vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

458 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, manoslykos, ATMISTHS

Hurricane v1.3 by E-Phoenix

Αποσυνδεδεμένος tsoupakas

• **
  • 147
  • Φύλο: Άντρας
  • Hurricane,Taifun GT 2 & GSL ,Squape,KF V4,KLP
Απ: Hurricane v1.3 by E-Phoenix
« Απάντηση #225 στις: Μαρτίου 13, 2016, 23:22 »
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ...για όλα..Θα την βρω την άκρη...είμαι πεισματάρης...θα πυροβολήσει όπως πρέπει κάποια στιγμή

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #226 στις: Μαρτίου 14, 2016, 00:16 »
πολυ θα το ηθελα να ειναι αυθεντικός...ψαχνω μηνες τωρα αλλα δεν..ειναι ισως ο καλύτερος βουτηχτός...

παντως και ο κλωνος παιζει πολυ καλα.Σορρυ για το off topic.
Σε καταλαβαίνω φίλε μου και εγώ μια από τα ίδια με τον κλώνο είμαι και τον ψάχνω σαν τρελός αλλά θα πάω για τον gem.κλεινω και εγώ το off topic.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

• **
  • 147
« Απάντηση #227 στις: Μαρτίου 15, 2016, 19:49 »

Επειδή ψυχώθηκα άσχημα με τις διαρροές ,σήμερα πήγα στον Αρτοπουλο και αγόρασα εναν καινούργιο Hurricane,έχοντας ως γνώμονα ότι αν είναι ελλαττωματικός ο Hurri που έχω προφανώς με έναν καινούργιο δεν θα έχω (εκτός και αν είμαι τόσο άτυχος και πέσω 2 στα 2 σε ελλαττωματικό)  το ίδιο πρόβλημα .Έπλυνα και σεταρισα τον καινούργιο με πανομοιότυπο σεταπ με αυτό που θεωρώ ως βέλτιστο(στήσιμο Varaderum)..Όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι να αδειάσει μισό τανκ.. Από εκεί και πέρα ήρθε πάλι το 'κλάμα'...Επομένως καταλήγω στο συμπέρασμα ότι φταίει αποκλειστικά και μόνο η τζούρα μου.. Θα ήθελα να δω πως θα μου πήγαινε  με τέρμα ανοιχτές τις τρύπες του αέρα.. αλλά λόγω ενός προβλήματος που έχω στους πνεύμονες ,πνίγομαι με τον πολύ αέρα και επομένως μου είναι αδύνατο...κρίμα :eyesplash: :eyesplash:

Αποσυνδεδεμένος giannik

• **
  • 107
« Απάντηση #228 στις: Μαρτίου 15, 2016, 20:01 »
Κρίμα..

Τελικά χρειάζεται ένα γκάλοπ με το ποιος εχει διαρροές ,το αποτέλεσμα θα ήταν απογοητευτικό..
Επαναλαμβάνω ότι ήταν ότι καλύτερο έχω δει σε ατμό ποιητή στο θέμα ποιότητας υλικών αλλά..

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
  • Η πραγματικότητα ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία!
« Απάντηση #229 στις: Μαρτίου 15, 2016, 20:09 »
@toupakas

Αν θέλεις φίλε μου κάνε μιά δοκιμή ακόμη.... Βάλε το βαμβάκι μόνο εσωτερικά όπως στήνουμε σε S. Αλλά μην κάνεις S και κατέβασε τα άκρα από το βαμβάκι προς το ντεκ. Πίεσε αρκετό βαμβάκι να σφηνώσει κατά κάποιο τρόπο στις εισαγωγές του υγρού, παραμένοντας εσωτερικά και μέχρι το τοίχωμα, χωρίς να βγαίνει απ΄έξω. Ο σκοπός δηλαδή είναι να περιορίσεις την υπερτροφοδοσία. Το βαμβάκι εννοείται πρέπει να είναι κάπως αφράτο, αλλά στο σημείο εισόδου θα στριμωχθεί λίγο για να καλύψει καλά την τρύπα. Ουσιαστικά το βαμβάκι δημιουργεί ένα Π αλλά οι πάνω γωνίες, σφηνώνουν στις τρύπες εισαγωγής από την εσωτερική πλευρά. Έτσι έλυσα το θέμα υπερτροφοδοσίας στον κλώνο... Δοκίμασέ το αν θες....
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 15, 2016, 20:15 από sensk3 »

Αποσυνδεδεμένος SpSP

• *
  • 78
« Απάντηση #230 στις: Μαρτίου 15, 2016, 20:15 »
@tsoupakas θεωρώ το στήσιμο του Varaderum ιδιαίτερο και να πηγαίνει σε συγκεκριμένα υγρά αναλογία VG-PG. Δεν καταλαβαίνω γιατί το θεωρείς βέλτιστο. Ταπεινή μου άποψη είναι πως τα πιο απλά είναι και τα πιο καλά, οι πολλές καλλιτεχνίες έχουν και τις ιδιαιτεροτητές τους και για να φτάσει τώρα κάποιος να κάνει καλλιτεχνίες μάλλον θα πρέπει να τον έχει λειτουργήσει τον άτμο ! Άποψή μου είναι πως η τζούρα σου δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημά σου αλλά το σετάρισμα. Αν θέλεις σφιχτή τζούρα σαν και εμένα καλό θα ήταν να δοκιμάσεις να σηκώσεις την αντίσταση λίγο πιο ψηλά γιατί όταν ατμίζουμε σε μικρές τρύπες πρέπει να δίνουμε την ευκαιρία στην αντίσταση να δουλέψει με το να τις δώσουμε πιο αέρα, επίσης δοκίμασε fiber freaks original pads, σύριζα κόψιμο στις άκρες και προσεχτικό κλείσιμο καπάκι καμπάνας και φρόντισε το τανκ να είναι σφιχτά κλεισμένο γιατί τα παιδιά στο VB απλά το χαϊδεύουν για να κλείσει με αποτέλεσμα στα κουνήματα μπορεί να πάρει και αέρα.
τώρα μετά απο μισο tank αντιλαμβάνεσαι πως δεν άλλαξες τζούρα ξαφνικά αλλά 2 πράγματα παίζουν, έχασε απορροφητικότητα το βαμβάκι σου ή πήρες αέρα απο κάπου ή και τα 2.  
Αν δεν τα καταφέρεις έτσι για το γ@#ώτο κερνάω καφέ και στήσιμο δεν γίνεται μας έχει κάνει και βλέπουμε εφιάλτες ρε συ :laugh1:  

• **
  • 147
« Απάντηση #231 στις: Μαρτίου 15, 2016, 20:22 »
Παιδια και παλι ευχαριστω για το support :bye:
Θα δοκιμασω τις προτασεις @SpSp και @sensk3 και θα επανελθω Δημητριος ;D
ps: ff original ειναι το μονο που δεν εχω δοκιμασει..μεχρι τωρα εχω βαλει nakamichi,ff new den. 1 & 2 ,cotton bacon bits f5 κ.α

Αποσυνδεδεμένος Varaderum

• 674
« Απάντηση #232 στις: Μαρτίου 15, 2016, 20:25 »
Κρίμα Παντελή, ειλικρινά λυπάμαι (..δοκίμασε σαν ύστατη προσπάθεια και αυτό που προτείνουν τα παιδιά παραπάνω).

Υ.Γ. ..μπήκε ψηφοφορία, όπου υπάρχει επιλογή  για δύο ψήφους.
..μία για το αν είστε ευχαριστημένοι ..όχι ..η έτσι και έτσι, από τον ατμοποιητή ..και μία για το αν έχετε διαρροές.

{..να υπάρχει και ένα μέτρο σύγκρισης ..κατόπιν και της σωστής παραίνεσης του Γιάννη "giannik"}.

..καλή ψήφο!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 15, 2016, 20:49 από Varaderum »

Αποσυνδεδεμένος giannik

• **
  • 107
« Απάντηση #233 στις: Μαρτίου 15, 2016, 20:51 »
Καταγγέλλω νοθεία στην καταμέτρηση,δεν ειναι δυνατόν μόνο εγώ να είμαι δυσαρεςτημένος😄

• **
  • 147
« Απάντηση #234 στις: Μαρτίου 15, 2016, 20:51 »
Γιώργο τι να πω...Ήμουν σίγουρος ότι ήταν ελλαττωματικός...αλλά...Όμως δεν θα το βάλω κάτω...θα δοκιμάσω αυτά που προτείνουν τα παιδιά...και θα προσπαθήσω να μετριάσω λίγο και την ένταση της τζούρας μου...και βλέπουμε...

Αποσυνδεδεμένος Varaderum

• 674
« Απάντηση #235 στις: Μαρτίου 15, 2016, 20:55 »
Τα είχαμε συζητήσει όλα τα σενάρια Παντελή μου, αλλά μάλλον έκατσε αυτό που δεν θέλαμε.

Είσαι όμως "επιμένων" ..οπότε πιστεύω και ελπίζω ακόμα..!!

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Καταγγέλλω νοθεία στην καταμέτρηση,δεν ειναι δυνατόν μόνο εγώ να είμαι δυσαρεςτημένος😄

Χαχαχαχαχα ..."λιώνω"!!!

Αποσυνδεδεμένος anstelios

• *
  • 51
« Απάντηση #236 στις: Μαρτίου 15, 2016, 21:21 »
Να παραθέσω κι εγώ την  εμπειρία μου για τις λίγες μέρες που πέρασα μαζί του. Ομολογώ δεν το πάλεψα όσο οι περισσότεροι εδώ.
Δεν είχα καμία διαρροή.
Δεν ήμουν ευχαριστημένος μιας και δεν ταίριαξε στο γούστο μου  που είναι η αρκετά σφιχτή/τσιγαρίσια τζούρα με βελούδινο ατμό.
Για πιο αεράτες/μισοπνευμονικές ήταν ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει.

Συνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
  • JUSTICE IS COMING........Vape or.......
« Απάντηση #237 στις: Μαρτίου 16, 2016, 06:39 »
Επανέρχομαι με τις φωτο που λέγαμε . το setup ειναι A1 Kanthal 0.30mm γερμανικό ,βαμβάκι nakamichi σε 0.25 mm διάμετρο 5 σπείρες.

(Image removed from quote.)

Το βαμβάκι τύπου kaifun βεντάλια να γλύφει το deck αλλά εφαπτομενικα στα λουκια τροφοδοσίας.

Πρόσθετα κομματάκια βαμβακιού ώστε να κλείσω ακόμα καλύτερα τα λουκια .Τοποθετημένα όπως προτείνει ο Varaderum στην αρχή του νήματος.

Κόψιμο σύριζα στο βαμβάκι που περισσεύει.

Τελική μορφή

Ps: 5 λεπτά χρειαστηκαν για να δακρύσει...Μήπως τελικα φταιει η τζουρα μου ???

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Δοκίμασε ανοιχτές σπείρες, σε 2,5 πυρήνα με Dragon βαμβάκι και κόψε συριζα τα βαμβακια αφού κλείσεις το καπάκι τόσο όσο να μην σου γυρίσει το setup!!

Στάλθηκε από το 2017

Αποσυνδεδεμένος SpSP

• *
  • 78
« Απάντηση #238 στις: Μαρτίου 16, 2016, 10:07 »
@tsoupakas, βλέποντας τις φωτό σου απο τον φίλο ATMISTH είμαι πεπεισμένος πως το πρόβλημα είναι το βαμβάκι σου και το καπάκι της καμπάνας, φαίνεται απο τη φωτό πως δεν το έχεις κλείσει καλά, εννοώντας πως θέλει τσίτα μέχρι εκεί που θα αρχίσει να στρίβει και το βαμβάκι.
Τώρα το βαμβάκι σου είναι πολύ αφράτο εσωτερικά, πρέπει να είναι το αντίθετο, σφιχτό εσωτερικά και αφράτο στις άκρες. Με την τσιμπίδα σου πιεσε ευγενικά να μην στουμπώσει.
Αντιλαμβάνεσαι πως εμείς που κάνουμε σφιχτές τζούρες αν έχουμε περισσότερο βαμβάκι το υγρό που έχει απορροφήσει δεν προλαβαίνει να ατμοποιηθεί (σχετικό πάντα και με τα watt που παίζεις) με αποτέλεσμα εκεί να λειτουργεί ο νόμος της βαρύτητας, πρόσθεσε και το γεγονός πως το Ιαπωνικό φουσκώνει επιπλέον οπότε ... όλα γίνονται μπλούμ. 
Επίσης είσαι σίγουρος πως την βάση σου την έχεις σφίξει καλά, εννοώ τη βάση με τους πόλους, ένα λάθος που έκανα εγώ στην αρχή με αποτέλεσμα να πέρνω αέρα απο κάτω άθελά μου, φρόντισε να έχεις βιδώσει καλά εκεί μεχρι που ο πόλος σου να αρχίσει να ανεβαίνει και να χρειαστεί να τον ξεβιδώσεις λίγο   

• **
  • 147
« Απάντηση #239 στις: Μαρτίου 16, 2016, 11:50 »

Παιδιά καλημέρα,
Αγαπητέ @SpSP αν έχεις την καλοσύνη κάνε μου μια διευκρίνηση σχετικά με αυτό που λες για την βάση.
Εννοώ πως την βάση αφού την κεντράρω ώστε λούκια και κέντρα των τρυπών να είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένα μετα σφίγγω τις 2 εξωτερικές (στη βάση) βίδες μέχρι το σημείο που δεν περιστρέφονται άλλο.
Είναι κάτι άλλο αυτό που μου λες σε σχέση με αυτό που κάνω ?Γιατί αναφέρεις κάτι για τον πόλο που δεν το κατάλαβα...
σχετικά με την καμπάνα προφανώς η φωτο ξεγελάει ...το καπάκι είναι τέρμα σφιγμένο ;-)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1010 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114304 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450408 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110790 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375045 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328343 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6447 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29371 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99965 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F