vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

198 επισκέπτες, 7 χρήστες
camber, Chris66, bloodlessz, Tem, thanos1071, kourlis, agelosd

SQuape r(s)

Αποσυνδεδεμένος commander

• **
  • 126
  • Φύλο: Άντρας
  • ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΛΑΣ !!!!!
Απ: SQuape r(s)
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 29, 2015, 14:05 »
Πραγματικα απο τους καλυτερους ατμοποιητες και απο ευκολια σαν να αλλαζεις ετοιμη αντισταση στον Nautilus(ιδιου τυπου αναπληρωση), χεχε
Πολυ ωραια γευση αλλα σε καμια περιπτωση δεν ξεπερναει τον Erlkonigin, Eviva, Phenomenon.

ps
To μονο προβλημα, για τα δικα μου παντα γουστα, ειναι το βαρος.
Θα συμφωνήσω για την γεύση όσον αφορά τον Erlkonigin.Είναι ένα κλικ πάνω.Όχι παραπάνω όμως, μικρή διαφορά!!!!Και όχι σε όλα τα υγρά.Σε μερικά, αναδίδει κάποιες γεύσεις και άλλες τις "εκμηδενίζει"!!!!
Όσον αφορά τον Phenomenon ίσως να είναι κι αυτός ένα κλικ πάνω στην γεύση όμως θέλει τον τρόπο του στο στήσιμο αλλιώς παρουσιάζει προβλήματα διαρροών που εμένα προσωπικά μου την σπάνε!!!!
Όσον αφορά τον Eviva δεν πιστεύω πως έχει καλύτερη γεύση, πιστεύω πως παρουσιάζει στην γεύση μια "υπερβολή" που μερικές φορές σε κουράζει και αναγκάζεσαι, αν κάνεις δικά σου υγρά, να χρησιμοποιείς λιγότερο άρωμα από τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Και αν έχεις μόνο τον Eviva, πάει καλά.Αν όμως έχεις κι άλλους ατμοποιητές, είσαι αναγκασμένος να φτιάχνεις ξεχωριστά υγρά γι' αυτόν.
Το δε στήσιμο στον Eviva δεν είναι και από τα απλούστερα.
Ο SQuare έχει μια "ισορροπημένη" γεύση με ο,τι άρωμα κι αν δοκίμασα, μου δίνει τις ακριβείς νότες γεύσης και στα καπνικά και στα αρωματικά (φρουτένια δεν κάνω, μόνο κανέλα, γλυκόριζα κλπ.) και έχει ένα πάναπλο στήσιμο χωρίς πιθανότητα λάθους ακόμα κι από έναν αρχάριο, χωρίς προβλήματα και διαρροές, όπως κι αν τον στήσεις, όπως κι αν τον αφήσεις.
Κάνε λοιπόν την σούμα και βγάλε τον μέσο όρο.
Το θέμα δεν είναι μόνο η γεύση αλλά ένα ποιοτικό και απροβλημάτιστο άτμισμα.
Ποιός δεν θα ήθελε έναν ατμοποιητή που να συνδιάζει όλα τα παραπάνω.
Υπάρχει όμως;Γιατί αν υπήρχε, δεν θα είχαμε από 2-3 το λιγότερο όλοι μας.
Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα!!!!

Αποσυνδεδεμένος markos78

• *
  • 54
« Απάντηση #46 στις: Νοεμβρίου 29, 2015, 14:14 »
.

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Ο e-foggy τωρα αλλαξε την τιμη....... ;)
Ας είναι καλα το ΦΟΡΟΥΜ. :thumpup:
Πετρος  :thumpup:
Ξεφτιλίκια! Σοβαρό μαγαζί σου λέει μετα.

Αποσυνδεδεμένος Micha3L

• **
  • 492
  • IT ℑℑ by ℠
    • vaping ... 8years
« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 29, 2015, 14:20 »
@commander
Γιατι γραφεις ''πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα'' ;;
Την αποψη σου λες οπως ειπα και εγω την δικη μου.  :thumpup:
Για σκεψου να ειχαμε ολοι τα ιδια γουστα

• **
  • 126
  • ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΛΑΣ !!!!!
« Απάντηση #48 στις: Νοεμβρίου 29, 2015, 14:33 »
Χα χα χα!!!! Έχεις δίκιο αλλά ξέρεις την παροιμία που λέει: "Όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι!"
Έγραψα μια φορά την άποψή μου, όπως πάντα αλλά σε κάποιον δεν άρεσε και μόνο προμότορα του κατασκευαστή που δεν με είπε!!!Όλα τ' άλλα τα είπε!!!!
Ε από τότε είναι το μόνιμο moto μου μετά από κάθε post!!!!
Μου δημιούργησε ανασφάλειες ο άτιμος!!!!!
Θα το κοιτάξω όμως, έχω αρχίσει συνεδρίες με ψυχαναλυτή!!!!
Χα χα χα!!!!Σ' ευχαριστώ πάντως, δεν έχουν όλοι τις ίδιες δημοκρατικές ιδέες περί ελευθερίας της άποψης.
Ευτυχώς εδώ μέσα, πολύ λίγοι αλλά υπάρχουν.
Υ.Γ. Μ' άρεσε  που είπες: "Γιατί γράφεις ΠΑΝΤΑ φιλικά και καλοπροαίρετα". Σ' ευχαριστώ που παρακολουθείς τα post μου!!!!!! 

.

Ξεφτιλίκια! Σοβαρό μαγαζί σου λέει μετα.
Κακό δεν είναι να κάνεις λάθος, κακό είναι να μην το διορθώνεις και να μην το παραδέχεσαι.
Η αποδοχή λάθους και η διόρθωσή του από έναν επαγγελματία υποδηλώνει μεγαλύτερη σοβαρότητα.
Το foggy άνθρωποι το διευθύνουν, όχι robot.Αυτοί τουλάχιστον το διόρθωσαν ενώ αυτός όχι http://www.thevapersboutique.com/index.php?route=product/product&product_id=582
Και μην είσαι τόσο απόλυτος στη κριτική σου.Ένα λάθος δεν καθιστά ένα μαγαζί μη σοβαρό.
Και η mercedes κάνει λάθη και μετά κάνει ανακλήσεις.Δεν είναι σοβαρό μαγαζί;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 29, 2015, 14:53 από commander »

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #49 στις: Νοεμβρίου 29, 2015, 19:40 »
φιλε Commander με κανεις και νιωθω τυψεις.

Δεν υπαρχει λογος να νιωθεις ανασφάλεια να κρίνεις ενα προϊόν..ισα ισα το αντιθετο.
Σε αυτο που αναφερεσε ομως επαιζε αλλη περιπτωση.καμια σχεση με το πως ατμιζει το προϊόν.
Τεσπα.αν θελεις μπορεις να μου στειλεις pm να τα πουμε σχετικα με αυτο.

Οσο για τον rs το περιμένω και εγω αυριο με αγωνιά.

Τι υγρα δοκιμασατε μεχρι τωρα?

• **
  • 126
  • ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΛΑΣ !!!!!
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 29, 2015, 19:57 »
Εσύ να νιώθεις τύψεις; Γιατί; Εγώ που διαβάζω τα posts σου, μια χαρά εκφράζεσαι και με σεβασμό στους ομιλούντες και τις απόψεις τους όπως και 'συ γράφοντας τις δικές σου!
Φυσικά αστειεύομαι και λίγο! ;D
Τα δικά μου υγρά είναι 50/50 VG/PG και είναι κυρίως καπνικά με μικρές δόσεις από κανέλα ή γλυκόριζα ή και cookie.
Αυτοσχεδιάζω.
Έχω φτιάξει έναν μαγνητικό αναδευτήρα και τα φτιάχνω μόνος μου!
Να είσαι καλά και με το καλό να τον πάρεις στα χέρια σου  τον rs!!!

Αποσυνδεδεμένος Varaderum

• 674
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 29, 2015, 20:20 »
Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει τα castle long reserve, gins addiction, sweet melon (natura), edens gardens & creamy donut (mama's best) και unicorn milk (cuttwood).

Σε όλων των ειδών τις αναλογίες vg - pg, παίζει άψογα.

