vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

367 επισκέπτες, 5 χρήστες
camber, 2Fdeal, Methodios, dallaskdp, manoslykos

Ισως οι απόλυτες γευστικές αντιστοιχίες των υγρών Halo Freedom/Smooth/Torque!

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
  • Φύλο: Άντρας
Έτσι ακριβώς. Κι εγώ δεν μπορώ με τίποτα το Prime15.

Αποσυνδεδεμένος Arvacon

• 626
  • Project *Atmopipes* ..coming soon?
    • Atmopipes.gr - Συντομα κοντα σας!
Καλησπερα.
 Η δικη μου μείξη σαν αποτελεσμα ειναι στο 95% κοντα στο torque τελικα. Δε νιωθω σχεδον καμμια διαφορα και δε νιωθω να μου λειπει το torque το αυθεντικο.
Οι αναλογιες που ακολουθησα ειναι 80pg/20vg και επειδη η funstorιτικη νικοτινη ice blade xxhigh 40mg δεν ειναι 40 ουτε με σφαιρες, εβαλα 36mg στο προγραμμα για μειξεις αντι για 40, για να βγαλω κατι σε medium. Το χτυπημα και παλι δεν ειναι γαιδουρινο οπως των halo, αλλα πιστευω ειναι γυρω στα 8mg oποτε χρειαζεται μαλλον να αντιμετωπιζουμε τη 40αρα σαν 30αρα για να χουμε σωστο αποτελεσμα.
Απο θεμα γευσης παντως ειναι οκ, αν και λιγοτερο εντονο, αλλα μου αρεσει.
Ξεχασα να αναφερω οτι προσθεσα και 1% ΜΤS.

Και ερχομαι τελικα σημερα και αναιρω τα οσα βιαστηκα να πω... :-\
Επειδη δοκιμασα το υγρο που εφτιαξα στο dual coil καρτο που χρησιμοποιουσα τις τελευταιες 20 μερες αποκλειστικα με το torque Halo, αφου ειχε στερεψει, ειχα συνεχισει να το χρησιμοποιω αναγομώνοντας το με το αμερικανο που εφτιαξα και για 2 μερες μου ερχοταν γευση torque.
Πριν απο λιγο ειπα να βαλω ενα νεο καρτο να δοκιμασω απ' την αρχη αν φαινεται ιδια η γευση, μηπως με ειχε ξεγελασει το φιλτρο και ειχε κρατησει halo στον πατο και τελικα οντως αυτο ειχε συμβει...  :'(
Η γευση του υγρου που εφτιαξα δεν εχει σχεση με το halo torque δυστυχως, αλλα γευση και αρωμα MTS!
Παπαπα, ξενερα σκετη..  :wall:
Το επομενο μπουκαλακι θα γινει χωρις MTS με τις ιδιες αναλογιες, να δω μπας και υπαρξει διαφορα. Μακαρι να υπηρχε και τροπος να στραγγιξω το φιλτρο του καρτο γ@#ώτο απ' την αηδιαστικη καραμελογευση του MTS..  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος jonybda

• *
  • 49
εγω παντως θα το ξαναπω
κατι γινετε με τις παρτιδες της totally wicked
εφτιαξα torque(tobaco americano) με 12% περιεκτικοτητα αρωματος και ηταν μια χαρα
ξαναφτιαχνω παλι ανοιγωντας αλλο μπουκαλακι και το βαζω ολο σε 20ml βασης
το αποτελεσμα?τιποτα αρωμα και γαυση μηδενικο
οσο για freedom τα ιδια μονο που εκει ηταν ολα τα μπουκαλακια αχρηστα εβαλα σε 40ml
2 μπουκαλια αρωμα και παλι τιποτα
  τζαμπα η βαση >:( >:(
το cherry cigar,ryan και state555 μια χαρα
δινουν γευση και αρωμα με 3%-4%

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
  • Δοκιμος ηλεκτροπνευματιστης για μα ζωή.
Να ρωτήσω το ryan τι άρωμα είναι και τι χρωμα έχει το άρωμα στο μπουκαλακι;
Σε μενα δυο σταγονες άρωμα σε 901 ατμοποιητή δεν έχει καμια γευση, οσμή. :confused1:

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 503
Και ερχομαι τελικα σημερα και αναιρω τα οσα βιαστηκα να πω... :-\
Επειδη δοκιμασα το υγρο που εφτιαξα στο dual coil καρτο που χρησιμοποιουσα τις τελευταιες 20 μερες αποκλειστικα με το torque Halo, αφου ειχε στερεψει, ειχα συνεχισει να το χρησιμοποιω αναγομώνοντας το με το αμερικανο που εφτιαξα και για 2 μερες μου ερχοταν γευση torque.
Πριν απο λιγο ειπα να βαλω ενα νεο καρτο να δοκιμασω απ' την αρχη αν φαινεται ιδια η γευση, μηπως με ειχε ξεγελασει το φιλτρο και ειχε κρατησει halo στον πατο και τελικα οντως αυτο ειχε συμβει...  :'(
Η γευση του υγρου που εφτιαξα δεν εχει σχεση με το halo torque δυστυχως, αλλα γευση και αρωμα MTS!
Παπαπα, ξενερα σκετη..  :wall:
Το επομενο μπουκαλακι θα γινει χωρις MTS με τις ιδιες αναλογιες, να δω μπας και υπαρξει διαφορα. Μακαρι να υπηρχε και τροπος να στραγγιξω το φιλτρο του καρτο γ@#ώτο απ' την αηδιαστικη καραμελογευση του MTS..  :hmmm:

