vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

424 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, DARK ANGEL, stauros53, camber

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #210 στις: Αυγούστου 28, 2011, 00:03 »
Καλώς ήρθες στο Ελλάντα...
Προς αποφυγή παρεξηγήσεως προσωπικά δεν είδα πουθενα και δεν τεκμηρίωσα οτι το funstore κάνει λόγο για 3 μήνες αντοχή...
Το μου πες σου πα δεν είναι τεκμήριο...

Σαφώς και τα ξέρω αυτά που λες.....
απλά εγώ το πάω σε αυτό το στυλ.....
Τις 3-4 τελευταιες μέρες το funstore πρέπει να πουλάει το συγκεκριμένο "μηχανημα" τρελλά....ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ της αναφοράς εδώ και κάποιον εμπειρων, που προς το παρόν λένε καλά λόγια. (αυτο το ξέρουν στο fun) οπότε ποιος ο λόγος ένας κυριος αρωγός του καταστήματος τους ξαφνικά να αρχίσει τα αρνητικά σχόλια??  ΟΣΟ ευκολο ήταν να ανέβουν οι πώλήσεις...άλλο τοσο ευκολο είναι να πέσει "γιουχα"..
ΕΓΩ πρωσοπικά θα το σκεφτόμουνα αυτο.

Αυτό είναι το σκεπτικό μου... και οχι οτι ξαφνικά πιστευω σε  ΚΑΠΟΙΕΣ φιλολογίες κτλ κτλ.

Αποσυνδεδεμένος craven.gr

• *
  • 1238
  • Αν δεν είμαι εδώ... μάλλον κάτι μαστορεύω..
« Απάντηση #211 στις: Αυγούστου 28, 2011, 00:40 »
3 πληροφορίες μόνο μου λείπουν

1) Την PG (ή πολύ PG και λίγο VG) την συμπαθά ? (κοινώς στις "θηριώδεις" αλλά και στις "νορμάλ" τζουρες βγάζει καμμένο?)
2) Από γεύση πώς πάει? Ναι μεν είναι υποκειμενικό πράγμα η γεύση αλλα σε σύγκριση με άλλους ατμ που έχεις δοκιμάσει πως σου φαίνεται?
3) Η αντοχή του ατμ και την σταθερότητά του δηλ. αν μετά πχ την 3η ή 5η η οποιαδήποτε μέρα αρχίζει και μπουκώνει ή το φιτίλι δεν έχει καλή τροφοδοσία,
αλλά αυτό είναι νωρίς για να το δούμε ακόμη

panos...
στο funstore που το δοκίμασα με υγρό έτοιμο, μιας και δεν είχα μαζί μου ::) , τα πήγε μια χαρά.
Γυρίζοντας σπίτι και βάζοντας απο τα δικά μου, μετά απο κάποιες τζούρες μου στέγνωσε.. :hmmm:

Το θέμα λύθηκε ρίχντοντας μερικές σταγόνες νερό στο υγρό μου.

Τά υγρά που φτιάχνω, είναι μισά μισά και χωρίς προσθήκη αρώματος και νερού.  Και είναι αρκετά παχύρευστα θα έλεγα...  οπότε συμπεραίνω ότι με την vg δεν τα πάει καλά, αφού είναι πηχτή.. 8)

Η γεύση θα έλεγα...  ότι έχει το δικό της προσωπικό  "τόνο", και φέρνει  λίγο σε hybrid.  Σίγουρα βέβαια πάει πολύ καλύτερα απο e-got, με πολύ πιο άνετη τζούρα.