Αποσυνδεδεμένος manolis18

• 1
« Απάντηση #52 στις: Δεκεμβρίου 02, 2015, 14:50 »

Κακό δεν είναι να κάνεις λάθος, κακό είναι να μην το διορθώνεις και να μην το παραδέχεσαι.
Η αποδοχή λάθους και η διόρθωσή του από έναν επαγγελματία υποδηλώνει μεγαλύτερη σοβαρότητα.
Το foggy άνθρωποι το διευθύνουν, όχι robot.Αυτοί τουλάχιστον το διόρθωσαν ενώ αυτός όχι http://www.thevapersboutique.com/index.php?route=product/product&product_id=582
Και μην είσαι τόσο απόλυτος στη κριτική σου.Ένα λάθος δεν καθιστά ένα μαγαζί μη σοβαρό.
Και η mercedes κάνει λάθη και μετά κάνει ανακλήσεις.Δεν είναι σοβαρό μαγαζί;;;

Φίλε commander, η τιμή άλλαξε και στο vaper boutique στον squape rs και ήταν κι εκεί λάθος του server τους σε σχέση με την τιμή και το ΦΠΑ. Το ξέρω γιατί μίλησα με τους ίδιους και πήγα κι απο εκεί.
Παρ όλο που συμφωνώ με το σύνολο των λεγόμενων σου, ειναι κρίμα άλλους να τους συγχωρούμε με την δικαιολογία του λάθους και άλλους όχι.Ο ένας διόρθωσε το λάθος του μετά απο παρεμβολή κάποιου που του το υπέδειξε ενώ στην δεύτερη περίπτωση δεν ασχολήθηκε κάνεις.Δεν ξέρω αν είμαι off topic ,θα το κρίνουν οι συντονιστές, αλλά καλύτερα να είμαστε αντικειμενικοί όσο μπορούμε και ούτε να παινευουμε εύκολα, αλλά ούτε το ίδιο εύκολα να κατηγορούμε.

• 674
« Απάντηση #53 στις: Δεκεμβρίου 07, 2015, 18:33 »
Μετά από αρκετές μέρες που τον χρησιμοποιώ, θα συμπληρώσω ένα "θεματάκι" που είδα ..και διόρθωσα.

..είναι ένα προβληματάκι ομικότητας (..δείχνει 0.1 ohm παραπάνω, άν σφίξουμε αρκετά ...και από ένα σημείο και πάνω, την ρυθμιζόμενη βίδα του κεντρικού πόλου).

{..αυτό διορθώνεται, με την αντίστροφη διαδικασία (..λίγο ξεβίδωμα)}.

Υ.Γ. ..αυτό με kanthal, καθώς με έλεγχο θερμοκρασίας σύρματα ..δεν τον έχω δοκιμάσει.

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #54 στις: Δεκεμβρίου 08, 2015, 13:33 »
γενικά εχει θεμα με τα ρευματα...και δεν εχει καποιο στοπ στον πολο.

Αποσυνδεδεμένος rexakos

• 580
  • Παλι με χρονια με καιρους,παλι δικα μας θα ναι!!!!
« Απάντηση #55 στις: Δεκεμβρίου 09, 2015, 21:25 »
Να κανω μια ερωτηση μην κανω καμαια μ@@@@@!!Αμα ξεβιδωσουμε τον κεντρικο πολο,λυνεται ολο το ντεκ για καθαρισμο?Δηλ βγαινει το ντεκ με τον θετικο επανω του και μενει μονο ο αρνητικος που ειναι ενα με το σωμα?

• 674
« Απάντηση #56 στις: Δεκεμβρίου 15, 2015, 21:43 »
Βλέπω κάποιους που αντιμετωπίζουν κάποια προβληματάκια με τον εν λόγω ατμοποιητή, οπότε θα πω δύο "tips" από την συστηματική πλέον ενασχόληση που έχω μαζί του (..και φυσικά αν υπάρχει και κάποιο άλλο θεματάκι ..ας το συζητήσουμε)..

α) θέμα ομικότητας: Παρόλο που το ανέφερα και παραπάνω, το βάζω και εδώ λίγο ποιό αναλυτικά..
..όταν λοιπόν σφίξουμε αρκετά την βίδα του κεντρικού θετικού πόλου (..της βίδας δηλαδή που ακουμπά στο μοντάκι ..και η οποία όταν τον αγοράζουμε είναι αρκετά έξω), ο ατμοποιητής έχει την τάση να ανεβάζει κατά 0.1 - 0.2 τα ohm που βλέπουμε.

Δεν έχω καταλάβει γιατί το κάνει αυτό, αλλά εγώ το εξάλειψα, απλά ξεδιδώνοντας αυτήν την βίδα κατά 1.5 στροφή από εκεί που έρχετε "πρόσωπο" με τον κάτω πόλο του ατμοποιητή.

β) θέμα διαρροής από την τρύπα εισαγωγής αέρα: Δεν το αντιμετώπισα, αλλά επειδή το αντιμετώπισε φίλος και του έδειξα το σωστό ..το αναφέρω και αυτό.

