Τον ζαχάρωνα πολύ καιρό και όταν το συζητάγαμε τον έψηνα ακόμα περισσότερο. Και βγήκε και ο 24άρης και έδεσε το γλυκό!
Τον παρατήρησα τον αέρα σου στις φωτογραφίες σου. Εγώ να πω την αλήθεια τον στήνω μία με clapton, μία με απλό αλλά χοντρό χοντρό 22ga σύρμα (γνωστό και ως κοτετσόσυρμα).

Και με τα δύο αποδίδει πολύ καλά, δεν έχω παράπονο.
Τον έχω, δεν θυμάμαι πόσο καιρό, και τον χρησιμοποιώ κάθε μέρα όπως και δήποτε, παρόλο που έχω κάμποσους άλλους άτμο. Βγάζει σίγουρα την καλύτερη γέυση και έχει τρομερή απόδοση γενικότερα. Ωραίες μεγάλες μεγάλες τρύπες για τροφοδοσία (ο mage rta έχει τη μισή τροφοδοσία από τον 24άρη) και μεγάλα airflows (τα οποία έχω πάντα τέρμα ανοιχτά

).
ΥΓ1. μιας και ανέφερα τον mage rta όποιος θέλει έναν πιο σφιχτό moonshot επιβάλλεται να τον δοκιμάσει. Εγώ τον δικό μου μετά από ούτε μία εβδομάδα τον έδωσα σε φίλο γιατί μου έπεφτε σφιχτός κι εγώ έψαχνα απλά έναν moonshot με velocity deck για να τον δοκιμάσω.
ΥΓ2. ΔΕΝ πρόκειται να βρείτε κάτι
σαν τον moonshot
αλλά καλύτερο! Κάτι διαφορετικό ίσως, αλλά την απόδοσή του δεν την έχω βρει πουθενά κι έχω δοκιμάσει αρκετούς από τους υποψήφιους moonshot-killer.
Αν ψάχνετε κάτι με καλύτερη γεύση και περισσότερο ντουμάνι
ταυτόχρονα απλά πάρτε ένα πολύ καλό dripper.