vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

195 επισκέπτες, 8 χρήστες
Chris66, bloodlessz, Tem, thanos1071, kourlis, agelosd, lagoudakis, captain

SQuape r(s)

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1452
  • Φύλο: Άντρας
Απ: SQuape r(s)
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 28, 2015, 00:35 »
Είχα στην κατοχή μου του δύο πρώτους και έχω δοκιμάσει από φίλους τους δύο δεύτερους..

Ολοι κάπου υπερτερούν και κάπου χάνουν.

για τα δικα σου γουστα ,πιστευεις οτι απο θεμα γεσης ,υπερτερει απο τους παραπανω ατμο?

Αποσυνδεδεμένος TSARLY

• 1067
  • Τα λιγα χρηματα θελουν κοπο,τα πολλα τροπο!
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 28, 2015, 00:38 »
Ο e-foggy τωρα αλλαξε την τιμη....... ;)
Ας είναι καλα το ΦΟΡΟΥΜ. :thumpup:
Πετρος  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 28, 2015, 01:09 »
Και η απάντηση του εμπόρου για το θέμα με την τιμή: http://e-kapnisma.gr/index.php?topic=25121.msg912011.msg#912011

Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1359
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 28, 2015, 01:22 »
Στο διαφημιστικό του αναφέρει :
The SQuape R(s) is designed for resistance greater than 1 ohm.
Αν αυτό ισχύει όντως, ξεχνάμε έλεγχο θερμοκρασίας !! :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 28, 2015, 01:44 »
εχει τυχει να εχεις δοκιμασει και καποιους απο του πολυ γευστικους ελληνικους,φαινομενο,cloud ,eviva ,apollo?

calix καλύτερα γιατι ο apollo δεν εχει μετρο σύγκρισης.

Περιμενω ταυτοχρονα να ερθει και ο κλωνος..αρα θα κανω ενα συγκριτικό τεστ.

ελπιζω μονο να μην εχει παρομοια γευση με v4 γιατι την κατσαμε..
Εδω και καιρο παντως ακουω απο φιλους να παινευουν τον rs...αυτος και ειναι και ο κυριος λογος που τον πηρα κατευθειαν..

Για να δουμε τι θα δουμε. :D

Αποσυνδεδεμένος ili kef

• **
  • 205
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 28, 2015, 02:00 »
Ο κλώνος του SQuape r(s)? Αν ναι, ποιον πήρες γιατί λεφτά για τον γνήσιο δεν υπάρχουν. Μέχρι στιγμής έχω δει έναν στο 3fvape και έναν στο gearbest, δεν ξέρω αν είναι ίδιοι γιατί τα σαιτ γράφουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 28, 2015, 02:22 »
του gearbest πηρα...αλλα δεν εχω παραλαβει ακομη.. ;)

Αποσυνδεδεμένος Varaderum

• 674
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 28, 2015, 09:23 »
Εγώ (..και συγνώμη), θεωρώ ότι ο κλώνος θα υστερεί πολύ σε γεύση σε σχέση με τον γνήσιο.
..εδώ δεν έχουμε "απλή" αντιγραφή 1:1.

{..εκτός αν υπάρξει και κάποιου είδους αντιγραφή και στο υλικό που χρησιμοποιεί ο γνήσιος (..αυτό το Aluminium ematalised στο ντέκ και στην καμινάδα ..και που "δίνει" την επιπλέον γεύση)}

@ φίλε vag21.
..έχει τύχει να πάρω γεύση από κεραμικό "απίστευτη" (..αλλά μετά από πολύ κόπο και μεγαλη προσοχή ..ώστε να επιτύχω το "ιδανικό στήσιμο").

Το καλό που βλέπω στον SQuape, είναι ότι σχεδόν πάντα (..και με ελάχιστο κόπο και γνώση) ..πετυχαίνει ακόμα και ο άπειρος, το ίδιο ατμιστικό αποτέλεσμα (..και είναι πάντα σε υψηλότατα επίπεδα).

