vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

485 επισκέπτες, 7 χρήστες
Aoratix, e-akapnos, Tem, thanos26, Cloune, manoslykos, Milarepa

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος sakis1709

• *
  • 90
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #495 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 15:28 »
Επομένως συμπεραίνω ότι ο παραγόμενος ατμός είναι ψυχρός, όπως και του eGo-T.
ακριβος  αλλα δεν εχουν ειδια γευση θα ελεγα ποιο καθαρη στο ice ειναι ενα απο τα + σε σχεση με τα - του

Αποσυνδεδεμένος Kosmas

• *
  • 9
« Απάντηση #496 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 16:19 »
Ο ατμός του ICE είναι θερμός ?

Κατα την γνωμη μου ειναι ελαχιστα πιο θερμος απ οτι του ego-t, αλλα πιο ψυχρος σε σχεση με οσα carto εχω δοκιμασει.
Κατα τα αλλα 4 μερα και κανενα προβλημα για μενα, καμμενο ποτε μεχρι τωρα και με οσα διαβαζω εδω μεσα νιωθω πολυ τυχερος.
Πολυ καλη αποδοση γευσης (halo freedom) καθολου διαροες και αρκετο ατμο με πολυ καλο χτυπημα.

Αποσυνδεδεμένος pet_cor

• *
  • 62
« Απάντηση #497 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 17:58 »
Φιλοι μου γεια σας.
Ειμαι νεος ατμιστης. Θα εχω την ευκαιρια να πω για μενα και τις εμπειριες μου σε άλλα μυνηματα.
Σας διαβαζω εδω και 20 μερες ανελλιπως. Μπαινω στη συζητηση για να πω την αποψη μου για το ICE.
Το εχω απο τις 25 Αυγουστου (ειχα το EGo-T απο το οποιο ημουν ευχαριστημενος) και ατμιζω συνεχως μεχρι σημερα
περιπου 2 με 2,5 μλ τη μερα. Με το ICE ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Τα θετικα του τα εχουν πει αρκετοι εδω.
Διαβαζα για καμενο και δεν ηξερα τι ειναι αυτο. Αρκετοι εκαναν παραπονα και γω δεν τους καταλαβαινα.
Δοκιμασα ολους τους ατμοπ. που ειχα (4) και ησαν ολοι ενταξει. Μεχρι που χτες το βραδυ μου ηρθε.
Μου ηρθε το καμενο και το ενοιωσα για τα καλα. Εκανα αλλαγη υγρων, τιποτα. Καταλαβα οτι ειναι θεμα τροφοδοσιας.
Δεν περνουσε αερας μεσα στην δεξαμενη του υγρου ωστε να επιτρεψει στο υγρο να κατεβει.
Λασκαρισα (ξεβιδωσα) την δεξαμενη απο τον ατμοπ. κατα 1/4 της στροφης περιπου και ως δια μαγειας το θεμα λυθηκε.
Δοκιμαστε το οσοι εχετε προβλημα. Μη φοβηθειτε, δεν θα εχετε διαρροες, ακομα και μιση στροφη να ξεβιδωσετε.
Μακαρι να ειναι αυτη η οριστικη λυση του καμενου στο ICE.
Περιμενω εντυπωσεις απο τους φιλους που εχουν προβλημα, και δοκιμασουν.

Αποσυνδεδεμένος 99

« Απάντηση #498 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 00:36 »
Χωρίς να θέλω να μπλεχτώ στην αντιπαράθεση
γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης του ατμοποιητή που χρησιμοποιεί το ICE από αυτόν του Bulli A2?
Δηλαδή εάν πάνω σε αυτόν τον ατμοποιητή Bulli A2 (ο οποίος μπορεί να πάρει μπαταρία από το EGO)

μπορεί να προσαρμοστεί η «κασέτα» του ICE? (το εξάρτημα στο κέντρο της φωτογραφία - που σημαίνει ότι θα αφαιρέσουμε αυτό που είναι δεξιά)

Σκοπός είναι να επωφεληθούμε από την κασέτα που έχει εύκολο γέμισμα και να έχουμε έναν καλό ατμοποιητή με πολύ καλύτερη μπαταρία από το ICE

PS1. Συγνώμη εάν το ερώτημά μου είναι άστοχο αλλά είμαι νέος στο άθλημα.

PS2. Γράφω στην αρχή ότι δεν θέλω να μπλεχτώ στην αντιπαράθεση διότι ο fotis67 είναι υπέρμαχος του ICE και ο Steamboy φαίνεται να προτιμά τον Bulli A2. Εγώ προβληματίζομαι για τον συνδυασμό τους.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #499 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 00:47 »
Είναι απίθανο να ταιριάζουν αλλά και να μπορούσες να τα συναρμολογήσεις, δε θα ταιριάζουν τα σπειρώματα με την μπαταρία. Αλλά και πάλι έτσι κι αλλιώς δε λέει μιας και υπάρχει ο A2-T (tank) που αναγκαστικά θα τον πάρεις μαζί με το πάνω τμήμα του γιατί δεν πουλιέται ξεχωριστά.

Αποσυνδεδεμένος TzinIs

• *
  • 73
« Απάντηση #500 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 01:18 »
Φιλοι μου γεια σας.
Ειμαι νεος ατμιστης. Θα εχω την ευκαιρια να πω για μενα και τις εμπειριες μου σε άλλα μυνηματα.
Σας διαβαζω εδω και 20 μερες ανελλιπως. Μπαινω στη συζητηση για να πω την αποψη μου για το ICE.
Το εχω απο τις 25 Αυγουστου (ειχα το EGo-T απο το οποιο ημουν ευχαριστημενος) και ατμιζω συνεχως μεχρι σημερα
περιπου 2 με 2,5 μλ τη μερα. Με το ICE ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Τα θετικα του τα εχουν πει αρκετοι εδω.
Διαβαζα για καμενο και δεν ηξερα τι ειναι αυτο. Αρκετοι εκαναν παραπονα και γω δεν τους καταλαβαινα.
Δοκιμασα ολους τους ατμοπ. που ειχα (4) και ησαν ολοι ενταξει. Μεχρι που χτες το βραδυ μου ηρθε.
Μου ηρθε το καμενο και το ενοιωσα για τα καλα. Εκανα αλλαγη υγρων, τιποτα. Καταλαβα οτι ειναι θεμα τροφοδοσιας.
Δεν περνουσε αερας μεσα στην δεξαμενη του υγρου ωστε να επιτρεψει στο υγρο να κατεβει.
Λασκαρισα (ξεβιδωσα) την δεξαμενη απο τον ατμοπ. κατα 1/4 της στροφης περιπου και ως δια μαγειας το θεμα λυθηκε.
Δοκιμαστε το οσοι εχετε προβλημα. Μη φοβηθειτε, δεν θα εχετε διαρροες, ακομα και μιση στροφη να ξεβιδωσετε.
Μακαρι να ειναι αυτη η οριστικη λυση του καμενου στο ICE.
Περιμενω εντυπωσεις απο τους φιλους που εχουν προβλημα, και δοκιμασουν.

LOL.....παιδια ελεος...εκανα το λασκαρισμα που ειπε ο Πετρος-Κορινθος....το ΧΤΥΠΑΩ ΑΛΥΠΗΤΑ 1 ΩΡΑ...full ντουμανι,και ενω το καμενο ηταν πριν ακομα το βαλω στο στομα μου....τωρα.....ΔΩΣΕ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑ....για να δουμε,μακαρι να ειναι αυτη η λυση..καντετο παιδες....:) :sign_koufo:

Αποσυνδεδεμένος mikeegr

• **
  • 104
« Απάντηση #501 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 01:26 »
ξέθαψα και εγώ το ice μου από το συρτάρι έβαλα ένα ο-rink από το ggts μου ανάμεσα στο Atomaizer και το tank και μέρχι στιγμής πάει καλά για να δούμε !!!!

Συγχώνευση μηνυμάτων: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 01:38
άκυρο με το ο-rink πάλι καμένο μου έρχεται θα δοκιμάσω και χωρίς ο-rink !!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 01:38 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #502 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 02:08 »
για δοκιμάστε ρε παιδιά αυτό που λέει ο Πετρος-Κορινθος
Εμένα μου ακούγεται πολύ λογικό να έχει να κάνει με τον αέρα και να διορθώνεται με έναν τόσο απλό τρόπο
Αν όντως αυτή είναι η λύση, πάω να τον πάρω αύριο  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #503 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 03:29 »
Εμένα μου ακούγεται πολύ λογικό να έχει να κάνει με τον αέρα και να διορθώνεται με έναν τόσο απλό τρόπο

Εχει γούστο , όσοι είχαν τα σχετικά προβλήματα, απλώς να το έσφυζαν παραπάνω από τους υπόλοιπους!!!
Εγώ ευτυχώς ανήκω στους "ΜΗ Σφιγκτήρες"  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος chercher

• *
  • 38
« Απάντηση #504 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 05:07 »
Φίλοι συνατμιστές το ICE σκίζει αρκεί να προσέξετε μερικά πραγματάκια για να μη βγάλει καμένο
οι συμβουλές είναι όλες από χρήστες του ICE του Φώτη και του Funstore
έκανα μια συλλογή παρακάτω για να μην ψάχνετε να τις βρείτε - μερικα είναι εντελώς copy paste απο μηνύματα
.................................................................................
- να βγάλετε το προστατευτικο σφουγγαράκι
- Περιστρέψτε τον ρυθμιστή αέρα σχεδόν τέρμα δεξιά μέχρι η τζούρα να γίνει πολύ σφικτή και σιγά- σιγά έπειτα περιστρέφουμε πρός τ΄αριστερά μέχρι εκεί που μας ικανοποιεί. - αυτή η συμβουλή ήταν του Funstore
- κλείνεται τη τζούρα και τραβάτε 5-6 πολύ σφιχτές τζούρες για να κατεβάσει υγρό - αλλά ο Φώτης λέει ότι έτσι μπορεί να μας έρθει υγρό στο στόμα
- εκτός από τις κούφιες τζούρες κάντε και κανένα φύσημα που και που
- αν δεν κρατήσει πολύ επαναλάβετε ρουφηγμα φυσημα ή...
- τραβήξτε λίγο έξω το φιτίλι του ατμοποιητή ώστε να παίρνει πιο πολύ υγρό
- αν η VG σας είναι παχύρευστη αραιώστε την. Με μια επίσκεψη στο Funstore λύνεται το θέμα οριστικά αν προμηθευτείτε απο κει PG και την αραιώσετε.
- παίξτε λίγο με τον ρυθμιστή τζούρας - αν και ο Φώτης λέει ρυθμίστε μην παίζετε
- αναφέρθηκε ότι μπορεί να βγάζει λίγο καμένο αλλά όσο περνάνε οι ώρες μειώνεται από΄μόνο του
- να ρυθμίζετε πρώτα τον αέρα και μετά να πατάτε το κουμπί της μπαταρίας - συμβουλή του Φώτη αυτή
- Η περιστροφη του δαχτυλιδιου για να δουλευει σωστα το ICE πρεπει να περιοριστει σε 45-60 μοιρες οπου η 0 πρεπει να ειναι η ελαφρως σφιχτη τζουρα
- αφαιρέστε την κασέτα-θήκη υγρού, και αφήστε μόνο τον ατμοποιητή πάνω στην μπαταρία. Πατήστε 2-3 φορές την μπαταρία μέχρι να κοκκινίσει η αντίσταση, ενώ ταυτόχρονα την φυσάτε. - συμβουλή του Φώτη
- ξεσφίστε Λασκαρετε (ξεβιδωστε) την δεξαμενη απο τον ατμοπ. κατα 1/4 της στροφης περιπου
- να προσέχετε πως το αφήνετε πάνω στο τραπέζι γιατί ο ρυθμιστης κουνιέται εύκολα και απορυθμίζεται - αυτό γράφτηκε σε άλλο θέμα
Αν με τα παραπάνω δεν διορθώνεται, βάλτε τον δεύτερο ατμοποιητή του πακέτου.
αν παρόλα αυτά δεν λύσετε το πρόβλημα επικοινωνείστε με το Funstore - και να μην σας απαντήσουν θα σας απαντήσει ο τηλεφωνητης
και να ξερετε ότι το καμένο αποτελει μειονεκτημα για καποιον ο οποιος δεν το εχει συνηθισει και δε ξερει να το χρησιμοποιει σωστά - τα προβλήματα οφείλονται σε λανθασμένη χρήση γιαυτό γράψτε κάπου τις συμβουλες που μάζεψα για να τις έχετε μαζί σας
Επίσης
- Αν η μπαταρία δείχνει πορτοκαλί μετά από λίγη χρηση αν και την ειχατε μολις φορτίσει μη διντετε σημασία - κρατάει 5-6 ώρες αλλά δεν είναι και σίγουρο
- Αν λασκάρει το κουμπάκι της μπαταρίας τραβήξτε το έξω απαλά με ένα τσιμπιδάκι
Όταν το μαθει καποιος τοτε καταλαβαινει ποσο απεχει απο τα υπολοιπα ΗΤ της κατηγοριας του εξάλλου και το βίντεο λέει - τέρμα στο καμένο -
Κατά τα άλλο το τσιγάρο είναι τέλειο όπως το περιέγραψε κιο Fotis στο πρώτο του μήνυμα στο θέμα μας που άνοιξε με τίτλο ''Νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο ICE από funstore.gr...!!!'' Δεν ξέρω γιατί τον άλλαξε ο φίλτατος Atmos σε ''ALD ego-808, Funstore ICE'' και έβγαλε και τα θαυμαστικά!!!
................................................................................
Συμβουλη - να διαβάζετε προσεκτικά τα μηνύματα του Φώτη γιατι συνήθως δοκιμαζει τα προίόντα του Funstore πριν βγουν στην αγορά και τα γνωρίζει καλύτερα. Επίσης γνωρίζει πως να κανει μια κριτικη το βλεπετε και σε παλιοτερα μηνυματα του σχετικα με αλλα προιόντα του Funstore
Η κριτικές του FOG παλιότερα
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1674.msg36857.html#msg36857
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1674.msg37153.html#msg37153
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1674.msg37173.html#msg37173
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1674.msg37541.html#msg37541
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1674.msg37223.html#msg37223
μερικά μηνύματα ήταν ακόμα καλύτερα γιατί ειχαν μερικές λεξεις όπως FOG και FUNSTORE με τεράστια χρωματιστά γράμματα για να μην ψαχνουν άδικα όσοι το διάβαζαν αλλα κάποιος συντονιστής του τα άλλαξε αλλα ακόμα διαβάζονται λίγο πιο δύκολα βέβαια.
Η κριτική του GGTS και AVS τον καιρό που τα πουλούσε το FUNSTORE
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1219.msg33885.html#msg33885
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1674.msg37368.html#msg37368
μετά όμως που σταμάτησε να τα πουλάει το FUNSTORE δεν ξαναγραψε κριτική γιαυτά και μας αφησε μεγάλο κενο. Είχε κι άλλες κριτικές γιαυτά αλλά έβαλα αυτές που βρήκα μπροστά μου.
Μερικοί άνθρωποι που τον γνωρίζουν και ξερουν την αξια του και την εμπειρια του σαν reviewά τον υποστηρίζουν πάντα στις κριτικές του αλλά θα πρέπει να ψάξετε μόνοι σας να τους βρειτε για να να ακολουθήστετε τις συμβουλές τους.
Ελπίζω να βοήθησα.
Πιστεύω ότι είμαι εντός θέματος και ελπίζω να παραμείνει το μήνυμα μου γιατί θα βοηθήσει πολλούς χρήστες - ιδίως τα νέα μέλη

EDIΤ-έβαλα καμποσες συμβουλές ακόμα για να είναι όλες μαζί
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 17:09 από chercher »

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #505 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 06:17 »
να πω και εγω οποτε ειχα δοκιμασει το ice απογοιτευτικα αλλα κρατισα μια πισινη αν επευτε στα χερια μου και το σκαλιζα τι θα γινοταν ενας γιτονας μου απο το φορουμ (αν θελει ας πει μονος του πιος ειναι) μου εδοσε το ice του  . παιδια  το ελισα του εκανα ενα καψιμο το εσφιξα απαλα! και πιροβολαει !!!!!!!!!!εχω τιν εντιποση οτι εχει να κανει με το σφιξημο το θεμα του ...  εν αναμονη νεοτερον γιατι ειμαι στο προτο δοχιο ακομα  με 80 % βιζι( που λεει και ο Τριπολίτης) :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Συγχώνευση μηνυμάτων: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 06:26
μαλον αυτο ειναι αλλα περιμενε λιγο ακομα γιατι και εγω το ιδιο  εκανα και πιρε μπρος σημερα θα το παρω στην δουλια και θα το τεσταρω :fight_knuppel:
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 06:33 από atmomixani »

Αποσυνδεδεμένος hunter

• *
  • 41
« Απάντηση #506 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 08:49 »
Adams_nic
Ευχαριστώ για την απάντηση

Ο ατμοποιητής βελτιώθηκε αισθητά με το dry burn και ας μην κοκκίνιζε η αντίσταση.
Μπαταρία δεύτερη δεν υπάρχει ... :)
Ούτε 2ος άτμο.
Το πακέτο το μοιραστηκα με ένα φίλο και πήραμε από 1,
μιάς και πριν λίγο καιρό είχαμε πάρει το ego-T.

Γι' αυτό σας λέω, το μηχανάκι μέχρι στιγμής είναι παλικάρι.

12 μέρες τώρα ατμίζει κατ' ελάχιστο 4ml ημερησίως
(βαθιές τζούρες low nicotine με πάτημα μπαταρίας τουλάχιστον 3"), με 2 φορτίσεις την ημέρα.
Για να καταλάβετε, όταν δεν την βάλω το μεσημέρι να φορτίσει,
κατά τις 16:00 τελειώνει (με έναρξη γύρω στις 07:30).

Απλά όταν έκανα το dry burn, η ποσότητα και η ποιότητα (γεύση) του ατμού βελτιώθηκε.
Προφανώς από τα κατάλοιπα θα είχε πέσει η απόδοσή του.

Για διαρροές ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.
Απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Τώρα σκέφτομαι την αγορά σε πρώτη φάση ενός 2ου ατμοποιητή
και στη συνέχεια μιας μπαταρίας.
Ιδανική περίπτωση θα ήταν η ύπαρξη ενός αντάπτορα με ενσωματωμένο ρυθμιστή αέρα,
για να χρησιμοποιήσω τις μπαταρίες του ego-T.

Γι' αυτό λέω ότι τα προβλήματα που αναφέρονται εδώ, όχι ότι δεν υπάρχουν,
αλλά πιστεύω ότι οφείλονται κυρίως σε λάθος start up της συσκευής,
ή σε ελαττωματικά τμήματα.

Γι' αυτό όμως υπάρχει και το "help desk" του funstore.

Όπως επίσης υπάρχει και αυτό το forum.
Για να ενημερωνόμαστε, να μοιραζόμαστε εμπειρίες - απόψεις, να κρίνουμε
και να συμβάλλουμε στη λύση προβλημάτων.

Και να προστατεύουμε άλλους ουσιαστικά από άσκοπες δαπάνες.
Όχι για να καταδικάζουμε έτσι εύκολα μια συσκευή.

:)

Υ.Γ.
Chercher καλή η ... collection.
 :D

Αποσυνδεδεμένος greekn1c

• **
  • 422
« Απάντηση #507 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 10:04 »
@ Chercher

Thank you για το copy & paste  :)
Μηνυμα εληφθη loud and clear !!!!!!!!!!!!!! :thumpup: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #508 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 11:02 »
Παιδια αυτο αν δουλευτει σοστα μαμαει μου εχει δοσει κατι τζουρες που κανανε τον Α2 να χλομιασει :dontknow: αλλα ακομα ειμαι στο 4 γεμισμα εχουμε μελον. ....

Αποσυνδεδεμένος adams_nik

• **
  • 140
« Απάντηση #509 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 11:39 »
Παιδιά εγώ το είπα απο την αρχή οτι το Ice ΟΣΟ δουλέυει ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!
Το πρόβλημα όμως είναι οτι η απόδοση αυτή δεν κρατάει πολύ...
Δεν ξέρω αν φταίνε οι μπαταρίες ή οι άτμο....
Καμμένο δεν μου έβγαλε ποτέ, καθαρίζω προσεχτικά τους άτμο, αλλα βλεπω οτι κάθε
2 γεμίσματα η απόδοση του πέφτει αισθητά...
Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360256 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1023 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450633 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110855 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375223 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328464 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6456 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15319 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29388 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99975 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F