Προσοχή: Ακολουθεί σεντόνι, μαζί με την παπλωματοθήκη.Οι μομπάϊλ ρίντερς παρακαλούνται να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους ή να παλουκωθούν στο πι σι τους.
Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους του ριβγιούερς, Έλληνες και βαρβάρους, που έδωσαν τα πολύτιμα φώτα τους στην ανθρωπότητα (και τώρα αναγκάζονται να ζήσουν με λυχνάρια), και με τα πολύπλευρα ταλέντα τους χάραξαν το δρόμο που εμείς οι κοινοί θνητοί ακολουθούμε με περισσή θρασύτητα και ευκολία.
Επίσης θα ήθελα να τους ζητήσω ταπεινά συγγνώμη εκ των προτέρων,
επειδής κυρίες και κύριοι ακολουθεί
H ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΙΒΓΙΟΥΣ.
Τίτλος:ΣΟΚ & ΔΕΟΣ!ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ! ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ! ΛΕΧΡΙΤΕΣ!(ευχαριστώ εδώ τον κ. Στέφανο Χίο για τα μαθήματα δεοντολογίας)ΕισαγωγήΠριν λίγες ημέρες η Τζόιτεκ κυκλοφόρησε το Έϊάϊόου (με τρεις τόνους) ή άιο όπως πολύ σωστά και ανερυθρίαστα το λένε οι εγχώριοι ριβγιούερς (για συντομία ΑΙΟ). Το μπλιμπλίκι αυτό δεν είναι μοντάκι, δεν είναι ατμοποιητής, δεν είναι το φιδάκι ο Διαμαντής, είναι ένα «Όλα-σε-ένα» πράγμα, που μας δείχνει προς τα πού πάνε τα πράγματα μετά την νέα Κοινοτική Οδηγία που θα επικυρωθεί στις 26 Μαΐου, και θα εφαρμοστεί στην Ελλάδα λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα γίνουν στην Ρώμη (αυτό δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, αλλά άμα το παίξετε στο στοίχημα από τώρα θα κάνετε την τύχη σας).
«Και γιατί αυτό;» Θα ρωτήσουν οι εξυπνάκηδες.
Διότι κυρίες και κύριοι, ενσωματώνει όλους τους κανονισμούς της Κοινοτικής Οδηγίας, όπως:
α) Χωρητικότητα υγρού αναπλήρωσης: max = 2ml
β) Σύστημα αποφυγής διαρροών (στο χωριό μου το λέμε «μασίφ»
γ) Είναι τσάιλντ προυφ: το βλαστάρι σας δεν μπορεί να το ανοίξει και να κάνει πάρτυ με τους φίλους του πίνοντας κρυφά το τριμπέκα σας.
δ) Δεν περιέχει μενθόλη.
ε) Για νικοτίνη δεν το συζητάμε καν.
Κυρίως θέμα1.α. ΣυσκευασίαΗ συσκευασία είναι πολύ ωραία. Σαν τις άλλες.
1.β. Εσωτερικά της συσκευασίαςΈχει διάφορα πράγματα του διαβόλου και επίσης έχει και το Έϊάϊόου (για συντομία ΑΙΟ).
Σκόνες δεν έχει. Χαρτιά με αγγλικά γράμματα έχει.
1.γ. Από κάτω από τη συσκευασίαΕίναι το γραφείο μου.
Πάμε να το δούμε από κοντά και πάλι εδώ:
Λεζάντα: Το γραφείο μου
2.α. ΜέγεθοςΤο μέγεθος του ΑΙΟ δεν σου γεμίζει το μάτι. Σου γεμίζει άνετα όμως μια θήκη μπαταρίας από σιλικόνη και περισσεύει και λίγο από πάνω.
Οι διαστάσεις του είναι:Διάμετρος: 19 μιλιμέτρς
Ύψος: 118 κόμα μηδέν πέντε μιλιμέτρς
Οι μετρήσεις έγιναν με αυτό το επιστημονικό όργανο που παρέλαβα από το βιβλιοχαρτοπωλείο «Φιλομάθεια» προχθές, μέσω Sweden Post (δεν περιείχε μπαταρίες).
Το βάρος του είναι:Μικρό (με το υγρό)
Ακόμα πιο μικρό (χωρίς το υγρό)
Για μεγαλύτερη κατανόηση του μεγέθους (επειδή μετράει) δημοσιεύω -για πρώτη φορά στην ιστορία των ριβγιούζ- πλήθος εικόνων που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πόσο μεγάλη θα την έχετε (τη χαρά της επένδυσής σας). Με κλικ ή πλατς πάνω στις εικόνες, αυτές μεγενθύνονται (!!!) και τις βλέπετε σε μια νέα καρτέλα του περιηγητή σας.
Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε σε επικίνδυνες συνθήκες από επαγγελματία (εμένα).
Ντοντ τράι δις ατ χόμ!
2.β. ΜπαταρίαΗ μπαταρία του δεν φαίνεται.
Ανώνυμες πηγές αναφέρουν ότι είναι 1500 μιλιαμπερώρια, αλλά εγώ ξέρω από πρώτο χέρι ότι ουσιαστικά είναι μόνο
. Χαουέβερ η διάρκειά της είναι εξωπραγματική για το μέγεθός της (που δεν φαίνεται). Με
χρήση μπορεί να διαρκέσει ίσαμε καμιά πεντέξι ώρες. Με λελογισμένη (σ.σ. χρήση) ίσαμε και δυο μερόνυχτα.
2.γ. ΑντιστάσειςΤο ΑΙΟ δεν έρχεται με καμία αντίσταση μέσα! Αλήθεια.
Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα δύο μαυριδερά μπλίστερ χωμένα κάπου στο κουτί του, και κατάλαβα από μόνος μου ότι περιέχουν αντιστάσεις. Ημίθεος. Αφού έκανα ένα τρίωρο να καταλάβω πως θα την διαποτίσω (λεξάρα, ε; Οι άλλοι λένε «διαβρέχω»...) ανακάλυψα πάλι από μόνος μου ότι διαποτίζονται από την πλευρά που βιδώνονται στην βάση του καπακίου, και ουχί από τις δύο τρύπες των 0,6 νανομέτρ που βρίσκονται από την άλλη πλευρά, εκτός αν είστε σε φάση μεντιτέισον και βαριέστε να πάτε σε συνεδρία γιόγκα.
Οι αντιστάσεις αυτές είναι
0,6Ω και είναι καλά στην υγεία τους. Πολλοί άλλοι τρόφιμοι εδώ μέσα έχουν αναφέρει πως οι αντιστάσεις του Cubis του ταιριάζουν, όπως ταιριάζουν επίσης και με τις κουρτίνες μου. Έτσι προμηθεύτηκα την 1Ω και την 1,5Ω (από το συρτάρι μου που έχω τα αναλώσιμα του Cubis) και τις άτμισα όλες. Η γεύση τους δεν είναι πολύ ωραία. Προσπάθησα να τις μασήσω κιόλας αλλά τίποτα. Η γεύση των
υγρών από την άλλη, ώ του θαύματος, ήταν θαυμάσια. Δηλαδή, όχι ακριβώς σαν του Λε Μαζιστέγ μπάι Βαπονό (άντε να ξεστραβώνεστε και με την γνήσια προφορά) με αντίσταση από ανθρακόνημα που την έπλεξαν 72 παρθένες στα μπουτάκια τους, πλην όμως υπέρ του δέοντος τίμιες.
Το πιστεύετε δεν το πιστεύετε, η 0,6Ω είναι η καλύτερη μπάι φαρ. Και το λέω εγώ που για να κάνω αντίσταση κάτω από 1,2Ω πρέπει να με σημαδεύεις με πυρωμένο σίδερο στο κούτελο.
Αποδίδει τη γεύση του υγρού όσο πιο τίμια μπορεί, που σημαίνει περίπου 65-75% πιστότητα σε σχέση με την αυθεντική γεύση. Η 1Ω αντίσταση από την άλλη έχει μια απόδοση της τάξης του 55-65%, ενώ η 1,5Ω έχει μια άλλη απόδοση.
Τις δοκίμασα και τις τρεις με πολλά διαφορετικά υγρά, αφού στο ενδιάμεσο έπλενα το τανκάκι (και όχι ταγκάκι που λένε οι ριβγιούερζ) με διαλογισμό και τηλεπάθεια, μιας και κάθε άλλος τρόπος αποκλείεται. Τα υγρά που δοκίμασα για να καταλήξω στα συμπεράσματά μου ήταν (με αλφαρηθμιτική σειρά) τα:
- Γκραντμάστερ της Φάιβ Πόουνς
- Μπερμούντα της Θερτίνθ Φλορ Ελεβέιπορς
- Ιντζόι της Ι-Λίκουιντ Φρανς
- Μπλακ Χορς της Μπεν Νόρθον
- Γιούνικορν Μιλκ της Κάτγουντ, και
- Γουίσκι με κοακόλα της Φέιμους Γρκάουζ και της 3Ε
Μετά το τελευταίο, έκανα ένα αναγκαστικό διάλλειμα από το ριβγιού και από άλλες υποχρεώσεις μου και συνέχισα αργότερα.
2.δ. Ποιότητα κατασκευήςΗ ποιότητα κατασκευής του ΑΙΟ είναι εκπληκτική.
