vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Η ελληνική νομοθεσία για το άτμισμα (2016)

Αποσυνδεδεμένος skordoman

• *
  • 84
  • Φύλο: Άντρας
  • Τι δεν καταλαβαίνεις ;
Απ: Η ελληνική νομοθεσία για το άτμισμα (2016)
« Απάντηση #90 στις: Μαΐου 11, 2016, 07:18 »
Το ότι ο νομοθέτης δεν έχει γνώση του αντικειμένου είναι άμεσα ορατό, το θέμα στο συγκεκριμένο,  είναι η εξίσωση του Η.Τ με το Κ.Τ και αυτό είναι το χειρότερο γιατί, φυσικά και δεν ενδιαφέρονται για την υγεία των πολιτών, αλλά έτσι ανοίγει ο δρόμος για την επιβολή τελών και φόρων για να πάρουν χρήμα. Αυτό τους καίει και εκεί το πάνε. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του άρθρου αναλώνετε στο υγρά αναπλήρωσης και όχι στον εξοπλισμό, τον οποίο (εκτός αν κάνω λάθος) δεν φαίνεται να το διαχωρίζει σε ατμοποιητές, μπαταρίες, mod κλπ αλλά μιλάει γενικά και αόριστα σαν να είναι μια συσκευή.

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• 1613
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #91 στις: Μαΐου 11, 2016, 08:25 »
....από εχτές κι εμένα στην αναμονή... καλημέρα σας
"Το Σχόλιο σας θα δημοσιευθεί μόλις ελεγχθεί απο τον διαχειριστή."

Αποσυνδεδεμένος spixri

• *
  • 92
« Απάντηση #92 στις: Μαΐου 11, 2016, 08:31 »
Το ότι ο νομοθέτης δεν έχει γνώση του αντικειμένου είναι άμεσα ορατό, το θέμα στο συγκεκριμένο,  είναι η εξίσωση του Η.Τ με το Κ.Τ και αυτό είναι το χειρότερο γιατί, φυσικά και δεν ενδιαφέρονται για την υγεία των πολιτών, αλλά έτσι ανοίγει ο δρόμος για την επιβολή τελών και φόρων για να πάρουν χρήμα. Αυτό τους καίει και εκεί το πάνε. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του άρθρου αναλώνετε στο υγρά αναπλήρωσης και όχι στον εξοπλισμό, τον οποίο (εκτός αν κάνω λάθος) δεν φαίνεται να το διαχωρίζει σε ατμοποιητές, μπαταρίες, mod κλπ αλλά μιλάει γενικά και αόριστα σαν να είναι μια συσκευή.

Μαλλον κανεις λαθος . Υπαρχει οδηγια για ολα. Οπως οι ατμοποιητες εκτως των 2ml δεν θα πρεπει να εχουν καθολου διαρροες, και τα mod πρεπει να παρεχουν ασφαλεια καθως και μια συγκεκριμενη ταση ετσι ωστε να γινεται η καυση του υγρου μεχρι καποιο οριο και οχι μεταβαλλομενη.. Μας οδηγουν δηλ στις μπαταριες του 2009-2010.. Και αυτος ειναι ο σκοπος τους.

Αποσυνδεδεμένος skordoman

• *
  • 84
  • Τι δεν καταλαβαίνεις ;
« Απάντηση #93 στις: Μαΐου 11, 2016, 08:49 »
Το ίδιο λέμε, φίλε μου αυτό το ασαφές στο τι είναι το προϊόν που λέγετε Η.Τ., γιατί ένας ατμοποιητής από μόνος του δεν είναι ούτε ένα mod κλπ μόνο σε συνδυασμό όλων είναι συσκευή, Δείχνει την προσπάθεια να μπει σε καλούπι έτσι ώστε να είναι εύκολη η επιπλέον φορολόγηση του, αλλά και η ταύτιση του σαν προϊόν καπνού για να υπάρχει και η λογική στην φορολόγηση.

Αποσυνδεδεμένος lakis3

• **
  • 162
  • The Only One ALIVE !!!
« Απάντηση #94 στις: Μαΐου 11, 2016, 10:12 »
Από ότι είδα σήμερα η Aspire παρουσίασε ατμο με 2ml χωρητικότητα σεβούμενη το νόμο που από ότι διαφαίνεται θα περάσει αέρα.
Ήδη οι μεγάλες εταιρίες ξεκίνησαν την εναρμόνισή τους με τις κοινοτικές οδηγίες και τους επικείμενους νόμους που έρχονται. 

Αποσυνδεδεμένος spitha

• *
  • 41
  • Φύλο: Γυναίκα
    • MyFilms-In
« Απάντηση #95 στις: Μαΐου 11, 2016, 10:32 »
καλημερα
περνω τηλ το υπουργειο υγειας για να ρωτησω γιατι δεν εχουν εμφανιστει τα σχολια και τι γινεται με το σαιτ, καποιος κυριος μου εδωσε ενα τηλ για να παρω να ρωτησω και δεν απανταει κανεις. Εδω προκειται για την υγεια μας, πρεπει ολοι να κινητοποιηθουμε. Αυτο ηταν αναμενομενο οτι θα συνεβαινε, αλλα τοσο καιρο να μην ειχε φτιαχτει ενας συλλογος κατι, βρε παιδια και παντα να αφηνουμε τα πραγματα στην τυχη. Αυτοι θα μας κοπανισουν στην φορολογια, θα κοιταξουν να το σαμποταρουν. Μουνιστι τη μου κυριε, καλεεεεεε ξεσηκωθητεεε
:idiot1:

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
λοιπον, μην περιμενετε να δημοσιευτουν τα σχολια, μου ειπαν μετα
απο ωρα στα τηλεφωνα, πως ετσι ειναι δομημενο το πληροφοριακο συστημα
δεν τα βγαζει ολα μονο 4 !
και οτι δεν προκειται να εμφανιστουν, φυσικα αντεδρασα εντονα, εγινε ο σχετικος διαλογος οπως καταλαβαινετε και ως επιλογο της ειπα της κυριας εδω δεν εχουμε δημοκρατια, αλλα τρομοκρατια και φασιμο.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 11, 2016, 10:45 από spitha »

Αποσυνδεδεμένος johnper

• **
  • 297
  • Heavy vape industry
« Απάντηση #96 στις: Μαΐου 11, 2016, 10:51 »
Η όλη φάση θέλει υπομονή και αγώνα , ότι νόμους και να κάνουν το άτμισμα έχει μπει τόσο πολύ στην ζωή μας και έχει διαδοθεί επίσης τόσο πολύ που απλά δεν υπάρχει γυρισμός. Ακόμα και στην περίπτωση της Αμερικής θα στρώσουν τα πράγματα μπορεί να χρειαστεί καιρός και αγώνας άλλα όταν κάτι μεγαλώνει τόσο πολύ και αποδεδειγμένα βελτιώνει την υγεία θα καθιερωθεί.Δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα στην τεχνολογία και το ΗΤ είναι μέρος της τεχνολογίας ότι και να κάνουν.Φόροι ναι θα μπουν και θα μείνουν άλλα ξέρουμε τρόπους να το αποφύγουμε και αυτό και πιστεύω ότι τα υγρά θα πάνε στις τιμές που πρέπει να είναι και όχι σε αυτές τις τρελές που είναι σήμερα.

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #97 στις: Μαΐου 11, 2016, 10:56 »
@spitha Mπραβο για την προσπαθεια! Μαλιστα, δημοκρατια χωρητικοτητας 4 σχολιων :diplom:. Αλαλα τα χειλη των ευσεβων! :hapy_crazy: Μαθαμε και κατι σημερα.

Αποσυνδεδεμένος Yeti

• **
  • 394
  • Jordan. Καλλιτέχνης (...εν αγνοία της Τέχνης)
    • Red-Knot Photography
« Απάντηση #98 στις: Μαΐου 11, 2016, 11:04 »
Απίστευτο! Δεν θα έπρεπε να το γράφει κάπου στη σελίδα αυτό ώστε να μην παραμυθιάζονται και να γράφουν μηνύματα οι πολίτες νομίζοντας ότι θα δημοσιευτεί το σχόλιό τους?
:idiot1:
Αίσχος!
@spitha Ευχαριστούμε για τον κόπο που έκανες!

Αποσυνδεδεμένος kbazakas

• *
  • 5
« Απάντηση #99 στις: Μαΐου 11, 2016, 11:04 »
 :angry_orange:
 Άμα περιμένουμε απο την Ε.Ε., που δεν είναι τίποτε άλλο απο ένας μηχανισμός εξυπηρέτησης συμφερόντων πολυεθνικών εταιρειών χαΐρι, ζήσε Μάη μου.Όπως σωστά αναφέρθηκε σε παραπάνω σχόλια ,διαλύουν συντάξεις, μισθούς,δικαιώματα, στο ΗΤ θα κωλώσουν.Το αφήσαν να διαδωθεί και τώρα πάρτην.Και όσον αφορά το ενδιαφέρον για την υγεία απο την πλευρά του κράτους χα χα.Μια δειγματοληψία έγινε πέρυσι απο την υπηρεσία που δουλεύω το Γενικό Χημείο του Κράτους με 20 περίπου δείγματα πανελλαδικά κι ακόμα δεν έχω δεί επεξεργασία των αποτελεσμάτων.Με τσατίζει πολύ το θέμα γιατί πραγματικά ενάμιση χρόνο που ατμίζω δεν έχω βάλει ούτε ένα τσιγάρο στο στόμα μου και ανώδυνα και σχετικά φτηνά (D.I.Y.) έχω απεξαρτηθεί απο το διάολο (Κ.Τ.) και το απολαμβάνω και σαν χόμπυ.Κι έρχεται η Ε.Ε. μέσω των μέτρων αυτών να μου πάρει κι απο άλλη μεριά φόρους για να παν μέσω χρέους πάλι στις τσέπες των πολυεθνικών.Ε άϊ στο διάολο!

Αποσυνδεδεμένος mihm

• *
  • 44
« Απάντηση #100 στις: Μαΐου 11, 2016, 11:16 »
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να παραγγείλουμε μερικά mods με εξωτερική μπαταρία, ατμο, και υγρά που θα μπουν στο ψυγείο.
Αργότερα, ένας αποστακτήρας και μια βόλτα Αγρίνιο κάθε τόσο για αγορά καπνού.

Αποσυνδεδεμένος spitha

• *
  • 41
    • MyFilms-In
« Απάντηση #101 στις: Μαΐου 11, 2016, 12:02 »
αυτο που λεει στο μηνυμα μου, οτι θα δημοσιευθεί μόλις ελεγχθεί απο τον διαχειριστή, με εβαλε σε σκεψεις. Ετσι πηγα σε αλλες διαβουλευσεις οπου φαινονται τα σχολια και λεω επειδη στο ελλαντα ζουμε, μηπως η κυρια αυτη που με απολυτο τροπο, οχι με αγενεια, αλλα με απολυτο και κοφτο τροπο μου ειπε οτι δεν θα εμφανιστουν και δεν θα γινει διαλογος, μηπως λεω μηπως δεν ηξερε τι της γινεται; διαφορετικα, εαν δεν μας εμφανισουν τα σχολια, θα ειναι καθαρα μια μονομερεια και διακριση ανευ προηγουμενου. Οποτε εγω προτεινω να συνεχιστουν τα μηνυματα, να πανε ολοι να γραψουν και βλεπουμε. Επισης τα τηλ. ειναι 213 216 13 35 και 213 216 13 32 (σε αυτο το τελευταιο μου απαντησε αυτη η κυρια).

Αποσυνδεδεμένος SilverA

• **
  • 122
« Απάντηση #102 στις: Μαΐου 11, 2016, 12:05 »
 Τι θα λεγατε να ανακηρηξουμε εμεις την 20η Μαιου Παγκοσμια ημερα ηλεκτρονικου τσιγαρου οπου ολα τα μπλογκ φορουμ σαιτ σελιδες θα ηταν ενα και <<εκδηλωσεις>> ανα τον κοσμο για τα οφέλη του?

+1
Ότι και να προσπαθούν να κάνουν κάποιοι, κυβερνήσεις, πολυεθνικές ή όποιος και να είναι αυτός, ότι και να κρύβεται πίσω από νομοσχέδια θα τους είναι πολύ πιο δύσκολο εάν έχουν να αντιμετωπίσουν μεγάλες συσπειρώσεις ειδικά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αποσυνδεδεμένος spitha

• *
  • 41
    • MyFilms-In
« Απάντηση #103 στις: Μαΐου 11, 2016, 12:14 »
αντε αρχιζουν και εμφανιζονται σχολια, αλλα μονο τα σημερινα χιχι
τους τρομαξα χαχαχα
:idiot1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος tzifos_f1

• 874
  • ζωή ποδήλατο
« Απάντηση #104 στις: Μαΐου 11, 2016, 12:14 »
Μήνυση θέλουν.

π.χ.  Nicopure Labs Challenges the FDA’s Deeming Rule

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359882 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114238 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110716 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374786 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328166 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99927 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F