως στάσεις ζωής. Και μια πολύ διαδεδομένη, είναι η "αν τότε χχχχχχχχ, σήμερα θα ψψψψψψψψ". Προσοχή: μεταφέρω, δεν ενστερνίζομαι! Και είναι κάτι που το βλέπω συχνά σε πελάτες μου. Και είμαι από αυτούς που απεχθάνονται το "στα έλεγα εγώ". Αντ' αυτού, στο "αν τότε χχχχχχχχ, σήμερα θα ψψψψψψψψ", απαντώ "ναι, αλλά εσύ τότε ζζζζζζζζζ, που σου φάνηκε λιγότερο επώδυνο/επικύνδυνο/φθηνό (και άλλοι επιθετικοί προσδιορισμοί)".

Αποσυνδεδεμένος Lorentzo

• *
  • 71
« Απάντηση #250 στις: Μαΐου 12, 2016, 19:44 »
Άλλη μια απάτη η και καλά "διαβούλευση" που θα τη λάβουν σοβαρά υπ'όψιν οι πολιτικάτζηδες :))
Επέλεξα να τους γράψω στα @@ μου και να μη γράψω λέξη στις προαποφασισμένες "διαβουλεύσεις" τους.
Όπου τους συναντάτε πνίχτε τους..... στον ατμό ;D

Αποσυνδεδεμένος spitha

• *
  • 41
  • Φύλο: Γυναίκα
    • MyFilms-In
« Απάντηση #251 στις: Μαΐου 12, 2016, 19:54 »
εγω νομιζω οτι μια ατμιστικη κοινοτητα θα μπορουσε να γινει
και ολο αυτο που το βλεπατε να ερχοταν, γιατι το βλεπατε, θα αντιμετωπιζοταν
ισως με ποιο αποτελεσματικο τροπο. Αυτο που εχουμε προβλημα ως λαος ειναι οτι δεν υπαρχει συλλογικοτητα και μετα ο καθε ενας αντιδρα οπως μπορει, ομως σε τετοια ζητηματα, μονο το ολοι μαζι μπορει να φερει αποτελεσματα. Μια ατμιστικη κοινοτητα θα μπορουσε να εστελνε ενα μειλ, για παραδειγμα, στον υπουργο ή να εγραφε ενα τουιτερ ή να ξεσηκωνε αντιδρασεις στο φειςμπουκ ή να κανονιζε μια κατ ιδιαν συναντηση με τον υπουργο. Και ακομα και τωρα σκεφτητε, δεν ειναι αργα, μπορει να γινει μια τετοια κοινοτητα. Οι νομοι αλλαζουν αν ο νομοθετης με πιεση; εστω με πιεση δει το σφαλμα. Μελετες υγειας βγαινουν συνεχως για το ηλεκτρονικο, στοιχεια καινουργια, ο καιρος περναει, γιατι να μην υπαρχει μια ομαδα που θα παλεψει στο μελλον για κατι καλυτερο. Παντως εγω ειμαι αισιοδοξη ακομα. Βλεπω οτι γινονται συζητησεις, οτι υπαρχουν αντιδρασεις στο διαδυκτιο, μπορει κατι να αλλαξει στον νομο. αν κατσουμε και πουμε δεν αλλαζει τιποτα, τοτε οντως δεν θα αλλαξει τιποτα και ποτε και για κανενα θεμα.

Αποσυνδεδεμένος antonelos

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
« Απάντηση #252 στις: Μαΐου 12, 2016, 20:00 »
μηπως ερχετε η ωρα του δικηγορου που λεγαμε?

« Απάντηση #253 στις: Μαΐου 12, 2016, 20:03 »
θα περασουν 10 χρονια και μετα θα γινει το δικαστηριο...................οι δικηγοροι ειναι σε αποχη απο τον Ιανουαριο

Αποσυνδεδεμένος alldaynews

• 629
« Απάντηση #254 στις: Μαΐου 12, 2016, 20:49 »
Ακόμη περιμένω την έγκριση του δικού μου :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360088 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1012 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450421 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110802 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375062 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328363 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6449 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15309 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29377 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99966 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F