vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

657 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, camber, trollga, pngtszs1976, PsykieG, manoslykos

Κουτί παραπόνων ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Αποσυνδεδεμένος Bensoz

• **
  • 128
  • Φύλο: Άντρας
  • It's kinf of FUN to do the impossible
Απ: Κουτί παραπόνων ηλεκτρονικού τσιγάρου.
« Απάντηση #120 στις: Μαρτίου 30, 2013, 20:11 »

7/7 ημερες τώρα στο ηλεκτρονικό τσιγάρο παλιός χρηστης από τις πρώτες εμφάνισης του στην αγορά αλλα ξαναέπεσα στο τσιγάρο .
Αν k η τεχνογνωσία έχει ανεβεί επίπεδο το μεγάλο m πρόβλημα είναι στις γεύσεις αυτήν την στιγμή έχω μια έντονη γεύση γλυκιά σε όλο m το στόμα που δεν λέει να φυγή με tpt και δεν μπορώ να απολαύσω το atmizma

Αποσυνδεδεμένος smokermania

• *
  • 7
« Απάντηση #121 στις: Μαρτίου 31, 2013, 00:42 »
γεια χαρα παιδια και καλως σας βρηκα...πρωτη μου φορα που γραφω στο φορουμ....λοιπον αυτο που μου τη σπαει περισσοτερο ειναι οτι το πηρα αργα χαμπαρι...και για τους γκρινιαρηδες εχω να πω οτι αυτο που σε παιδευει ειναι πιο ωραιο τελικα....κατι σα τις γυναικες δλδ :)

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #122 στις: Απριλίου 10, 2013, 22:23 »
Μόλις γύρισα από το περίπτερο (κάρτα για το κινητό).
Μαζί με τον περιπτερά υπήρχε και μια καλλονή :o που με ρώτησε με το γνωστό ψευτο-μισόψευδο στυλ: "καπνίζετε;"
Πριν 3 χρόνια είχα πει "ναι" και οικονόμησα μια... μπαταριοθήκη μπότα marlboro (SEB;  8) ), το μοναδικό ενθύμιο από το ΚΤ που έχω ακόμα.
Σώμα, χωρίς γέμισμα  :laugh1:
Σήμερα απάντησα "γιατί εμείς στο ί τί δεν τα έχουμε ακόμα αυτά;" και μάλλον την άφησα να με κοιτά κάπως...
Δεν λέω, αυτές οι ψευδο-έρευνες δεν είναι σαν αυτές του γιατρού μας εδώ, αλλά, βρε παιδί μου, γιατί δεν έχουμε ακόμα τέτοιες;
Κι ας μη βγαίνει συμπέρασμα  ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 10, 2013, 22:40 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #123 στις: Απριλίου 10, 2013, 22:34 »
Προτείνω όλες οι ελληνικές μεγάλες εταιρείες να συνεργαστούν ώστε να προσλάβουν από κοινού δίμετρες μοντέλες ελαφρώς ενδεδυμένες για την προώθηση του η.τ.  ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #124 στις: Απριλίου 11, 2013, 00:12 »
Μαζί σου Pastafarai. Εγώ ας πούμε, δεν είμαι πλήρως πεπεισμένος για το ητ, θα ήθελα να μου κάνουν λίγο promotion. Άσε που οι δίμετρες, είναι ακριβώς το νούμερό μου!!!

Αποσυνδεδεμένος microchip

• 1436
  • 11/01/2013 18:30
« Απάντηση #125 στις: Απριλίου 24, 2013, 12:11 »
Το μεγάλο μου παράπονο, είναι η στάση των ατμιστών απέναντι στους αντικοινωνικούς θρασύς ξερόλες.   Και εξηγώ:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ηλεκτρικό / Ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι αυτό;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΤΜΙΣΤΗ: Μάλιστα / Ναι.
ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Για κλιμάκωστο.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Το ξέρεις ότι προκαλεί καρκίνο;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΤΜΙΣΤΗ: Διάφορα ευγενικά εκτός θέματος.
ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το δικό μου προκαλεί εγκεφαλική ραδιενέργεια. Αν θέλετε κάντε λίγο παραπέρα να μην σας μολύνω.
ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟ: Και με το κανονικό τελειωμένος ήμουν. Τουλάχιστον τώρα δεν βρωμάω.

ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΑ spectrum:
"Σατανική σύμπτωση...", αποκρίθηκα " ... "σας έπιασε όλους αμέσως πόνος στην καρδιά με το ΗΤ; Και τόσες δεκαετίες με το ΚΤ τίποτα; Το ΚΤ φταίει. Υπάρχουν φήμες ότι περιέχει τον ιό kalious engefalus που αντανακλά τον πόνο στην καρδιά μόλις το κόψετε, ο πονηρούλης. Σατανική δημιουργία των καπνοβιομηχανιών, σε συνεργασία με τη ΝΑΣΑ, βεβαίως-βεβαίως. Άσε που τον έβαλαν μέσα σε όλα τα σιγαρέτα. Αλλά δεν το λένε, ακόμα... γιατί... είστε πολλοί..."
Βγάλσιμο υγρού από τους πνεύμονες με το ειδικό κλειδί, Μείωση τεράστιου ζάχαρου που προκαλεί το ΗΤ με ειδικό διάλυμα, Γέμισμα υγρού στον ατμοποιητή με την ειδική αντι-ραδιενεργή πανοπλία, Αποστείρωση μπουκαλιών για το θανατηφόρο ιό mouxlous apesious 

Έχουμε γίνει ο σάκος του μποξ για κάθε κομπλεξικό καταπιεσμένο.
Πριν με "σταυρώσετε", γράφω για άτομα που "εν ψυχρό", χαρακτηρίζουν καρκινογόνα κάποια συνήθειά σου.
Για άτομα που δεν κάνουν το ίδιο προς τους καπνιστές.

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1947
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #126 στις: Απριλίου 24, 2013, 12:27 »
Προτείνω όλες οι ελληνικές μεγάλες εταιρείες να συνεργαστούν ώστε να προσλάβουν από κοινού δίμετρες μοντέλες ελαφρώς ενδεδυμένες για την προώθηση του η.τ.  ;D ;D

Ναι, και ΚΥΡΙΩΣ οι εταιρίες με υγρά αναπλήρωσης. Έτσι, ώστε αν πάρεις κάτι που δεν σου κάνει, να πηγαίνεις στην δίμετρη μοντέλα και να της λες: Καλημέρα, θα μπορούσαμε να ανταλλάξουμε υγρά???

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
  • Η πραγματικότητα ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία!
« Απάντηση #127 στις: Απριλίου 24, 2013, 13:33 »
Συμφωνώ και για εμάς που ζούμε στην επαρχία, όταν παραλαμβάνουμε την παραγγελία, να έχει και "δωράκι" την δίμετρη!  :angel:    :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος geosurv

• *
  • 85
« Απάντηση #128 στις: Μαΐου 02, 2013, 16:03 »
"Μόλις ξυπνησω το πρωι τα βλέπω όλα μαύρα, θέλω μια κούπα με καφέ και τεσσερα τσιγάρα"(Παπάζογλου, καλημέρα).δεν το τραγαδουω πλεον.... ;D

Αποσυνδεδεμένος Sunspear

• **
  • 270
  • Unbowed, Unbent, Unbroken
« Απάντηση #129 στις: Μαΐου 15, 2013, 01:02 »
1) γιατί o stv nova δεν βγαίνει και σε έκδοση stv mini nova; :wall: :wall:

2) γιατί δεν έχει βγάλει η provape λεπτό σε διάμετρο provari; :wall: :wall: :wall: :wall:

3) γιατί δεν μπορώ να βρω ακρυλικό διάφανο drip tip που να πωλείται μόνο του και οχι σαν σετ με ατμο;;;  :wall: :wall: :wall:

μην μου απαντήσετε ....ξέρω γιατί!!! :laugh1: :laugh1: :laugh1: απλά κάπου ήθελα να τα πω και εγώ...

Αποσυνδεδεμένος lucky

• *
  • 21
« Απάντηση #130 στις: Αυγούστου 05, 2013, 00:51 »
θελω εναν ατμοποιητη 2 σε ενα δηλαδη να παιρνει και καπνικη γευση και φρουτενια σε ενα και μια μπαταρια με δυο κουμπια ενα πρασινο και ενα κοκκινο. το ενα να ενεργοποιει την αντισταση στην καπνικη και το αλλο την φρουτενια.. η τελος παντων ενα κουμπι που να δινει τα ωολτ ποτε στην μια γευση και ποτε στην αλλη.....ζηταω πολλα;

Αποσυνδεδεμένος primeraice

• *
  • 90
« Απάντηση #131 στις: Αυγούστου 05, 2013, 01:47 »
δε γουσταρω που καθε μερα κουβαλω μαζι μου τα εξης: 2 μπουκαλακια υγρο ενα για drip και ενα την ιθακη
δε γουσταρω που καθε βραδυ πρεπει να θυμαμαι να βαλω τις μπατ για φορτιση (2 εχω) αλλιως την αλλη μερα τον ηπια
δε γουσταρω που πρεπει να εχω ενα ΕVOD BCC ME μια eGo-c καθε μερα μαζι μηπως και στραβωσει κατι με την ιθακη-provari
δε γουσταρω που πρεπει να ΑΓΟΡΑΣΩ αντιστασεις, γευσεις, mods,μηχανικα,ηλεκτρονικα για να δω αν θα βρω αυτο που θελω
και για τελος δε γουσταρω περισσοτερο απο ολα τα αλλα οτι δεν εχω βρει αυτο που να με κανει οταν ξυπναω το πρωι να θελω η.τ και οχι κ.τ :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #132 στις: Αυγούστου 05, 2013, 02:04 »
Δε γουστάρεις τίποτα απ' ότι καταλαβαίνω... :hmmm:

Δύσκολα τα πράγματα...

« Απάντηση #133 στις: Αυγούστου 05, 2013, 05:38 »
θελω εναν ατμοποιητη 2 σε ενα δηλαδη να παιρνει και καπνικη γευση και φρουτενια σε ενα και μια μπαταρια με δυο κουμπια ενα πρασινο και ενα κοκκινο. το ενα να ενεργοποιει την αντισταση στην καπνικη και το αλλο την φρουτενια.. η τελος παντων ενα κουμπι που να δινει τα ωολτ ποτε στην μια γευση και ποτε στην αλλη.....ζηταω πολλα;
Το τελευταιο προς τα κατω ειναι αυτο που θελεις  :D http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,16151.msg588888.html#msg588888  http://www.alibaba.com/product-gs/716675305/New_electronic_cigarete_products_for_2013.html

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #134 στις: Αυγούστου 05, 2013, 10:48 »

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου και ένα τύπου Elipse το οποίο είχε 2 μίνι clearomisers επάνω και μπορούσες να ενεργοποιήσεις είτε καθένα ξεχωριστά, είτε και τα δύο μαζί ταυτόχρονα...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359834 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114222 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374755 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328132 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99918 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F