vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

578 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, sentinelba, Doubt, ZoeM

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #615 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 16:25 »
Ελπιζω η νεα φουρνια να εχει καλυτερους ατμοποιητες, και ειναι ειναι και φτηνοτεροι. 9 ευρω χωρις ΦΠΑ ειναι υπερβολικα ακριβοι, λαμβανοντας υποψην και τη μικρη διαρκεια ζωη τους. Σε 6 πακετα που εχω παρει και για φιλους, οι μισοι ειναι off και αν δεν εχουν καει τελειως, δουλευουν με μονιμα καμμενο.
Θελει ψαξιμο ακομα το μοντελο και συγκεκριμενα
1) Σοβαρη ποιοτητα κατασκευης συνολικα (ακομα και οι φορτιστες ειναι απλα αθλιοι)
και 2) Μελετη και εξελιξη στην λειτουργια των ατμοποιητων

Αν η νεα παρτιδα δεν τα εχει διορθωσει αυτα τα 2 βασικα πραγματακια, τοτε θα πρεπει αναποφεκτα να θεωρηθει αποτυχια.

και ακομα ενα προβλημα που το εχω πει απο εκει που το πηρα.
Το κουμπι της μπαταριας μπαινει μεσα μεσα και κολαει επειδη απ' οτι καταλαβα ειναι σιλικονης και χανει την ελαστικοτητα του.
Μεγαλο προβλημα αφου μου εχουν αλαξει 2 φορες μπαταρια (στην εγγυηση ενοειτε).
Τωρα βεβαια δεν τις χρησιμοποιω καν τις μπαταριες του αφου το εχω προσαρμοσει στο GGTB που εχω και σε μια αλλη μοντα με 18650
και απλα πεταει ο ατμο και απο γευση και απο χτυπημα και απο ντουμανι και απο διαρκεια μπαταριας (μολις δω ποσο κραταει θα επανελθω με φωτο) ;D

Αυτα :D :bye:

Αποσυνδεδεμένος taxtherapy

• *
  • 23
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #616 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 17:13 »
Καλησπέρα με τη ανταπτορα το προσαρμοσες και που τον βρηκες. Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #617 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 17:18 »
Καλησπέρα με τη ανταπτορα το προσαρμοσες και που τον βρηκες. Ευχαριστω

απο αντιπροσωπο του funstore το πηρα ;D
αλλα λογικα αν πας σε καποιο ενημερωμενο μαγαζι και το εχεις μαζι σου θα βρεις :bye:

• *
  • 23
« Απάντηση #618 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 17:20 »
εγω και στο funstore που πηρα και στον αντιπροσωπο τους στο αιγαλεω αλλα και στο vapormania δεν το ειχαν.
μηπως μπορεις να μου πεις το μαγαζι που το πηρες για να παω και εγω.
ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #619 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 17:28 »
2104951202
κ. Γιωργος

Παρτον τηλ. και ρωτα τον αν εχει (αν του εχουν μεινει) :bye:

• *
  • 23
« Απάντηση #620 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 17:28 »
οκ ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος Lancerlot

• **
  • 407
« Απάντηση #621 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 10:45 »
Δεν ξέρω αν συνέβη και σε άλλον γιατί δεν διάβασα αρκετές σελίδες από το θέμα, αλλά προχθές ο φορτιστής τοίχου του ICE έκανε ένα λαμπρό μπαμ και διαλύθηκε σε κομμάτια, έπεσε η ασφάλεια και όλα ΟΚ. Κινεζοκάταστάσεις, το ήξερα και τον χρησιμοποιούσα -όπως και τους άλλους φορτιστές- σε απομακρυσμένη από έπιπλα , κουρτίνες κλπ παροχή με χρήση πολύμπριζου και πάνω στα πλακάκια. Το θέμα είναι ότι δεν είχε φορτίσει πάνω από 2-3 φορές. Προσοχή με τους φορτιστές συνάδελφοι, μακριά όσο γίνεται από ανθρώπους, ζώα και εύφλεκτα υλικά και σε καμιά περίπτωση δίπλα στο μαξιλάρι όπως συνηθίζουν πολλοί με το κινητό.

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #622 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 10:49 »
Λογο οτι ειμε της ιδιας γνωμης, φορτιση μονο σε εξωτερικη μπριζα στην βεραντα μακρια απο οτιδηποτε ευφλεκτο  :thumpup:
Φυσικα δεν μιλω για τον φορτιστη του ice ( που δεν εχω ) αλλα για ολους. Και φυσικα το αναφερω γιατι ηδη παρεξηγηθηκε.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 12:27 από VRS5 »

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #623 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 12:12 »
Συγνώμη που ως άσχετη με το ICE επεμβαίνω, αλλά αναρωτιέμαι το εξής: Το γεγονός ότι το ICE βγάζει καλά ντουμάνια και χτύπημα όταν
α) ΔΕΝ νεκρώνεται η μπαταρία του επειδή είναι κακής ποιότητας κινεζίλα
β) ΔΕ σπάει το κουμπάκι του επειδή είναι κακής ποιότητας κινεζίλα
γ) ΔΕ χαλάει ο ρυθμιστής του επειδή έπιασε το όριο ζωής του που είναι 100 περιστροφές
δ) ΔΕΝ εκρήγνυται ο φορτιστής του
ε) ΔΕΝ....ΔΕΝ...ΔΕΝ
... είναι προτέρημα για το προιόν;
Ο μαθηματικός τύπος: χούγια συσκευής+1/3 περιστροφής ανά 43,5 min - 5 joules στο πάτημα του κουμπιού / 48ο11'' πλάτος 38ο14'' μήκος τοποθέτησης πρίζας φορτιστή (εκεί είναι η βεράντα) Χ (3 μποφόρ εσωτερικό μείον 2 εξωτερικό φύσημα) = ικανοποιητική λειτουργία... στο 70% στατιστικά των περιπτώσεων (για το 30% ισχύει άλλος πιο απλός τύπος)...
... αναφέρεται στις οδηγίες χρήσης;
Αν κάποιος αλλάξει μια παράμετρο, δε φταίει το ICE αλλά αυτός γιατί δεν το χρησιμοποιεί σωστά;
Μήπως το ICE πρέπει να παίρνει και συγκεκριμένα ψυχοφάρμακα δις ημερησίως, αλλιώς ας τα πάρουν τα ποσοστά χρηστών που έχουν πρόβλημα;
Και χαίρεστε εσείς που σας έπεσαν τα απροβλημάτιστα ICE; Οταν πεθάνουν οι μπαταρίες και οι ατμο σας από φυσιολογική φθορά με τι θα τα αντικαταστήσετε; Θα είστε το ίδιο τυχεροί;
Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα του προιόντος, υποψιάζομαι αστοχία κατασκευής γιατί είναι παραλλαγή άλλων και το εργοστάσιο το έφτιαξε και λίγο δοκιμαστικά. Θα ακούσουν παράπονα, θα ανεβάσουν λίγο και την τιμή οι Κινέζοι και πιθανόν στο μέλλον να διορθωθούν τα προβλήματά του. Ξέρετε φαντάζομαι ότι ακόμη και στο ίδιο εργοστάσιο οι τιμές για το ίδιο προιόν ποικίλουν ανάλογα με τις προδιαγραφές ποιότητας που θέτει ο κάθε πελάτης.
Λυπάμαι πάντως που για μια ακόμη φορά διαπιστώνω ότι στο η.τ. οι αστοχίες υλικού δεν περιορίζονται στο 1-2% αλλά μπορεί να φτάσουν και στο 30%

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #624 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 12:20 »
Συγνώμη που ως άσχετη με το ICE επεμβαίνω, αλλά αναρωτιέμαι το εξής: Το γεγονός ότι το ICE βγάζει καλά ντουμάνια και χτύπημα όταν
γ) ΔΕ χαλάει ο ρυθμιστής του επειδή έπιασε το όριο ζωής του που είναι 100 περιστροφές
ε) ΔΕΝ....ΔΕΝ...ΔΕΝ
Ο μαθηματικός τύπος: χούγια συσκευής+1/3 περιστροφής ανά 43,5 min - 5 joules στο πάτημα του κουμπιού / 48ο11'' πλάτος 38ο14'' μήκος τοποθέτησης πρίζας φορτιστή (εκεί είναι η βεράντα) Χ (3 μποφόρ εσωτερικό μείον 2 εξωτερικό φύσημα) = ικανοποιητική λειτουργία... στο 70% στατιστικά των περιπτώσεων (για το 30% ισχύει άλλος πιο απλός τύπος)...
Αν κάποιος αλλάξει μια παράμετρο, δε φταίει το ICE αλλά αυτός γιατί δεν το χρησιμοποιεί σωστά;
Μήπως το ICE πρέπει να παίρνει και συγκεκριμένα ψυχοφάρμακα δις ημερησίως, αλλιώς ας τα πάρουν τα ποσοστά χρηστών που έχουν πρόβλημα;
Και χαίρεστε εσείς που σας έπεσαν τα απροβλημάτιστα ICE; Οταν πεθάνουν οι μπαταρίες και οι ατμο σας από φυσιολογική φθορά με τι θα τα αντικαταστήσετε; Θα είστε το ίδιο τυχεροί;
Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα του προιόντος, υποψιάζομαι αστοχία κατασκευής γιατί είναι παραλλαγή άλλων και το εργοστάσιο το έφτιαξε και λίγο δοκιμαστικά. Θα ακούσουν παράπονα, θα ανεβάσουν λίγο και την τιμή οι Κινέζοι και πιθανόν στο μέλλον να διορθωθούν τα προβλήματά του. Ξέρετε φαντάζομαι ότι ακόμη και στο ίδιο εργοστάσιο οι τιμές για το ίδιο προιόν ποικίλουν ανάλογα με τις προδιαγραφές ποιότητας που θέτει ο κάθε πελάτης.
Λυπάμαι πάντως που για μια ακόμη φορά διαπιστώνω ότι στο η.τ. οι αστοχίες υλικού δεν περιορίζονται στο 1-2% αλλά μπορεί να φτάσουν και στο 30%

Οι τέλειες οδηγίες-manual του ICE. Σε παραδέχομαι. Οι περισσότεροι θα γνωρίζουν τις σχετικές μου απόψεις για το προϊόν και ότι μετά από μία βδομάδα χρήσης το χάρισα!

