Το έχω στα χέρια μου από την περασμένη Παρασκευή, ο λόγος που το αγόρασα είναι για αποκλειστική χρήση στη δουλειά και μέχρι στιγμής με έχει αφήσει απίστευτα ικανοποιημένο για τα 24 ευρώ (από ecig η αγορά του ) που ξόδεψα για να το πάρω στα χέρια μου.
Η λειτουργία του ατμοποιητή είναι σχεδόν όπως του cubis, αρκετοί από εμάς τον έχουμε δοκιμάσει ώστε να έχουμε μια ιδέα για το πως ατμίζει και το ΑΙΟ. Τουλάχιστον με την 0.6 κεφαλή που συνοδεύει το πακέτο δηλαδή όλα δένουν πολύ αρμονικά μεταξύ τους, θέλω βέβαια να δοκιμάσω και τις κεφαλές του cubis για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Εδώ βλέπετε δεν υπάρχει η ρύθμιση των watts, δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθεί σε άλλες ωμικότητες το ρεύμα που θα δώσει η μπαταρία του..
Μπαταρία. Κι όμως αντέχει αρκετά.! 1500άρα θα μου πεις, είναι όμως κι αυτά τα 0.6ohms της αντίστασης που γεννούν επιφυλάξεις. Κι όμως το πράγμα κρατάει, τουλάχιστον στο 8ωρο της δουλειάς μου που το χρησιμοποιώ δηλαδή δεν φοβήθηκα ακόμα μήπως ξεμείνω από ενέργεια. Για να έχετε και μια εικόνα του πόσο το χρησιμοποιώ όμως θα πω ότι στο 8ωρο αυτό γεμίσω το τανκ του δύο φορές, κατανάλωση περίπου στα 4κάτι ml δηλαδή.
Στα συν που μπορώ να θυμηθώ αυτή τη στιγμή:
-μηδέν διαρροές
-πολύ καλή συνολική λειτουργία
-πανεύκολο γέμισμα
-διάρκεια μπαταρίας
-μικρό μέγεθος
-πανάλαφρο, ξεχνάω ότι το έχω στην τσέπη
-πολύ καλό airflow και όμορφη ρύθμιση
-ο φωτισμός μέσα στο τανκ, φετίχ!
Τα μείον που μπορώ να του δώσω μέχρι τώρα:
-ναι, θέλει πολύ προσοχή στο καθάρισμα του τανκ
-αν πέσει και σπάσει το γυαλί τετέλεστετ (
)
-δημιουργείται και εδώ το χαρακτηριστικό φαινόμενο της υπερτροφοδοσίας όπως και στον cubis μετά το γέμισμα του τανκ, περιέργως όμως εδώ σε δύο τζούρες εξατμίζεται παντελώς
-μέγιστο αρνητικό, δεν λύνεται το πάνω μέρος του όπως τον cubis. Και γιατί θα πλενόταν με μεγαλύτερη προσοχή στη λεπτομέρεια αλλά και γιατί θα είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί πλήρως και η επισκευάσιμη rba κεφαλή του cubis. Αυτό λοιπόν δεν μπορεί να συμβεί για τον εξής λόγο. Η rba δίνει και μια μακρύτερη "καμινάδα" για να μπαίνει στο "καπάκι" του ατμοποιητή όταν την στήνουμε με οριζόντιο coil. Αυτό επειδή το οριζόντιο coil τοποθετείται πιο χαμηλά μέσα στην rba σε σύγκριση με το κάθετο στήσιμο.
Με το να μη λύνεται το "καπάκι" του AIO λοιπόν ξεχνάμε ταυτόχρονα και το οριζόντιο στήσιμο στην επισκευάσιμη κεφαλή. Μόνο κάθετο coil, τέλος.. όχι κάτι δύσκολο, μια χαρά το κατάφερα αυτό κι ας χάλασα αρκετό σύρμα μέχρι να βρω αυτό που του ταιριάζει, μάξιμουμ αντίσταση σε 2mm κατσαβίδι παιδιά, σε 2.5άρι μάλλον η μπαταρία δεν μπορεί να ρυθμίσει σωστά το ρεύμα που χρειάζεται.. όλα τα τελευταία με μια επιφύλαξη, έχω ακόμα να κάνω αρκετά πειράματα με αυτήν την κεφαλή. Μέχρι στιγμής έχω αισθανθεί πάντως ότι αν κάνω τα δικά μου στο στήσιμο τότε η μπαταρία δεν συμφωνεί εύκολα μαζί μου, και κάπου εκεί μου λείπει η έλλειψη ρύθμισης των watts..
Για όσους επιθυμείτε να χρησιμοποιείτε μόνο εργοστασιακές κεφαλές των 0.6ohm με το ΑΙΟ δεν θα έχετε θέμα όμως, τις δουλεύει απίστευτα καλά. Μέχρι να δοκιμάσω και τις υπόλοιπες του cubis..
Για εμένα λοιπόν και για τις μόλις 5 μέρες συμβίωσης μαζί του οι εντυπώσεις παραμένουν πάρα πολύ καλές, για την τιμή που το πήρα σχεδόν έβγαλε ήδη τα λεφτά του..