Επειδή τα προσωπικά μου γούστα είναι οκ. με ντουμάνι, αλλά να μην φωνάξουν και την Πυροσβεστική, βρήκα ικανοποίηση με μονή clapton 2Χ28 32 GA. Η αντίσταση μου βγήκε 0,65 και ατμίζω στα 22 watts. Εκεί προσωπικά με ικανοποιεί και ο ατμός και η γεύση. Όμως. βλέπω συχνά πυκνά υγρασία στον τελευταίο δακτύλιο του αέρα, ο οποίος παρατήρησα ότι παίζει. Το στήσιμο θεωρώ ότι είναι σωστό και φυσικά κλεισμένη η δεύτερη εισαγωγή. Πολλές φορές μάλιστα, βλέπω μεγαλύτερη διαρροή στο σώμα του μοντ. Ειδικά στο EVIC VT.
Αποτέλεσμα να είμαι συνέχεια με χαρτί κουζίνας. Έκανα το λάθος και το έβαλα στην τσέπη μου και μετά ξαναέψαχνα χαρτί κουζίνας.
Το αποτέλεσμα ήταν - μπορεί συμπτωματικό - το EVIC VT να τα ... κακαρώσει. Έχει ενδείξεις, αλλά πατάς το fire και το βάζει σε stealth mode.
Τελικά μειώθηκε αισθητά η υγρασία, όταν άφησα τον αέρα στη μέση, και έκλεισα πάρα πολύ τα υγρά.
Όσο για το γέμισμα, δεν έχω καθόλου διαρροή. Κλείνω αέρα και υγρά, ανοίγω το τοπ, γεμίζω, βιδώνω σφιχτά, γυρίζω τούμπα, ανοίγω αέρα και τα υγρά λίγο και είναι οκ.
Μέχρι στιγμής το έχω δοκιμάσει και με Νικέλιο. Δεν με ικανοποίησε. Επόμενη δοκιμή με SS. Με διπλή Κλάπτον, ο ατμός ήταν πολύ μπουχωτικός για τα γούστα μου. Και με 4,2 νικοτίνη. Ειδικά το πρωί, κατέβαζα πολύ τα Βαττς για να μπορέσω να πάρω τις πρώτες ντζούρες. Η γεύση πάντως σε όλα τα υγρά πολύ καλή. Με νικέλιο δεν με συγκίνησε.