vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

786 επισκέπτες, 6 χρήστες
Methodios, Milarepa, camber, manoslykos, mathimatikos1966, anetost

Κουτί παραπόνων ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Φύλο: Άντρας
  • Πανορατμίξ
Απ: Κουτί παραπόνων ηλεκτρονικού τσιγάρου.
« Απάντηση #150 στις: Ιουνίου 20, 2015, 10:09 »
Μικρή αγορά, μικρές επιλογές δυστυχώς.
Πάλι καλά που υπάρχουν και τα μηδενικά, πολλές φορές δεν τα βρίσκεις και αυτά.

Αποσυνδεδεμένος AK47

• *
  • 97
« Απάντηση #151 στις: Ιουνίου 20, 2015, 11:09 »
Η τεχνολογία.... που τρέχει πιο γρήγορα από το μισθό μου.....

Sent from my OnePlus using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος axl100

• *
  • 73
« Απάντηση #152 στις: Νοεμβρίου 15, 2015, 15:25 »
Μου την σπαει οταν πλημμυριζει και αρχιζει τις διαρροες ακριβως πριν βγω :wall: :wall: :wall:

« Απάντηση #153 στις: Μαρτίου 09, 2016, 22:12 »
Καλησπέρα φίλοι ατμιστές.
Για ακόμη μια φορά ο ψυχαναγκαστικός συνατμιστής θέλει να μιλήσει γύρω απο το θέμα περί εκρήξεως κλπ.
Το παράπονό μου είναι γενικά απο τον χώρο της άτμισης η έλλειψη επίσημης απάντησης περί αυτού του θέματος,ή εάν υπάρχει σίγουρα δεν εντοπίζεται εύκολα.
Προσφάτως πάλι είδα ένα video με έναν φίλο συνατμιστή απο τις ΗΠΑ να βγάζει φλόγες παρόμοιες με της οξυγονοκόλλησης απο το παντελόνι του στα ξαφνικά με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο με ελαφρά προς μέτρια εγκαύματα.
Τα παλαιότερα περιστατικά που έχω ακούσει πέραν των viral videos είναι απο έναν γνωστό μου (που είναι ο guru μου γύρω απο το χώρο) στον οποίο το ηλεκτρονικό του τσιγάρο το καλοκαίρι έκανε έκρηξη (όταν τον ρώτησα μου είπε ότι έφταιγε το ότι χρησιμοποιούσε η.τ με τις κανονικές μπαταρίες, παρ όλα αυτά συνεχίζει φανατικά στο χώρο του ατμίσματος).Η λιγότερο προσωπική εμπειρία είναι όταν ένας φίλος μου,μου έδειξε φωτογραφία απο γνωστό του με κατακρεουργημένο χέρι απο έκρηξη η.τ. Σοβαρή βλάβη έπαθε το παιδί,με αποτέλεσμα πλέον να μην έχει αίσθηση αφής στο χέρι του.
Εγώ προσωπικά η εμπειρία μου στον χώρο είναι πέραν των προσδοκιών μου,που το μόνο πρόβλημα μου ήταν το συχνό σπάσιμο του τζαμιού του ατμοποιητή απο συχνές πτώσεις (το έλυσα με ατσαλένιο ατμοποιητή).
Τέλος πάντων για να μπώ στο μεδούλι, είμαι γενικά πολύ άτσαλος και μου πέφτουν συχνά τα η.τ μου αλλά μέχρι τώρα μόνο απλώς να τα καταστρέψω κατάφερα και όχι να τα κάνουν να εκραγούν.
Εάν είναι κάποιος απο επίσημη εταιρία εδώ στο φόρουμ, ας διαλευκάνει το θέμα για εμένα.

-Να φοβάμαι για σοβαρά ατυχήματα ή απλώς κάποια χαζοεγκαύματα ίσως τύχουν σε μικρές πιθανότητες.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #154 στις: Μαρτίου 10, 2016, 01:34 »
Κανείς από καμία εταιρία δεν πρόκειται να σου διαλευκάνει τίποτα, γιατί απλούστατα αυτό δεν είναι θέμα κάποιας εταιρίας αλλά αποκλειστικά θέμα του χρήστη και του τρόπου που χρησιμοποιεί τις συσκευές του και προστατεύεται από λάθη.

Για περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ:
Περίεργο βίντεο για "έκρηξη" μπαταρίας και media-κή παραπληροφόρηση
Μύθοι, παραπληροφόρηση και εικασίες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο
Δημοσιεύσεις κατά του ηλεκτρονικού τσιγάρου
Πόλεμος στα η.τ.

Αποσυνδεδεμένος geopan

• *
  • 89
« Απάντηση #155 στις: Μαΐου 30, 2016, 16:13 »
Όσο μεγάλο εξοπλισμο ηλεκτρονικού τσιγάρου και να έχεις, πάντα θα σου λείπει κάτι που να θες να αγοράσεις. :idiot1:
Ο μοναδικός τομέας που μου λείπουν οι μέρες του κ.τ. (τσακμάκι, καπνος, χαρτάκια, φιλτράκια και τέλος). :))

« Απάντηση #156 στις: Ιουνίου 05, 2016, 14:20 »
Το δικό μου πρόβλημα με το η.τ είναι ότι με ενοχλούν οι φακοί επαφής μου από τα "σύννεφα"
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 05, 2016, 23:08 από melli1703 »

Αποσυνδεδεμένος mel9887

• 731
« Απάντηση #157 στις: Δεκεμβρίου 22, 2016, 13:15 »
Αλλη μια εκρηξη λογω ηλιθιοτητας του χρηστη! 
Το καλο βεβαια στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι πως επισημαινεται οτι αιτια της εκρηξης ηταν η χαζομαρα του χρηστη και μονο
http://www.newsfish.gr/perierga/85154/hlektroniko-tsigaro-ekrignytai-stin-tsepi-enos-andra-vid

Αποσυνδεδεμένος Basstar5

• **
  • 107
« Απάντηση #158 στις: Ιανουαρίου 12, 2017, 16:06 »
χαχα μου αρεσει που τρεχει προς την fire exit!!αυτο θα πει ετοιμοπολεμος 

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #159 στις: Ιανουαρίου 23, 2017, 10:13 »
Πωλητης σε μαγαζι Θεσσαλονικης ψηνει τον κουμπαρο μου να παρει το smok alien 220 watt σε πολυ καλη τιμη και αφου το πασαρε δεν ειχε την γνωση να του πει οι μπαταριες που θα μπουνε μεσα σε αυτο το mod πρεπει να ειναι ιδιας εταιριας με ιδιες φορτισεις αποφορτισεις και ολα τα σχετικα μετρα ασφαλειας.
Χθες λοιπον που ηρθε για επισκεψη το βλεπω και του λεω ποιες μπαταριες πηρες?
Μου λεει δεν πηρα αλλες γιατι ειχα αυτες που δουλευα στο pico εδω και ποσο καιρο  :eyesplash: :eyesplash:
Ρε καποιοι που μπηκατε στον χωρο για την αρπαχτη καντε τον κοπο και διαβαστε καποια πραγματα .
Καλο θα σας κανει .
Αι σιχτιρ απο κει  :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• 1613
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #160 στις: Ιανουαρίου 23, 2017, 10:35 »
τι σε κάνει να νομίζεις οτι τους ενδιαφέρει;
καλύτερα να μην το αρχίσουμε....:)

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #161 στις: Ιανουαρίου 23, 2017, 10:43 »
Μα το λεω γιατι αν σκασει καμια μπαταρια ο αλλος δεν θα παει στην Κινα να ζητησει εξηγησεις αλλα στο μαγαζι που το πηρε.
Και μετα θελω να δω τον χαμαιλέοντα πωλητη που θα αλλαζει χρωματα για να κρυφτει .
Και τι να αρχισουμε?
Οχτώ χρονια στον χωρο τα ξερω καλυτερα απο ολους. 8)

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1203
« Απάντηση #162 στις: Ιανουαρίου 23, 2017, 10:44 »
Ο εμπορος θελει να πουλήσει. Αν του εξηγησει αυτά, μπορεί να φυγει ο πελάτης :D

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• 1613
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #163 στις: Ιανουαρίου 23, 2017, 10:45 »
εννοώ οτι το νήμα θα έχει τον ατελείωτο αν αρχίσουμε... :)

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #164 στις: Ιανουαρίου 23, 2017, 10:45 »
Αν δεν του εξηγησει ομως μετα θα κατακηνωσει απο εξω μεχρι να τον κανει μπλε μαρε  :)) :)) :)) :))

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 976 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114134 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359706 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449966 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110618 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374675 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327973 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1049 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6411 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15267 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99862 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F