..επιπλέον είναι πολύ απλός. Ούτε "στρίψε" καμπάνα, ούτε πρόσεχε πως θα κουμπώσεις (..μην κουνηθεί κάτι) ..ούτε άνοιξε - κλείσε τα υγρά ...ούτε τίποτα. Στήνεις ...ατμίζεις.

{..και πάντα η απόδοση θα είναι από 9 και πάνω (..και όχι από 5 έως και ίσως και μέχρι 10 ..που είναι στους κάποιους άλλους κορυφαίους, αλλά δύχρηστους ...που πρέπει να είσαι expert για να πετύχεις να είναι σωστά τοποθετημένα και στις σωστές αποστάσεις τα πάντα}.

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1452
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 28, 2015, 12:44 »
γιωργο συγνωμη για τον καταιγισμο ερωτησεων ,αλλα μου εχει κανει κλικ.

αν εχεις την δυνατοτητα κανε ενα σετ απ ,με tc,να δουμε πως τα παει και εκει.

και κατι τελευταιο τα παλιοτερα κομματια γραφαν made in swiss,αυτο?

• 674
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 28, 2015, 13:25 »
Κανένα πρόβλημα φίλε μου (..γιαυτό είμαστε εδώ, ο ένας να "βοηθάει" τον άλλο).

..στην ερώτηση για το αν αναγράφει επάνω του ο ατμοποιητής το made in swiss ..όχι δεν το γράφει.
{..έχει απλά στο κουτάκι που τον παίρνεις το serial number ..και το ίδιο και στην βάση του ατμοποιητή}.

..στην ερώτηση για το tc setup .."δυστυχώς" δεν θα μπορέσω να σε εξυπηρετήσω (..πλέον δεν στήνω με tc σύρματα, καθώς προτιμώ το kanthal).

« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 28, 2015, 18:53 »

αν εχεις την δυνατοτητα κανε ενα σετ απ ,με tc,να δουμε πως τα παει και εκει.

και κατι τελευταιο τα παλιοτερα κομματια γραφαν made in swiss,αυτο?

Στήνεται όπως θες και με ότι σύρμα θέλεις τον έχω αρκετό καιρό στα χέρια μου του έχω πιει το αίμα είναι από τους πολύ καλούς ατμό

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 674
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 29, 2015, 11:37 »
Τρίτη μέρα συμβίωσης μαζί του και ..ευτυχής.

Αφού τον "διύλισα" τα υπέρ και τα κατά του..

Υπέρ:
α) Γευσάρα ..γευσάρα ..γευσάρα!!
β) Πανεύκολο στήσιμο (..και επειδή σε αναγκάζει να στήνεις σε γραμμές ..δεν μπορείς να κάνεις λάθος!!)
γ) Μηδέν διαρροές
δ) Αθόρυβος {..λογικά επίπεδα "θορύβου" ..και ανάλογα με την οπή που έχουμε επιλέξει (..όγκος εισερχόμενου αέρα)}
ε) Πανεύκολη εναλλαγή οπής αέρα (..απλά ξεβιδώνουμε τον ατμοποιητή από το mod, ρυθμίζουμε την επιθυμητή οπή με απλή περιστροφή και επανατοποθετούμε. Οταν τον βάλουμε πάνω στο mod, το περιστροφικό ρυθμιστικό συμπιέζεται ελαφρώς και έτσι "σφίγγει" στην θέση του ..οπότε δεν αλλάζει (..εύκολα), η ρύθμιση που έχουμε επιλέξει.
ζ) Δυνατότητα επιπλογής πολλών θέσεων αερισμού (..από τελείως σφιχτή ..έως "φουγαρίσια")
η) Μη δυνατότητα να κάνεις βραχυκύκλωμα (..λόγω των υλικών του ντέκ, αυτό το ξεχνάμε)

Κατά:
α) Δυσχρησία στην αναπλήρωση υγρού (..με λίγη προσοχή και μισό λεπτό από την ζωή μας, "αποζημιωνόμαστε" από την γεύση..)
β) Ελλιπής έλεγχος υπόλοιπου υγρού (..αν το τζαμάκι κατέβαινε μέχρι λίγο χαμηλότερο, θα υπήρχε καλύτερος έλεγχος. Οχι κάτι τραγικό, αλλά θα ήθελα να έχω καλύτερη άποψη του υπολοίπου..)