Μετά απο κάποιες τζούρες...  θέλει βέβαια τον χρόνο του να επανανακτήσει τον ρυθμό του, αλλά σε γενικά πλαίσια καλύπτει τον μέσο ατμιστή.
Την αντοχή του στον χρόνο, δεν μπορώ να την ξέρω ακόμα εννοείται, μιας και ακόμα είμαι στο δεύτερο τάνκ.. :) :)

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #212 στις: Αυγούστου 28, 2011, 02:17 »
Ρε παιδιά, 13 σελίδες έχουν γραφτεί και καμία επι τοις ουσίας
Τι είναι τέλος πάντων αυτός ο ICE ? Μπορεί κάποιος από τους κατόχους να το περιγράψει με απλά λογάκια ή πρέπει να περάσουμε από το funstore για να το δούμε ? (γιατί για να το αγοράσουμε χωρίς να το ξέρουμε δε λέει)

Απλά πραγματάκια :
1. Ο άτμο από πόσα κομμάτια αποτελείται? Πως δουλεύει ?
2. Τι χωρητικότητα έχει? Πως γεμίζει ?
3. Τι σπείρωμα είναι ? Σε ποιες μπαταρίες μπαίνει ?

Τα υπόλοιπα είναι υποκειμενικά (γεύση, χτύπημα, ντουμάνια) ανάλογα με το πως το βάζει στο στώμα του και τι το φουλάρει, ας μας γράψει κάποιος απλώς για τα βασικά του άτμο  :hmmm:
Δε λέω να κάνει κάποιος ένα full preview, μια απλή περιγραφή για να καταλάβουμε για τι πρόκειται. .

Απλά και κατανοητά έχουν απαντηθεί

1. Ο ατμό είναι ενιαίος.... όπως οι περισσότεροι που ξέρω (510,901,801 κλπ). Κομμάτια τι εννοείς??
2. Περίπου 2ml, ο κατασκευαστείς λέει 1,8ml. Γεμίζει εύκολα απο την μία πλευρα της κασέτας-θήκης υγρού. Δεν υπάρχει καμία τρυπούλα ή καπακάκι. Απλά γυρίζεις το μπουκαλάκι σου προς την θήκη και γεμίζεις.
3. Έχει δικό του σπείρωμα. Oι μπαταρίες eGo δεν είναι συμβατές για το ICE, όπως και οι μπαταρίες του ICE δεν είναι συμβατές για το eGo-Τ. Αυτό έχει ξεκαθαριστεί από την αρχή. Δεν φταίει  ούτε το ICE ούτε το eGo.
Μακάρι να τα βολεύαμε όλα.

Το θέμα για μένα είναι ένα καταπληκτικό η.τ. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #213 στις: Αυγούστου 28, 2011, 02:26 »
Ρε παιδιά, 13 σελίδες έχουν γραφτεί και καμία επι τοις ουσίας
Τι είναι τέλος πάντων αυτός ο ICE ? Μπορεί κάποιος από τους κατόχους να το περιγράψει με απλά λογάκια ή πρέπει να περάσουμε από το funstore για να το δούμε ? (γιατί για να το αγοράσουμε χωρίς να το ξέρουμε δε λέει)
..
Πρώτα απ΄όλα, συγνώμη από το forum για το παραπάνω μήνημα, εγώ είχα μείνει ακόμα στο Nεο Η.Τ. από το funstore και "νόμιζα" οτι το παρακολουθούσα το topic. Το έπιασα από την αρχή, και όντως όλες (και παραπάνω) ερωτήσεις έχουν απαντηθεί με σαφήνεια, και μάλιστα από φίλους πολύ έμπειρους, πράγμα που δίνει άλλη βαρύτητα στη συγκεκριμένη συζήτηση

Μελετώντας τα όσα γράφτηκαν και τις φωτο-video, γιατί νομίζω οτι είναι η λογική αυτού εδώ ?

G4 CARTOMIZERS

Δηλαδή, αντιστασούλα τυλιγμένη σε φιτιλάκι που τα άκρα της βγαίνουν από τον άτμο στα πλαϊνά για να τραβάνε υγρό από το tank, ενώ ο αέρας ανεβαίνει από εσωτερικό στεγανό σωλήνα? Μία εξέλιξη δηλαδή του G4 σε κάτι πολύ πιο στιβαρό κατασκευαστικά που προστέθηκε ρυθμιστής τζούρας ; (η αδυναμία του G4)

Διορθώστε με αν κάνω λάθος ..

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• 2116
« Απάντηση #214 στις: Αυγούστου 28, 2011, 02:29 »
Εγω περιμένω απο τον steam να δοκιμάσει το τανκ του να δει αν μπορεί με ανταπτοράκι να μπει σε hybrid και βεβαια να μην ξεσυγχρονιζει την μπαταρια...googlara για ανταπτορες απο 901 σε 808 και κατι βγηκε αλλα ειναι νωρις για να εχει δοκιμαστει κατι τετοιο.....!!!!

http://www.madvapes.com/901-Battery-to-808-D-Atomizer-adapter-_p_2648.html

http://www.electronicstix.com/901-to-808-Battery-Adapter-p335.html

Ισως κατι τετοιο σε hybrid μπορεί να κανει.. :confused1: :confused1: :confused1:

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #215 στις: Αυγούστου 28, 2011, 02:34 »
επιτελους και καποιος που διακρίνει την ουσία  :thumpup:

13 σελίδες και ακόμα να πει καποιος στα πόσα Ohm είναι ο ατμο ...

Με ένα καλό διάβασμα, σε αυτά που γράψαμε όσοι πήραμε το ICE, διακρίνει εύκολα της απαντήσεις ουσίας και τις απόψεις μας .

Όσο για τα ohm.... έχει απαντήσει ο craven.gr. 2,5 ohm. ;)

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #216 στις: Αυγούστου 28, 2011, 02:55 »
Εγω περιμένω απο τον steam να δοκιμάσει το τανκ του να δει αν μπορεί με ανταπτοράκι να μπει σε hybrid και βεβαια να μην ξεσυγχρονιζει την μπαταρια...googlara για ανταπτορες απο 901 σε 808 και κατι βγηκε αλλα ειναι νωρις για να εχει δοκιμαστει κατι τετοιο.....!!!!

http://www.madvapes.com/901-Battery-to-808-D-Atomizer-adapter-_p_2648.html

http://www.electronicstix.com/901-to-808-Battery-Adapter-p335.html

Ισως κατι τετοιο σε hybrid μπορεί να κανει.. :confused1: :confused1: :confused1:

Αναφέρθηκε κάπου ότι έχει βόλτες σαν το 808 D ; (στα τόσα που γράφτηκαν μπορεί να το έχασα).
Αλήθεια το "Ego 808" από πού προέρχεται; Έχει καμιά σχέση με τα γνωστά καρτομάιζερ 808 D; Ταιριάζουν οι βόλτες ή είναι άσχετο; Εξάλλου από ό,τι θυμάμαι τα 808 D έχουν ίδιες βόλτες με τα 901.
Πάντως έτσι που βλέπω τις βόλτες της μπαταρίας δε βλέπω καμία ομοιότητα.  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος trabakoulas

• **
  • 218
« Απάντηση #217 στις: Αυγούστου 28, 2011, 04:34 »
Πρώτα απ΄όλα, συγνώμη από το forum για το παραπάνω μήνημα, εγώ είχα μείνει ακόμα στο Nεο Η.Τ. από το funstore και "νόμιζα" οτι το παρακολουθούσα το topic. Το έπιασα από την αρχή, και όντως όλες (και παραπάνω) ερωτήσεις έχουν απαντηθεί με σαφήνεια, και μάλιστα από φίλους πολύ έμπειρους, πράγμα που δίνει άλλη βαρύτητα στη συγκεκριμένη συζήτηση

Μελετώντας τα όσα γράφτηκαν και τις φωτο-video, γιατί νομίζω οτι είναι η λογική αυτού εδώ ?

(Image removed from quote.)
G4 CARTOMIZERS

Δηλαδή, αντιστασούλα τυλιγμένη σε φιτιλάκι που τα άκρα της βγαίνουν από τον άτμο στα πλαϊνά για να τραβάνε υγρό από το tank, ενώ ο αέρας ανεβαίνει από εσωτερικό στεγανό σωλήνα? Μία εξέλιξη δηλαδή του G4 σε κάτι πολύ πιο στιβαρό κατασκευαστικά που προστέθηκε ρυθμιστής τζούρας ; (η αδυναμία του G4)

Διορθώστε με αν κάνω λάθος ..

