vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

490 επισκέπτες, 8 χρήστες
mankar72, manoslykos, zorlac, bloodlessz, Buliwyf, I.P, ΨΗΛΟΣ, lagoudakis

Ισως οι απόλυτες γευστικές αντιστοιχίες των υγρών Halo Freedom/Smooth/Torque!

Αποσυνδεδεμένος Arvacon

• 626
  • Φύλο: Άντρας
  • Project *Atmopipes* ..coming soon?
    • Atmopipes.gr - Συντομα κοντα σας!
καθώς το αψέντι φτάνει μέχρι 90% αλκοόλ και συνήθως πίνετε με προσθήκη ζάχαρης (λόγο της πικρίλας του) η οποία ανεβάζει κατά πολύ τούς βαθμούς.

Τοτε δε θα πρεπε να λεγεται αψεντι, αλλα οινοπνευμα με αρωμα αψεντι, οπως PG με γευση μεντα..  :o

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
  • Δοκιμος ηλεκτροπνευματιστης για μα ζωή.
Λοιπόν το  m/borough στα 7ml υγρό το 1 ml αρωμα μου δίνει το freedom χωρίς ωρίμανση.
Το chery cigar πολυ εντονο ωραιο φρουτωδες άρωμα που χρειαζεται ελάχιστη ποσότητα για να αναδειχθεί (4-5%).

Το ryan5 μάλον πρεπει να είναι σκετη βαση vg/pg. Ατμισα 2 σταγονες σκέτο άρωμα και ηταν σαν  σκέτη vg. Μια υποψία από torque αλλα μπορει να είναι και ιδεα μου. Βεβαια η ποσότητα που εφτιαξα για δοκιμη ήταν πολύ μικρή, μόλις 3ml.

Με το 555 δεν ξερω τι να πώ. Κατι σαν καβουρδισμένο όσπριο (ρεβυθια). Εντονη βαρια γευση. Η αναλογία πολύ μικρή 3-4%. Παντως δεν μπορώ ακόμα να πώ οτι ειναι κακό το αποτέλεσμα. Αλλα δεν ειναι απο τις γευσεις που έχω δοκιμάσει ή που θυμίζουν halo. Δεν μπορω να πω αν  αντιστοιχεί στο prime γιατι δεν το έχω δοκιμάσει

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
Λοιπόν... δεν ατμίζω τσιγαρίσια, αλλά είχε μία προσφορά η TW υγρά+54mg platinum και είπα να δοκιμάσω την PEG400 και τα περίφημα αυτά αρώματα.
Η PEG400 είναι λίγο στυφή τελικά, δεν ταιριάζει με γλυκές γεύσεις.
Δοκίμασα το Tobacco Americanino σε 10%, 8mg, με PEG400 - και είναι ωραίο. Είναι το πρώτο τσιγαρίσιο που μου άρεσε, και ανακάλυψα πως έχω κάνει το ice πιπίλα. Δεν το χορταίνω...
Πολλά  :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:
Α, πήρα και το αψέντι. Όντως, ευχάριστη γεύση αρωματικού ούζου.

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 503
κάποιο νέο από αυτές  τις  συνταγές.  Εγώ   είχα  φτιαξει αρχικα  το αμερικάνο    σε αναλογία 10%  ,  τις πρώτες  μέρες  μου θυμιζε ελαχιστα το τορκε  :)) μετά   του έβαλα  χωρις να το μετρήσω  περίπου + 2 μλ  αρωμα  και προσθεσα και βιτζι περίπου 5 μλ .  Το παράτησα  σε μια άκρη περίπου 15 μέρες τώρα  από χθες  που το ξανακάνω  είναι φοβερο. Κατά  90 % είναι τορκε. Τι γκαντεμια είναι αυτή τα καλυτερα  τα κανεις όταν δεν δίνεις προσοχή.  :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος Arvacon

• 626
Αυτο σημαινει δηλαδη περιπου 40% αρωμα.. Ουουου!
Θα κανω και γω τις δοκιμες μου αποψε, γιατι τα εχω παραλαβει τοσο καιρο και δεν τα χω δοκιμασει ακομα τα αμερικανο. Βλεπεις ομως σημερα εσταξα τις τελευταιες σταγονες του torque halo, οποτε παμε να κανουμε καμμια μιξη λοιπον.  :hmmm:
Λεω να ακολουθησω τα βηματα σας και να ξεκινησω με 10% και βλεπουμε.. :)

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 503
οχι δεν έιναι 40%.  Ξεχασα να  αναφέρω πως  ήταν  σε μπουκαλι  των 30 μλ.  Απο αυτό έλειπαν  περίπου  8 μλ  από το αρχικο υγρό και μετά  πρόσθεσα αυτά που έγραψα. 

Αποσυνδεδεμένος Arvacon

• 626
Καλησπερα.
 Η δικη μου μείξη σαν αποτελεσμα ειναι στο 95% κοντα στο torque τελικα. Δε νιωθω σχεδον καμμια διαφορα και δε νιωθω να μου λειπει το torque το αυθεντικο.
Οι αναλογιες που ακολουθησα ειναι 80pg/20vg και επειδη η funstorιτικη νικοτινη ice blade xxhigh 40mg δεν ειναι 40 ουτε με σφαιρες, εβαλα 36mg στο προγραμμα για μειξεις αντι για 40, για να βγαλω κατι σε medium. Το χτυπημα και παλι δεν ειναι γαιδουρινο οπως των halo, αλλα πιστευω ειναι γυρω στα 8mg oποτε χρειαζεται μαλλον να αντιμετωπιζουμε τη 40αρα σαν 30αρα για να χουμε σωστο αποτελεσμα.
Απο θεμα γευσης παντως ειναι οκ, αν και λιγοτερο εντονο, αλλα μου αρεσει.
Ξεχασα να αναφερω οτι προσθεσα και 1% ΜΤS.

Συνοψιζοντας εχουμε και λεμε:

Αν εχετε 40αρα βαση απο funstore, βαλτε τη ως 30mg στο προγραμμα
10 με 12% αρωμα tobacco americano
80/20  pg/vg με 20% αραιωση της vg με νερο και 5% της pg
1%MTS
Κουνας και απολαμβανεις..  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
Σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιώντας τα συγκεκριμένα αρώματα της TW έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Οι πρώτες μου εκτιμήσεις πάντως είναι ότι δύσκολα θα πετύχουμε την απόλυτη γευστική αντιστοιχία με τα έτοιμα Halo. Ωστόσο επαναλαμβάνω ότι το αποτέλεσμα είναι καλό. Εχω επίσης την αίσθηση ότι το Τοbacco Americano είναι το άρωμα που πλησιάζει πιο πολύ σε γεύση Halo (Torque56).

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
  • Δοκιμος ηλεκτροπνευματιστης για μα ζωή.
Το πρόβλημα πιστευω οτι είναι στο άρωμα. Πρεπει από μόνο του να είναι ήδη πολυ αραιωμένο σε pg/vg γι'αυτό δεν φτανουμε πολυ κοντα σ' αυτα της halo.
Κατα τη γνωμη μου ανεξαρτητα από τη βαση:
1. Το americano θελει πάνω από 15% για να φτασει το torque
2. To Mborough με 10% και πάνω.
3 Το kamel 5% νομίζω είναι αρκετό και πολυ καλό.
4  Τα υπόλοιπα δεν έχουν καμια σχεση με τα υγρα της halo. To δε ry 5 πρεπει να ειναι σκετη βαση non pg/vg.

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
Καλησπερα.

Συνοψιζοντας εχουμε και λεμε:

Αν εχετε 40αρα βαση απο funstore, βαλτε τη ως 30mg στο προγραμμα
10 με 12% αρωμα tobacco americano
80/20  pg/vg με 20% αραιωση της vg με νερο και 5% της pg
1%MTS
Κουνας και απολαμβανεις..  :tongue_smilie:

Ε΄χω πάρει και εγώ από fun. Ice blade  xx-high (40?) traditional xx-high (40?).Τα ερωτηματικά μπήκαν μετά από αυτό που έγραψες. Εχω πάρει όμως και σκέτη pg/vg. Θέλουν αραίωμα? δεν έρχονται αραιωμένα έτοιμα?? γιατί δεν έβαζα πο΄τε νερό. 

Αποσυνδεδεμένος Arvacon

• 626
Βασει των δοκιμων, της δικης μου εμπειριας, αλλα οπως και αλλα μελη εχουν δηλωσει στο παρελθον, οι βασεις νικοτινης οι συγκεκριμενες φαινονται πιο αδυναμες απ' αυτο που δηλωνουν πως ειναι και αυτο φαινεται ξεκαθαρα αν κανεις μια συγκριση με ετοιμα υγρα, απ' το χτυπημα που προσφερουν στις ιδιες αναλογιες με τα ετοιμα.
Τωρα οσον αφορα τη σκετη pg/vg απο το συγκεκριμενο μαγαζι, δε μπορω να εκφερω αποψη, μιας και οι δικιες μου ειναι κατευθειαν απο flavourart και δεν ηρθαν αραιωμενες. ;)

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 503
   το state express δεν ειναι το   prime15?

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
   το state express δεν ειναι το   prime15?
πολυ φοβάμαι πως είναι  :shock_sick_02:
Γι αυτό και δεν τόλμησα να το δοκιμάσω  ;)
Αλλά η μυρωδιά του μου θυμίζει prime15 :shock_sick_01:

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
Eγώ βρήκα πως το Malborough 100% VG του vapeshopDOTgr είναι σχεδόν ίδιο με το Bella Valente,ίσως πλησιάζει και το Freedom...αλλά πιστεύω στο Bella Valente κατά 90%.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 28, 2011, 18:51 από Steamboy »

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 503
πολυ φοβάμαι πως είναι  :shock_sick_02:
Γι αυτό και δεν τόλμησα να το δοκιμάσω  ;)
Αλλά η μυρωδιά του μου θυμίζει prime15 :shock_sick_01:

Το παρήγγειλα  , επειδή δοκίμασα  το prime  και μου άρεσε.  Θα σας  ενημερώσω όταν παραλάβω. Τελικά η γεύση είναι πολύ υποκειμενική  ,  εγω δεν μπορώ να  μυρίσω το tribeca  με τίποτα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359810 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 999 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114210 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450031 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374738 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328100 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99912 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F