......................
Υ.Γ. ..είμαι εντυπωσιασμένος από την "απλότητα" του ντέκ {..στήνεις ..ατμίζεις (..ούτε ρυθμίζεις ..ούτε τίποτα)}

Και ένα στήσιμο (..αυτό κάνω "τελευταία" και έχω "κολλήσει") με σύρμα 30 awg (0.25mm) kanthal, σε 2.5 τρυπανάκι και με τελικό αποτέλεσμα 2.1ohm. Τα ποδαράκια είναι από την πάνω μεριά και τα "έδεσα" από την έξω πλευρά των βιδών (..έτσι "ανοίγει" κατ'εμέ καλύτερα η αντίσταση και έχω δυνατότητα να παίξω καλύτερα με τις αποστάσεις μεταξύ των σπειρών):

Αποσυνδεδεμένος Micha3L

• **
  • 492
  • IT ℑℑ by ℠
    • vaping ... 8years
« Απάντηση #42 στις: Νοεμβρίου 29, 2015, 12:48 »
Πραγματικα απο τους καλυτερους ατμοποιητες και απο ευκολια σαν να αλλαζεις ετοιμη αντισταση στον Nautilus(ιδιου τυπου αναπληρωση), χεχε
Πολυ ωραια γευση αλλα σε καμια περιπτωση δεν ξεπερναει τον Erlkonigin, Eviva, Phenomenon.

ps
To μονο προβλημα, για τα δικα μου παντα γουστα, ειναι το βαρος.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 29, 2015, 12:56 από Micha3L »

Αποσυνδεδεμένος commander

• **
  • 126
  • ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΛΑΣ !!!!!
« Απάντηση #43 στις: Νοεμβρίου 29, 2015, 13:39 »
Τρίτη μέρα συμβίωσης μαζί του και ..ευτυχής.

Αφού τον "διύλισα" τα υπέρ και τα κατά του..

Υπέρ:
α) Γευσάρα ..γευσάρα ..γευσάρα!!
β) Πανεύκολο στήσιμο (..και επειδή σε αναγκάζει να στήνεις σε γραμμές ..δεν μπορείς να κάνεις λάθος!!)
γ) Μηδέν διαρροές
δ) Αθόρυβος {..λογικά επίπεδα "θορύβου" ..και ανάλογα με την οπή που έχουμε επιλέξει (..όγκος εισερχόμενου αέρα)}
ε) Πανεύκολη εναλλαγή οπής αέρα (..απλά ξεβιδώνουμε τον ατμοποιητή από το mod, ρυθμίζουμε την επιθυμητή οπή με απλή περιστροφή και επανατοποθετούμε. Οταν τον βάλουμε πάνω στο mod, το περιστροφικό ρυθμιστικό συμπιέζεται ελαφρώς και έτσι "σφίγγει" στην θέση του ..οπότε δεν αλλάζει (..εύκολα), η ρύθμιση που έχουμε επιλέξει.
ζ) Δυνατότητα επιπλογής πολλών θέσεων αερισμού (..από τελείως σφιχτή ..έως "φουγαρίσια")
η) Μη δυνατότητα να κάνεις βραχυκύκλωμα (..λόγω των υλικών του ντέκ, αυτό το ξεχνάμε)

Κατά:
α) Δυσχρησία στην αναπλήρωση υγρού (..με λίγη προσοχή και μισό λεπτό από την ζωή μας, "αποζημιωνόμαστε" από την γεύση..)
β) Ελλιπής έλεγχος υπόλοιπου υγρού (..αν το τζαμάκι κατέβαινε μέχρι λίγο χαμηλότερο, θα υπήρχε καλύτερος έλεγχος. Οχι κάτι τραγικό, αλλά θα ήθελα να έχω καλύτερη άποψη του υπολοίπου..)

