vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

523 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, Stelios miro, stauros53, Cloune

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος TzinIs

• *
  • 73
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #510 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 11:42 »
φιλε chercher...λεει ο fotis πως αν δεν δουλεψει ο ατμο με ολα τα προηγουμενα κολπα,να ανοιξουμε τον δευτερο..σωστα?ΚΑΙ ΔΛΔ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΚΟΥΒΑ?????πως το βλεπεις αυτο???????

οσο για τις αναφορες του fog ολα καλα..αλλα.......ποτε δεν ειπε πως αποφευγουμε τις γ@@@ σταγονες στο γεμισμα,με αποτελεσμα ο καθενας να ψαχτει με τον τροπο του οπως εκανα και εγω και δεν σταζει ποτε,ουτε φυσαω να χασω υγρο......τεσπα,υποστιρικτης κανενος δεν ειμαι,υπαρχω εδω να ενημερωνομαι και να ενημερωνω οσο μου επιτρεπει ο χρονος της δουλειας μου...

και για μενα καλυτερες συμβουλες δινει ο χρηστης που τσαλακωνεται.ξενυχταει,βριζει μονος του ψαχνοντας να βρει μια λυση σε ολα τα η.τΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ..

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #511 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 12:05 »
Tελικά αυτό το ALD ego-808 διατίθεται και με κάποια άλλη ονομασία εκτός από Funstore ICE ?

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #512 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 12:09 »
Φίλοι συνατμιστές το ICE σκίζει αρκεί να προσέξετε μερικά πραγματάκια για να μη βγάλει καμένο
οι συμβουλές είναι όλες από χρήστες του ICE του Φώτη και του Funstore
έκανα μια συλλογή παρακάτω για να μην ψάχνετε να τις βρείτε - μερικα είναι εντελώς copy paste απο μηνύματα
.................................................................................
να βγάλετε το προστατευτικο σφουγγαράκι
Περιστρέψτε τον ρυθμιστή αέρα σχεδόν τέρμα δεξιά μέχρι η τζούρα να γίνει πολύ σφικτή και σιγά- σιγά έπειτα περιστρέφουμε πρός τ΄αριστερά μέχρι εκεί που μας ικανοποιεί. - αυτή η συμβουλή ήταν του Funstore
κλείνεται τη τζούρα και τραβάτε 5-6 πολύ σφιχτές τζούρες για να κατεβάσει υγρό - αλλά ο Φώτης λέει ότι έτσι μπορεί να μας έρθει υγρό στο στόμα
εκτός από τις κούφιες τζούρες κάντε και κανένα φύσημα που και που
αν δεν κρατήσει πολύ επαναλάβετε ρουφηγμα φυσημα ή...
τραβήξτε λίγο έξω το φιτίλι του ατμοποιητή ώστε να παίρνει πιο πολύ υγρό
αν η VG σας είναι παχύρευστη αραιώστε την. Με μια επίσκεψη στο Funstore λύνεται το θέμα οριστικά αν προμηθευτείτε απο κει PG και την αραιώσετε.
παίξτε λίγο με τον ρυθμιστή τζούρας - αν και ο Φώτης λέει ρυθμίστε μην παίζετε
αναφέρθηκε ότι μπορεί να βγάζει λίγο καμένο αλλά όσο περνάνε οι ώρες μειώνεται από΄μόνο του
να ρυθμίζετε πρώτα τον αέρα και μετά να πατάτε το κουμπί της μπαταρίας - συμβουλή του Φώτη αυτή
Η περιστροφη του δαχτυλιδιου για να δουλευει σωστα το ICE πρεπει να περιοριστει σε 45-60 μοιρες οπου η 0 πρεπει να ειναι η ελαφρως σφιχτη τζουρα
Αν με τα παραπάνω δεν διορθώνεται, βάλτε τον δεύτερο ατμοποιητή του πακέτου.
αν παρόλα αυτά δεν λύσετε το πρόβλημα επικοινωνείστε με το Funstore - και να μην σας απαντήσουν θα σας απαντήσει ο τηλεφωνητης
και να ξερετε ότι το καμένο αποτελει μειονεκτημα για καποιον ο οποιος δεν το εχει συνηθισει και δε ξερει να το χρησιμοποιει σωστά - τα προβλήματα οφείλονται σε λανθασμένη χρήση γιαυτό γράψτε κάπου τις συμβουλες που μάζεψα για να τις έχετε μαζί σας
Επίσης
Αν η μπαταρία δείχνει πορτοκαλί μετά από λίγη χρηση αν και την ειχατε μολις φορτίσει μη διντετε σημασία - κρατάει 5-6 ώρες
Όταν το μαθει καποιος τοτε καταλαβαινει ποσο απεχει απο τα υπολοιπα ΗΤ της κατηγοριας του εξάλλου και το βίντεο λέει - τέρμα στο καμένο -
Κατά τα άλλο το τσιγάρο είναι τέλειο όπως το περιέγραψε κιο Fotis στο πρώτο του μήνυμα στο θέμα μας που άνοιξε με τίτλο ''Νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο ICE από funstore.gr...!!!'' Δεν ξέρω γιατί τον άλλαξε ο φίλτατος Atmos σε ''ALD ego-808, Funstore ICE'' και έβγαλε και τα θαυμαστικά!!!
................................................................................
Συμβουλη - να διαβάζετε προσεκτικά τα μηνύματα του Φώτη γιατι συνήθως δοκιμαζει τα προίόντα του Funstore πριν βγουν στην αγορά και τα γνωρίζει καλύτερα. Επίσης γνωρίζει πως να κανει μια κριτικη το βλεπετε και σε παλιοτερα μηνυματα του σχετικα με αλλα προιόντα του Funstore
Η κριτικές του FOG παλιότερα
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1674.msg36857.html#msg36857
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1674.msg37153.html#msg37153
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1674.msg37173.html#msg37173
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1674.msg37541.html#msg37541
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1674.msg37223.html#msg37223
μερικά μηνύματα ήταν ακόμα καλύτερα γιατί ειχαν μερικές λεξεις όπως FOG και FUNSTORE με τεράστια χρωματιστά γράμματα για να μην ψαχνουν άδικα όσοι το διάβαζαν αλλα κάποιος συντονιστής του τα άλλαξε αλλα ακόμα διαβάζονται λίγο πιο δύκολα βέβαια.
Η κριτική του GGTS και AVS τον καιρό που τα πουλούσε το FUNSTORE
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1219.msg33885.html#msg33885
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1674.msg37368.html#msg37368
μετά όμως που σταμάτησε να τα πουλάει το FUNSTORE δεν ξαναγραψε κριτική γιαυτά και μας αφησε μεγάλο κενο. Είχε κι άλλες κριτικές γιαυτά αλλά έβαλα αυτές που βρήκα μπροστά μου.
Μερικοί άνθρωποι που τον γνωρίζουν και ξερουν την αξια του και την εμπειρια του σαν reviewά τον υποστηρίζουν πάντα στις κριτικές του αλλά θα πρέπει να ψάξετε μόνοι σας να τους βρειτε για να να ακολουθήστετε τις συμβουλές τους.
Ελπίζω να βοήθησα.
Πιστεύω ότι είμαι εντός θέματος και ελπίζω να παραμείνει το μήνυμα μου γιατί θα βοηθήσει πολλούς χρήστες - ιδίως τα νέα μέλη

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.

Το να γράφουμε καλά λόγια για ένα κατάστημα, που είμαστε ευχαριστημένοι από ένα προϊόν... αυτό είναι δικαίωμά μας και δεν το βλέπω για κακό. Ο καθένας μπορεί να το εκ λάβει όπως θέλει.
Επίσης λίγο πολύ όλοι μας το κάνουμε για τις διάφορες αγορές μας.
Για παράδειγμα...... ακούω από πολλούς και από μένα βέβαια ότι:
Το γαλακτομπούρεκο από το "Πρώτον στη Βάρη" ή από τον "Γαλυφιανάκη" είναι κορυφαίο...
ή
Το μιλφειγ από τα ζαχαροπλαστεία "Δέσποινα" είναι το καλύτερο...
ή
Τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών του "τάδε" είναι τα καλύτερα....
ή
η τηλεόραση μάρκας "sony" είναι η καλύτερη.....
ή
η σοκολάτα ΙΟΝ είναι καλύτερη από την Lacta....

και πολλά άλλα..... αυτό το κάνουμε όλοι μας και δεν είναι κακό.

Τώρα....
Σαφώς έγραψα καλά λόγια για προϊόντα που αγόρασα και είμαι ευχαριστημένος από το funstore.gr, κακό είναι αυτό...? Την πραγματικότητα λέω, και δεν έχω να κρύψω τίποτα.

Έγραψα καλά λόγια για το  FOG γιατί νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο για τις μπαταρίες ego.
Πείραξε που έγραφα καλά λόγια για το funstore και το fog...? Δηλαδή αν έγραφα μόνο για το fog χωρίς να αναφέρω το funstore τι θα άλλαζε??? Μήπως το FOG το πούλαγε και κανένας άλλος..... :)

Για το GGTS&AVS του imeo που το πήρα από το funstore, και όσο καιρό το είχα έγραψα τα καλά μου λόγια.
Ήταν η πρώτη μου φορά που έγραψα σε ένα φόρουμ(δεν ήξερα καλά τα κομπιουτερίστικα)... Επείσης δεν γνωρίζω να κάνω αγορές από το εξωτερικό (παι παλ και άλλα κόλπα). Η πρώτη μου μόντα από το funstore, οι πρώτες μου μπαταρίες 18650.... και πολλά άλλα....
Το GGTS&AVS ήταν η πρώτη μου μόντα. Όσο την είχα ... την γυάλισα, την έτριψα, την ξαναέτριψα, την νικέλωσα, και πάλι την γυάλισα, της πήρα μαγνητάκια,ελατηριάκια, inox επιστόμιο, το δούλεψα ,το άτμισα, το ευχαριστήθηκα......... μέχρι που στην πρώτη συναντησή μας στην Αθήνα....,
ερωτεύτηκα την καταπλικτική και πολύ μικρή μόντα DIVIDED (DD) του φίλου πλέον και συνατμιστή μας  craven.gr.
Μόλις ο craven.gr μου έφτιαξε για μένα(και τον ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά) το divided μου, μετά από λίγες μέρες πούλησα το GGTS&AVS.
Σήμερα ασχολείται κανείς με το GGTS&AVS...?? ή τουλάχιστον όπως ασχολούνταν πιο παλιά...??
Αφού βλέπεις πολλούς που τα πουλάνε....
Εγώ τι να γράψω πια...???

Δεν γράφω τίποτα άλλο σε αυτή την σελίδα.... τέλος τα εκτός θέματος.

Επί του θέματος

Για μένα το ICE που το πήρα από το funstore, όπως εγώ το ατμίζω το έχω βολευτεί αφάνταστα :thumpup:
Το θεωρώ το καλύτερο ολοκληρωμένο-έτοιμο πακέτο :thumpup:
Αυτή είναι η άποψή μου.
Όποιος θέλει την διαβάζει, όποιος θέλει την αγνοεί.....
Στο φόρουμ μπορεί ο καθένας να γράψει ότι θέλει, αλλά με κανόνες ευπρέπειας.
Στην νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα , θα φέρω το ICE, και ότι άλλα καλούδια νομίζω ;)

Αποσυνδεδεμένος chercher

• *
  • 38
« Απάντηση #513 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 17:25 »
@ Chercher

Thank you για το copy & paste  :)
Μηνυμα εληφθη loud and clear !!!!!!!!!!!!!! :thumpup: :laugh1:

Χαίρομαι που βοήθησα  :)
Εύχομαι να το διαβάσουν κι άλλοι νέοι το μήνυμα και να προσέχουν περισσότερο κάποια πράγματα
Η γνώμη μου είναι ότι το ICE με αρκετές ρυθμίσεις τρυκ και κολπάκια ίσως να έχει καλή απόδοση - δεν αμφιβάλλω γιαυτά που λένε τα παιδιά αλλά για νεο χρήστη δε θα το πρότεινα
ο νέος χρήστης θέλει μια συσκευή που θα την βάλει μπροστά και θα δουλέψει χωρίς κολπάκια και ρυθμίσεις και να μην του λενε τόσα τρυκ και ότι φταίει αυτός όταν δε δουλεύει σωστά
Έβαλα και κάτι καινούργιες συμβουλές ακόμα για να είναι όλες συγκεντρωμένες - ξέσφιγμα της δεξαμενής - dry burn κλπ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ με update http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,2951.msg84383.html#msg84383

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #514 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 17:34 »
ουτε και εγω για νεο ατμιστι αλλα δεν ειναι απολιτο

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #515 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 17:50 »
Φίλε chercher, ευχαριστούμε πολύ για τη συλλογή των συμβουλών.
Το μήνυμά σου είναι χρήσιμο και για τους νεοεισερχόμενους στο φόρουμ και για τους νυν χρήστες του ICE αλλά και για τη διαχείριση.
[...]Πιστεύω ότι είμαι εντός θέματος και ελπίζω να παραμείνει το μήνυμα μου γιατί θα βοηθήσει πολλούς χρήστες - ιδίως τα νέα μέλη
Από τη στιγμή που αναφέρεται στο θέμα, είναι κόσμιο και βασίζεται σε επιχειρήματα (και γεγονότα) δεν υπάρχει κανένας φόβος να χαρακτηριστεί off topic.

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 888
  • vape_neat
« Απάντηση #516 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 20:44 »
Aπο parpen το αμιμητο στις αρχες του 2011 ..... "  Όχι θέλει καθαρισμό, με οξυζενέ με Βότκα με ξύδι...ίσως και με σκορδόξυδο, με βελόνες, βουντού ίσως κλπ.
Ότι αν ατμίσεις με VG μπουκώνει (λες και έχει πουθενά προδιαγραφές μόνο με PG πως δουλεύει και παρομοίως)

Ce2R4   μια απ τα ίδια...Όχι, άλλαξε το φιτίλι, όχι στρίψτο σαν το μουστάκι σου, όχι βγάλε τα καπάκι, όχι γύρνα τα ανάποδα, όχι χόρεψε τον χορό της βροχής, μήπως και δουλέψει σωστά.Εγώ από την μικρή μου εμπειρία....

510 LR από Funstore...σε 10-12 μέρες..τέλος. Είτε πλύσεις, είτε φυσήματα, είτε κρεμασμένος ανάποδα σαν νυχτερίδα, είτε..είτε...τόσο πήγαν. "   :laugh1: :laugh1: Τελικα , η ζωη μας , κυκλους κανει !!

Αποσυνδεδεμένος parpen

• 1006
  • A-2 + PP by Craven.gr + VV +Rc_mizer by Sokin
    • Parpen's e-liquid calculator
« Απάντηση #517 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 20:54 »
Aπο parpen το αμιμητο στις αρχες του 2011 ..... "  Όχι θέλει καθαρισμό, με οξυζενέ με Βότκα με ξύδι...ίσως και με σκορδόξυδο, με βελόνες, βουντού ίσως κλπ.
Ότι αν ατμίσεις με VG μπουκώνει (λες και έχει πουθενά προδιαγραφές μόνο με PG πως δουλεύει και παρομοίως)

Ce2R4   μια απ τα ίδια...Όχι, άλλαξε το φιτίλι, όχι στρίψτο σαν το μουστάκι σου, όχι βγάλε τα καπάκι, όχι γύρνα τα ανάποδα, όχι χόρεψε τον χορό της βροχής, μήπως και δουλέψει σωστά.Εγώ από την μικρή μου εμπειρία....

510 LR από Funstore...σε 10-12 μέρες..τέλος. Είτε πλύσεις, είτε φυσήματα, είτε κρεμασμένος ανάποδα σαν νυχτερίδα, είτε..είτε...τόσο πήγαν. "   :laugh1: :laugh1: Τελικα , η ζωη μας , κυκλους κανει !!

:laugh1: :laugh1: βρε που το θυμήθηκες?? Τα ίδια τραβάω τελευταία με την παρτίδα EGO-T την τελευταία που πήρα. 1 βδομάδα βαριά βαριά και μετά σκουπίδια. Περιμένω τον Α-2, να ησυχάσω.

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
« Απάντηση #518 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 20:57 »
ασχετο,αλλα εσυ που ειχες χαθει τοσο καιρο?

« Απάντηση #519 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 21:26 »
[spoiler]disclaimer #1: Το παρακάτω ποστ είναι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.
disclaimer #2: Γνώμη μου είναι ότι τα ποστ που αφορούν το θέμα του Φώτη και την (όποια) σχέση του με το funstore δεν αφορούν το προϊόν του παρόντος thread και αν συμφωνεί και η διοίκηση του φόρουμ καλό είναι να αποσπαστούν και να μεταφερθούν αλλού (στο "τα εν οίκω" ίσως?)

Βαθιά ανάσα και ξεκινάμε:

Κάποιος από τους νέους που έχουν διαβάσει τα τελευταία μόνο topics στο φόρουμ, και μέσα σε αυτά και το παρόν για το ICE, χαρακτηρίζουν αναίτια την επίθεση που δέχτηκε ο foris67 από ορισμένους, καθώς και τις κατηγορίες για "γκρίζα διαφήμιση" ως υπερβολικές. Ξέρετε κάτι? Αν κρίνουμε αυτό το thread μεμονωμένα τότε συμφωνώ και εγώ ότι είναι υπερβολή να αποδώσουμε "δόλο" σε κάποιον που απλώς δείχνει τον αθώο ενθουσιασμό του για ένα καινούριο προϊόν και απλώς θέλει να το διαδώσει και σε άλλους για να το απολαύσουν και αυτοί.

Μέχρι εδώ καλά. Αν όμως ψάξουμε και λίγο στο παρελθόν θα εντοπίσουμε τα εξής:

1. Κυκλοφορεί το fog (από το funstore). Ο Φώτης ενθουσιάζεται, το αναφέρει ως το καλύτερο e-cig που έχει δοκιμάσει ποτέ, διατείνεται πως είναι επανάσταση στο χώρο του Η.Τ. ενώ μάλιστα κάνει και ιδιαίτερο topic όπου το συγκρίνει με το avs (το addon για τα ggts) και το βγάζει ανώτερο σχεδόν σε κάθε τομέα. Σε ποστς που ανέφεραν ότι λόγω στενού σχήματος είχε προβλήματα με LR ατμοποιητές (κακή θερμική συμπεριφορά --> διαρροές και καμένο σε chain vapping), τα αντικρούει ως ψευδή.

2. Κυκλοφορεί το ego-t type b (από το funstore). Ο Φώτης ενθουσιάζεται, το αναφέρει ως το καλύτερο e-cig που έχει δοκιμάσει ποτέ, διατείνεται πως είναι επανάσταση στο χώρο του Η.Τ., το αποκαλεί χαϊδευτικά "βουβουζέλα" και ισχυρίζεται πως με αυτό "ολοκληρώθηκε ως ατμιστής"  (απορία: καποιος που τρέχει πρώτος στις εξελίξεις για το Η.Τ. ειδικά στα "ετοιμα" πακέτα δεν θα είχε μια απορία για το OVALE ego-t όταν πρωτοκυκλοφόρησε?)

3. Κυκλοφορεί το ICE (ναι σωστά το μαντέψατε από το funstore). Ο Φώτης ενθουσιάζεται, το αναφέρει ως το καλύτερο e-cig που έχει δοκιμάσει ποτέ, διατείνεται πως είναι επανάσταση στο χώρο του Η.Τ. και ισχυρίζεται πως με αυτό "ολοκληρώθηκε ως ατμιστής", ενώ το συγκρίνει και ως ανώτερο από iatty και a2 (δυο προϊόντα που -ειδικά ο Α2- παίζουν πολύ εντονα στις συζητήσεις και τις προτιμήσεις των συμφορουμιστών το τελευταίο διάστημα) και φυσικά κανει και ποστ συγκρισης με το ego-W σε thread εμπόρου (ένα προϊόν ευθέως ανταγωνιστικό στο ICE, αφού έχουν κοινά χαρακτηριστικά σε κόστος, λειτουργία, target group)

Τα παραπάνω είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς αν είναι αληθινά ή όχι με μια απλή αναζήτηση στα αντίστοιχα topics.

Αν εξετάσει κανείς οποιοδήποτε μεμονωμένα τότε σίγουρα ισχύει αυτό που είπα και στην αρχή του ποστ μου πως δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς τίποτα το μεμπτό εκτός ίσως από υπερβάλλον ενθουσιασμό.

Αν όμως τα εξετάσουμε σαν μια συνέχεια και ως μια πορεία, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ουδέποτε έχει πει κάτι ανάλογο για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΪΟΝ από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ τοτε τα συμπεράσματα δικά σας ...

Υ.Γ.1. Προσωπικά δεν είμαι ληξίαρχος για να ξέρω αν ισχύουν ή όχι οι φήμες (και στα δικά μου αυτιά είχαν φτάσει πριν από καιρό και από άλλη πηγή αλλά το προσπέρασα και τότε και τώρα ως αναπόδεικτο κουτσομπολιό).
Υ.Γ.2. Φώτη, κατά καιρούς σε έχουν κατηγορήσει πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι για "πλάγια" υποστήριξη στο εν λόγω κατάστημα (από εμένα στο fog, μέχρι τώρα τον steamboy στο ICE). Όταν ακούς το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά από πολύ κόσμο τότε μάντεψε: ΔΕΝ είναι στραβός ο γιαλός ...
Υ.Γ.3. Όσο για τις απαντήσεις, τους πύρινους λόγους και τις επιθέσεις που ακούστηκαν εναντίον της διοίκησης του φόρουμ η δική μου ανταπάντηση είναι η εξής:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xdbaRZhBWZ4&[/youtube]

[/spoiler]
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 01:47 από Polioud »

Αποσυνδεδεμένος Kir Fanis

• *
  • 862
« Απάντηση #520 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 21:32 »
 :sign_sostos: :sign_sostos: :sign_sostos:

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 888
  • vape_neat
« Απάντηση #521 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 22:25 »
:laugh1: :laugh1: βρε που το θυμήθηκες?? Τα ίδια τραβάω τελευταία με την παρτίδα EGO-T την τελευταία που πήρα. 1 βδομάδα βαριά βαριά και μετά σκουπίδια. Περιμένω τον Α-2, να ησυχάσω.
To θυμηθηκα τωρα που διαβασα για το ice και τα βασανακια του. Αυτο το ποστ ειναι ισως το καλυτερο που εχω διαβασει σ,αυτο το φορουμ !! Τοσο χιουμοριστικο και ταυτοχρονα τοσο , μα τοσο πραγματικο !!  Για τον Τριπολιτη .[spoiler] Αν εννοεις εμενα που χαθηκα , πηρα τ,ασκερι και πηγα 5 μερες Ναυπακτο και 4 μερες Λακοπετρα . Γυρισα και εχω 7 σελιδες αδιαβαστα !! [/spoiler]

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 888
  • vape_neat
Απ: Νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο ICE από funstore.gr...!!!
« Απάντηση #522 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 22:29 »
Μπραβο βρε Φωτη !! Ακουγεσαι σαν να " εκλεισες σαν ατμιστης " ετσι οπως μας τα περιγραφεις , αλλα επειδη εχεις δυνατο παρελθον σε παρουσιασεις , βλεπε ( GGTS + AVS - fog - βουβουζελα ) θα περιμενω λιγο καιρο ωστε να δουμε τις δικες του " παιδικες ασθενειες "  Δεν κουμπωνουν και οι e-go...  :( Aντε φτου κι απ,την αρχη νεες μπαταριες , φορτιστες . Μακαρι να,ναι οπως τα λες και μετα απο 1-2 μηνες .
Polioud  :)

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #523 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 01:41 »
[spoiler]Polioud, έγραψες τα ίδια που είπε και ο chercher παραπάνω με πιο άμεσο τρόπο και τα ίδια που έλαβα σε δεκάδες μηνύματα από παλιότερα μέλη και γι' αυτό αναγκάστηκα να εμπλακώ στην ιστορία. Υπήρξαν μάλιστα και κατηγορίες προς τη διαχείριση ότι κάνει τα στραβά μάτια σε μια κατάσταση "που βγάζει  μάτι".

Κάποια στιγμή θα γινόταν (ξανά) αυτό σε πιο έντονο βαθμό από τις προηγούμενες. Αυτό ήταν σίγουρο. Το ότι υπάρχει μια φωνή παραπάνω που το επιβεβαιώνει, βοηθάει στο να λυθούν οι όποιες αμφιβολίες από νεότερα μέλη που δεν ξέρουν την προϊστορία.

Το είχα εξηγήσει επανειλημμένα στο παρελθόν και στον ίδιο το Φώτη π.χ.
εδώ: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1674.msg38218.html#msg38218
κι εδώ: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1674.msg38258.html#msg38258
κι εδώ http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,110.msg38342.html#msg38342 )
και αλλού, αλλά αυτός επέμενε και επιμένει στην "ελεύθερη έκφραση" και στα ωραία μιλφέιγ από το ζαχαροπλαστείο της κυρα-Δέσποινας και ή δεν καταλαβαίνει τη διαφορά ή κάνει πως δεν την καταλαβαίνει.
Ίσως αυτή τη φορά συνειδητοποιήσει ότι μάλλον κακό κάνει με αυτή του την πρακτική παρά καλό στην εταιρία που όπως λέει συμπαθεί και είναι ευχαριστημένος μαζί της.