Αποσυνδεδεμένος TzinIs

• *
  • 73
« Απάντηση #625 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 12:24 »
ε) ΔΕΝ....ΔΕΝ...ΔΕΝ

:sign_sostos: :sign_sostos: :sign_sostos: :sign_sostos: :sign_sostos: :sign_sostos: :sign_sostos: :thumbup_move_2: :thumbup_move_2: :thumbup_move_2:

Αποσυνδεδεμένος Dep-ON

• 900
  • Ατμί-Ζω ProVari+Iatty+GG Stealth+Zeus+DVW
« Απάντηση #626 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 13:03 »
ε) ΔΕΝ....ΔΕΝ...ΔΕΝ

:sign_kalooo:   :thumpup: :thumpup:    :yes: :yes: :bye:

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #627 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 14:15 »
Τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά καιρούς οι χρήστες του ICE, έχουν παρατηρηθεί και σε άλλα προϊόντα κατά την νεότητά τους, είτε είναι κινέζικα, είτε αμερικάνικα είτε ευρωπαϊκά. ;)
Στο δικό μου δεν έχω φορτίσει με τον αντάπτορα τοίχου ποτέ, πάντα με το netbook φορτίζω.
Επίσης δεν έχω πρόβλημα με το η.τ. εάν εξαιρέσουμε τον ένα από τους δύο αρχικούς άτμο που έφερνε καμένο, διορθώθηκε, αλλά χειρουργήθηκε για το καλό της κοινότητας. :respect:
Τι να πω, είμαι κ@λ@φ@ρδ@ς!!!!!!  :dontknow: :wall:

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #628 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 14:37 »
Τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά καιρούς οι χρήστες του ICE, έχουν παρατηρηθεί και σε άλλα προϊόντα κατά την νεότητά τους, είτε είναι κινέζικα, είτε αμερικάνικα είτε ευρωπαϊκά. ;)
Στο δικό μου δεν έχω φορτίσει με τον αντάπτορα τοίχου ποτέ, πάντα με το netbook φορτίζω.
Επίσης δεν έχω πρόβλημα με το η.τ. εάν εξαιρέσουμε τον ένα από τους δύο αρχικούς άτμο που έφερνε καμένο, διορθώθηκε, αλλά χειρουργήθηκε για το καλό της κοινότητας. :respect:
Τι να πω, είμαι κ@λ@φ@ρδ@ς!!!!!!  :dontknow: :wall:

Μπα και σε μένα και τα 3 πακέτα (τα άλλα σε 2 φίλους) μια χαρά ΟΛΑ.... ουτε καμέο , ουτε αλλα προβλήματα....

Αποσυνδεδεμένος atloupa

• **
  • 497
« Απάντηση #629 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 15:09 »
Πολύ εύκολα κρίνουμε, καταδικάζουμε ή βγάζουμε για πέταμα μια συσκευή. Ναι λοιπόν, όλες είναι Κινέζικες, με φθηνά πλαστικά και με προβλήματα. Αυτά που αναφέρονται για τις μπαταρίες προσωπικά τα έχω συναντήσει σε όλες τις εμπορικές συσκευές. Και για να μην το πάω παραπέρα μέχρι και iPhone έχουν ανατιναχτεί. Μήπως έχει πρόβλημα και η apple στην ποιότητα κατασκευής; Μήπως υπάρχει αυτοκίνητο που αν του καρφώνω τις ταχύτητες συνέχεια δεν θα διαλυθεί το σασμάν του; Δηλαδή το ητ γιατί πρέπει να διαφέρει από τις άλλες ηλεκτρικές συσκευές και να αντέχει σε κάθε κακή χρήση ή κακοποίηση; Δεν έχω ice και είναι λίγο άκυρο να απαντάω. Έχωντας όμως εμπειρία πάρα πολλών ego (από το πρώτο που ήρθε στην Ελλάδα), θα πω ότι οι διακυμάνσεις στην ποιότητα κατασκευής είναι σχεδόν ασήμαντες. Επιτρέψτε μου λοιπόν να κρατάω τις επιφυλάξεις μου για το κατά πόσο "δίκαιο" είναι αυτό το πέσιμο στο ice. Όλα αυτά τα λέω πραγματικά με καλή πρόθεση. Σαν νέος ατμιστής είχα θάψει κι εγώ αρκετά τσιγάρα που στην πορεία έγιναν τα αγαπημένα μου.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360077 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1010 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114304 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450412 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110791 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375047 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328345 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6447 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15309 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29372 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99966 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F