vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

589 επισκέπτες, 6 χρήστες
sentinelba, Tem, pngtszs1976, manoslykos, Doubt, ZoeM

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #630 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 15:54 »
Δε νομίζω ότι κάποιος κακοπροαίρετα έθαψε ένα προϊόν εδώ. Απεναντίας, περιγράφηκαν προβλήματα που χρειάζονται διόρθωση. Στο θέμα γενικότερα της αξιοπιστίας των συσκευών (κι επειδή και η δικιά μου η δουλίτσα έχει σχέση με εντατική χρήση ηλεκτρονικών) θα σου πω τα εξης:
Ποσοστό αστοχίας υλικού υπάρχει παντού. Το νουμεράκι μπροστά από το % είναι που κάνει τη διαφορά. 1% προβληματικά iphone=καλή ποιότητα κατασκευής. 30% προβληματικά η.τ./ατμο/κάρτο = κακή ποιότητα κατασκευής.
Αντοχή στην κακή χρήση. Άλλο δείγμα ποιότητας κατασκευής. Έλα να δεις πώς συμπεριφέρομαι στον υπολογιστή μου. Τον πατάω ανελέητα. Αντέχει όμως. Καλή ποιότητα κατασκευής.
Πώς εννοείς κακή χρήση στο η.τ.; Να βάζεις 1,5 ομ ατμοποιητές σε 4,5v μπαταρία και να τον κάνεις 24ωρο φουγάρο; Δε θα διαφωνήσω. Να ανοίξεις ένα πλήρες πακέτο και στις 2 ώρες να έχεις διαρροές; Έστω κι αν άτμισες φουλ; Δε θα συμφωνήσω.
Δεν έχω ego, γιατί έχω τρομάξει από όσα διάβασα για τη διαρροή υγρών από τις αμπούλες. Κοίτα να δεις, λοιπόν, όλοι οι ημιάγριοι αγόρασαν ego και οι διαρροές είναι από την κακομεταχείρηση... επιφυλλάσσομαι να το πιστέψω.
Κινέζικο από κινέζικο έχει διαφορά. Το έχω ζήσει επανειλημμένα. Πριν λίγους μήνες κόντεψα να πάω σε ψυχίατρο γιατί κόντεψε να με τρελάνει ένα κινέζικο γκατζετάκι. Πριν το σπάσω, έπεισα το μαγαζί να μου το αλλάξει με άλλο άλλης εταιρίας, με λιγότερες δυνατότητες και πιο καριβό. Αυτό ήταν. Από τότε βρήκα την υγειά μου. Και πάλι δεν κάνει τα πάντα, αλλά αυτά που χρειάζομαι τα κάνει απροβλημάτιστα.
Οπότε, θα συμπέρανα ότι δεν επιτίθεται κανείς στο ICE. διαπιστώνοντας οι χρήστες πόσο καλό προιόν είναι όταν λειτουργεί σωστά, πιέζουν για να λυθούν οι δυσλειτουργίες τους και να έχουν ένα σχεδόν τέλειο η.τ στα χέρια τους. Κι αν η funstore λύσει το πρόβλημα με το εργοστάσιο, θα έχει μεγάλη αύξηση πελατων.

Αποσυνδεδεμένος atloupa

• **
  • 497
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #631 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 16:04 »
Το 30% πως προκύπτει; Γιατί οι απαντήσεις σε ένα φόρουμ δεν μπορούν να θεωρηθούν αξιόπιστη στατιστική έρευνα. Επί της ουσίας δεν διαφωνώ μαζί σου και δεν θα απαντούσα αν η παρατήρηση σου ήταν για όλα τα ητ Κινέζικης προέλευσης ή γεννικά για τα τύπου ego.  :)

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #632 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 16:21 »
το 30% είναι ίσως λίγο αυθαίρετο. Θα μπορούσε να είναι 20 ή και 40%. Πώς το εξάγω; Όχι μόνον από προσωπική εμπειρία (που ισχύει) αλλά κυρίως διαβάζοντας εδώ τα threads. Οχι μόνον του ICE, εννοείται. Και με το ego γενικότερα διάβασα προβλήματα, και με το hybrid ακόμη και για τους Α1-2 θα δεις ότι τίποτα δεν είναι plug and play. Προς το plug and pray μάλλον οδεύουν. Το ίδιο και για τα ανταλλακτικά. Δες τα threads gia carto/atmo 510 808 hybrid, bulli-a2. Μπήκα σε site εμπόρων με reviews πελατών για καρτο. Κι εκεί το ίδιο. άλλοι λένε σούπερ, άλλοι λένε ότι στους 5 οι 2 βγήκαν μάπα, άλλοι παραπονιούνται για καμμένο. Μιλάω για όλες τις συσκευές. Καμιά δεν είναι απροβλημάτιστη, ακόμη και με ελαφριά χρήση. Με τι έχει να κάνει αυτό; Εδώ θα απαντήσουν οι πιο έμπειροι. Σίγουρα πάντως όχι αποκλειστικά με την εθνικότητα του προιόντος, διότι στην Κίνα παράγονται χιλιάδες κωδικοί προιόντων που χρησιμοποιούμε καθημερινά χωρίς όλα αυτά τα προβλήματα. Και πάλι, κακή προαίρεση δε νομίζω να υπάρχει από κανέναν. Σε τελική ανάλυση, ποιος τυφλός δε θέλει το φως του;

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #633 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 16:29 »
Όλα αυτά που λέτε και αναλύετε είναι μια πάρα πολύ καλή και επικοδομητική συζήτηση...Νομίζω όμως πως θα πρέπει να τη μεταφέρουμε σε άλλο νήμα και να τη συνεχίσουμε ;)

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #634 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 16:35 »
Και να το ονομάσουμε το νήμα της Αριάδνης, μήπως και μας σώσει από τη λαβυρινθώδη κατάσταση.

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
« Απάντηση #635 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 16:38 »
Xaaxaaa,καλό... :))
Το κάνετε να φαίνεται δύδκολο αλλά δεν είναι,τουλάχιστον στα δικά μου μάτια... :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος GIORGOS1969

• 634
« Απάντηση #636 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 16:42 »
Στάθη (atloupa) δεν έχεις δίκιο.
Χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια τον ίδιο φορτιστή ego και μπαταρία αλλάζω κάθε 6 μήνες ενώ ατμ κάθε μήνα. Όχι επειδή χάλασαν αλλά λόγω πτώσης στην απόδοση.
Τώρα αν χαλάσει και τίποτα μέσα στο πρόγραμμα είναι.
Γενικά τα ego είναι αξιόπιστα και έτη φωτός από οτιδήποτε άλλο (τα γνήσια τουλάχιστον )

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
« Απάντηση #637 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 16:46 »
Tί εννοείς γνήσια?Γιατί όλοι για γνήσια τα πουλάνε,ακόμη και κάποιοι νέοι ατμοποιητές λένε πως είναι joυetech πχ αλλά η joyetech έχει να βγάλει κάτι νέο εδώ και πολύ καιρό.Τουλάχιστον στο site της ίδιας της εταιρείας εγώ δεν έχω δει κάτι.Τώρα όταν λες γνήσια eGo δε νομίζω καν πως το λογότυπο eGo είναι κάποιας συγκεκριμένης ή απλώς έτσι έχουν ονομάσει στη συγκεκριμένη χώρα αυτά τα είδη η/τ.

Αποσυνδεδεμένος atloupa

• **
  • 497
« Απάντηση #638 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 16:55 »
Γιώργο και η δικιά μου εμπειρία με ego δεν είναι κακή. Απ' την άλλη δεν αμφισβητώ αυτούς που λένε πως  έχουν προβλήματα. Τέτοια παράπονα όμως έχουν διατυποθεί για όλα τα ητ. Γι αυτό και ανέφερα πως το βρίσκω λίγο άδικο να την πέφτουμε μόνο στο ice.