..το βαμβάκι το περνάμε στην αντίσταση (..όχι πολύ σφιχτό, αλλά ούτε και τελείως λάσκα) και το κόβουμε σύριζα στο τελείωμα του deck. Μετά με ένα κατσαβιδάκι (..η ότι άλλο χρησιμοποιούμε), αφρατεύουμε το βαμβάκι και κατεβάζουμε το μισό βαμβάκι προς το αυλάκι και το άλλο μισό το αφήνουμε ως έχει. Αυτό ήταν!! Πιστεύω ότι μετά από αυτό διαρροές τέλος (..αν κάποιος είχε).

Στον SQuape χρησιμοποιώ το w deck (..έχω δοκιμάσει και το b, αλλά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το αποτέλεσμα) και η αντίσταση που του έχω φτιάξει (..μετά από πολλές ομολογουμένως δοκιμές) ..είναι 7 σπείρες σύρμα 27awg (0.361mm) kanthal A1, σε 2.5 mm τρυπανάκι (..που τις ενώνω και τις πυρακτώνω πάνω στο mod), με αποτέλεσμα το 1 ohm. Αυτό στα 15 watt, εμένα με ικανοποιεί απόλυτα και το θεωρώ ώς ένα από τα καλύτερα setup που έχω έως τώρα για τον συγκεκριμένο ατμοποιητή.

Πλέον είμαι τόσο ικανοποιημένος από την απόδοση του SQuape ..που ενώ είχα αγοράσει δύο ...και κάποια στιγμή πούλησα τον ένα για να πάρω tayfun gt2 ..στο τέλος έδωσα τον tayfun και όλους τους kayfun v4 που είχα ..και πήρα άλλους δύο!!

..ο tayfun gt2 (..που τον έδωσα σε λιγότερο από δύο μέρες) ..και που ξαναείχα και ξαναδοκιμάσει άλλον και παλαιότερα:

..και πλέον οι τρείς Squape r(s), που χρησιμοποιώ καθημερινά (..σε αντικατάσταση όλων των άλλων):

Υ.Γ. ..το drip tip από τους steamtuners (..εμένα προσωπικά), μου έδωσε ένα plus+ στην γεύση, σε σχέση με το δικό του!!

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #57 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 01:30 »
εγω τον εχω τοσο καιρο και δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε.

θελει τρελες αντιστασεις για να παιξει σωστα και οσοι στο κυκλο μου τον εχουν εχουν απογοητευτει..
το ατμισμα του ειναι αγριο και επιθετικο.η γευση του δεν θα την ελεγα καλη καθως αλλοιώνεται.το ντουμανι του ειναι πολυ κατω του μετριου.οπως ανεφερα θελει χοντρα συρματα και πολλα watts..

προσωπικα προτιμώ να παιζω με cloud one,ubertoot,phenomenon.οσοι εχουν το ιδιο στυλ μην ξοδεψουν τα λεφτα τους πανω του.
με κούρασε ομολογώ αν και τον εχω παντα στημένο και τον ατμιζω που και που(μαλλον για να δικαιολογισει τα λεφτα του.)

Δεν απευθεινεται για τον Ελληνικο τροπο ατμισματος.

Αποσυνδεδεμένος Micha3L

• **
  • 492
  • IT ℑℑ by ℠
    • vaping ... 8years
« Απάντηση #58 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 01:50 »
Και εγώ απογοητεύτηκα.
Δέκα ημέρες τον κράτησα ...... sold.
Το μόνο που μου άρεσε ήταν η ποιότητα κατασκευής και η ευκολία στησίματος.

• 674
« Απάντηση #59 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 09:57 »
Συμφωνώ μαζί σας κύριοι και όντως θέλει χοντρότερα σύρματα για να παίξει σωστά (..κυρίως λόγω του "μεγάλου" θαλάμου ατμοποίησης).

Σίγουρα δεν αποδίδει το ίδιο με τους φαινόμενο και cloud one ..που όμως θεωρούνται "ενισχυτές γεύσεων" (..κάτι που σε κάποιους αρέσει ..και σε άλλους όχι).

..βέβαια και λογικό ..περί ορέξεως... ότι αρέσει και "κάθετε" καλύτερα στον ουρανίσκο του καθένα μας.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 351956 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104873 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96632 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321899 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602592 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11841 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3250 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610174 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155220 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162288 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4550 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17969 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias