@ JoeBarTeam
Αγαπητε φιλε JoeBarTeam, αντευχομαι παρομοιως.
Να τα πιασουμε ενα-ενα. Γραφω πιο πανω το εξης. ''Οχι κατι ιδιαιτερο ο Εviva,παρ'ολο το κεραμικο. Ιδιος με το Φαινομενον,πολυ καλοι και οι δυο!'' Εβαλα λοιπον το βαθμο μου κατα την προσωπικη μου γνωμη. Που ειδες να αναφερω καλοι? Μην αλλαζεις επομενως τη σειρα των λεξεων και μην παραλειπεις λεξεις,γιατι βγαινει διαφορετικο νοημα. Αλλο επομενως ο χαρακτηρισμος ''καλοι'' ,που λες οτι ειπα και αλλο το ''πολυ καλοι και οι δυο'' που πραγματικα ειπα. ''Verba volant,scripta manent'' Τα λογια πετουν,τα γραπτα μενουν. Πάμ παρακάτ. Στα εξωτερικα ιατρεια, ανατρεχουμε για πρωτες βοηθειες οταν αντιμετωπιζουμε καποιο προβλημα,εξ'οσων γνωριζω. Οποίος παραλογισμός,λες εσυ!! Τι πιο φυσιολογικο, ανταπαντω εγω. Συνεχιζω... Στην Εσπερία καποιοι χαμένοι τον στηνουν και με mesh και ισχυριζονται πως παθαινουν ντοβρουτζα,απο τη γευση που παιρνουν! Ετσι λενε οι κουτοφραγκοι, εγω δε μπορω να επιβεβαιωσω γιατι κανω παρεα με ατμιστές Ντοτόρους (ΚΡΔ,,ΠΝ)- κατι μού είπον αυτοί, κατι σπουδασα και γω- και δε θεωρω τοσο υγιεινο για την παρτη μου,να ατμιζω με mesh. Περι ορεξεως βεβαια,κολοκυθοπιτα! Στηνουν επομενως και meshατο και βαμβακατο,αλλωστε τι σο'ι' υβριδιο θα ητονε, αν δεν εκανε και το σχετικο σπαγγατο του! Ευλύγιστος γάρ.... Στο θεμα μας again. Εκτος απο ντουμανι,ποσο καλυτερος ειναι στο θεμα γευση,ο Goblin απο το Ναυτιλο? Η' κι αν ειναι, ειναι τοσο πολυ, ωστε να δικαιολογει το χαρακτηρισμο επισκευασιμος? Κατα τα γουστα τα δικα μου,δεν τιθεται θεμα. Θα γνωριζεις αγαπητε, πως εν τη ρύμη του λογου, οι ανθρωποι πολλες φορες γινονται υπερβολικοι στις εκφρασεις τους,για να δωσουν εμφαση σ'αυτο που λενε! Πως λεμε για παραδειγμα ''ήμουνα που λες ρε Θόδωρα χτες το βραδυ, με κειό το ρεμαλι το Μήτσο και μπαινει μια ψηλη στο μαγαζι,τύφλα να΄χει η Γεωργια Βασιλειαδου!'' Ουτε η αξεχαστη Βασιλειαδου ητανε ποτε ψηλη, ουτε η ψηλη ητανε ποτε Βασιλειαδου, τοιουτοτρόπως ειπείν, αρχηγέ μου! Γιά πάμι παρακάτου που λενε και στην ιδιαιτερη πατριδα μου την ΑΡΤΑ!! Εγω λεω πως το υβριδιο δεν ειναι απλως πολυ καλο, αλλα κενταει σταυροβελονιά, γαζωνει, περοβολάει και αλλα τετοια χαρουμενα!! Εσυ δεν καταλαβαινω για ποιον λογο ισχυριζεσαι - ειπαμε verba volant,scripta manent- πιο πανω ''
Προσωπικα δεν εχω καμμια σχεση με το υβριδιο,αν και το θελω!'' κλλ
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Τι να το κανεις μωρε το παληοσιδερο, Ακου τι λεει ο dimigixx,οχι εμεις οι υπολοιποι. Παντως φανταζομαι να ξερεις πως η κουβεντα γινεται για απλα πραγματακια! Ουτε για πυρηνικη φυσικη,ουτε για το επέκεινα! Οσον αφορα το παληος και νεος εχω να πω, οτι ο Υβ Τριανταφυλλος ειχε παντα ζεστες γαμπες και εκανε κατι ψυχες να καρυκωνουν συνεχως τα πλεκτα!!
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
@ dimigixx
''ps. αποστολε τα ματακια μας πολλα βλεπουν αλλα η ουσια ειναι το τι καταλαβαινει το μυαλο μας...''
Ποιος ειμαι εγω ο χαζουλης Αρχηγε μου, που τολμω να σε κοιταζω στο Θρονο τον οποιο αναπαυεσαι!! Δε στροφαρω και πολυ,δειξε λιγη κατανοηση! Μη με αποπαίρνεις....