vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

377 επισκέπτες, 9 χρήστες
manoslykos, lagoudakis, maprix, JohnDag, maraki1308, stauros53, panos m, xsad, chkontog

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο ICE από funstore.gr...!!!
« Απάντηση #255 στις: Αυγούστου 30, 2011, 15:26 »
Παιδιά το ice, δεν έχει σχέση με αυτό που παραθέτετε απο ηλεκτρονικό τσιγάρο..
Είναι άλλη φιλοσοφία.
Δεν το έχω στα χέρια μου, αλλά το έχω δοκιμάσει με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα..  Αν καταφέρω να το προμηθευτώ...  θα ανεβάσω κανένα βιντεάκι..

fotis67.........  σαν πολύ καιρό δεν έχεις να έρθεις για καφέ.. :laugh1:

Το πείρα και εγώ, δεν το έχω στα χέρια μου ακόμα, αλλά φίλος που το παρέλαβε και αυτός σήμερα....μου παραπονιέται για υγρό κάργα.
Θα ήθελα από τον craven να μας πει ΑΝ του έβγαλε (σε τέτοιο βαθμό που παραπονιούνται εδώ) υγρό και αν όχι ΤΙ διαφορετικό ενδεχομένως να έκανε.
Επίσης από τον fotis67....που το εκθείαζε (δεν το λεω ειρωνικά) αν του δουλεύει απροβλημάτιστα ακόμα.....

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #256 στις: Αυγούστου 30, 2011, 15:31 »
Πιστεύω πως το σφουγγαράκι επειδή είναι πολύ λεπτό έχει την ένοια του προστατευτικού, όπως έχει αναφερθεί και από άλλους. Ας τεκμηριωθεί κάτι από τους υπεύθυνους. Πάντως στο γέμισμα φεύγουν σταγόνες έξω από το επιστόμιο, λίγο πριν φουλάρει το δοχείο. δεν ξέρω γιατί.

Αποσυνδεδεμένος spiros

• **
  • 341
« Απάντηση #257 στις: Αυγούστου 30, 2011, 15:57 »
δοκιμαστε με σκετη PG να δειτε αν παραμενει το προβλημα.

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• 2116
« Απάντηση #258 στις: Αυγούστου 30, 2011, 16:01 »
Περασα σημερα απο funstore αλλα δεν κάνει ο carto του ice σε hybrid οπότε αναμένουμε.Παντως απο εμφάνιση είναι πολύ καλό.

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #259 στις: Αυγούστου 30, 2011, 16:10 »
Ρε παιδία διαβάζω συνεχεία αυτό το thread γιατί θα με ενδιέφερε η αγορά ενός ice ομως διαβάζω συνέχεια για γεύση καμένου αλλά κατά τα αλλά το τσιγάρο δουλεύει καλά, δεν είναι λίγο παράλογο αυτό;
Θέλω να πω πως μια εταιρία όταν βγάζει ένα νέο προϊόν δεν θα έπρεπε να έχει κάνει τις δοκιμές της και να έχει συμπεριλάβει και σε αυτές όλων των ειδών τους ατμιστές και όλων των ειδών τα υγρά εστί ώστε να είναι σίγουρη πως το προϊόν της μόλις βγει στη αγορά

Παράλογο είναι!
Η "εταιρεία",που λες είναι ένα Κινέζικο εργοστάσιο μαζικής παραγωγής (5.000 τεμ./ημ και 300.000 τεμ./μήνα) λες να τα έχουν ελένξει ή να τους ενδιαφέρει αν έχει τέτοιου είδους προβλήματα για 18-28$ ανά τεμ.?!?
Λογικό είναι λοιπόν στα τόσα χιλιάδες κομμάτια να βγουν και κάποια ελλατωματικά.Το μόνο καλό είναι πως τα μαγαζιά εδώ ενδιαφέρονται κ τα ελένχουν όσο μπορούν ωστέ το προϊον να είναι όσο το δυνατόν πιο αξιόλογο κ αξιόπιστο μπορεί να γίνει.Μη περιμένουμε κ θαύματα...αλλά,νομίζω,πως πράγματι μετά από τόσες αναφορές το FS θα ήταν καλό είτε να βγάλει μια ανακοίνωση είτε να το λέει στον κάθε υποψήφιο αγοραστή πριν το πάρει για το ποιά υγρά πρέπει να προμηθεύεται για το συγκεκριμένο προϊον.

[spoiler]προς τυχών παρεξηγήσεως να αναφέρω πως τα παραπάνω ισχύουν γενικά (για τύπου ego,κλπ)και όχι μόνο για το συγκεκριμένο προϊον του συγκεκριμένου καταστήματος![/spoiler]
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 30, 2011, 16:15 από Steamboy »

Αποσυνδεδεμένος chris1983

• **
  • 163
« Απάντηση #260 στις: Αυγούστου 30, 2011, 16:13 »
Για μένα, καλό θα ήταν να διαθέσει το funstore.gr, κάποια προιόντα,
ώστε να γίνει και επίσημο review, από τους πιο έμπειρους συνατμιστές,
 όπως έχουν κάνει κι άλλοι συνάδελφοι τους.

Αποσυνδεδεμένος loop80

• **
  • 196
« Απάντηση #261 στις: Αυγούστου 30, 2011, 17:05 »
Αν είναι θέμα ελαττωματικών κομματιών παω πάσο, οκ μπορεί να συμβεί στον καθένα, αλλά εγώ με αυτά που διαβάζω είχα την εντύπωση πως είναι γενικό το πρόβλημα και όχι σε συγκεκριμένα κομμάτια.

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #262 στις: Αυγούστου 30, 2011, 17:33 »
Υποθέσεις είναι όλα.Αλλά απ τη στιγμή που έχει εντωπιστεί σε πολλά άτομα μπορεί κ να είναι το "σκάλωμα".Όλα ρευστά είναι σε αυτά τα θέματα.Απλά κοιτάς σαν επιλογή πιο έχει τα λιγότερα ελλατώματα και πιο κάνει στη προτίμηση του καθενός ατομικά.Και αφού κάποιοι εξ αυτών που το έχουν αγοράσει λεπουν περισσότερα καλά απ ότι αρνητικά αυτό είναι θετικό. :)

Αποσυνδεδεμένος craven.gr

• *
  • 1238
  • Αν δεν είμαι εδώ... μάλλον κάτι μαστορεύω..
« Απάντηση #263 στις: Αυγούστου 30, 2011, 17:48 »
Παιδιά εγώ όπως προείπα και πρωτοείπα, με την "vg" η αλλιώς με τα "παχιά" υγρά δείχνει να έχει ένα θέμα..
Σε εμένα όπως πάλι προείπα, και αφού τα υγρά μου είναι παχύρευστα, έλυσα το θέμα του στεγνώματος με την προσθήκη λίγου νερού.

Ομως για διαροές κ.λ.π συναφή, είμαι κατηγορηματικός ότι δεν μου έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα τίποτα σε εμένα.
Θέλει λίγο προσοχή στο γέμισμα, κρατώντας το τάνκ λίγο πλάγια, ώστε να μην πάει υγρό στο κεντρικό σωληνάκι..

Αποσυνδεδεμένος Παγωτατζής

• *
  • 28
  • τα λεφτά και τα ψάρια τρώγονται φρέσκα!
    • ΔΩΔΩΝΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
« Απάντηση #264 στις: Αυγούστου 30, 2011, 18:00 »
Δλδ εγώ που χρησιμοποιώ ecopure ούτε που να το σκέφτομαι ε;
κι εγώ με το ecopure το ατμίζω.. βγάζει κάποιες φορές καμμένο αλλα τίποτα σοβαρό...

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #265 στις: Αυγούστου 30, 2011, 18:39 »
Τι γίνεται αν στο κεντρικό σωληνάκι πάει υγρό. Αυτοί αναφέρουν πως απλά γεμίζουμε τη δεξαμενή, χωρίς προφυλάξεις ή με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο.

Αποσυνδεδεμένος adams_nik

• **
  • 140
« Απάντηση #266 στις: Αυγούστου 30, 2011, 18:55 »
Λοιπόν σήμερα παρέλαβα το ICe...! :yes:

Απο το πρωί που το ατμίζω ψάχνω να βρώ κάτι που να με "χαλάει" μιας
και με τα Η.Τ τον τελευταίο χρόνο εχω φάει κάτι φόλες...
Κατ' αρχήν πρίν άτμιζα με το eGO-T το οποίο είναι ένα πάρα πολύ ικανοποιητικό τσιγάρο,
ειδικά για όσους ξεκινάνε και για όσους θέλουν κάτι λειτουργικό, όμορφο, διακριτικό και χωρίς πολλές φασαρίες...
Αυτή τη στιγμή το eGO-T μοιάζει με αντίκα σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς μπροστά στο ICe!!!

Είναι πολύ κομψό (δεν ντρέπεσαι να το εμφανίσεις δημόσια), το γεμισμά του είναι απίστευτα αστείο και από ατμό και γεύση....?
Επιτέλους κατάλαβα τα υγρά μου!!!
Λίγη προσοχή στο γέμισμα καθώς η στάθμη του υγρού δεν πρέπει να ξεπεράσει το ύψος του εσωτερικού σωλήνα, αλλιώς κάνει υπερχύληση
στο πιπάκι....

Μόνη παραφωνία, η λίγο φτηνιάρικη κατασκευή (σε σχέση με την τιμή αγοράς του) στο τμήμα της μπαταρίας του και πιο πολύ ο ρυθμιστής του αέρα...
Επίσης ενώ στο internet παίζει με 900mAh μπαταρία το στανταρ πακέτο, σε εμάς έρχεται με 650mAh και θα μπούμε σε επιπλέον έξοδα!

Κατά τα άλλα.... ίσως να είναι το τελευταίο Η.Τ που θα αγοράσει ένας μέσος ατμιστής, τουλάχιστον μέχρι να βγεί κάτι εξωπραγματικά καλό!!!

Ένα μπράβο στα κινεζάκια λοιπόν!!!

Αποσυνδεδεμένος Παγωτατζής

• *
  • 28
  • τα λεφτά και τα ψάρια τρώγονται φρέσκα!
    • ΔΩΔΩΝΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
« Απάντηση #267 στις: Αυγούστου 30, 2011, 21:21 »
συμφωνώ κι εγώ... μπορεί να βγάζει λίγο καμμένο το οποίο οσο περνάνε οι ώρε μειώνεται αλλά είναι μακράν καλλύτερο από το ego-t. αν αντεξει και ο ατμο... όλα τα λεφτα... και σε πολύ λίγο θα βγει και από αλλες εταιρείες... πήγα σήμερα από ενα ovale shop και είχε δείγμα του ice....

Αποσυνδεδεμένος osnik

• *
  • 72
  • Live and let live...
« Απάντηση #268 στις: Αυγούστου 30, 2011, 21:32 »
Τελικά παιδιά αρχίζω να αναθεωρώ για τις πολύ αρνητικές εντυπώσεις που είχα σήμερα το πρωί σχετικά με το "καμένο"..Το μεσημέρι του έβαλα τον 2ο ατμοποιητή που είχε η συσκευασία και μπορώ να πω ότι δεν είχε καμία σχέση..Καμένο καθόλου, πιο καθαρή γεύση γενικά όπως το περίμενα..Ευτυχώς που αποδείχτηκε μάπα ο ατμοποιητής γιατί είχα απελπιστεί...
Ας ελπίσουμε 'οτι θα συνεχίσει έτσι.. :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #269 στις: Αυγούστου 30, 2011, 21:55 »
Εύχομαι να είναι όπως τα λες. Όμως δεν είναι αμαρτία μετά από 2 μέρες χρήσης να αλλάζεις ατμοποιητή? Εμένα τόσο άντεξε η ωραία γεύση.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360431 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1031 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450793 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110975 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375439 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328521 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1089 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6468 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15335 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29408 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99993 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F