Μιας και ημουν απο μικρος αθλητικος τυπος(γυμναστηριο,μπασκετ,πολεμικες τεχνες κτλ.) να πω την αληθεια δεν εχω δει διαφορα στις αντοχες την ωρα της προπονησης,αλλα λογικο πιστευω αφου εκτος του οτι ημουν σε εκρηγορση,ατμιζω και λιγοτερο απο 2 μηνες.Μου ειπαν θα δω διαφορα μετα το 6μηνο αλλα αυτο ειναι μονο μια θεωρια..
Ειδα διαφορα ομως στην ενεργεια μου.Ενιωθα πολλες φορες οτι σωματικα χωρις να εχω κανει τιποτα το φοβερο να μην με αντεχει το σωμα μου.Δεν ειχα ενεργεια καθολου πριν το τελος της μερας,πραγμα που τωρα το νιωθω λιγοτερες φορες(μονο αν κουραζομαι πολυ).Οσμες,γευσεις και τετοια και σε μενα ισχυουν σαν και εσας ή οπως ενος μη καπνιστη.
Κακα τα ψεματα ειναι πολυ δυσκολο αυτες τις μερες να κοψει καποιος το καπνισμα/ατμισμα.Ειναι πολυ το αγχος...Δεν ξερεις αν αυριο θα εχεις δουλεια,δεν ξερεις αν θα τα βγαλεις περα μεχρι να ξαναπληρωθεις,δεν μπορεις να κανεις σχεδια για το μελλον,η πιεση κατα τη διαρκεια της μερας ειναι μεγαλη κι ολα αυτα δεν βοηθανε.
Ετσι προτιμησα να ατμιζω πρωτα για να μειωσω τα εξοδα του τσιγαρου αφου με δυο 25αρια πακετα εκανα ενα καλο εξοδο ημερησιως και στη συνεχεια ειδα πως κανω και στην υγεια μου καλο.Σιγουρα ο στοχος ειναι να το κοψω τελειως αλλα μεχρι να βρω το κουραγιο,να φυγει λιγο το αγχος προτιμω να ατμιζω!