Ναι φιλε μου ακριβως σε αυτο βασιζεται.Το μονο κακο ειναι πως μου φαινετε πολυ δυσκολο να αλλαχτει το φυτιλι.

Εχοντας ατμισει 3-4 τανκ εχω να πω πως ειναι αρκετα καλο προιον, και οτι ισχυει οτι καποιες φορες βγαζει καμμενο πραγμα που διορθωνεται κλεινοντας την τζουρα και μετα απο λιγο ειναι ΟΚ. Επισης πιστευω πως αν βγαλεις τον ατμοποιητη και σταξεις καμια σταγονα υγρο πανω στο φυτιλι-αντισταση πιστευω παλι θα διορθωθει απλα δεν το δοκιμασα αυτο.

Αποσυνδεδεμένος Kikis

• **
  • 102
  • Ατμίζω από 11/12/2009
« Απάντηση #218 στις: Αυγούστου 28, 2011, 13:41 »
Τελικά βρε παιδιά βρήκε κανένας λύση με το καμένο? Εγώ όσο κι αν το πάλεψα, μετά από λίγες τζούρες πάλι καμένο μου έρχεται. προφανώς, για να είστε όλοι οι υπόλοιποι ευχαριστημένοι, κάπου κάνω κάποιο λάθος. Κάθε συμβουλή και γνώμη θα εκτιμηθεί δεόντως. Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #219 στις: Αυγούστου 28, 2011, 13:49 »
Τελικά βρε παιδιά βρήκε κανένας λύση με το καμένο? Εγώ όσο κι αν το πάλεψα, μετά από λίγες τζούρες πάλι καμένο μου έρχεται. προφανώς, για να είστε όλοι οι υπόλοιποι ευχαριστημένοι, κάπου κάνω κάποιο λάθος. Κάθε συμβουλή και γνώμη θα εκτιμηθεί δεόντως. Ευχαριστώ

τα μονα 2 πραγματα που μπορεις να κανεις ειναι τα εξης.
αλαζεις ατμοποιητη (βαζεις τον δευτερο που εχει το πακετο) και αν συνεχισει το προβλημα
αλαζεις υγρο.
δεν νομιζω να υπαρχει κατι αλλο
ελπιζω να βοηθησα ;D :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος trap

• 698
  • Υπ'ατμόν
« Απάντηση #220 στις: Αυγούστου 28, 2011, 14:10 »

Φίλε  καμένο = κακή τροφοδοσία.
Χωρίς να τον εχω δοκιμάσει τον συγκεκριμένο αλλά απο εμπειρία με άλλους ατμο εγω θα έκανα τα εξής.

Δοκιμή με 2-3''τζούφιες''τζούρες που λέμε να δεις αν επανέρχεται.
Αραίωμα του υγρού,να γίνει πιο λεπτόρρευστο δηλ ώστε να τροφοδοτεί καλύτερα.
Και ενα ακόμη κάποιο απο τα παιδιά είπε αν θυμάμαι καλά οτι με το ρυθμιστή εισπνοής βελτιώνετε,αρα παίξε λιγάκι μαζί του.
Αν με τίποτα απο αυτά δεν διορθώνεται, δοκιμάζεις άλλον να δεις μήπως εχει κάποιο γενετικό κουσούρι ο συγκεκριμένος  ;)

