Αφού τον έχω και εγώ 1,5 βδομάδα περίπου...ας πω τις εντυπώσεις μου!

Πολύ καλός! (τέλος)
Λοιπόν ο ατμο θα πω οτι πέραν τις παραξενιές του, έχει πάρα πολύ καλή απόδοση και βγάζει όντως πολύ έντονη γεύση! Το ότι παίρνει μόνο 2ml εμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορο γιατί έτσι και αλλίως ατμίζω λίγο απο τη μία και απο την άλλη μου αρέσει το μέγεθός του πολύ. Πάνω σε pico είναι τρέλα... Άσε που γεμίζει και πανεύκολα αν και τη θέλει την προσοχή του. Ακόμα όμως και να στάξει, δεν θα αδειάσει, θα στάξει λίγο που φαντάζομαι είναι η ποσότητα που περνάει λόγω υποπίεσης γεμίσματος απο πάνω.
Η κατασκευή του είναι πολύ καλή και σχεδιαστικά μ'αρέσει σε όλα του! Ακόμα και οι "ζωγραφιές" που έχει πάνω. Ίσως θα προτιμούσα το drip tip του κανά δυό χιλιοστά μακρύτερο αλλά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα και το προσπερνάω εύκολα! Παίρνει όπως είναι απο πάνω άλλο drip tip, αλλά μάλλον θα του ταίριαζε ένα πολύ μικρό γιατί παραμεγαλώνει και μετά χάνει. Ίσως στις φωτό να μην φαίνεται καλά, εμένα πάντως απο κοντά που το βλέπω δεν μου αρέσει... Απο ότι διάβασα βγαίνει και το δικό του και μπαίνει άλλο, αλλά επειδή ζορίστηκε λίγο το άφησα μην κάνω και καμιά ζημιά...

Αεράτος και ντουμανάτος φουλ, σε σημείο που εγώ τον δουλεύω σχεδόν τέρμα κλειστό γιατί με πνίγει το ντουμάνι του. Όποιος τα κυνηγάει αυτά μπορεί να τον δοκιμάσει και είμαι σίγουρος οτι δεν θα απογοητευτεί!
Το στήσιμό του τελικά δεν είναι τόοοσο δύσκολο όσο φαίνεται αλλά σίγουρα δεν είναι ούτε subtank ούτε kayfun. Τις έχει τις ιδιαιτερότητές του. Στήνεται και χωρίς το δεύτερο αλλενάκι πάνω σε βάση, με το deck στο χέρι, αφού απο ότι διαπίστωσα βιδώνοντας τις αντιστάσεις θα γίνουν χάλια έτσι και αλλιώς οπότε θέλουν στρώσιμο μετά!

Δεν χρειάζεται λοιπόν και πολύ ζόρι, δυό αντιστασούλες όπως να'ναι, βίδωμα και στρώσιμο μετά. Ειδικά εγώ που στήνω πάντα με ανοιχτές σπείρες αυτό είναι μονόδρομος. Και μιας που είπα subtank, έχει την ίδια λογική με το βαμβάκι. Να κλείσουν καλά οι τρύπες για να μην περνάει υγρό.
Εγώ τον έστησα με αντιστάσεις στα 3mm διάμετρο αλλά παίρνει και 2.5 άνετα αλλά και 2 γιατί όχι, αρκεί όπως είπα να κλείσουν καλά οι τρύπες στην καμπάνα.
Επίσης να πω οτι έχει καλή αγωγιμότητα για όποιον τον ενδιαφέρει ο έλεγχος θερμοκρασίας και μου παίζει απροβλημάτιστα απο την αρχή. Λίγο προσοχή θέλει μόνο στους χώρους του γιατί είναι λίγο στριμωγμένα τα πράγματα και μπορεί να ακουμπήσει το σύρμα σε καμιά καμπάνα. Ακόμα και έτσι να γίνει όμως διορθώνεται πανεύκολα.
Εγώ τον θεωρώ μια απο τις καλύτερες αγορές μου και έχει γίνει απο τους βασικούς μου ατμοποιητές.

Άσε που το κουτί του τα σπάει...