Κατά καιρούς έχουν εκφραστεί και άλλα μέλη για διάφορες εταιρίες με καλά λόγια, δεν είναι κάτι μεμπτό αυτό, αλλά κανένας ως τώρα σε τέτοια έκταση και με τέτοιο τρόπο που όσο ενθουσιώδης και να είναι αυτός που τα γράφει και όσο καλόπιστος ο αναγνώστης του, κάποια στιγμή αρχίζει και αναρωτιέται ότι κάτι άλλο υπάρχει από πίσω. Όταν μάλιστα το βλέπει ξανά και ξανά, αρχίζουν και τα παράπονα προς τη διαχείριση.

Δυστυχώς, έτσι που έγιναν τα πράγματα, τα μηνύματα που αναφέρονται στις "προτιμήσεις" του Φώτη εμπλέκονται μέσα στη συζήτηση μαζί με μηνύματα που είναι χρήσιμα για το θέμα και αν διαγραφούν θα διαταραχτεί η συνέχεια και δε θα βγάζει κανείς νόημα γιατί πολλά έχουν στοιχεία on και off topic. Αν και το "off" ίσως δεν είναι τελικά και τόσο "off". Tο μήνυμα του chercher θα ήταν π.χ. άδικο να το μεταθέσω αλλού γιατί είναι εντελώς on topic και περιέχει και πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τους ήδη κατόχους του ICE.

Να πω ακόμα μια φορά "ας λήξει το θέμα εδώ;". Πάει να καταντήσει ρουτίνα πια!!!

Τουλάχιστον βάλτε τα όποια σχετικά με αυτό το θέμα μηνύματα μέσα σε tags off topic (Τα επιλέγετε και πατάτε το κουμπάκι που μοιάζει με το σήμα της ραδιενέργειας όταν γράφετε το μήνυμα).
Polioud, αν θέλεις κάνε μια τροποποίηση και κάνε το ίδιο. Τουλάχιστον όποιος δε νοιάζεται γι' αυτά να τα προσπερνάει πιο εύκολα και να αναζητεί την πληροφορία που τον ενδιαφέρει.[/spoiler]

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #524 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 02:05 »
[spoiler]Σημείωση: Μετά από προτροπή πάρα πολλών μέσω π.μ. τελικά θα παρέμβω στο θέμα(αν θέλουν ας πουν οι ίδιοι ποιοί είναι,για να μη με λέτε κ τρελό)...

[spoiler]disclaimer #1: Το παρακάτω ποστ είναι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.
disclaimer #2: Γνώμη μου είναι ότι τα ποστ που αφορούν το θέμα του Φώτη και την (όποια) σχέση του με το funstore δεν αφορούν το προϊόν του παρόντος thread και αν συμφωνεί και η διοίκηση του φόρουμ καλό είναι να αποσπαστούν και να μεταφερθούν αλλού (στο "τα εν οίκω" ίσως?)

Βαθιά ανάσα και ξεκινάμε:

Κάποιος από τους νέους που έχουν διαβάσει τα τελευταία μόνο topics στο φόρουμ, και μέσα σε αυτά και το παρόν για το ICE, χαρακτηρίζουν αναίτια την επίθεση που δέχτηκε ο foris67 από ορισμένους, καθώς και τις κατηγορίες για "γκρίζα διαφήμιση" ως υπερβολικές. Ξέρετε κάτι? Αν κρίνουμε αυτό το thread μεμονωμένα τότε συμφωνώ και εγώ ότι είναι υπερβολή να αποδώσουμε "δόλο" σε κάποιον που απλώς δείχνει τον αθώο ενθουσιασμό του για ένα καινούριο προϊόν και απλώς θέλει να το διαδώσει και σε άλλους για να το απολαύσουν και αυτοί.

Μέχρι εδώ καλά. Αν όμως ψάξουμε και λίγο στο παρελθόν θα εντοπίσουμε τα εξής:

1. Κυκλοφορεί το fog (από το funstore). Ο Φώτης ενθουσιάζεται, το αναφέρει ως το καλύτερο e-cig που έχει δοκιμάσει ποτέ, διατείνεται πως είναι επανάσταση στο χώρο του Η.Τ. ενώ μάλιστα κάνει και ιδιαίτερο topic όπου το συγκρίνει με το avs (το addon για τα ggts) και το βγάζει ανώτερο σχεδόν σε κάθε τομέα. Σε ποστς που ανέφεραν ότι λόγω στενού σχήματος είχε προβλήματα με LR ατμοποιητές (κακή θερμική συμπεριφορά --> διαρροές και καμένο σε chain vapping), τα αντικρούει ως ψευδή.

2. Κυκλοφορεί το ego-t type b (από το funstore). Ο Φώτης ενθουσιάζεται, το αναφέρει ως το καλύτερο e-cig που έχει δοκιμάσει ποτέ, διατείνεται πως είναι επανάσταση στο χώρο του Η.Τ., το αποκαλεί χαϊδευτικά "βουβουζέλα" και ισχυρίζεται πως με αυτό "ολοκληρώθηκε ως ατμιστής"  (απορία: καποιος που τρέχει πρώτος στις εξελίξεις για το Η.Τ. ειδικά στα "ετοιμα" πακέτα δεν θα είχε μια απορία για το OVALE ego-t όταν πρωτοκυκλοφόρησε?)

3. Κυκλοφορεί το ICE (ναι σωστά το μαντέψατε από το funstore). Ο Φώτης ενθουσιάζεται, το αναφέρει ως το καλύτερο e-cig που έχει δοκιμάσει ποτέ, διατείνεται πως είναι επανάσταση στο χώρο του Η.Τ. και ισχυρίζεται πως με αυτό "ολοκληρώθηκε ως ατμιστής", ενώ το συγκρίνει και ως ανώτερο από iatty και a2 (δυο προϊόντα που -ειδικά ο Α2- παίζουν πολύ εντονα στις συζητήσεις και τις προτιμήσεις των συμφορουμιστών το τελευταίο διάστημα) και φυσικά κανει και ποστ συγκρισης με το ego-W σε thread εμπόρου (ένα προϊόν ευθέως ανταγωνιστικό στο ICE, αφού έχουν κοινά χαρακτηριστικά σε κόστος, λειτουργία, target group)

Τα παραπάνω είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς αν είναι αληθινά ή όχι με μια απλή αναζήτηση στα αντίστοιχα topics.

Αν εξετάσει κανείς οποιοδήποτε μεμονωμένα τότε σίγουρα ισχύει αυτό που είπα και στην αρχή του ποστ μου πως δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς τίποτα το μεμπτό εκτός ίσως από υπερβάλλον ενθουσιασμό.

Αν όμως τα εξετάσουμε σαν μια συνέχεια και ως μια πορεία, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ουδέποτε έχει πει κάτι ανάλογο για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΪΟΝ από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ τοτε τα συμπεράσματα δικά σας ...

Υ.Γ.1. Προσωπικά δεν είμαι ληξίαρχος για να ξέρω αν ισχύουν ή όχι οι φήμες (και στα δικά μου αυτιά είχαν φτάσει πριν από καιρό και από άλλη πηγή αλλά το προσπέρασα και τότε και τώρα ως αναπόδεικτο κουτσομπολιό).
Υ.Γ.2. Φώτη, κατά καιρούς σε έχουν κατηγορήσει πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι για "πλάγια" υποστήριξη στο εν λόγω κατάστημα (από εμένα στο fog, μέχρι τώρα τον steamboy στο ICE). Όταν ακούς το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά από πολύ κόσμο τότε μάντεψε: ΔΕΝ είναι στραβός ο γιαλός ...
Υ.Γ.3. Όσο για τις απαντήσεις, τους πύρινους λόγους και τις επιθέσεις που ακούστηκαν εναντίον της διοίκησης του φόρουμ η δική μου ανταπάντηση είναι η εξής:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xdbaRZhBWZ4&[/youtube]

[/spoiler]

[spoiler]
Φίλοι συνατμιστές το ICE σκίζει αρκεί να προσέξετε μερικά πραγματάκια για να μη βγάλει καμένο
οι συμβουλές είναι όλες από χρήστες του ICE του Φώτη και του Funstore
έκανα μια συλλογή παρακάτω για να μην ψάχνετε να τις βρείτε - μερικα είναι εντελώς copy paste απο μηνύματα
.................................................................................
- να βγάλετε το προστατευτικο σφουγγαράκι
- Περιστρέψτε τον ρυθμιστή αέρα σχεδόν τέρμα δεξιά μέχρι η τζούρα να γίνει πολύ σφικτή και σιγά- σιγά έπειτα περιστρέφουμε πρός τ΄αριστερά μέχρι εκεί που μας ικανοποιεί. - αυτή η συμβουλή ήταν του Funstore
- κλείνεται τη τζούρα και τραβάτε 5-6 πολύ σφιχτές τζούρες για να κατεβάσει υγρό - αλλά ο Φώτης λέει ότι έτσι μπορεί να μας έρθει υγρό στο στόμα
- εκτός από τις κούφιες τζούρες κάντε και κανένα φύσημα που και που
- αν δεν κρατήσει πολύ επαναλάβετε ρουφηγμα φυσημα ή...
- τραβήξτε λίγο έξω το φιτίλι του ατμοποιητή ώστε να παίρνει πιο πολύ υγρό
- αν η VG σας είναι παχύρευστη αραιώστε την. Με μια επίσκεψη στο Funstore λύνεται το θέμα οριστικά αν προμηθευτείτε απο κει PG και την αραιώσετε.
- παίξτε λίγο με τον ρυθμιστή τζούρας - αν και ο Φώτης λέει ρυθμίστε μην παίζετε
- αναφέρθηκε ότι μπορεί να βγάζει λίγο καμένο αλλά όσο περνάνε οι ώρες μειώνεται από΄μόνο του
- να ρυθμίζετε πρώτα τον αέρα και μετά να πατάτε το κουμπί της μπαταρίας - συμβουλή του Φώτη αυτή
- Η περιστροφη του δαχτυλιδιου για να δουλευει σωστα το ICE πρεπει να περιοριστει σε 45-60 μοιρες οπου η 0 πρεπει να ειναι η ελαφρως σφιχτη τζουρα
- αφαιρέστε την κασέτα-θήκη υγρού, και αφήστε μόνο τον ατμοποιητή πάνω στην μπαταρία. Πατήστε 2-3 φορές την μπαταρία μέχρι να κοκκινίσει η αντίσταση, ενώ ταυτόχρονα την φυσάτε. - συμβουλή του Φώτη
- ξεσφίστε Λασκαρετε (ξεβιδωστε) την δεξαμενη απο τον ατμοπ. κατα 1/4 της στροφης περιπου
- να προσέχετε πως το αφήνετε πάνω στο τραπέζι γιατί ο ρυθμιστης κουνιέται εύκολα και απορυθμίζεται - αυτό γράφτηκε σε άλλο θέμα
Αν με τα παραπάνω δεν διορθώνεται, βάλτε τον δεύτερο ατμοποιητή του πακέτου.
αν παρόλα αυτά δεν λύσετε το πρόβλημα επικοινωνείστε με το Funstore - και να μην σας απαντήσουν θα σας απαντήσει ο τηλεφωνητης
και να ξερετε ότι το καμένο αποτελει μειονεκτημα για καποιον ο οποιος δεν το εχει συνηθισει και δε ξερει να το χρησιμοποιει σωστά - τα προβλήματα οφείλονται σε λανθασμένη χρήση γιαυτό γράψτε κάπου τις συμβουλες που μάζεψα για να τις έχετε μαζί σας
Επίσης
- Αν η μπαταρία δείχνει πορτοκαλί μετά από λίγη χρηση αν και την ειχατε μολις φορτίσει μη διντετε σημασία - κρατάει 5-6 ώρες αλλά δεν είναι και σίγουρο
- Αν λασκάρει το κουμπάκι της μπαταρίας τραβήξτε το έξω απαλά με ένα τσιμπιδάκι
Όταν το μαθει καποιος τοτε καταλαβαινει ποσο απεχει απο τα υπολοιπα ΗΤ της κατηγοριας του εξάλλου και το βίντεο λέει - τέρμα στο καμένο -
Κατά τα άλλο το τσιγάρο είναι τέλειο όπως το περιέγραψε κιο Fotis στο πρώτο του μήνυμα στο θέμα μας που άνοιξε με τίτλο ''Νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο ICE από funstore.gr...!!!'' Δεν ξέρω γιατί τον άλλαξε ο φίλτατος Atmos σε ''ALD ego-808, Funstore ICE'' και έβγαλε και τα θαυμαστικά!!!
................................................................................
Συμβουλη - να διαβάζετε προσεκτικά τα μηνύματα του Φώτη γιατι συνήθως δοκιμαζει τα προίόντα του Funstore πριν βγουν στην αγορά και τα γνωρίζει καλύτερα. Επίσης γνωρίζει πως να κανει μια κριτικη το βλεπετε και σε παλιοτερα μηνυματα του σχετικα με αλλα προιόντα του Funstore
Η κριτικές του FOG παλιότερα
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1674.msg36857.html#msg36857
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1674.msg37153.html#msg37153
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1674.msg37173.html#msg37173
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1674.msg37541.html#msg37541
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1674.msg37223.html#msg37223
μερικά μηνύματα ήταν ακόμα καλύτερα γιατί ειχαν μερικές λεξεις όπως FOG και FUNSTORE με τεράστια χρωματιστά γράμματα για να μην ψαχνουν άδικα όσοι το διάβαζαν αλλα κάποιος συντονιστής του τα άλλαξε αλλα ακόμα διαβάζονται λίγο πιο δύκολα βέβαια.
Η κριτική του GGTS και AVS τον καιρό που τα πουλούσε το FUNSTORE
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1219.msg33885.html#msg33885
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1674.msg37368.html#msg37368
μετά όμως που σταμάτησε να τα πουλάει το FUNSTORE δεν ξαναγραψε κριτική γιαυτά και μας αφησε μεγάλο κενο. Είχε κι άλλες κριτικές γιαυτά αλλά έβαλα αυτές που βρήκα μπροστά μου.
Μερικοί άνθρωποι που τον γνωρίζουν και ξερουν την αξια του και την εμπειρια του σαν reviewά τον υποστηρίζουν πάντα στις κριτικές του αλλά θα πρέπει να ψάξετε μόνοι σας να τους βρειτε για να να ακολουθήστετε τις συμβουλές τους.
Ελπίζω να βοήθησα.
Πιστεύω ότι είμαι εντός θέματος και ελπίζω να παραμείνει το μήνυμα μου γιατί θα βοηθήσει πολλούς χρήστες - ιδίως τα νέα μέλη

EDIΤ-έβαλα καμποσες συμβουλές ακόμα για να είναι όλες μαζί[/q][/spoiler] [/s]

:thumpup: :thumpup: :thumpup: x2 και στα 2  ;) :respect: :respect: :respect:
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 04:17 από Steamboy »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360253 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1022 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450632 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110854 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375222 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328463 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6455 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15319 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29388 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99975 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F