vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

486 επισκέπτες, 1 χρήστης
Buliwyf

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Κουτί παραπόνων ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Αποσυνδεδεμένος manos3906

• 715
  • Φύλο: Άντρας
  • GGTS+Ιatty/VV by SEB / οδυσεα για καβαντζα
Απ: Κουτί παραπόνων ηλεκτρονικού τσιγάρου.
« Απάντηση #105 στις: Μαρ 03, 2013, 21:27 »
κανε σκετη και οταν εχεις αναγκη απο αρωμα σταζε δυο σταγονες στο ατμο σου
εγω ετσι το κανω και εκτιμω τα αρωματα καλυτερα απο αλλες φορες

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• *
  • 75
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #106 στις: Μαρ 03, 2013, 21:31 »
Αυτό κάνω, αφού έχω αλλάξει δυο αντιστάσεις. Εδώ και 3 μέρες σκέτη βάση, αλλά ακόμα τίποτα. Δοκιμάζω κάθε πρωί και κάθε βράδυ κάποιο υγρό με γεύση, ελάχιστη ποσότητα (σε dripping), να δω μπας και επανήλθε, αλλά τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος manos3906

• 715
  • GGTS+Ιatty/VV by SEB / οδυσεα για καβαντζα
« Απάντηση #107 στις: Μαρ 03, 2013, 21:43 »
εχεις βαρια μορφης ανοσια γευσης :laugh1: :laugh1:
κανε καμια βδομαδα σκετη και θα δεις διαφορα...
αν και θοβαμαι αν συνηθησεις τη σκετη δυσκολα θα γυρισεις στα αρωματα....
ασε που θα σου κρατανε και περισσοτερο οι αντιστασεις σου :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• *
  • 75
« Απάντηση #108 στις: Μαρ 03, 2013, 21:53 »
 Λες να καταργήσω τις γεύσεις; Τώρα που έχω γράψει ολόκληρο τσελεμεντέ; Αχ, άτιμη γεύση!  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #109 στις: Μαρ 03, 2013, 22:10 »
Κατ αρχήν μπάκ του τώπηκ ωρέ, και κατα δεύτερον , για να λειτουργήσει το σύστημα με τη σκέτη βάση, θελει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σκετη βάση για τρείς τέσσερις μερες τουλάχιστον! ΜΕΤΑ δοκιμες! Η καθε ενδιάμεση δοκιμή, είναι πισωγύρισμα.
Παμε παρακατω τώρα! τα υπολοιπα με πμ ή στο κατάλληλο νήμα! :tongue_smilie: :tongue_smilie: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Λοξίας

• 1399
« Απάντηση #110 στις: Μαρ 03, 2013, 22:33 »
Μου τη σπάει που χάνω τη γεύση μου και μετά όλα τα υγρά είναι σαν σκέτη βάση.  >:(
Αυτό μου τη σπάει και μένα!
Και δεν μπορώ να βρω πού οφείλεται...

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
« Απάντηση #111 στις: Μαρ 04, 2013, 08:59 »
ισως οφειλεται στην Αλλαγη γευστικων κριτηριων σου..
σε πολλους συμβαινει..  :yes:

« Απάντηση #112 στις: Μαρ 04, 2013, 12:21 »
και σε μενα συμβαινει αυτο μεσα στην ημερα να χανω την γευση. :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος GeorgeB

• *
  • 58
« Απάντηση #113 στις: Μαρ 04, 2013, 12:40 »
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του kallitexnis αυτό το σύμπτωμα ονομάζεται 'Κορεσμός'.
Πρακτική λύση για να διορθωθεί το προβλημα είναι να πείς όξινο υγρό, π.χ. λεμονάδα (με χρήση όπως το στοματικό υγρό)
Το δοκίμασα και πέτυχε.

Αποσυνδεδεμένος dorita

• *
  • 78
« Απάντηση #114 στις: Μαρ 04, 2013, 13:00 »
Οταν πριν μήνες μου συνέβει και μένα κορεσμός απ τα αρώματα ακολούθησα τη συμβουλή των παλαιοτέρων και ατμιζα σκέτη βάση 2-3 εβδομάδες, τα επόμενα υγρά που έφτιαξα ήταν με τη μισή δόση αρώματος  απ τη κανονική με φουλ γευση πλέον για μένα και το επόμενο βήμα ήταν να περάσω σε επισκευάσιμο και dripping. Τώρα μου συμβαίνει μόνο αν χρησιμοποιώ πλαστικούς ατμοποιητές του εμπορίου για ώρα ανάγκης και τεμπελιάς αλλά τους παρατώ γρηγορα γιατί με κουράζουν.

« Απάντηση #115 στις: Μαρ 04, 2013, 13:48 »
Κάπνιζα 31 χρόνια με marlboro και είχα κορεσμό, δεν άλλαζα γεύση επειδή πάθαινα φαρυγγίτιδα.

Έχουμε τόσες γεύσεις στο η.τ. και οι συνδυασμοί τους είναι άπειροι ! και παρόλα αυτά δυσανασχετούμε!

Δυσανασχετούμε επειδή τρέχει η μύτη, δυσανασχετούμε επειδή πονάει ο λαιμός, επειδή βγάλαμε
σπυράκια, επειδή πόνεσαν τα ούλα, επειδή πάθαμε ταχυκαρδία, επειδή πρήστηκε η κοιλιά,
επειδή, επειδή ... επειδή.... επειδή .... επειδή !

Μην τα φορτώνουμε στο η.τ. ότι παθαίνουμε και όπως λέει και ένα τραγούδι:
"Πολύ γέρος για ροκ εντ ρολ, πολύ νέος για να πεθάνω"

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• *
  • 75
« Απάντηση #116 στις: Μαρ 05, 2013, 20:46 »
Το συγκεκριμένο θέμα αφορά αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος του "κουτί παραπόνων η.τ.". Αυτό σημαίνει ότι εδώ μπορεί ο καθένας να γράψει οτιδήποτε δεν του αρέσει, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δυσανασχετεί γενικότερα με το η.τ.
Δηλαδή, οπωσδήποτε υπάρχουν κάποια ζητήματα σε σχέση με το η.τ. που μπορεί να μας εκνευρίζουν ή να μας δυσαρεστούν, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν είμαστε στο γενικό σύνολο (υπερ-)ευχαριστημένοι με το η.τ. Γι' αυτό άλλωστε και παραμένουμε και το ψάχνουμε και το απολαμβάνουμε και λέμε ένα σωρό καλά πράγματα. ΑΛΛΑ, το συγκεκριμένο θεματάκι είναι για να λέει ο καθένας το αρνητικό που έχει εντοπίσει. Αλίμονο αν μόνο εκθειάζαμε. Διότι το ζήτημα δεν είναι να πούμε σε απόλυτο βαθμό ότι το η.τ. είναι καλό. Ούτε το αντίθετο, να πούμε (επίσης σε απόλυτο βαθμό) ότι είναι κακό. Όλοι έχουμε την ευθυκρισία να αποφασίσουμε απλώς προς τα πού γέρνει η ζυγαριά. Και στην περίπτωση του η.τ. έχουμε ήδη αποφασίσει (εμείς που μετράμε κάποια χιλιόμετρα χρήσης) ότι γέρνει εμφανώς προς την θετική. Εντούτοις έχουμε δικαίωμα να επισημαίνουμε τα -κατά την προσωπική μας πάντα άποψη- αρνητικά, που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τη χρήση του η.τ.
Αυτά γιατί δεν είναι σωστό να νιώθει κάποιος άσχημα επειδή είπε το παράπονο του στο θέμα των παραπόνων για το η.τ.
Όλα ειπωμένα καλή τη πίστη και φιλικά! :)

Αποσυνδεδεμένος spiros385

• *
  • 95
« Απάντηση #117 στις: Μαρ 05, 2013, 20:50 »
GeorgeB δηλαδη πως ;

Αποσυνδεδεμένος GeorgeB

• *
  • 58
« Απάντηση #118 στις: Μαρ 05, 2013, 22:50 »
Τί κάνω εγώ...
Hand Made Λεμονάδα ή πορτοκαλάδα στο ποτήρι (οι χυμοί εσπεριδοειδών έχουν όξινες ιδιότητες)
Γαργάρα στο στόμα μερικές γουλιές
Νερό για να ξεπλύνω και όλα εντάξει !!!
Ας είναι καλά ο kallitexnis

Αποσυνδεδεμένος w1ldrs

• Last of the Damned...
  • *
  • 64
  • May God have mercy upon my enemies, cause I won't.
« Απάντηση #119 στις: Μαρ 28, 2013, 06:37 »
Το μονο παραπονο που εχω απο τα Η/Τ ειναι οτι  επειδη ειμαι πιπιλας πρεπει συνεχεια να εχω 2-3 μπαταριες πανω μου. Οχι οτι μου ειναι βαρος...απλος θελω να φευγω απο το σπιτι και να ειμαι σιγουρος οτι θα εχω για ολη την ημερα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 669424 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1834 366584 Τελευταίο μήνυμα Απρ 06, 2025, 09:42
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 395 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 621 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 21072 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1551 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 881329 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 471202 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1922033 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 527552 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1786 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 380355 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos