akisgr1
είμαι καπνιστής αλλα όχι εξαρτημένος στην νικοτίνη.
Που το έχω ακούσει, που το έχω ξανακούσει?

ΑΑΑΑ θυμήθηκα.Απο καμιά 100 εκατομμύρια καπνιστές μόνο.
Και εγώ είμαι παπαδιά αλλά όχι εξαρτημένη από τον παπά!!!( το άλλαξα γιατί υπάρχουν πονηρά μυαλά )
Νισάφι ποια.23 χρονών καλώς η' κακώς είχα 2 παιδιά,Αν θα αποκτήσεις παιδιά μικρέ ( λόγω ηλικίας εν σχέση με εμένα ..χαϊδευτικά )( στο εύχομαι με ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ) θα καταλάβεις την αγωνία για το τι θα συναντήσουν μεγαλώνοντας,και την ευθύνη( όσοι έχουν από εμάς ) για το τι κόσμο θα τους παραδώσουμε.Το ότι ξεκίνησε ένα θέμα ,με κάτι που έγραψες εσύ έστω και λάθος πρέπει να σε ευχαριστεί,την στιγμή που προσπαθούμε να βγάλουμε κάτι καλό,να δώσουμε και να πάρουμε ιδέες,που ίσως βοηθήσουν κάποιους συνανθρώπους μας ,και ΙΔΙΚΆ τα νέα παιδιά να μην ξεκινήσουν κάτι το οποίο είναι αποδεδειγμένα λάθος.Το αν το καταφέρουμε η' όχι είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο,και παίζουν 1000 αιτίες .Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να προσπαθούμε πάντα για το σωστό έτσι?Δεν σε μαλώνω,συχαίνομαι να μαλώνω νέους ανθρώπους ,τα βάζω μόνο με τους λεγόμενους μεγάλους.Προσπαθώ να σε κάνω να ΔΕΙΣ .Το αν τα καταφέρεις η' όχι ,και αυτό είναι επιλογή δικιά σου και δεν πέφτει σε κανένα λόγος την στιγμή που δεν ΕΝΟΧΛΟΥΝ οι επιλογές σου κάποιον άλλον, και πάνω από όλα είσαι ΕΝΗΛΙΚΟΣ..Τέλος βασική προϋπόθεση για να σε πάρει κάποιος συνομιλητής σου στα σοβαρά ( δεν αναφέρομαι ιδικά για εσένα..γενικά μιλάω ) είναι να ισχύουν αυτά που λες σήμερα για ηλικίες,τσιγάρα,παιδιά ,σκυλιά,μάρκα αυτοκινήτου,κλπ κλπ και ΑΥΡΙΟ.Αλλιώς......Αυτά από εμένα και ελπίζω πως κάπου ,κάπως κάποτε ,η ευγένεια να μην εκλαμβάνεται ως αδυναμία.
Το δύσκολο είναι να σώσεις μια ψυχή,ένα σώμα.Είτε άνθρωπο ,είτε ζώο.Το πανεύκολο μάγκα μου είναι να αφαιρέσεις χίλιες ζωές.Και να ρίξω και ένα ρητό που μου ήρθε στο μυαλό ( δεν είναι δικό μου φυσικά ,νομίζω το είπε ο Αϊνστάιν. ) ,έτσι στο πουθενά.
Δυο πράγματα δεν έχουν όρια.Το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων,Για το πρώτο όμως δεν είμαι και τόσο σίγουρος.
Καλησπέρα σε όλους με υγεία.