Έφτιαξα  προχθές  με 80 /20 και 10%  αρωμα  αλλά  χωρίς  mts  τώρα ατμίζοντας  το είναι πολύ καλό 

Αποσυνδεδεμένος Arvacon

• 626
Και τελικα ειχα αδικο για μια ακομα φορα..
Εφτιαξα νεα μειξη με σκετο το americano χωρις mts και η γευση δεν εχει σχεση με το torque της Halo για μενα.. Ισως το προσεγγιζει λιγο αλλα δεν ειναι torque. :(
Υπαρχει κανας τροπος να αδιασω τα 2 καινουρια καρτο που χρησιμοποιησα για δοκιμες??
Το κακο ειναι οτι παραγγειλα και 5 μπουκαλακια.. :idiot1:
Ειμαι για παραγγελια απο ivape συντομα..   :hmmm:
Θα του δωσω αλλη μια ευκαιρια αυριο που η γευση μου θα ειναι λιγοτερο μπερδεμενη απο τωρα για να δω στην πρωτη τζουρα της  μερας τι εντυπωση θα χω. Παντως σιγουρα δε μοιαζει πλεον με ΜΤS.

Αποσυνδεδεμένος Arvacon

• 626
Υπαρχει κανας τροπος να αδιασω τα 2 καινουρια καρτο που χρησιμοποιησα για δοκιμες??

Κι ομως υπαρχει.. ::)  Τυλιγουμε καμποσο χαρτι απο κωλοpaper και το χωνουμε μεσα στο καρτο μεχρι να ακουμπησει το σφουγγαρακι. Το αφηνουμε αναποδα ολο το βραδυ και το πρωι θα 'χει στραγγιξει  ;)

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 503
Και τελικα ειχα αδικο για μια ακομα φορα..
Εφτιαξα νεα μειξη με σκετο το americano χωρις mts και η γευση δεν εχει σχεση με το torque της Halo για μενα.. Ισως το προσεγγιζει λιγο αλλα δεν ειναι torque. :(
Το κακο ειναι οτι παραγγειλα και 5 μπουκαλακια.. :idiot1:
Ειμαι για παραγγελια απο ivape συντομα..   :hmmm:
Θα του δωσω αλλη μια ευκαιρια αυριο που η γευση μου θα ειναι λιγοτερο μπερδεμενη απο τωρα για να δω στην πρωτη τζουρα της  μερας τι εντυπωση θα χω. Παντως σιγουρα δε μοιαζει πλεον με ΜΤS.

Δοκίμασε  με  50-50 pg  vg  , έχω  την εντύπωση πως  το υγρό που είχα  φτιάξει με περισσότερη vg  είναι πόιο κοντα.

Αποσυνδεδεμένος Arvacon

• 626
"Βασικαααα.. εεεεοιιι παπαδες εχουν τα πιο πολλα παιδιιιιια.."  :idiot1: ,που λεει και ο Αντρεας ο ανεργος..  :tongue_smilie:

Βασικα βλεπω πως το aftertaste που αφηνει αυτο το υγρο ειναι καπως σαν τα RY versions. Εχει μια αισθηση ολιγον απο καραμελα θα το λεγα? Με εχει μπερδεψει.. Παντως σιγουρα οπως ειναι σε 80/20 δεν ανταγωνιζεται το torque. Στο αυθεντικο υπαρχει ογκος και βαθος στη γευση που δε μπορω να πω οτι τα βρισκω σε αυτο που εφτιαξα.  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 503
Το STATE EXPRESS 555 είναι prime 15 ,  εφτιαξα σήμερα  σε 64 πιτζι 30 βιτζι 6 αρωμα   χωρις  μτς  ,  πολύ  καλό.   :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
είναι όντως prime15 το state express 555. Η μυρωδιά τουλάχιστον αυτό δείχνει. Δεν το άτμισα βέβαια  ;)

Αποσυνδεδεμένος Arvacon

• 626
Μετα απο πειραματισμους ειπα να δοκιμασω να βαλω 50ml απο 24αρι torque σε 2ml americano 12mg που ειχα φτιαξει. Το αποτελεσμα μοιαζει εκπληκτικα με torque πια.   ::)

Αποσυνδεδεμένος cobolt

• **
  • 329

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
Μετα απο πειραματισμους ειπα να δοκιμασω να βαλω 50ml απο 24αρι torque σε 2ml americano 12mg που ειχα φτιαξει. Το αποτελεσμα μοιαζει εκπληκτικα με torque πια.   ::)
και όπως λέγαμε και με τον Άγγελο (cobolt), αν βάλεις το υγρό που έφτιαξες σε ένα τελειωμένο μπουκαλάκι από original Torque56, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο  ;)

Αποσυνδεδεμένος Arvacon

• 626
Γυαλινο φανταζομαι  ::)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359747 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114176 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449995 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110643 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374702 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328022 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1060 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6419 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29330 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F