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #639 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 17:08 »
Tί εννοείς γνήσια?Γιατί όλοι για γνήσια τα πουλάνε,ακόμη και κάποιοι νέοι ατμοποιητές λένε πως είναι joυetech πχ αλλά η joyetech έχει να βγάλει κάτι νέο εδώ και πολύ καιρό.Τουλάχιστον στο site της ίδιας της εταιρείας εγώ δεν έχω δει κάτι.Τώρα όταν λες γνήσια eGo δε νομίζω καν πως το λογότυπο eGo είναι κάποιας συγκεκριμένης ή απλώς έτσι έχουν ονομάσει στη συγκεκριμένη χώρα αυτά τα είδη η/τ.

μαλλον εννοει αυτα με το λογοτυπο ovale παντου (οπως αυτο που ειχα εγω)
εγραφε ovale παντου (στο κουτι , στο φορτιστη , στη μπαταρια , στον ατμο , ακομα και στο usb ανταπτορα) :bye:

Αποσυνδεδεμένος atloupa

• **
  • 497
« Απάντηση #640 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 17:18 »
Το ego δεν έχει καμία σχέση με την ovale που είναι απλά ένας μεταπολητής. Το σχεδίασε η janty και το παρήγαγε μαζικά η joytech. Στην πορεία ακολούθησαν και τα άλλα εργοστάσια.

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #641 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 17:23 »
Το ego δεν έχει καμία σχέση με την ovale που είναι απλά ένας μεταπολητής. Το σχεδίασε η janty και το παρήγαγε μαζικά η joytech. Στην πορεία ακολούθησαν και τα άλλα εργοστάσια.

οκ. δεν την ηξερα την ιστορια :dontknow: :nope:

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #642 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 17:28 »
:sign_sostos:

Αποσυνδεδεμένος atloupa

• **
  • 497
« Απάντηση #643 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 17:31 »
Κοντεύουν 2 χρόνια από τότε. Γι αυτό. (πως περνάνε έτσι τα άτιμα!)  :(

Αποσυνδεδεμένος hunter

• *
  • 41
« Απάντηση #644 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 19:00 »
Πολύ εύκολα κρίνουμε, καταδικάζουμε ή βγάζουμε για πέταμα μια συσκευή. Ναι λοιπόν, όλες είναι Κινέζικες, με φθηνά πλαστικά και με προβλήματα. Αυτά που αναφέρονται για τις μπαταρίες προσωπικά τα έχω συναντήσει σε όλες τις εμπορικές συσκευές. Και για να μην το πάω παραπέρα μέχρι και iPhone έχουν ανατιναχτεί. Μήπως έχει πρόβλημα και η apple στην ποιότητα κατασκευής; Μήπως υπάρχει αυτοκίνητο που αν του καρφώνω τις ταχύτητες συνέχεια δεν θα διαλυθεί το σασμάν του; Δηλαδή το ητ γιατί πρέπει να διαφέρει από τις άλλες ηλεκτρικές συσκευές και να αντέχει σε κάθε κακή χρήση ή κακοποίηση; Δεν έχω ice και είναι λίγο άκυρο να απαντάω. Έχωντας όμως εμπειρία πάρα πολλών ego (από το πρώτο που ήρθε στην Ελλάδα), θα πω ότι οι διακυμάνσεις στην ποιότητα κατασκευής είναι σχεδόν ασήμαντες. Επιτρέψτε μου λοιπόν να κρατάω τις επιφυλάξεις μου για το κατά πόσο "δίκαιο" είναι αυτό το πέσιμο στο ice. Όλα αυτά τα λέω πραγματικά με καλή πρόθεση. Σαν νέος ατμιστής είχα θάψει κι εγώ αρκετά τσιγάρα που στην πορεία έγιναν τα αγαπημένα μου.

Συμφωνώ απόλυτα ...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360078 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1010 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114304 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450413 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110791 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375047 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328348 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6447 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15309 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29373 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99966 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F