vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

370 επισκέπτες, 4 χρήστες
JohnDag, Blackwolf, manoslykos, lagoudakis

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος osnik

• *
  • 72
  • Φύλο: Άντρας
  • Live and let live...
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #270 στις: Αυγούστου 30, 2011, 22:33 »
Θέλω να ελπίζω πως θα είναι παραπάνω από 2 μέρες αλλιώς... :(
Εσύ δοκίμασες και με τους 2 ατμοποιητές και είχαν τα ίδια αποτελέσματα?

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #271 στις: Αυγούστου 30, 2011, 22:47 »
Όχι. Με έβαλες βέβαια στον πειρασμό να δοκιμάσω τον δεύτερο αλλά θα περιμένω καμμιά δυό μέρες ακόμα μήπως και στρώσει όπως λένε κάποιοι. Πάντως το καμένο δεν παλεύεται!

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #272 στις: Αυγούστου 30, 2011, 22:52 »
Από 23 Αυγούστου έχω και επίσημα στα χέρια μου το ICE.
Το ατμίζω συνέχεια μέχρι να του βγάλω την ψυχή.
Δε μου έχει παρουσιάσει την ώρα της χρήσης καμία φορά κάψιμο, παρόλο που ατμίζω αποκλειστικά VG υγρά.
Δεν μου έχει έρθει ποτέ υγρό στο στόμα.
Ποτέ δεν έχω διαρροή, ποτέ δεν έχω καθαρίσει με χαρτοπετσέτα κανένα μέρος του ICE, ακόμα και τον πόλο της μπαταρίας.

Δεν το αφήνω ποτέ να μου τελειώσει από το δοχείο το υγρό.
Το ατμίζω σχεδόν με ελεύθερη ροή αέρα... και όταν πιο τα τσίπουρα μου κλείνω τον αέρα για περισσότερη ατμιστική απόλαυση.

Κάνω κάποιες σημειώσεις ως προς την χρήση του ICE.

α)Γέμισμα:
Το ICE έχει για μένα το πιο εύκολο γέμισμα, σε σχέση με όσα καλούδια έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα.
Η ευκολία που έχει στο γέμισμα του, δεν σημαίνει ότι δεν θέλει και προσοχή.
Η κασέτα ή αλλιώς θήκη υγρού έχει στο κέντρο (ομόκεντρα) ένα απλό σωληνάκι.
Σε αυτό το σωληνάκι δεν πρέπει να μπει υγρό, κατά την ώρα που το γεμίζουμε. Όταν γεμίζουμε την θήκη με υγρό, η στάθμη του δεν πρέπει να υπερβεί το πάνω μέρος από το σωληνάκι. Δεν τρέχει τίποτα άμα μπει υγρό, δεν χαλά κάτι στο η.τ. , απλά αυτό το σωληνάκι επικοινωνεί άμεσα με το επιστόμιο, και κατά την χρήση του ατμοποιητή εξέρχεται ο ατμός.
Άρα ποτέ μα ποτέ δεν ξεχειλίζουμε την θήκη μας με υγρό, για να μην περάσει το υγρό από το σωληνάκι και πάει στο επιστόμιο και μετά στο στόμα μας.
Μια συμβουλή που δίνω για να γίνει ακόμη πιο εύκολο το γέμισμα είναι, να κρατάτε την θήκη λίγο πλάγια, να βλέπουμε το γέμισμα από το παραθυράκι του.

β)Ρυθμιστής αέρα:
Ο ρυθμιστής αέρα είναι ένα κορυφαίο καλούδι, που απογειώνει το συγκεκριμένο η.τ., καθώς και απογειώνει τις ατμιστικές ορέξεις κάθε ατμιστή.
Προσοχή όταν κλείνουμε εντελώς την παροχή αέρα, (ουσιαστικά θέτουμε εκτός λειτουργίας τον ατμοποιητή ακόμα και αν πατάμε το κουμπί της μπαταρίας), και εμείς όλο ρουφάμε-ρουφάμε..... τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κατεβάσουμε στον ατμοποιητή πολύ υγρό, και μετά όταν ανοίξουμε τον αέρα- που ουσιαστικά ξαναθέτουμε σε λειτουργία τον ατμοποιητή, υπάρχει πιθανότητα λόγω αλλαγή της πίεσης να μας έρθει υγρό.
Ρυθμίζουμε τον αέρα, δεν παίζουμε με τον αέρα.
Είναι σαν να έχουμε σβηστό το αυτοκίνητό μας, και να πατήσουμε καμιά 20αρια φορές το πετάλ του γκαζιού, και μετά να βάλουμε μπρος την μηχανή :tongue_smilie:

γ)Μπαταρία:
Για την μπαταρία έχω πει σχετικά
Μακάρι να βγει κάποιος αντάπτορας για να το παντρέψουμε και με άλλες μπαταρίες και μόντες.
Φίλε craven.gr κάτι έχω στο μυαλό μου ;)(αν δεν με έχεις προλάβει-είπαμε είσαι το παιδί θαύμα) :) Θα τα πούμε από κοντά την άλλη εβδομάδα.

δ)Πρώτη χρήση:
Απλά γεμίζουμε με προσοχή την κασέτα με υγρό, αφείνουμε 2 λεπτά να μουσκέψει ο ατμοποιητής και μετά πυροβολούμε :))
Μία συμβουλή που δίνω, πριν την πρώτη ατμιστική χρήση είναι: αφού γεμίσουμε με υγρό την κασέτα(θήκη υγρού), και ξεκλειδώσουμε την μπαταρία, πριν πατήσουμε για πρώτη φορά το κουμπί, να ρυθμίσουμε πρώτα τον αέρα εκεί που θέλουμε(χωρίς να πατάμε την μπαταρία), και αφού φέρουμε την ρύθμιση εκεί που θέλουμε, μετά αρχίζουμε τα γλέντια.
*Ρυθμίζοντας πρώτα τον αέρα, επιτυγχάνουμε σίγουρα ότι ο ατμοποιητής έχει προμηθευτή με υγρό ;)

ε)Γενικά:
Προσοχή στις πτώσεις :'(
Σήμερα το πρωί μου έπεσε το ICE από ύψος 2 μέτρων περίπου.
Εκεί που νόμιζα ότι την έβγαλα καθαρή, δυστυχώς κατάλαβα στο πάνω μέρος της θήκης ένα ράγισμα, και διαπίστωσα λίγο υγρασία. Το έλυσα προσωρινά το πρόβλημα (βρισκόμουν και μακριά από το σπίτι μου για να πάρω την δεύτερη) και πάει πολύ καλά, με την τοποθέτηση καλής σελοτέιπ (ίσα ένα κύκλο), και δεν φαίνεται τίποτα :thumpup:
Θα το φέρω στην νέα μας συνάντηση.

στ)Διαβολοσφουγγαράκι:
Όταν αγοράζουμε το ICE, στο πάνω μέρος των δύο θηκών, στο σημείο που μπαίνει το επιστόμιο, οι Κινέζοι έχουν βάλει ένα δείγμα από σφουγγαράκι για λόγους να μην μπει σκόνη ή μικροσωματίδια(ποτέ μου δεν το κατάλαβα γιατί το έκαναν).
Αυτό το ρημάδι βγάλτε το. Κατά την χρήση κατακρατά ατμό που μετά γίνετε υγρό..

Αυτά τα λίγα. Ότι άλλο μου έρθει στο μυαλό θα επανέλθω.

Ευχαριστώ.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 30, 2011, 23:15 από fotis67 »

Αποσυνδεδεμένος osnik

• *
  • 72
  • Live and let live...
« Απάντηση #273 στις: Αυγούστου 30, 2011, 23:05 »
Όχι. Με έβαλες βέβαια στον πειρασμό να δοκιμάσω τον δεύτερο αλλά θα περιμένω καμμιά δυό μέρες ακόμα μήπως και στρώσει όπως λένε κάποιοι. Πάντως το καμένο δεν παλεύεται!

Να τον δοκιμάσεις..Μπορεί να είσαι κι εσύ 'τυχερός' σαν και μένα και να έτυχε (θέλω να πιστεύω δηλ...) ελαττωματικός..
Πάντως με αυτόν ως τώρα είναι απόλαυση..Όσο περνάει η ώρα γίνεται και καλύτερο..
Για να δουμε... :)

Αποσυνδεδεμένος geo

• **
  • 289
« Απάντηση #274 στις: Αυγούστου 30, 2011, 23:09 »
Μπορεί να παραγγελθεί με τις μεγάλες μπαταρίες;

Αποσυνδεδεμένος craven.gr

• *
  • 1238
  • Αν δεν είμαι εδώ... μάλλον κάτι μαστορεύω..
« Απάντηση #275 στις: Αυγούστου 30, 2011, 23:33 »
γ)Μπαταρία:
Για την μπαταρία έχω πει σχετικά
Μακάρι να βγει κάποιος αντάπτορας για να το παντρέψουμε και με άλλες μπαταρίες και μόντες.
Φίλε craven.gr κάτι έχω στο μυαλό μου ;) (αν δεν με έχεις προλάβει-είπαμε είσαι το παιδί θαύμα) :) Θα τα πούμε από κοντά την άλλη εβδομάδα.

οκ..... ;)

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #276 στις: Αυγούστου 31, 2011, 13:40 »
Δυστυχώς πριν από λίγο δοκίμασα και τον δεύτερο ατμοποιητή, επίσης με Tribeca 18mg. Γεύση καμένου επίσης και πλήρη απογοήτευση. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να υποθέσω. Και το χειρότερο απ΄όλα είναι πως το στόμα μου, μετά από τόσες τζούρες για να στρώσει, έχει γίνει γαλότσα και δεν καταλαβαίνω πλέον καμμία γεύση. Έστειλα και μήνυμα στο Funstore μήπως και δώσουν μια υπεύθυνη απάντηση για την γεύση καμένου τόσων ατμιστών.

Αποσυνδεδεμένος Dep-ON

• 900
  • Ατμί-Ζω ProVari+Iatty+GG Stealth+Zeus+DVW
« Απάντηση #277 στις: Αυγούστου 31, 2011, 13:51 »
δοκίμασε κανείς να το αραιώσει με δυο τρεις σταγόνες ύδωρ το υγρό του ... μπας και φύγει το καμένο  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #278 στις: Αυγούστου 31, 2011, 13:59 »
Δοκίμασα και με τις 2-3 σταγόνες νερό για αραίωση αλλά τίποτα, πράγμα βέβαια που εμένα προσωπικά με βρίσκει αντίθετο, το να μπαίνει δηλαδή κάποιος στη διαδικασία αραίωσης, ειδικά όταν χρησιμοποιεί έτοιμα υγρά, όπως εγώ. Αν συνεχίσει έτσι με βλέπω να ξεθάβω το eGo-T, αν και το είχα πακετάρει και ετοιμαζόμουν να το πωλήσω.

Αποσυνδεδεμένος djakisnikolaidis

• **
  • 278
« Απάντηση #279 στις: Αυγούστου 31, 2011, 14:01 »
το παρελαβα το πρωι ειμαι ακομη στις δοκιμες , το μυστικο πρεπει να ειναι στο ρυθμιστη τζουρας αταν δω αποτελεσματα θα σας ενημερωσω

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #280 στις: Αυγούστου 31, 2011, 14:11 »
Μόλις παρέλαβα και εγώ, έβγαλα το σφουγγαράκι που βρίσκεται στν επαφή με το επιστόμιο, έβαλα υγρό  (pg προς το παρόν) κρατώντας το πλάγια και γέμισμα λίγο πιο κάτω από το εσωτερικό "καλαμάκι"  2/3 περίπου.
Ξεκλείδωσα μπαταρία (πάτησα 3 φορές) έκανα 2-3 "κούφιες" τζούρες (χωρίς να πατάω την μπαταρία) με σχεδόν ανοικτό τελείως τον ρυθμιστή-ελαφριά τζούρα.
Μετά πάτησα κουμπάκι και καπνός...πολύ καλό ατμός...καλή γεύση... (αρκετά καλύτερο από hybrid όπου είχε ένα θέμα με τζούρες....σε έπιαναν οι σιαγόνες κάποιες φορές)..
Καμένο??  δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό....(εύχομαι να μην το μάθω).

Αποσυνδεδεμένος Lancerlot

• **
  • 407
« Απάντηση #281 στις: Αυγούστου 31, 2011, 14:13 »
Δοκίμασα και με τις 2-3 σταγόνες νερό για αραίωση αλλά τίποτα, πράγμα βέβαια που εμένα προσωπικά με βρίσκει αντίθετο, το να μπαίνει δηλαδή κάποιος στη διαδικασία αραίωσης, ειδικά όταν χρησιμοποιεί έτοιμα υγρά, όπως εγώ. Αν συνεχίσει έτσι με βλέπω να ξεθάβω το eGo-T, αν και το είχα πακετάρει και ετοιμαζόμουν να το πωλήσω.
Συμφωνώ απόλυτα, και εγώ με 18άρι tribeca το ατμίζω και δεν υπάρχει περίπτωση να νερώσω έτοιμο υγρό και ειδικά halo που είναι pg και αραιό. Το καμένο είναι πολύ συχνό και με τους 2 ατμό. Οι μισοί εδώ μέσα μιλάνε για καμένο και οι άλλοι μισοί για το αντίθετο, πιστεύω ότι ο ατμοποιητής είναι στην 1η φάση του και οι μισοί τουλάχιστον από όσους κυκλοφόρησαν δεν λειτουργούν σωστά.

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #282 στις: Αυγούστου 31, 2011, 14:17 »
Πιστεύω πως αν όντως είναι ελλατωματικοί οι ατμοποιητές πρέπει να κάνουμε κάτι. Δεν μπορούμε να πετάμε τα λεφτά μας έτσι.

Αποσυνδεδεμένος sakis1709

• *
  • 90
« Απάντηση #283 στις: Αυγούστου 31, 2011, 15:23 »
παντος παιδια παρολα αφτα που ακουω εγω το παριγκιλα αυριο η μεθαυριο θα το εχω και θα σας πως καθος και χριστησ fog εχω θα ελεγα εμπειρια με το σηστημα φισα ρουφα τραβατονε :idiot1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
παντος απο οτι ακουω λειτουργει οπως fog για να δουμε :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Kir Fanis

• *
  • 862
« Απάντηση #284 στις: Αυγούστου 31, 2011, 15:25 »
Πιστεύω πως αν όντως είναι ελλατωματικοί οι ατμοποιητές πρέπει να κάνουμε κάτι. Δεν μπορούμε να πετάμε τα λεφτά μας έτσι.
:thumpup: Αν θυμάμαι καλά στο video που είχανε στην αρχική σελίδα κ το διαφημίζανε λέγανε "τέρμα στο καμμένο" :angry_orange:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360439 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1031 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450798 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110975 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375440 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328521 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1089 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6468 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15335 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29408 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99993 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F