vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

345 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, white varadero, lagoudakis, sentinelba, Milarepa

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

eGo AIO by Joyetech

Αποσυνδεδεμένος AstraLgr

• *
  • 7
  • Φύλο: Άντρας
Απ: eGo AIO by Joyetech
« Απάντηση #75 στις: Απρ 06, 2016, 13:21 »
Nομίζω είναι μονόδρομος έχει τιμή ομορφιά και απόδοση.  :thumpup: :thumpup: :angel: :angel: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος leontamp

• *
  • 85
« Απάντηση #76 στις: Απρ 06, 2016, 13:44 »
Τσίμπησα κι εγώ το κοκκινάκι για τη μητέρα μου που ακόμα είναι με τα κλασικά τα ego κι έχει γεμίσει άφτρες από τις διαρροές... :P
Κάθησα ήπια το καφεδάκι μου, της το έστησα, γέμισα με milky way της δίνω να ατμίσει και ντουμααααααάνι...
"Τι είναι αυτό το πράμα;;;;¨μου λέει...Της φάνηκε κάπως η τζούρα αλλά μετά από 2-3 λεπτά που το συνήθισε, άρχισε τα αααααα, τα ωωωωωω, τα μάλισταααααα.... :)) Ικανοποιημένη μου φάνηκε όταν την άφησα...Θα δούμε στη πορεία...

Εντυπώσεις δικές μου από το λίγο που το επεξεργάστηκα...
Το driptip με τον έλικα  :tongue_smilie: μέσα μου έβγαλε τη πίστη για να βγει να το καθαρίσω.Ρε τι τραβήγματα,ρε τι κούνα λίγο εδώ λίγο εκεί ΤΙΠΟΤΑ!Ε όταν έπιασε δουλειά η πένσα παραδόθηκε...
Το λευκό στο λευκό-κόκκινο δεν είναι λευκό...Ζαχαρομπεζίζει λίγο...Επίσης έκανε πολύ γρήγορα σημαδάκι/γρατζουνιά χαμηλά και δεν είναι ότι το ταλαιπώρησα κάπως...Όλη την ώρα πάνω στο τραπεζι το έιχα.Οπότε η βαφή είναι ένα θέμα...Εκτός κι αν ήταν έτσι από τη στιγμή που το πήρα και δεν το πρόσεξα...

Γεύση και τζούρα ικανοποιητική για τα δικά μου γούστα.Ρύθμιση αέρα δεν κατάλαβα πως κι αν λειτουργεί...Όπου  κι αν το έβαλα το ίδιο μου φάνηκε...
Κατά τ'άλλα όταν με το καλό πληρωθούμε θα τσιμπήσω άλλα 2 σε μαύρο και μαύρο γκρι.... :D

Αποσυνδεδεμένος stopapali

• **
  • 163
« Απάντηση #77 στις: Απρ 06, 2016, 16:23 »
@leontamp

Με βάση το σχήμα, όταν είναι τρύπα με τρύπα είναι τελείως ανοιχτός ο αέρας και με 90 μοίρες είτε αριστερά είτε δεξιά είναι τέρμα κλειστός. Εγώ καταλαβαίνω τη διαφορά.

Αποσυνδεδεμένος NIKKAPS

• **
  • 189
« Απάντηση #78 στις: Απρ 07, 2016, 00:18 »
Δυό ερωτήσεις θέλω να κάνω παιδιά γιατί σκέφτομαι να τον αγοράσω...Πόσο διαρκούν οι κεφαλές με μέση κατανάλωση τα 5-6ml/μέρα σε υγρό traditional tob. από liqua και δεύτερον από κατανάλωση πως τα πάει;;;Αυτή την στιγμή δουλεύω τον gstank πάνω στο vtc mini,θα έχω μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση;;

« Απάντηση #79 στις: Απρ 07, 2016, 16:32 »
καλησπερα παιδια. ποιο καταστημα πουλαει κεφαλες 0,6 σαν αυτες που ειχε μεσα το πακετο? επειδη απο εκει που το πηρα μου ειπαν να βαλω 1.0 ή 0.5 (του cubis) αλλα εγω εμεινα ευχαριστημενος με την 0,6 δεν θελω να δω κατι αλλο...

Αποσυνδεδεμένος kgardas

• *
  • 96
  • Try Hard

« Απάντηση #81 στις: Απρ 07, 2016, 17:43 »
ευχαριστω πολυ. :respect:

Αποσυνδεδεμένος Tolis RBA

• **
  • 243
« Απάντηση #82 στις: Απρ 08, 2016, 13:36 »
Τον δοκίμασα και εγώ σε κατάστημα αλλά δυστυχώς δεν είχε τις 0.6 που διαβάζω ότι ικανοποιήσε τους περισσότερους.
Με την 1.5 ήταν εντελώς υποτονικό το άτμισμα και με πολύ υπερτροφοδοσία, πρακτικά ήταν αδύνατο να ατμίσεις παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του υπαλλήλου με τινάγματα και σκουπίσματα. Υποθέτω ότι δεν αρκούν τα βατ για να ατμοποιήσουν το υγρό.

Αποφάσισε να βάλει καινούργια αντίσταση την 0.5(ή 0.6 του είχε τελειώσει). Όσο περίμενα να διαβραχεί καλά, δοκίμασα τον Cubis με 1.5 αντίσταση και το άτμισμα ήταν χωρίς προβλήματα και αρκετά καλό, δεν γίνεται σε λίγα λεπτά να καταλάβεις πόσο καλός είναι ένας ατμοποιητής ή μια κεφαλή αλλά μια ιδέα την παίρνεις.

Πίσω στον AIO με την 0.5. Καυτός ανυπόφορος ατμός, πιο subohm άτμισμα δε γίνεται, και μάλιστα πήρα και ελαφρά καμμένη γεύση μετά από απανωτές τζούρες.

Mε καμιά από τις 2 αντιστάσεις δεν υπάρχει περίπτωση να με καλύψει ο AIO ούτε για ένα μικρό διάλλειμα από τους κύριούς μου ατμοποιητές. Μένει να δοκιμάσω και με τις άλλες 2 μπας και πάει πιο κοντά στα δικά μου γούστα, αλλιώς το παίρνω απόφαση ότι δεν με καλύπτει, όπως άλλωστε δεν με κάλυψε και ο EGO Οne.

Αποσυνδεδεμένος Tolis RBA

• **
  • 243
« Απάντηση #83 στις: Απρ 09, 2016, 19:26 »
Δοκιμασία σήμερα και την 0.6. Καμιά σχέση με τις άλλες!
Ούτε υποτροφοδοσιες,ούτε καυτός ατμός. Πολύ χτυπημα και παραγωγή ατμού, πιστεύω άνετα σε καλύπτει κάποιες ώρες που θέλεις κάτι πιο διακριτικό. Θα τον είχα ήδη αγοράσει αλλά θα περιμένω να φέρουν τον μαύρο. Τόση διαφορά η 0.6 με την 0.5 δεν την περίμενα!

Αποσυνδεδεμένος Giwrgos7

• *
  • 13
« Απάντηση #84 στις: Απρ 11, 2016, 11:23 »
Είμαι ανάμεσα στο μαύρο και το ασημί! Όσοι έχετε εμπειρία με το μαύρο, ισχύει ότι γρατζουνιέται εύκολα και φεύγει το χρώμα;

Αποσυνδεδεμένος niknith

• **
  • 184
« Απάντηση #85 στις: Απρ 11, 2016, 11:27 »
εχω και το μαυρο και το ασημι περιπου 15 μερες.δεν εχω δει προβλημα μεχρι στιγμης με το χρωμα του για το μαυρο που ρωτησες.

Αποσυνδεδεμένος marathess

• *
  • 34
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #86 στις: Απρ 11, 2016, 23:59 »
Πριν απο λιγες ωρες εγινα κ εγω κατοχος του Αιο...με την 1.5 αντισταση πολυ μπουρμπουληθρα βρε παιδια...δεν τις δουλευει 😕😕😕 εγω που δεν αντεχω καθολου τις 1Ω κ το sub ohm τι θα κανω;;; Τσαμπα παλι τα λεφτα;

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • 2490
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #87 στις: Απρ 12, 2016, 00:01 »
Την 0,6Ω την μαμίσια που προτείνουμε όλοι την δοκίμασες;

Αποσυνδεδεμένος Angeldust

• *
  • 5
« Απάντηση #88 στις: Απρ 12, 2016, 00:10 »
Οπως είπαν και οι προλαλήσαντες, μη παλεύετε με αντιστάσεις 0.5 και 1.5 μάταιος κόπος. Το ΑΙΟ έχει φτιαχτεί για χρήση με την 0.6 οπου και δουλεύει υποδειγματικά. Με την αντίσταση 1.0ohm (που είναι και πιο εύκολο να την βρείτε, την έχουν σχεδόν παντού) επίσης τα πάει σχετικά καλά.

Ερώτηση: γνωρίζουμε η μανίσια κεφαλή 0.6 τι σύρμα έχει μέσα? Σκέφτομαι να πάρω αυτό: http://www.dotshop.gr/category-3/joyetech-cubis-bf-rba/ για τον Cubis και μιας και θα το έχω, να μπορώ να το χρησιμοποιήσω και με το ΑΙΟ. Με kanthal θα κάνω δουλειά?

Αποσυνδεδεμένος marathess

• *
  • 34
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #89 στις: Απρ 12, 2016, 00:31 »
Δυστυχως δεν την δοκιμασα αν κ νομιζω οτι θα ειναι αρκετα αερατη για εμενα...😢

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 142 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 272 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20299 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1092 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878176 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362744 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467496 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1910738 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520444 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1626 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376199 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702333 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