vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

637 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, trollga, manoslykos, Buliwyf

Ισως οι απόλυτες γευστικές αντιστοιχίες των υγρών Halo Freedom/Smooth/Torque!

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 503
  • Φύλο: Άντρας
Σε e mail που έστειλα  ρωτόντας  γιατί δεν υπάρχουν τα αρώματα  μου απάντησαν :

Hi,

Thanks for your email.  We are currently revamping our Patriot Range and the Patriot Range Flavour Concentrates.  We will let our customers know when this happens, and there will be many new flavours.  I can not guarantee the flavours you mentioned will be available but it will be a possibility.

Kind regards,

την πατήσαμε  .   Μόνο στο αμερικάνικο site υπάρχουν.

Αποσυνδεδεμένος porto13

• **
  • 363
Λοιπών έχουμε και λεμε.....
Εχω στα χερια μου βαση Velbet Cloud 18mg,και αρωμα Banilla καθώς και RY4 ολα αγορασμένα απο την  FA (Ιταλια,οχι απο Ελλαδα).. Φτιάχνω 10ml υγρο, ρίχνοντας 10 σταγόνες βανίλια και 10 σταγόνες RY4...Το αποτελεσμα εχω γευση που πλησιαζει κατα πολυ το Tribeca αλλα πολυ ελαφρια γευση,ειναι σαν να εχω παρει Tribeca 24mg και να το εχω αραιώσει με VG, μεχρι να φτασει 1-2mg νικοτινη..Αυριο εχει νεες δοκιμες.Οι ποιο ψαγμένοι στα υγρα,ισως βρειτε ευκολότερα τον συνδυασμό.Δεν κανετε μια δοκιμη??Εγω παντως στον α2 εχω αυτα τα αποτελέσματα.

Αποσυνδεδεμένος Caesar

• *
  • 8
  • To vapor or Not to Vapor...
Επαναφέρω λίγο το θέμα καθώς είμαι οπαδός του Torque 56 αλλά όχι της τιμής του :thumpdown:.

Ψάχνω να βρω (κατά προτίμηση από ευρώπη) το "TW patriot Tobacco Americano" (= Halo Torque56) η και από Αμερική αλλά με λογικά μεταφορικά και όχι 35€ που θέλει για 5 μπουκαλάκια των 5ml αρώματα.

Το έχει βρει κάποιος κάπου?

Ευχαριστώ..

Αποσυνδεδεμένος Ramone

• *
  • 91
  • la vida es chula
...δεν εισε μονο εσυ  :nope:  :nope: ...και εγω εχω κολησει  :idiot1:  :idiot1: με το Torque 56(24αρι)   :respect:  :respect:  :respect: εδω και δυο μηνες και καθε φορα σκαω 20αρικα μεχρι να βρω κατι (αν οχι το ιδιο) πανομιοτυπο με αυτο...αν βρεις τυποτα ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ...  :bye:  :bye: .....απο Inawera πεζει τυποτα  :hmmm:  :hmmm: ????.........αν ξερει καποιος ασ το ΠΕΙ!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Pseiras

• 1222
  • Chi_you+ΙΑΤΤΥ-Orion 2.1-GGTS+UFS-GGSlim+MARK-T
Η σκετη βαση Universal απο Inawera εχει το 60% της γευσης του Torque.
Ψαχνω το αλλο 40%.........

Αποσυνδεδεμένος bokostas

• **
  • 161
    • aqua4fun
Τι είναι βρε παιδιά το MTS ??

OK, το βρήκα, σόρρυ για το off topic.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 25, 2012, 01:07 από bokostas »

Αποσυνδεδεμένος MichalisF

• 579
  • Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!
    • https://www.flickr.com/photos/97769829@N08/
Και εγω αυτο ήθελα να ρωτήσω  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος NTOUMANIAS

• *
  • 44
Γνωριζουμε ποια ειναι η ποσοστιαια περιεκτικοτητα σε PG - VG των Halo Freedom και Torque, στο περιπου εννοω φυσικα γιατι παιζει και η αντιστοιχη περιεκτικοτητα του αρωματος

Θα μπορουσε καποιος να δωσει ενα λινκ για αγορα του Americano Tobacco γιατι στο αγγλικο σιτε δεν το εχει και απο Αμερικη ειναι πολλα τα αποστολικα.Επισης θα μπορουσε καποιος να μου στειλει σε πμ της αναλογιες και τι να αγορασω για να φτιαξω κατι σαν το Halo Torque γιατι ειναι η πρωτη φορα που το επιχειρω και θελω λιγη βοηθεια. Να'στε καλα ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος georgevape

• *
  • 50
παιδια ειναι δυσκολο να φτιαξουμε την γευση της halo tribaka εχω δοκιμαση πολλες μειξης

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 503
Θα μπορουσε καποιος να δωσει ενα λινκ για αγορα του Americano Tobacco γιατι στο αγγλικο σιτε δεν το εχει και απο Αμερικη ειναι πολλα τα αποστολικα.Επισης θα μπορουσε καποιος να μου στειλει σε πμ της αναλογιες και τι να αγορασω για να φτιαξω κατι σαν το Halo Torque γιατι ειναι η πρωτη φορα που το επιχειρω και θελω λιγη βοηθεια. Να'στε καλα ευχαριστω

Δυστηχως δεν υπαρχει απο αλλου.  Μονο Αμερικη.

Αποσυνδεδεμένος nektarios1974

• **
  • 258
Απόλυτη γευστική αντιστοιχία για TRIBECA είναι :
αγοράζουμε tribeca 24άρη και το αραιώνουμε με οποιαδήποτε νικοτινούχα βάση επιλογής μας. Εγώ το αραιώνω με 8άρα για να μου δώσει νικοτίνη 11.
Αποτέλεσμα να έχω 2 μπουκαλάκια tribeca mε κόστος 19 ευρώ + 3 νικοτινούχα βάση =22/2 =11 ευρώ τα 30 ml.  :yes: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
 :thumpup: :thumpup: :thumpup:
Τόσο μεγάλη αραίωση δεν δοκίμασα αλλά με 2:1 παραμένει αρκετά το άρωμα.
30ml 24άρι tribeca με 15ml μηδενική βάση. Αποτέλεσμα 45ml 16mg και πολύ καλή γεύση.
Βέβαια δεν είναι αυτό το έντονο άρωμα που γεμίζει και τους πόρους σου οπότε κρατάω κι ένα 18άρι για δύσκολες καταστάσεις  :)

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• 1519
 :) nektarie,δεν χαλαει η γευση καθολου? :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος manos

• 1439
  • SKY
Τι είναι βρε παιδιά το MTS ??

OK, το βρήκα, σόρρυ για το off topic.
ενυσχιτικο γευσεως πολυ το βαζουν σε υγρα μεσα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359828 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114217 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450036 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374745 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328127 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29346 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99916 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F