vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος hunter

• *
  • 41
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #240 στις: Αυγούστου 29, 2011, 23:14 »
Λοιπόν παίδες ...
Εγώ το έχω απ΄την Παρασκευή.

2 μήνες σχεδόν κάτοχος του ego-T, πιστεύω ότι αυτή ή συσκευή
είναι άψογη και λύνει κάθε πρόβλημα του ego-T (διαρροές, γέμισμα, συντήρηση - καθάρισμα, αναλώσιμα κλπ).

Η δεξαμενή (που είναι ανεξάρτητη από τον ατμοποιητή μπορεί να πλυθεί άφοβα, όπως και τα επιστόμια.

Απλά επειδή φτιάχνω μόνος μου τα υγρά (VG + PG traditional με νικοτίνη + άρωμα) είχα κι εγώ καμένο.
Το πρόβλημα λυνόταν προσωρινά με "σφίξιμο" της τζούρας.
Σήμερα, με μια επίσκεψη στο Funstore το πρόβλημα λύθηκε οριστικα ...
Απλά μετά από συζήτηση με τον κ. Περικλή, προμηθεύτηκα και PG και αραίωσα τη VG και καμένο τέλος.
Τώρα ατμίζω κάργαααααα.
Τώρα πλέον το ego-T μπαίνει στην άκρη σαν back up.
Μέχρι να βρεθεί τρόπος να χρησιμοποιηθούν οι μπαταρίες του στο ICE.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 31, 2011, 14:32 από hunter »

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #241 στις: Αυγούστου 30, 2011, 01:54 »
Συγνώμη,όχι οτί είμαι και ο πιο γνωστικός στο θέμα μπαταρίας αλλά δεν είμαι και νεάτερνταλ.Ρε συ,Φώτη,με όλο το θάρρος από πότε ισχύει πως μετά από x φορτίσεις οι μπαταρίες αντί να πέφτουν σε διάρκεια αρχίζουν κ αυξάνουν κιόλας?! :hmmm:
Απλά ρωτάω,έτσι?! 8)

Απάντησαν οι παρακάτω φίλοι ατμιστές.
Ούτε εγώ είμαι ειδικός με αυτά.
Μην νομίζεις ότι όταν λέω ότι μετά από 3-4 φορτίσεις αυξήθηκε η διαρκειά τους, ότι το τόσο έγινε άλλο τόσο. Απλά κατάλαβα μια μικρή διαφορά( άντε το πολύ 20 τζούρες).

Στις περισσότερες συσκευές (π.χ. κινητό τηλ), σου λένε να κάνεις 2-3 πλήρεις φορτίσεις και αποφορτίσεις για να έχεις την μέγιστη απόδοση στην μπαταρία. Τώρα αλήθεια ή ψέμματα είναι αυτό, εγώ δεν έχω τις γνώσεις.
Αυτό που πραγματικά θέλω στις μπαταρίες μου, είναι όσο πιο πολύ να κρατάνε την απόδοσή τους μετά από πολλές φορτίσεις.

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #242 στις: Αυγούστου 30, 2011, 07:14 »
Μετα από χρήση 2 ημερών δυστυχώς μόνο γεύση καμένου. Ότι και να κάνω δεν διορθώνεται. Υγρό Tribeca 18mg.

Αποσυνδεδεμένος sleeper

• 2
« Απάντηση #243 στις: Αυγούστου 30, 2011, 09:29 »
Καλημέρα κι απο μένα,

δεν κρατήθηκα κι εγω και πήγα και το πήρα απο εχτές το πρωί μέχρι και σήμερα μόνο καμένο μου βγάζει και απο τους 2 ατμοποιητές αν και η αλήθεια είναι οτι ο ένας δείχνει να προσπαθεί να στρώσει δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται? εχω σφίξει την τζούρα όπως λένε τα παιδιά αλλα τπτ. σε τηλ. επικοινωνία μου με το fun store  μου είπαν οτι ειναι λογικό γιατί ειναι καινούργιος μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο? (το υγρό που κάνω είναι το tribecca 18mg

