vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

694 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, Methodios, camber, manoslykos, lounik

Κουτί παραπόνων ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Αποσυνδεδεμένος manos3906

• 715
  • Φύλο: Άντρας
  • GGTS+Ιatty/VV by SEB / οδυσεα για καβαντζα
Απ: Κουτί παραπόνων ηλεκτρονικού τσιγάρου.
« Απάντηση #105 στις: Μαρτίου 03, 2013, 21:27 »
κανε σκετη και οταν εχεις αναγκη απο αρωμα σταζε δυο σταγονες στο ατμο σου
εγω ετσι το κανω και εκτιμω τα αρωματα καλυτερα απο αλλες φορες

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• *
  • 74
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #106 στις: Μαρτίου 03, 2013, 21:31 »
Αυτό κάνω, αφού έχω αλλάξει δυο αντιστάσεις. Εδώ και 3 μέρες σκέτη βάση, αλλά ακόμα τίποτα. Δοκιμάζω κάθε πρωί και κάθε βράδυ κάποιο υγρό με γεύση, ελάχιστη ποσότητα (σε dripping), να δω μπας και επανήλθε, αλλά τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος manos3906

• 715
  • GGTS+Ιatty/VV by SEB / οδυσεα για καβαντζα
« Απάντηση #107 στις: Μαρτίου 03, 2013, 21:43 »
εχεις βαρια μορφης ανοσια γευσης :laugh1: :laugh1:
κανε καμια βδομαδα σκετη και θα δεις διαφορα...
αν και θοβαμαι αν συνηθησεις τη σκετη δυσκολα θα γυρισεις στα αρωματα....
ασε που θα σου κρατανε και περισσοτερο οι αντιστασεις σου :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• *
  • 74
« Απάντηση #108 στις: Μαρτίου 03, 2013, 21:53 »
 Λες να καταργήσω τις γεύσεις; Τώρα που έχω γράψει ολόκληρο τσελεμεντέ; Αχ, άτιμη γεύση!  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #109 στις: Μαρτίου 03, 2013, 22:10 »
Κατ αρχήν μπάκ του τώπηκ ωρέ, και κατα δεύτερον , για να λειτουργήσει το σύστημα με τη σκέτη βάση, θελει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σκετη βάση για τρείς τέσσερις μερες τουλάχιστον! ΜΕΤΑ δοκιμες! Η καθε ενδιάμεση δοκιμή, είναι πισωγύρισμα.
Παμε παρακατω τώρα! τα υπολοιπα με πμ ή στο κατάλληλο νήμα! :tongue_smilie: :tongue_smilie: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Λοξίας

• 1388
« Απάντηση #110 στις: Μαρτίου 03, 2013, 22:33 »
Μου τη σπάει που χάνω τη γεύση μου και μετά όλα τα υγρά είναι σαν σκέτη βάση.  >:(
Αυτό μου τη σπάει και μένα!
Και δεν μπορώ να βρω πού οφείλεται...

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #111 στις: Μαρτίου 04, 2013, 08:59 »
ισως οφειλεται στην Αλλαγη γευστικων κριτηριων σου..
σε πολλους συμβαινει..  :yes:

« Απάντηση #112 στις: Μαρτίου 04, 2013, 12:21 »
και σε μενα συμβαινει αυτο μεσα στην ημερα να χανω την γευση. :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος GeorgeB

• *
  • 58
« Απάντηση #113 στις: Μαρτίου 04, 2013, 12:40 »
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του kallitexnis αυτό το σύμπτωμα ονομάζεται 'Κορεσμός'.
Πρακτική λύση για να διορθωθεί το προβλημα είναι να πείς όξινο υγρό, π.χ. λεμονάδα (με χρήση όπως το στοματικό υγρό)
Το δοκίμασα και πέτυχε.

Αποσυνδεδεμένος dorita

• *
  • 77
« Απάντηση #114 στις: Μαρτίου 04, 2013, 13:00 »
Οταν πριν μήνες μου συνέβει και μένα κορεσμός απ τα αρώματα ακολούθησα τη συμβουλή των παλαιοτέρων και ατμιζα σκέτη βάση 2-3 εβδομάδες, τα επόμενα υγρά που έφτιαξα ήταν με τη μισή δόση αρώματος  απ τη κανονική με φουλ γευση πλέον για μένα και το επόμενο βήμα ήταν να περάσω σε επισκευάσιμο και dripping. Τώρα μου συμβαίνει μόνο αν χρησιμοποιώ πλαστικούς ατμοποιητές του εμπορίου για ώρα ανάγκης και τεμπελιάς αλλά τους παρατώ γρηγορα γιατί με κουράζουν.

« Απάντηση #115 στις: Μαρτίου 04, 2013, 13:48 »
Κάπνιζα 31 χρόνια με marlboro και είχα κορεσμό, δεν άλλαζα γεύση επειδή πάθαινα φαρυγγίτιδα.

Έχουμε τόσες γεύσεις στο η.τ. και οι συνδυασμοί τους είναι άπειροι ! και παρόλα αυτά δυσανασχετούμε!

Δυσανασχετούμε επειδή τρέχει η μύτη, δυσανασχετούμε επειδή πονάει ο λαιμός, επειδή βγάλαμε
σπυράκια, επειδή πόνεσαν τα ούλα, επειδή πάθαμε ταχυκαρδία, επειδή πρήστηκε η κοιλιά,
επειδή, επειδή ... επειδή.... επειδή .... επειδή !

Μην τα φορτώνουμε στο η.τ. ότι παθαίνουμε και όπως λέει και ένα τραγούδι:
"Πολύ γέρος για ροκ εντ ρολ, πολύ νέος για να πεθάνω"

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• *
  • 74
« Απάντηση #116 στις: Μαρτίου 05, 2013, 20:46 »
Το συγκεκριμένο θέμα αφορά αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος του "κουτί παραπόνων η.τ.". Αυτό σημαίνει ότι εδώ μπορεί ο καθένας να γράψει οτιδήποτε δεν του αρέσει, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δυσανασχετεί γενικότερα με το η.τ.
Δηλαδή, οπωσδήποτε υπάρχουν κάποια ζητήματα σε σχέση με το η.τ. που μπορεί να μας εκνευρίζουν ή να μας δυσαρεστούν, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν είμαστε στο γενικό σύνολο (υπερ-)ευχαριστημένοι με το η.τ. Γι' αυτό άλλωστε και παραμένουμε και το ψάχνουμε και το απολαμβάνουμε και λέμε ένα σωρό καλά πράγματα. ΑΛΛΑ, το συγκεκριμένο θεματάκι είναι για να λέει ο καθένας το αρνητικό που έχει εντοπίσει. Αλίμονο αν μόνο εκθειάζαμε. Διότι το ζήτημα δεν είναι να πούμε σε απόλυτο βαθμό ότι το η.τ. είναι καλό. Ούτε το αντίθετο, να πούμε (επίσης σε απόλυτο βαθμό) ότι είναι κακό. Όλοι έχουμε την ευθυκρισία να αποφασίσουμε απλώς προς τα πού γέρνει η ζυγαριά. Και στην περίπτωση του η.τ. έχουμε ήδη αποφασίσει (εμείς που μετράμε κάποια χιλιόμετρα χρήσης) ότι γέρνει εμφανώς προς την θετική. Εντούτοις έχουμε δικαίωμα να επισημαίνουμε τα -κατά την προσωπική μας πάντα άποψη- αρνητικά, που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τη χρήση του η.τ.
Αυτά γιατί δεν είναι σωστό να νιώθει κάποιος άσχημα επειδή είπε το παράπονο του στο θέμα των παραπόνων για το η.τ.
Όλα ειπωμένα καλή τη πίστη και φιλικά! :)

Αποσυνδεδεμένος spiros385

• *
  • 95
« Απάντηση #117 στις: Μαρτίου 05, 2013, 20:50 »
GeorgeB δηλαδη πως ;

Αποσυνδεδεμένος GeorgeB

• *
  • 58
« Απάντηση #118 στις: Μαρτίου 05, 2013, 22:50 »
Τί κάνω εγώ...
Hand Made Λεμονάδα ή πορτοκαλάδα στο ποτήρι (οι χυμοί εσπεριδοειδών έχουν όξινες ιδιότητες)
Γαργάρα στο στόμα μερικές γουλιές
Νερό για να ξεπλύνω και όλα εντάξει !!!
Ας είναι καλά ο kallitexnis

Αποσυνδεδεμένος w1ldrs

• *
  • 64
  • May God have mercy upon my enemies, cause I won't.
« Απάντηση #119 στις: Μαρτίου 28, 2013, 06:37 »
Το μονο παραπονο που εχω απο τα Η/Τ ειναι οτι  επειδη ειμαι πιπιλας πρεπει συνεχεια να εχω 2-3 μπαταριες πανω μου. Οχι οτι μου ειναι βαρος...απλος θελω να φευγω απο το σπιτι και να ειμαι σιγουρος οτι θα εχω για ολη την ημερα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359764 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114185 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450003 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110650 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29333 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F