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #221 στις: Αυγούστου 28, 2011, 15:26 »
Αν στηρίζεται στη λογική του G4:
1.Το καμένο μπορεί να διορθωθεί αν τραβήξεις 1-2 απότομες-κοφτές τζούρες χωρίς να πατάς το κουμπί τις τροφοδοσίας, για να πάει υγρό στην αντίσταση. Όχι όμως πολλές τζούρες χωρίς ρεύμα, γιατί μπορεί να έχεις αντίθετα αποτελέσματα (υπερτροφοδοσία)
2. Λογικά σε 7-8 μέρες που θα κουραστεί το φιτιλάκι και θα χάσει αρκετή από την απορροφητική του ικανότητα, θα αρχίσει να στέλνει υγρό στο στόμα (θα φαίνονται και οι σταγόνες στο εσωτερικό καλαμάκι που πάνε πάνω κάτω). Αν δεν συμβεί αυτό (είτε επειδή μπορεί να έχει πολύ καλής ποιότητας φιτιλάκι είτε επειδή το επιστόμιο μπορεί να έχει trap υγρού που το μπλοκάρει), σημαίνει οτι όντως έχουμε κάτι νέο που αξίζει να το δοκιμάσουμε

Εγώ προσωπικά θα περιμένω να περάσει μια βδομάδα test drive από τους κατόχους για την αντοχή του (για να βεβαιωθώ οτι όντως αξίζει) και στη συνέχεια κανά μήνα για την αγορά του, που πιστεύω οτι μέχρι τότε θα έχει βγει με σπείρωμα ego/510  8)

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 888
  • vape_neat
« Απάντηση #222 στις: Αυγούστου 28, 2011, 19:44 »
Ετσι . Ακομα ειναι στην βρεφικη ηλικια και οι παιδικες ασθενειες καραδοκουν.

Αποσυνδεδεμένος kostas0078

• **
  • 203
« Απάντηση #223 στις: Αυγούστου 28, 2011, 22:52 »
καλησπερα, θελω τα φωτα σας, το εχω στα χερια μου 2η μερα κ εχω παρατηρισει τα εξης. ο ενας ατμο μου αναιβαζει στο σωληνακι πολυ υγρο σαν να μην κλεινει αεροστεγος το ο-ρινκ κ εχει διαρροη. το λεω αυτο γιατι δεν εχω σφιξει την τζουρα αρκετα ειμαι σχεδων στην μεση κ λιγο παραπανω στην διαδρομη του ρηθμιστη. ετσι δοκιμασα τον δευτερο που ειχε το πακετο κ δεν μου κανει καλη τροφοδοσια ο ατμο κ βγαζει ολο καμμενο.δοκιμασα κ του εσταξα κ σταγωνα,κ εκανα κ κοφτες (χωρις πατημα κουμπιου κ τελειως σφιχτη τζουρα) το αποτελεσμα ειναι οτι μεχρι να καψει το λαδακι που ανεβαζε ηταν οκ, μετα παλι στεγνωνε.το λαδακι ειναι τo tribeca. κ κατι ακομα,γεματη μπαταρια μεσα σε 10 λεπτα απο μπλε γινετε πορτοκαλι αλλα μου κρατησε κανενα 6ωρο γεματο. η δευτερη την βαζω για φορτιση μεσα σε 5 λεπτα διχνει γεματη οταν την χρησιμοποιω δειχνει κατευθειαν πορτοκαλι κ μεσα σε 2 ωρες αδειαζει τελειως. με το ovale ego-t που χρησιμοποιουσα μου κραταγαν η καθε μπαταρια πανω απο 5-6 ωρες μεσα στην ημερα δηλ χρησιμοποιουσα κ τις 2. με το ego-τ ενα μηνα τωρα δεν ειχα τετοια προβληματα. οι κατοχοι εχουν αντιμετοπισει παρομοια προβληματα η ειμαι ο μονος. η γνωμη σας ποια ειναι? να το επιστρεψω ολο το πακετο πισω? 80 ευροπουλα ειναι αυτα ρε παιδια. ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #224 στις: Αυγούστου 28, 2011, 23:18 »
Προφανώς έπεσες σε προβληματικό πακετάκι :( , πάρ'τους τηλέφωνο για τα περαιτέρω...  ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360409 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1028 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450770 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110963 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375408 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328504 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1088 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6468 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15331 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29403 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99993 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F