vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

785 επισκέπτες, 5 χρήστες
zalaros, Methodios, Milarepa, camber, manoslykos

Ισως οι απόλυτες γευστικές αντιστοιχίες των υγρών Halo Freedom/Smooth/Torque!

Αποσυνδεδεμένος BARBADONIS

• **
  • 317
  • Φύλο: Άντρας
  • There is always the other side
Απόλυτη γευστική αντιστοιχία για TRIBECA είναι :
αγοράζουμε tribeca 24άρη και το αραιώνουμε με οποιαδήποτε νικοτινούχα βάση επιλογής μας. Εγώ το αραιώνω με 8άρα για να μου δώσει νικοτίνη 11.
Αποτέλεσμα να έχω 2 μπουκαλάκια tribeca mε κόστος 19 ευρώ + 3 νικοτινούχα βάση =22/2 =11 ευρώ τα 30 ml.  :yes: :yes: :yes:
Το ίδιο ακριβώς κάνω κι εγώ. Η γεύση δεν αλλοιώνεται αλλά βέβαια γίνεται αρκετά πιο ελαφρύ.
Ειδικά σε μένα,  που δεν έχω καταφέρει ακόμα να κάνω έτοιμα υγρά χωρίς να τα αραιώσω γιατί μου πέφτουν βαριές οι γεύσεις, μού ρχετε μιλάμε λουκούμι.
:thumpup:

Έτσι ακριβώς. Κι εγώ δεν μπορώ με τίποτα το Prime15.
Όσο και να προσπάθησα και ας του έδωσα 2η και 3η ευκαιρία δυσtυχώς δεν το αντέχω
όπως και το torque άλλωστε. Μήπως αυτή ουδετερότητα και η οσμή οινοπνεύματος-μέντας?  :confused1:
Το Freedom ένα από τα αγαπημένα πλέον υγρά συγκαταλέγεται στα κορυφαία

Αποσυνδεδεμένος anvlasop

• *
  • 62
Το torque παντως ειναι οτι πρεπει για αραιωση αφου εχει πολυ εντονο αρωμα και ετσι δεν αλλειωνεται πολυ η γευση του. Προσωπικα θεωρω οτι ειναι το κορυφαιο υγρο . Ολα τα αλλα τα βαριεμαι.

Αποσυνδεδεμένος georgevtrs

• 697
Όσο και να προσπάθησα και ας του έδωσα 2η και 3η ευκαιρία δυσtυχώς δεν το αντέχω
όπως και το torque άλλωστε. Μήπως αυτή ουδετερότητα και η οσμή οινοπνεύματος-μέντας?  :confused1:
Το Freedom ένα από τα αγαπημένα πλέον υγρά συγκαταλέγεται στα κορυφαία
Καλήμερα Γιάννη τα πρώτα Halo  που δοκίμασα τα πείρα 17 Δεκ 2011 και ξετρελάθηκα πήρα Tribeca, Prime 15, Torque56, Bella Valente Cigar, Captain Jack, Freedom Juice και Tiki Juice όλα σε 7ml, τα Freedom Juice και Tiki Juice τα σούταρα το μεν πρώτο μου μύριζε σαν κολόνια ξυρίσματος και δεύτερο μέντα με Γαλλική πίπα  :shock_sick_02: και μετά τα πήρα όλα σε 30ml και όλη μέρα  :baby: βέβαια μετά από ωρίμανση 3 ήμερων.
Μέτα ήταν η περίοδος της μεγάλης έλλειψης στην αγορά από Halo και τέλη Ιανουαρίου που ήρθε η νέα παρτίδα έπεσα με τα μούτρα και πήρα 3 Tribeca 2 Prime & Torque και 1 Bella Valente τα άφησα για 3 ήμερες και με τίποτα δεν ήταν τα Halo που είχα πάρει πριν 2 μήνες και άρχισα να τα πασάρω δεξιά και αριστερά ευτυχώς τα ξεφορτώθηκα με ζημιά ώμος και κράτησα 20ml Tribeca, 25ml Prime 15ml Bella και 25ml Torque, εχθές τα έβγαλα από το ψυγείο και τώρα είναι εκείνα τα υπέροχα halo που είχα πάρει πριν κάτι μήνες και δεν ξέρω τι να υποθέσω πλέων  :confused1:

εχθές τα έβγαλα από το ψυγείο και τώρα είναι εκείνα τα υπέροχα halo που είχα πάρει πριν κάτι μήνες και δεν ξέρω τι να υποθέσω πλέων  :confused1:
Μα απ' ότι ξέρω δεν κάνει να βρίσκονται σε χαμηλές θερμοκρασίες και υγρασίας  :confused1: :confused1:
παρά μόνο σε σκιερό μέρος και συνθήκες ξηρότητας! Και η γεύση είναι αυτή που ήταν ?  :confused1: :confused1:

Αποσυνδεδεμένος georgevtrs

• 697
Ναι Ναι ακριβώς αυτή την γεύση που τα δοκίμασα τον Δεκ 2011.
Σε δροσερό και σκιερό μέρος τα βάζεις όταν έχεις σκοπώ να τα καταναλώσεις άμεσα.

Και το αντίθετο τότε στο ψυγείο σε μια θεσούλα που έχουν όλα τα ψυγεία για φάρμακα και βρίσκετε ως συνήθως στην πόρτα  ;)

:yes:

Συνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
Δεν πρέπει να φυλάσσονται στο ψυγείο σύμφωνα με τη halo http://www.halocigs.com/eliquid-faq

Παράθεση
Should I refrigerate my E-liquid?
No. Halo E-liquid should be kept consistently at room temperature for optimal flavor. The flavoring in cold e-liquid tends to separate from other ingredients, significantly reducing the flavor. In addition, if your e-liquid has been left outside in a cold mailbox during winter months, it is highly recommended that you allow it to sit at room temperature for 24 to 48 hours before vaping. This should be ample time for the flavoring to meld back with other ingredients, allowing for optimal results.

Η διαφορά στη γεύση οφείλεται προφανώς στην ωρίμανση. Κάποιες παρτίδες halo είναι πιο φρέσκες (ιδιαίτερα σε περίοδο εκπτωτικών προσφορών). Αν η γεύση δε φαίνεται σωστή άστο 1 μήνα να ωριμάσει και θα έρθει.

Ωραίος   :thumpup: αν και τελικά όλα θέλουν ωρίμανση τον τελευταίο καιρό
παρατηρώ μια ομοιομορφία γεύσης άνευ  :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος periptero

• **
  • 288
  • Party all the time
Μετα απο αρκετα υγρα που δοκιμασα κατεληξα στο freedom της halo  :baby:
Ατμιζω ομως πολλα ml (7 περιπου) την ημερα. Σ αυτους τους δυσκολους καιρους ομως λεω να δοκιμασω για πρωτη φορα να φτιαξω DIY με το αρωμα απο TW που "φερνει" στο freedom.
Η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο μπερδεμενος με τις βασεις, γι αυτο και παιρνω το θαρρος να ρωτησω:
Μετα απο πολυ διαβασμα και εδω και στο ECF κατεληξα οτι για να πλησιασω την αναλογια του freedom χρειαζομαι ενα υγρο pg80%/vg20% και εννοειτε μεσα σ αυτην την αναλογια να εχει και 15% περιπου αρωμα.
1) το συγκεκριμενο αρωμα το εχει δοκιμασει κανεις ? σε τετοια αναλογια pg/vg ?
2) Βοηθειστε με λιγο βρε παιδια με τη βαση του υγρου, τι να παραγγειλω ?
Δηλαδη (τυχαιο παραδειγμα, και οχι διαφημιση) :
Αν παραγγειλω καθαρη pg (http://zerobacco.gr/el/content/pg-propulenoglukole) και καθαρη vg (http://zerobacco.gr/el/content/vg-glukerine) με την νικοτινη της επιθυμιας μου και δημιουργησω 80%/20% pg/vg με 10-15% αρωμα (εννοειτε οτι οι αναλογιες θα γινουν με calculator) Θα ειναι αυτο ενα ετοιμο για ατμισμα υγρο? η' κανω λαθος ?
Η' μηπως πρεπει να κανω την παραπανω μιξη με τις βασεις Mist-thunder αντιστοιχα ? (αυτες περιεχουν και νερο ομως)  :confused1:
Ο σκοπος μου ειναι μηπως και καταφερω να πλησιασω το αγαπημενο μου freedom
Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
Είχα δοκιμάσει προ μηνών το TW patriot M/Borough. Δεν μπορώ να πώ ότι μου έδωσε την απόλυτη αντιστοιχία με το Freedom. Γευστικά ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό. Αν δεν κανω λάθος και σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει στο ecf, το άρωμα αυτό έχει μετονομαστεί σε American Red.

Αποσυνδεδεμένος ninja13

• **
  • 301
periptero,

7ml είναι μπολικούτσικα... :))

Δοκίμασες ν' ανέβεις σε περιεκτικότητα νικοτίνης?

Εγώ τα 18άρια υγρά τα καταναλώνω με τρέλλα (4-6 ml την ημέρα).Μόλις βάλω στο τανκ και1-2 ml 24άρι φρενάρω με τη μία και κόβεται η πιπίλα  ;D

Η uniwersal βάση της Inawera ποιό Halo σας θυμίζει?

Αποσυνδεδεμένος periptero

• **
  • 288
  • Party all the time
Αστα ninja13 , πιπιλα το εχω κανει. Μ αρεσει το ατιμο  :baby:
Το εχω σκεφτει κι εγω να ανεβασω τα mg νικοτινης.Θα το δοκιμασω...
Προς το παρον ειμαι στα 8mg περιπου.

Δειτε λιγο σας παρακαλω το παραπανω post μου, και πειτε μου τι λετε να κανω για να φτιαξω μια βαση...
Οχι τιποτα αλλο, αλλα για να δοκιμασω αυτο το American Red που φερνει στο freedom.

Ποια βαση προτεινετε για την δημιουργια DIY που να φερνει σε halo freedom  ?

Αποσυνδεδεμένος fantasyhus

• *
  • 64
hallo freedom και ξερο ψωμι

Το Freedom είναι ένα υγρό με πολύ καλή και ήπια γεύση που γλυκίζει λίγο. Κατά την άτμιση
προσφέρει πλούσιο ατμό όπως βέβαια και όλα τα Halo αλλά κάπου χάνεται η γεύση του και σε
μπουχτίζει ή ακόμα καλύτερα είναι στιγμές που θες να .."σπάσεις" αυτή τη γλύκα.
Και επειδή με το Torque δεν τα πάω καλά γι αυτό έριξα περίπου στο Freedom 20% από το Torque
και έφτιαξε τόσο πολύ η γεύση που μετά από 1 μέρα άτμισης το ανάμιξα τόσο πολύ έφτιαξε η γεύση :yes:

Αποσυνδεδεμένος dimkor

• **
  • 176
Τελικά έχει βρει (φτιάξει)  κάποιος κάτι αντίστοιχο σε Freedom ;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 981 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114135 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359709 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449967 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110628 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374676 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327976 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1050 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6411 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99863 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F