Δεν το γρατσούνισα,
δεν προσπάθησα να το χαράξω με κατσαβιδάκι Φίλιπς,
δεν μου έπεσε μόνο του κάτω,
δεν μου έπεσε ούτε με παρέα,
δεν το πέταξα στον τοίχο,
δεν το στρίμωξα πουθενά μαζί με τα κλειδιά μου,
δεν το έβαλα στο συρτάρι με τα μαχαιροπήρουνα,
δεν το πέταξα στον σκύλο μου να πάει να μου το φέρει, και ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
το ΑΙΟ δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Έχω μείνει άφωνος (έχω μείνει επίσης και στα Πατήσια για κανα δυο χρόνια).
3.α. Τιπς εντ ΤρικςΙ. Το σαμιαμίδι έχει και ρύθμιση αέρα. Άμα καταφέρετε να την ρυθμίσετε τη ρύθμιση εμένα να μου καεί το πλέιστέισον. Αλλά ακόμα κι αν μου καεί σιγά μην μείνει εκεί η ρύθμιση για παραπάνω από 20 λεπτά.
ΙΙ. Να πα να πάρετε αντιστάσεις 0,6Ω να ‘χετε να σας βρίσκονται. Οι εξυπνάκηδες του Cubis διαβάζουν κι εκείνοι αυτό εδώ το νήμα.
ΙII. Για τσιγαρίσιες τζούρες προτιμήστε το επιστόμιο που φοράει εξαπαρχής. Για ημιτσιγαρίσεις προτιμήστε το άλλο. ΠΡΟΣΟΧΗ μην τα μπερδέψετε! Το ένα είναι στο χρώμα του ΑΙΟ και το άλλο διαφανές, οπότε θέλει
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!ΙV. Για μόνιμους τροφίμους Μπουρναζίου και φίλους του Μήτρογλου ή του
Νικ Κύργιου συνίσταται η χρήση του λεντ που είναι κρυμένο πίσω από το φάιαρ μπάτον. Για τους υπόλοιποι ξεχάστε ακόμα και ότι το έγραψα. Δεν σας ξέρω δεν με ξέρετε. Τίμια πράγματα.
V. Φορτίζει κιόλας. Από πίσω.
VI. Έρχεται (μόνο του) σε ποικιλία χρωμάτων. Επειδής αυτοί οι καραγκιόζηδες στο κατάστημα που το προμηθεύτηκα δεν μου έδιναν όλα τα χρώματα για το ριβγιού, βρήκα –ξανά- από μόνος μου λύση ΚΑΙ σε αυτό το πρόβλημα:
ΕπίλογοςΣυμπεράσματαΤο ΑΙΟ φτιάχτηκε για αυτό που είναι και έτσι ακριβώς όπως είναι.
Ένα πολύ τίμιο, πολύ προσιτό και πολύ διακριτικό «Όλα-σε-ένα» μπλιμπλίκι.
Θα σας αποζημίωσει με τη διακριτικότητά του στη βραδινή σας έξοδο με τουαλέτα και χωρίς σουτιέν, θα σας κοστίσει λιγότερο κι από
το τρεντ των ημερών, και θα σας τα κάνει καρπούζια με την αυτονομία της μπαταρίας του.
Ακόμα πιο αυθαίρετα συμπεράσματαΟι νερντς της Τζόιτεκ δεν είναι κουτόφραγκοι.
Η έκδοση ΑΙΟ 2 θα έχει στοπ στην ρύθμιση του αέρα και βάριαμπλ βολτάζ.
Η έκδοση ΑΙΟ 2 Mini θα έχει πάχος 9 μιλιμέτρς και θα έρχεται μέσα σε πακέτο Μάρλμπορο.
Η έκδοση ΑΙΟ 3 Stealth θα κυκλοφορήσει χωρίς λεντ.
Η έκδοση AIO 4 Extreme θα ενσωματώνει τον επίχρυσο πόλο του Καϊφούν Λάιτ Πλας, στην επαφή της μπαταρίας που δεν φαίνεται, για ακόμα πιο πλούσια γεύση.
Το ΑΙΟ ήρθε για να μείνει!
ΥΓ 1: Φάε τη σκόνη μου @microchip που θες να κάνεις και
ριβγιού τρομάρα σου...
ΥΓ 2: Οποιαδήποτε ομοιότης με πρόσωπα που πιθανώς θίγονται είναι απολύτως ενορχηστρωμένη.
ΥΓ 3: Παρακαλείται η Διαχείρηση να μαζέψει τα κοινόχρηστα επιτέλους.
ΥΓ 4: Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε κάντε ένα Λάικ όπου να ‘ναι, και επίσης χρήζετε ψυχιατρικής παρακολούθησης. Στενής.