Διαβάζω τα σχόλια των συνατμιστών για τις τελευταίες εξελίξεις και η αλήθεια είναι πως είμαι λίγο σαστισμένος, έκπληκτος, μπερδεμένος κλπ.
Εντάξει, αντιλαμβάνομαι την ανάγκη μας και την φύση του ανθρώπου να ασχοληθεί με τις θεωρίες συνωμοσίας, επίτηδες δεν ανεβαίνουν πάνω από 4 σχόλια και κάποιος το μπλοκάρει και ο διαχειριστείς είναι ξάδελφος του Γιαννακόπουλου και του Καρέλια κλπ. Άποψη μου είναι και ξέρω θα σας απογοητεύσω είναι δυστυχώς πως απλά δεν ασχολήθηκε κανείς κυρίες και κύριοι να δει την λειτουργία της συγκεκριμένης σελίδας όταν δημιουργήθηκε ή κάποιος είπε έλα μωρέ τώρα πόσοι θα γράψουν ή καλά όταν κάτσει η στραβή θα δούμε τι θα κάνουμε κοκ. Δεν έχει να κάνει με συνειδητή συνωμοσία αλλά με συνειδητή ηλιθιότητα και ανίκητη βλακεία υπαλλήλου και υπευθύνου κατά συνέπεια.
Όσο αναφορά στα μέτρα εγώ χαίρομαι και λυπάμαι ταυτόχρονα γιατί όλοι αυτοί οι τυχοδιώκτες του χώρου θα κλείσουν και θα πάνε σπίτια τους και λυπάμαι γιατί οι επαγγελματίες του χώρου δεν έχουν βγει να πούνε τελικά τα υγρά μου πόσο θα μου κοστίσουν? και ξέρετε γιατί? γιατί τους έχει κουνηθεί το κεφάλι με το κόστος εισαγωγής που καλούνται από εδώ και στο εξής και εφάπαξ να πληρώσουν για τα υγρά που θέλουν να εισάγουν, και εξηγώ, ο εισαγωγέας αν και εφόσον ο κατασκευαστής έχει κάνει τα απαραίτητα πιστοποιητικά τότε θα πρέπει να ανοίξει φάκελο στο υπουργείο για κάθε κωδικό προϊόντος που θέλει να εισάγει δηλαδή αν εγώ έχω 1 ταμπέλα υγρού και το ονομάζω ΠΑΠΑΡ και το ΠΑΠΑΡ έρχεται σε 0mg, 3mg, 6mg, 12mg νικοτίνης τότε για να το εισάγω πρέπει να ανοίξω 4 φακέλους των 500 ευρώ έκαστος δηλαδή εφάπαξ πρέπει να πληρώσω 2000 ευρώ μπάμ και κάτω. Και λέω εγώ τώρα δηλαδή άντε και τα πλήρωσα πως τα αποσβένουν, πόσο θα μου κοστίσει τελικά αυτό και λέω υποθετικά πουλάω 10 ευρώ τα 10ml και το κέρδος το λιγότερο είναι 4 ευρώ (στην χειρότερη των περιπτώσεων) οπότε για να αποσβέσω 2000 ευρώ πόσα μπουκαλάκια πρέπει να πουλήσω? 500ααααααααα σύνολο έτσι? και λέω εγώ σιγά, θα φέρω μόνο 2 περιεκτικότητες και κάπως έτσι λοιπόν περιορίζουμε τις επιλογές. Αυτό είναι το πρόβλημά μας, τουλάχιστον για τους ατμιστές που έχει εξελιχθεί και σε χόμπι γιατί για τον καινούργιο στο χώρο τι είχε και τι έχασε. Όλο αυτό φανταστείτε να πρέπει να το κάνουν και για τα mods, ατμοποιητές, μπαταρίες κλπ
Και εδώ κάνω πρόταση στους Έλληνες έμπορους, κατασκευαστές κλπ, ο μόνος τρόπος για να συνεχίσουν να υπάρχουν και να εξελιχθούν είναι να σκεφτούν την οικονομία Κλίμακος, εκτός και αν υπάρχουν τεράστια κεφάλαια να συνεχίσουν θα πρέπει να γίνουν συγχωνεύσεις διαφορετικά ...
Φανταστείτε όλοι αυτοί που φέρνουν το ίδιο υγρό τύπου Liqua, αναρωτιέμαι ποιος θα τρέξει να ανοίξει φάκελλο. Το σίγουρο είναι πως θα δημιουργηθούν μεγάλοι χονδρέμποροι.
Εχθές ξαφνικά βρήκανε όλοι και άρχισαν να παραπονιούνται από reviewers, μέχρι και έμποροι ακόμα και εμείς οι ατμιστές, ρε γ@#ώτο πόσο καιρό συζητάμε οτι θα περαστούν μέτρα? Τουλάχιστον τα τελευταία 2 χρόνια. Κάναμε κάτι όλοι εμείς? Όχι ! Έκαναν κάτι οι επαγγελματίες του χώρου, ΟΧΙ ε λοιπόν κλάιν ακόμα μια Ελληνιά, κατόπιν εορτής κλαίμε τη μοίρα μας και φταίνε ΑΥΤΟΙ και ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