vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

447 επισκέπτες, 2 χρήστες
Methodios, manoslykos

Κουτί παραπόνων ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Αποσυνδεδεμένος xarmanis

• *
  • 47
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κουτί παραπόνων ηλεκτρονικού τσιγάρου.
« Απάντηση #75 στις: Απριλίου 26, 2012, 10:03 »
Θελω οι "μπαταριοθηκες",ειδικα αυτες που ειναι σε στυλ tube να συνδεονται(με ανταπτορα) κ με ανταλλακτικο μιξερακι για να φτιανω φραπε! :thumbsup_move_1:
ΧΑΧΑ. Ενας φἰλος που με είδε με το lavatube μου λέει "Τι είναι αυτό ρε; Ολόκληρη γεννήτρια έχει από κάτω!!" :laugh1: :laugh1: :laugh1:

« Απάντηση #76 στις: Απριλίου 26, 2012, 15:04 »
Αυτό πλέον με πιο σύγχρονους ατμοποιητές το καταπολεμάς αλλάζεις τύπο και είσαι οκ.
Το πρόβλημα είναι με τα αναλώσιμα που δεν έχουν σταθερή απόδοση είναι θέμα ότι "κάτσει"  :yes:
Τα έχουμε πει για τις αστοχίες υλικών γενικά, αλλά αυτό που προβληματίζει έντονα και δεν ξέρω
αν προϋπήρχε σαν θέμα είναι πλεόν και η διαφορετικότητα των γεύσεων από παρτίδα σε παρτίδα
και από άρωμα σε άρωμα. Αυτό λειτουργεί ανασταλτικά για τον μέσο ατμιστή, πόσο μάλιστα για νέο :)

Αποσυνδεδεμένος bender

• **
  • 155
  • ...like a normal person?
« Απάντηση #77 στις: Ιουλίου 31, 2012, 02:10 »
Αυτό που μου τη σπάει στις συσκευες -τον τελευταίο καιρο που έχω αρχίσει να τα σκαλίζω- ειναι τα στάνταρ που έχουν καθιερωθεί στις μπαταρίες, στη διάμετρο και στα σπειρώματα.
Δηλαδή τα στάνταρ είναι συσκευες με 9,2mm και 14mm διάμετρο, που έχουν μέσα μπαταρίες 08mm και 12mm και φυσικα ετσι φτιαχνονται και οι ατμοποιητες 9,2 και 14.. Αυτό σίγουρα το έχουν κάνει οι κινέζοι για να μην μπορούν οι χρήστες να αντικαθιστουν τις μπαταρίες στις συσκευές τους.  Δηλ αν χαλάσει/παλιώσει και κυρίως αν θες να βάλεις μέσα μια πιο αποδοτική μπαταρια ίδιου μεγεθους να μην βρισκεις τετοια μπαταρια.
Τα πιο δημοφιλή στανταρ θα έπρεπε να ειναι φτηνές μπαταριοθήκες διαμέτρου 11-12mm και 15-16mm να παιρνουν δηλαδή μέσα μπαταρίες ΑΑΑ και ΑΑ. Πιστεύω όμως πως αναγκαστικά εκεί θα πάει το πράγμα γιατι η αγορά των μπαταριών ειναι απείρως μεγαλύτερη από αυτη του η.τ.
Μετά άλλο στάνταρ είναι τα δύο σπειρώματα το ένα ΠΑΝΩ στο άλλο: ego/510 με αποτελεσμα η συσκευή να βγαίνει 5mm μακρυτερη χωρίς λόγο. -εδω  θα πρεπει να επισημάνω πως εγώ εχω ένα ψυχαναγκασμό με το μεγεθος της συσκευής μου. κόβω τα drip tip, λιμάρω τα καρτο για να κοντυνουν 2mm και τετοια-
Αλλά αυτό επίσης σημαίνει πως ένα CE4 με 901 σπειρωμα χωράει 2ml(μετρημένα), ενω με ego/510 χωράει 1,5ml (μετρημένα) ενώ ειναι ακριβώς ίδια εξωτερικα ...και άμα θες να σκουπήσεις καμιά σταγόνα στο σπειρωμα του ego/510 πρεπει να εφευρεις το μαγικο βουρτσακι!

Αποσυνδεδεμένος Tosman12

• *
  • 87
« Απάντηση #78 στις: Αυγούστου 30, 2012, 14:11 »
Ας γράψω και εγώ το παράπονο μου, λοιπόν πρώτο και κυριότερο που πέφτει η τάση στις μπαταρίες βέβαια υπάρχει η λύση με τα mod με τα οποία δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου , λίγα πράγματα που έχω διαβάσει εδώ ... και δεύτερον μου την σπάει πάρα πολύ που η μπαταρίες πρέπει να καθαρίζονται συνέχεια έτσι ώστε να μπορέσεις να τις φορτίσεις, μου έχει τύχει να καθαρίζω μια μπαταρία και ένα τέταρτο για να φορτίσει, και έχω χαλάσει και 2 φορτιστές από το πολύ σφίξιμο μέσα σε 4-5 μήνες....  :angry_orange:

Και επιπλέον θέλω να προσθέσω ότι οι φορτιστές είναι από ότι νάνε υλικά φτιαγμένοι , φτηνιάρικη ψεφτοκατασκευή από Κινέζους κλασικά...

Τροποποίηση συνεχόμενων πόστ.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 30, 2012, 17:11 από Tosman12 »

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Νίκη

• **
  • 116
  • Φύλο: Γυναίκα
  • e_High ατμιστής
« Απάντηση #79 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2012, 01:52 »
Με κούρασαν οι μπουκομένη ατμοποιητές .

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• 1411
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
« Απάντηση #80 στις: Νοεμβρίου 28, 2012, 16:28 »
Με αφορμη αυτο:Απ: Joyetech eVic (ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ)

......δεν μετραει συνθεση υγρων και κατα την ατμοποιηση δεν αναλυει πραγματικη περιεκτικοτητα νικοτινης ( πριν & μετα την εκπνοη ) !!!

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #81 στις: Νοεμβρίου 28, 2012, 16:46 »
:)) :))
θα ερθει και αυτο Γιαννη... οταν θα αρχισουν να βγαζουν και ηλεκτρονικους ατμοποιητες... θα εχουμε και ενδειξη θερμοκρασιας...στατιστικα...αναλυσεις υγρων....
ολα αυτα στο βαθυ μελλον... ;)

Αποσυνδεδεμένος Knomax

• 619
« Απάντηση #82 στις: Νοεμβρίου 28, 2012, 18:00 »
Μου τι σπαει που πολλες φορες το κουριερ κοστιζει παραπανω απο αυτο που εχω παραγγειλει.

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• 1291
« Απάντηση #83 στις: Νοεμβρίου 28, 2012, 19:06 »
ε αν θες ενα drip tip και τετοιου κοστους πραγματα απλα δεν περνεις.. περιμενεις να μαζεψεις και αλλα για να παρεις.
αν και πλεον οι ποιο πολλοι βαλανε μυαλο και εχουν το κουριερ 3 ευρω (μερικοι ειπα οχι ολοι)  :bye:

Αποσυνδεδεμένος Knomax

• 619
« Απάντηση #84 στις: Νοεμβρίου 28, 2012, 19:36 »
Μου τι σπαει που πολλες φορες το κουριερ κοστιζει παραπανω απο αυτο που εχω παραγγειλει.

ε αν θες ενα drip tip και τετοιου κοστους πραγματα απλα δεν περνεις.. περιμενεις να μαζεψεις και αλλα για να παρεις.
αν και πλεον οι ποιο πολλοι βαλανε μυαλο και εχουν το κουριερ 3 ευρω (μερικοι ειπα οχι ολοι)  :bye:

Δικιο εχεις..εννοειται δεν μπαινεις στην διαδικασια για ενα drip tip...εγω λεω για μια πχ βαση και ενα αρωμα..κανεις οικονομια απο εκει και τα δινεις στο κουριερ.

Αποσυνδεδεμένος karakostas

• *
  • 61
« Απάντηση #85 στις: Νοεμβρίου 29, 2012, 07:37 »
Εμένα μου τη σπάει όλος αυτός ο χωρίς που χρειάζομαι για την αποθηκευση των συνεργων του ήτ. 20 αρώματα 2 λιτρα βάσεις, συρριγγες βελόνες πιπετες μπαταταριες γκαζακια φλογιστρα κατσαβιδια λαβιδες θήκες φυτίλια σύρματα ντριπ τιπ μπουκαλάκια κάθε μεγέθους παλιές παραγγελίες απο Κίνα για ώρα ανάγκης πολυμετρα πενσες θήκες βαζελινες 8 μόντ 6 ατμό επισκευασιμοι και δεκάδες άλλοι μιάς χρήσεως. Ολο αυτό έρχεται και δένει με μια ολόκληρη περιουσία που ξόδεψα για να τα αποκτήσω, αλλά ας όψεται το μεράκι... και πάνω άπλα ολα η υγεια...

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #86 στις: Νοεμβρίου 29, 2012, 08:47 »
ποσο δικιο εχεις.....!
και εγω εχω επεκταθει πολυ... 2 γεματα συρταρια...το γραφειο...ενα τεραστιο καλαθι που τα πεταω πλεον χυμα μεσα..τσαντες και τσαντακια... εχω αρχισει να χανω και την μπαλα.. (εψαχνα 3 μερες το gini σιγουρος οτι το εχω χασει και ηταν πανω στο γραφειο μου... :eyesplash:)

Απορω πως δεν μου εχει βαλει χερι για αυτα η γυναικα ακομη... :-[

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• 1113
  • Xsmokers.gr "Το δικό σου Eshop"
    • Xsmokers Your Vape Shop
Κουτί παραπόνων ηλεκτρονικού τσιγάρου.
« Απάντηση #87 στις: Νοεμβρίου 29, 2012, 10:02 »
Απλα εχασε καθε ελπιδα ;)

Αποσυνδεδεμένος sao

• **
  • 143
« Απάντηση #88 στις: Νοεμβρίου 29, 2012, 11:53 »
Ή κάθε φορά που πάει να σου "βάλει χέρι", θυμάται τις κουρτίνες που δεν χρειάζονται τόσο συχνό πλύσιμο, τους τοίχους που δεν χρειάζονται τόσο συχνό βάψιμο, τα ρούχα που δεν χρειάζονται τόσο συχνό καθαριστήριο κ.λπ. κ.λπ....
Κι αν δεν τα θυμάται, της τα θυμίζεις εσύ.
Εναλλακτικά και επιπροσθέτως, μπορείς να της θυμίσεις και το ράφι/ντουλάπι/συρταριέρα/ντουλάπα/δωμάτιο (εξελικτικά), που πιθανόν της είχες "παραχωρήσει" στην αρχή της σχέσης σας για τα "προσωπικά της αντικείμενα" (ευφημισμός) ;D

Αποσυνδεδεμένος Monika46

• *
  • 13
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #89 στις: Νοεμβρίου 30, 2012, 03:30 »
Θα παραπονεθώ και εγώ για τις αυξήσεις της ΔΕΗ.
Τώρα που ξεκίνησα το Η/Τ βρήκε να ανεβάσει τις τιμές της;;;

Εμ,... παιδιά μήπως υπάρχει ανάμεσά σας κανένας Κύρος Γρανάζης να εφεύρει κανά ηλιακό φορτιστή για τα Η/Τ μας;;; Όχι τίποτα άλλο, αλλά να,... να μην πηγαίνει χαμένος τόσος ήλιος που έχει η χώρα μας... 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359740 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 990 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114157 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449985 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110643 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374690 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328011 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1059 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6418 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29330 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99876 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F