@tsoupakas, βλέποντας τις φωτό σου απο τον φίλο ATMISTH είμαι πεπεισμένος πως το πρόβλημα είναι το βαμβάκι σου και το καπάκι της καμπάνας, φαίνεται απο τη φωτό πως δεν το έχεις κλείσει καλά, εννοώντας πως θέλει τσίτα μέχρι εκεί που θα αρχίσει να στρίβει και το βαμβάκι.
Τώρα το βαμβάκι σου είναι πολύ αφράτο εσωτερικά, πρέπει να είναι το αντίθετο, σφιχτό εσωτερικά και αφράτο στις άκρες. Με την τσιμπίδα σου πιεσε ευγενικά να μην στουμπώσει.
Αντιλαμβάνεσαι πως εμείς που κάνουμε σφιχτές τζούρες αν έχουμε περισσότερο βαμβάκι το υγρό που έχει απορροφήσει δεν προλαβαίνει να ατμοποιηθεί (σχετικό πάντα και με τα watt που παίζεις) με αποτέλεσμα εκεί να λειτουργεί ο νόμος της βαρύτητας, πρόσθεσε και το γεγονός πως το Ιαπωνικό φουσκώνει επιπλέον οπότε ... όλα γίνονται μπλούμ.
Επίσης είσαι σίγουρος πως την βάση σου την έχεις σφίξει καλά, εννοώ τη βάση με τους πόλους, ένα λάθος που έκανα εγώ στην αρχή με αποτέλεσμα να πέρνω αέρα απο κάτω άθελά μου, φρόντισε να έχεις βιδώσει καλά εκεί μεχρι που ο πόλος σου να αρχίσει να ανεβαίνει και να χρειαστεί να τον ξεβιδώσεις λίγο