Δε νομίζω ότι κάποιος κακοπροαίρετα έθαψε ένα προϊόν εδώ. Απεναντίας, περιγράφηκαν προβλήματα που χρειάζονται διόρθωση. Στο θέμα γενικότερα της αξιοπιστίας των συσκευών (κι επειδή και η δικιά μου η δουλίτσα έχει σχέση με εντατική χρήση ηλεκτρονικών) θα σου πω τα εξης:
Ποσοστό αστοχίας υλικού υπάρχει παντού. Το νουμεράκι μπροστά από το % είναι που κάνει τη διαφορά. 1% προβληματικά iphone=καλή ποιότητα κατασκευής. 30% προβληματικά η.τ./ατμο/κάρτο = κακή ποιότητα κατασκευής.
Αντοχή στην κακή χρήση. Άλλο δείγμα ποιότητας κατασκευής. Έλα να δεις πώς συμπεριφέρομαι στον υπολογιστή μου. Τον πατάω ανελέητα. Αντέχει όμως. Καλή ποιότητα κατασκευής.
Πώς εννοείς κακή χρήση στο η.τ.; Να βάζεις 1,5 ομ ατμοποιητές σε 4,5v μπαταρία και να τον κάνεις 24ωρο φουγάρο; Δε θα διαφωνήσω. Να ανοίξεις ένα πλήρες πακέτο και στις 2 ώρες να έχεις διαρροές; Έστω κι αν άτμισες φουλ; Δε θα συμφωνήσω.
Δεν έχω ego, γιατί έχω τρομάξει από όσα διάβασα για τη διαρροή υγρών από τις αμπούλες. Κοίτα να δεις, λοιπόν, όλοι οι ημιάγριοι αγόρασαν ego και οι διαρροές είναι από την κακομεταχείρηση... επιφυλλάσσομαι να το πιστέψω.
Κινέζικο από κινέζικο έχει διαφορά. Το έχω ζήσει επανειλημμένα. Πριν λίγους μήνες κόντεψα να πάω σε ψυχίατρο γιατί κόντεψε να με τρελάνει ένα κινέζικο γκατζετάκι. Πριν το σπάσω, έπεισα το μαγαζί να μου το αλλάξει με άλλο άλλης εταιρίας, με λιγότερες δυνατότητες και πιο καριβό. Αυτό ήταν. Από τότε βρήκα την υγειά μου. Και πάλι δεν κάνει τα πάντα, αλλά αυτά που χρειάζομαι τα κάνει απροβλημάτιστα.
Οπότε, θα συμπέρανα ότι δεν επιτίθεται κανείς στο ICE. διαπιστώνοντας οι χρήστες πόσο καλό προιόν είναι όταν λειτουργεί σωστά, πιέζουν για να λυθούν οι δυσλειτουργίες τους και να έχουν ένα σχεδόν τέλειο η.τ στα χέρια τους. Κι αν η funstore λύσει το πρόβλημα με το εργοστάσιο, θα έχει μεγάλη αύξηση πελατων.