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #244 στις: Αυγούστου 30, 2011, 11:16 »
Καλημέρα κι απο μένα,

δεν κρατήθηκα κι εγω και πήγα και το πήρα απο εχτές το πρωί μέχρι και σήμερα μόνο καμένο μου βγάζει και απο τους 2 ατμοποιητές αν και η αλήθεια είναι οτι ο ένας δείχνει να προσπαθεί να στρώσει δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται? εχω σφίξει την τζούρα όπως λένε τα παιδιά αλλα τπτ. σε τηλ. επικοινωνία μου με το fun store  μου είπαν οτι ειναι λογικό γιατί ειναι καινούργιος μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο? (το υγρό που κάνω είναι το tribecca 18mg

Καλημέρα,φίλε μου.Κάνε αν θέλεις πρώτα εδώ http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1888.225.html μια παρουσίαση να μάθουμε για σένα 2 πράγματα αν δε το έχεις ήση κάνει.
Όσο για την ερώτησή σου δεν είναι λογικό όχι.Αλλά κ άλλα παιδιά που είχαν παρόμιο πρόβλημα το έλυσαν πηγαίνοντας εκεί να το δουν από κοντά και δε τους έτυχε μια τέτοιου είδους απάντηση. :hmmm:
Όσο το ότι κάνεις tribeca υποθέτω το λες γιατί διάβασες για ¨δυσανεξία" του άτμο ICE στη VG αλλά το tribeca όπως κ όλα τα υγρά halo γίνονται από PG/VG.
Για μένα παιδιά είναι ατόπιμα το γεγονός πως αν συμβαίνει κάτι τέτοιο(δυσανεξία στη VG) ήταν υποχρεωμένοι να το λένε.Δε μπορείς να "μυρίσεις τα νύχια σου" όταν το αγοράσεις και ειδικά ένας νέος ατμιστής άντε να καταλάβει τι κ πως κ γιατί. >:(

Αποσυνδεδεμένος hunter

• *
  • 41
« Απάντηση #245 στις: Αυγούστου 30, 2011, 13:30 »
Παιδιά αραιώστε λίγο το υγρό σας αν αυτό έχει μεγάλο ποσοστό VG.
Αυτή είναι η λύση που μου είπαν από το FS & σ' εμένα δούλεψε.
Το μηχανάκι είναι άψογο.

Αποσυνδεδεμένος Kir Fanis

• *
  • 862
« Απάντηση #246 στις: Αυγούστου 30, 2011, 13:34 »

Για μένα παιδιά είναι ατόπιμα το γεγονός πως αν συμβαίνει κάτι τέτοιο(δυσανεξία στη VG) ήταν υποχρεωμένοι να το λένε.Δε μπορείς να "μυρίσεις τα νύχια σου"
:thumpup: :thumpup: :thumpup: Συμφωνώ απολύτως.Εγώ δηλαδή που προσπαθώ να το γυρίσω σε σκέτη Vg πότε θα μου το λέγανε?Αφού το έπαιρνα??

Αποσυνδεδεμένος loop80

• **
  • 196
« Απάντηση #247 στις: Αυγούστου 30, 2011, 13:51 »
Ρε παιδία διαβάζω συνεχεία αυτό το thread γιατί θα με ενδιέφερε η αγορά ενός ice ομως διαβάζω συνέχεια για γεύση καμένου αλλά κατά τα αλλά το τσιγάρο δουλεύει καλά, δεν είναι λίγο παράλογο αυτό;
Θέλω να πω πως μια εταιρία όταν βγάζει ένα νέο προϊόν δεν θα έπρεπε να έχει κάνει τις δοκιμές της και να έχει συμπεριλάβει και σε αυτές όλων των ειδών τους ατμιστές και όλων των ειδών τα υγρά εστί ώστε να είναι σίγουρη πως το προϊόν της μόλις βγει στη αγορά θα πληρεί τις προϋποθέσεις και δεν θα φέρει αναπάντεχα αποτελέσματα σε όποιον το αγοράσει. 
Μήπως θα έπρεπε να βγάλει μια ανακοίνωση το fs και να ενημερώσει ότι το συγκεκριμένο ετ δεν κάνει για όσους ατμιζουν vg;
Δεν ξέρω αλλά εγώ τον θεωρώ μεγάλο περιορισμό αυτόν καθότι ατμιζω αποκλειστικά και μόνο vg λόγο αλλεργίας στην pg και ναι όντως το υγρό είναι παχύρρευστο αλλά αν είναι να φτάσω στο σημείο να ατμιζω 50%vg και 50% νερό αυτό σημαίνει πως το συγκεκριμένο τσιγάρο δεν κάνει για μένα και για όποιον ατμιζει vg.

Αποσυνδεδεμένος gorillas

• *
  • 33
    • Ελάτε στο πλευρό της Ελλάδας
« Απάντηση #248 στις: Αυγούστου 30, 2011, 14:04 »
Δλδ εγώ που χρησιμοποιώ ecopure ούτε που να το σκέφτομαι ε;

Αποσυνδεδεμένος osnik

• *
  • 72
  • Live and let live...
« Απάντηση #249 στις: Αυγούστου 30, 2011, 14:09 »
Παιδιά σήμερα το πρωι το παρέλαβα κι εγω...
Επιβεβαιωνω το "καμένο" σε όλο του το μεγαλείο...
Κάνω Tribeca 12άρι και δεν το μπορώ καθόλου...
Το αραίωσα λίγο αλλά και πάλι τα ίδια ...σε λιγότερο ποσοστό βέβαια...
Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λαθος αλλά ούτε το "χτύπημα" ούτε την "γεύση" του Ego-T (tank 2ml) έχει...
Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη...
Απογοητεύτηκα.... :(

« Απάντηση #250 στις: Αυγούστου 30, 2011, 14:15 »
Το πρόβλημα με τα παχύρευστα υγρά δεν είναι τοσο θέμα του ICE συγκεκριμένα όσο ολόκληρης της κατηγορίας προϊόντων με την ίδια λογική: tanks κλειστού τύπου που βασίζονται στην αρχή της υποπιεσης για την τροφοδοσία του ατμοποιητή με υγρό. Το θέμα ειναι ότι αν αυξήσεις τη ροή για να είσαι οκ με τα παχύρευστα υγρά (καθαρή VG) τότε θα έχεις πρόβλημα πλημυρας στον ατμοποιητή με τα υπόλοιπα (καθαρή PG).
Οι μόνες λύσεις που ξέρω ειναι συχνό priming του ατμο (π.χ. κουφια τζουρα για να έρθει υγρο όπως καναμε με το fog) ή σύστημα που σου επιτρέπει να ελέγχεις και τη ροή του υγρού στον ατμοποιητή (δηλαδή να ελέγχεις το μέγεθος των οπών που συνδέουν τον ατμοποιητή με το περιβάλλον υγρό). Αυτό το τελευταίο μόνο σε mods υπάρχει προς το παρόν (π.χ. ufs, a2t κλπ)
Ελπίζω να βοήθησα (τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει η κατάσταση)

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #251 στις: Αυγούστου 30, 2011, 14:40 »
Μέχρι στιγμής αναφέρονται προβλήματα γεύσης καμένου και με VG αλλά και με PG υγρά. Ισως απαιτείται μεγαλύτερη εξοικίωση με το συγκεκριμένο ΗΤ ?

Αποσυνδεδεμένος Lancerlot

• **
  • 407
« Απάντηση #252 στις: Αυγούστου 30, 2011, 14:50 »
Μια και το πήρα και εγώ (για έξω) επιβεβαιώνω το συχνή αίσθηση καμένου ακόμη και με HALO, αλλά όσοι είχαν εμπειρία από avs,ufs, fog κλπ δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα όπως προανέφερε και ο Polioud, το θέμα λύνεται με μια-δυο κούφιες τζούρες που και που ή και λίγο φύσημα .
Γευστικά δεν με ικανοποίησε πλήρως, βρίσκω τον Α2 να ανιχνεύει πολύ καλύτερα τη γεύση. Ατμός και χτύπημα ικανοποιητικά.

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #253 στις: Αυγούστου 30, 2011, 14:50 »
Δεν πιστεύω ότι αληθεύει πως πρέπει να περιμένουμε μέχρι να στρώσει ο ατμοποιητής. Μέσα σε 2 ημέρες ότι και να έκανα με το σφίξιμο της τζούρας και τις άλλες συμβουλές σας απέβηκε μάταιο. Στις 10 τζούρες άντε η μία να είναι κανονική και οι υπόλοιπες καμένο και μόνο. Αμαρτία δεν είναι? Και αν αληθεύει για το στρώσιμο γιατί η πρώτη μέρα χρήσης ήταν καταπληκτική και με έκανε να παροπλίσω αμέσως το eGo-T?

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
« Απάντηση #254 στις: Αυγούστου 30, 2011, 14:53 »
Εγω περιμένω απο τον steam να δοκιμάσει το τανκ του να δει αν μπορεί με ανταπτοράκι να μπει σε hybrid και βεβαια να μην ξεσυγχρονιζει την μπαταρια...googlara για ανταπτορες απο 901 σε 808 και κατι βγηκε αλλα ειναι νωρις για να εχει δοκιμαστει κατι τετοιο.....!!!!

http://www.madvapes.com/901-Battery-to-808-D-Atomizer-adapter-_p_2648.html

http://www.electronicstix.com/901-to-808-Battery-Adapter-p335.html

Ισως κατι τετοιο σε hybrid μπορεί να κανει.. :confused1: :confused1: :confused1:
Αυτά πρέπει να είναι για KR808-D, όχι για ALD Ego 808.

-Επίσημη σελίδα κατασκευαστή για το ALD Ego 808:
http://www.aldcigarette.com/products/pen-style-ego-p

- Για το σφουγγαράκι εκεί που μπαίνει το επιστόμιο:
Δεν έχει επαφή με το υγρό ούτε επηρεάζει την λειτουργία του ατμοποιητή. Μετά τα γεμίσματα υγρού όμως, πιθανόν να μαζεύει εκείνη την σταγονίτσα που μερικές φορές έρχεται στο στόμα.

Η αυτονομία της μπαταρίας είναι εξαιρετική (για την 650ρα λέω).
Επίσης: γεμίζει ταχύτατα! μετά από 4 ώρες χρήσης, από το 40-50% (περίπου) γεμίζει σε σαράντα λεπτά!

Μερικές φορές έβγαλε υπόνοια καμμένου, χωρίς συνέχεια όμως.

Έχω την εντύπωση πως το Fog με τον 901 έδινε καλύτερα τις γεύσεις. Όμως το Fog μου έχει φάει πολλά κοπανήματα (με το ύψος και το βάρος του, ακόμα και από όρθιο αν πέσει χτυπάει άσχημα. Το ICE όχι). Δύσκολα θα μπω στην διαδικασία να το ξαναχρησιμοποιήσω.

Δεν έχει το χτύπημα ενός 510 LR.

Μετά από τέσσερις μέρες ICE αποκλειστικά, το συμπέρασμά μου είναι: αποκλειστικά ICE. Βολικό, νόστιμο, καθαρό.

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 30, 2011, 15:10 από Λιάκουρας »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360431 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1031 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114389 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450793 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110967 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375437 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328520 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1089 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6468 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15335 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29408 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99993 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F