......................
Υ.Γ. ..είμαι εντυπωσιασμένος από την "απλότητα" του ντέκ {..στήνεις ..ατμίζεις (..ούτε ρυθμίζεις ..ούτε τίποτα)}

Και ένα στήσιμο (..αυτό κάνω "τελευταία" και έχω "κολλήσει") με σύρμα 30 awg (0.25mm) kanthal, σε 2.5 τρυπανάκι και με τελικό αποτέλεσμα 2.1ohm. Τα ποδαράκια είναι από την πάνω μεριά και τα "έδεσα" από την έξω πλευρά των βιδών (..έτσι "ανοίγει" κατ'εμέ καλύτερα η αντίσταση και έχω δυνατότητα να παίξω καλύτερα με τις αποστάσεις μεταξύ των σπειρών):

(Image removed from quote.)
Αγαπητέ Varaderum, κατ' αρχήν να σ' ευχαριστήσω που μας "άνοιξες" τα μάτια και ποστάρισες τον συγκεκριμένο ατμοποιητή!
Είχα μαζέψει κάποια χρήματα με σκοπό να αγοράσω κάποιον άλλο (δεν έχει σημασία ποιόν αυτή την στιγμή) και ευτυχώς είδα εγκαίρως τα posts σου με αποτέλεσμα να παραγγείλω το SQaure R(s).
Οφείλω να ομολογήσω πως έχεις απίστευτο δίκιο σε ο,τι γράφεις από άποψη γεύσης, ευκολίας και ακρίβειας στησίματος χωρίς φόβους λάθους, χωρίς διαρροές και λοιπά προβλήματα!!!!
Ο τρόπος γεμίσματος είναι μηδαμινό προβληματάκι σε σχέση με τα οφέλη που προσφέρει!!!
Επίσης ένα καλό tip για να μπορείς να βλέπεις απροβλημάτιστα το υπόλοιπο του υγρού σου ώστε να αναπληρώσεις είναι να γυρνάς τον ατμοποιητή σου ανάποδα με το drip tip προς τα κάτω.
Όταν δεν βλέπεις πια υγρό, έχεις μέσα λίγο λιγότερο από  1ml οπότε μάλλον έχει φτάσει η ώρα για αναπλήρωση.
Αυτά και από μένα και εύχομαι καλή συνέχεια!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 29, 2015, 13:45 από commander »

• 674
« Απάντηση #44 στις: Νοεμβρίου 29, 2015, 13:57 »
Πραγματικα απο τους καλυτερους ατμοποιητες και απο ευκολια σαν να αλλαζεις ετοιμη αντισταση στον Nautilus(ιδιου τυπου αναπληρωση), χεχε
Πολυ ωραια γευση αλλα σε καμια περιπτωση δεν ξεπερναει τον Erlkonigin, Eviva, Phenomenon.

ps
To μονο προβλημα, για τα δικα μου παντα γουστα, ειναι το βαρος.

Εντέλη όλα υποκειμενικά ..και περί "ορέξεως" ουρανίσκου .."κολοκυθόπιτα".

Ο Erlkonigin εμένα μου έδινε "ένταση" στις γεύσεις (..στο cl reserve πχ, έπαιρνα σαν κυρίαρχο το bourbon ..και τα άλλα "πνιγόντουσαν". Το ίδιο και με κάποια άλλα υγρά που προτιμώ).

..αν μου άρεσε περισσότερο, αντί να είχα πάρει τρείς v4 (..τους δύο από τον ίδιο που φέρνει και Erlkonigin), θα επέλεγα να πάρω και έναν τέτοιον.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους "άλλους" (..εννοώ το αν με κάλυπταν περισσότερο γευστικά ..και με παράμετρο φυσικά και την ευκολία στησίματος - απόδοσης - "τυχόν" μικροπροβλημάτων).

Ενώ στην περίπτωση του SQuape ..έτρεξα στο καπάκι να βρώ και να πάρω και δεύτερο.

Υ.Γ. ..πάντως αλλάζω ευχαρίστως τον έναν v4, με έναν Squape.. ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 351955 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104869 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96626 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321899 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602592 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11839 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3250 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610174 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155220 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162288 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4550 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17969 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias