vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

131 επισκέπτες, 5 χρήστες
thanos1071, sv8swi, vougiouklakis, goran, dallaskdp

SQuape r(s)

Αποσυνδεδεμένος Varaderum

• 674
  • Φύλο: Άντρας
Απ: SQuape r(s)
« Απάντηση #75 στις: Δεκεμβρίου 20, 2015, 12:23 »
Αντίθετα με τον φίλο malossi, εγώ τον βρίσκω μιά χαρά!

..και γεύση έχει {..τους έχω δοκιμάσει με σύρματα από 0.25mm έως και 0.40 (..όπου τώρα τους ατμίζω με 0.32) ..και με χαμηλά watt (..από 10.4 έως το πολύ τα 15)} ..και ντουμάνι.

@ malossi ..θα ήθελα να μας πείς τις διαφορές που έχει ο γνήσιος με τον κλώνο (..καθώς από ότι είδα στα προηγούμενα μηνύματά σου ..τους περίμενες και τους δύο), καθώς και μιά εσωτερική φωτό (..για να φανούν - δούμε καλύτερα τις διαφορές τους).

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #76 στις: Δεκεμβρίου 20, 2015, 20:33 »
Εγινε φιλε Γιωργο...οταν τον παραλαβω θα ανεβασω υλικο...

Παντως τα Σεταπ που λες και της αποδόσεις που παίρνεις μου φαίνονται εξωπραγματικες. :thumpup:

• 674
« Απάντηση #77 στις: Δεκεμβρίου 20, 2015, 21:03 »
Σύρμα kanthal 28awg (0.321mm), επτά σπείρες σε 2.5 mm τρυπανάκι (..με τα ποδαράκια επάνω) και στους τρείς στα 14 με 15 Watt (..ανάλογα το υγρό).

..από αριστερά προς τα δεξιά nectar (natura), odin 104 (baker white), gin's addiction με λίγο bowden's mate (halcyon haze - five pawns):

..ειλικρινά φίλε malossi, αν δεν μου άρεσαν .."εύκολα" θα τους είχα αντικαταστήσει με άλλους {..όπως ήδη έκανα με τους τρείς kayfun v4 (..και πολλούς άλλους), που είχα}.

Απλά δεν καταλαβαίνω το ότι αν κάτι σε κάποιον δεν αρέσει (σεβαστό), ειπώνονται εκφράσεις του τύπου "δεν είναι για τα ελληνικά δεδομένα". Δηλαδή εγώ ατμίζω με βάση τα αμερικάνικα;

..καπνιστές είμασταν.. και τώρα ατμιστές. Δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο που κάποιος καπνίζει η ατμίζει (..εκτός φυσικά των προτιμήσεών του).

Υ.Γ. ..σόρυ για την μεσαία αντίσταση ..αλλά το έχω "λιώσει" το odin!

Αποσυνδεδεμένος commander

• **
  • 126
  • ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΛΑΣ !!!!!
« Απάντηση #78 στις: Δεκεμβρίου 20, 2015, 22:57 »
Ατμίζω καθημερινά έχοντας μαζί μου δύο ατμοποιητές και μάλιστα με μηχανικά mods.
Ο ένας είναι ο Eviva και ο άλλος ο SQ.
Στήσιμο σε Eviva 0,25 σύρμα σε 2mm πυρήνα, 1,3 Ωμ και LERNAIA YDRA 23mm.
Στήσιμο SQ 0,28 σύρμα σε 2,5 πυρήνα 1,5 Ωμ και Atermon 22mm.
Υγρό και στους δύο Black Horse της Ben Northon.
Γνωρίζοντας πως ο Eviva είναι ένας "ενισχυτής" γεύσης οι απαιτήσεις μου είναι περιορισμένες από τον SQ.
Παρ' όλα αυτά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τον SQ και μπορώ να πω πως όταν με "κουράζει" η δυνατή γεύση του Eviva, τραβάω τζούρες από τον SQ και παίρνω τα ίσα μου.
Πολύ καλή απόδοση της γεύσης του υγρού σε πιο soft μορφή. 

Αποσυνδεδεμένος panagosg

• **
  • 255
  • Γιώργος
« Απάντηση #79 στις: Δεκεμβρίου 21, 2015, 10:20 »
Με τα deck w & d δεν τα βρηκα , αντιθετα με το b αποδιδει εξαιρετικα την γευση σε συγκεκριμενα υγρα που κανω σε αυτον (gambit , castle long & pear sunrise)

• **
  • 126
  • ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΛΑΣ !!!!!
« Απάντηση #80 στις: Δεκεμβρίου 21, 2015, 12:46 »
Το φαντάστηκα αυτό!!!!
Με το deck b θα έχω το ίδιο στήσιμο με τον Eviva.
Σκέφτομαι να το δοκιμάσω κι εγώ!!!

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι το b deck.
Άμεσο στήσιμο νωρίς το απόγευμα με 0,25 σύρμα σε 2mm πυρήνα και 1,5 Ωμ.
Σαφώς καλύτερη γεύση!
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 21, 2015, 22:44 από commander »

Αποσυνδεδεμένος Giannis.B

• **
  • 369
« Απάντηση #81 στις: Δεκεμβρίου 22, 2015, 18:14 »
Βιντεακι στα ελληνικα,για ενημερωση.....

• 674
« Απάντηση #82 στις: Δεκεμβρίου 23, 2015, 16:03 »
..τέλος οι δοκιμές (..natura) και γέμισμα του ενός SQuape με το αγαπημένο μου υγρό {..που το αποδίδει (κατ'εμέ), πάρα πολύ καλά}.

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 24, 2015, 10:51 από Varaderum »

Αποσυνδεδεμένος karas121173

• **
  • 143
« Απάντηση #83 στις: Ιανουαρίου 05, 2016, 11:18 »
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πατάτα που θα έκανα, και θα έδινα έναν πολύ καλό ατμοποιητή, με τις χειρότερες εντυπώσεις. Εδώ και 10 μέρες περίπου έχω αγοράσει από φίλο τον squape rs με δύο βάσεις, την w και b. Είχα την εντύπωση ότι το w είναι το καλύτερο deck. Από την πρώτη στιγμή λοιπόν άρχισα να δοκιμάζω σύρματα, αντιστάσεις και τρυπανάκια για να βρω αυτό που ήθελα. Σύρματα από 25αρια μέχρι 35αρια και διάμετρο κόιλ από 2mm ως 3mm. Δεν πήρα με κανένα στήσιμο την γεύση που μου δίνει το φαινόμενο η ο eviva. Κατά τα άλλα σαν ατμοποιητής είναι τελείως απροβλημάτιστος. Και το λέω εγώ που κάθε μέρα ανεβαίνω σε υψόμετρο λόγο δουλείας και πάντα έπρεπε να έχω μαζί μου χαρτοπετσέτες. Η δε΄ευκολία στο στήσιμο του, απλός δεν υπάρχει. Μεγάλη ευκολία και τα λίγα κομμάτια που τον απαρτίζουν σε σχέση με τον V4 που εδώ και καιρό είναι στο ντουλάπι. Αλλά η γεύση για τους δικούς μου κάλυκες πολύ κάτω από αυτό που περίμενα. Μου έβγαζε πολύ γλύκα αλλά όλο το υπόλοιπο ήταν ένα άρωμα πολύ ουδέτερο και στρογγυλοποιημένο. Είπαμε για τα δικά μου γούστα. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να τον δώσω να τον χαρεί κανένας άλλος. Μόλις λοιπόν έβαλα αγγελίες ότι τόν πουλάω, είδε το παλικάρι που μου τον έδωσε την αγγελία και με πήρε τηλέφωνο. Αφού του είπα ότι δεν παίρνω την γεύση που θέλω μου είπε να δοκιμάσω και το b deck. Μου εξήγησε την λάθος άποψη που είχα ότι δηλαδή είναι καλύτερο το w deck, και μου είπε ότι δεν υπάρχει καλύτερο η χειρότερο, απλός είναι κάτι διαφορετικό. Η φιλοσοφία αυτού του ατμοποιητή είναι ότι με μια αλλαγή του deck έχεις έναν τελείως διαφορετικό ατμοποιητή ανα πάσα στιγμή. Από εχθές το απόγευμα λοιπόν έχω πάθει την πλάκα μου με την γεύση του. Όπως καταλαβαίνετε ακύρωσα τις αγγελίες. Δεν χρειάστηκε να δώ κάτι άλλο αφού το μόνο που μου έλειπε ήταν η γεύση. Και μιλάμε για πολύ γεύση ο άτιμος. Το ξαναλέω, για τα δικά μου γούστα πάντα. Το μόνο θεματάκι πλέον είναι με το βιδάκι στον πόλο. Αλλά και αυτό θα λυθεί. Πολύτιμες βέβαια και οι συμβουλές του Γιώργου, που από την πρώτη μέρα δεχόταν τις ερωτήσεις μου απροβλημάτιστα. Το στήσιμο μου τώρα είναι με 30αρι κάνθαλ, 2,5mm τρυπανάκι, 1.3Ω, και 11watt, στην δεύτερη τρύπα από το τέλος. Αυτά για όσους βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα. Σαν και εμένα δηλαδή που εδώ και δύο χρόνια κάνω δεύτερη φορά το ίδιο λάθος.

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
« Απάντηση #84 στις: Ιανουαρίου 05, 2016, 11:30 »

Πολύ καλή η επισήμανση σου. :thumpup:

H αλήθεια είναι ότι όσα βιντεάκια έχω δει για τον squape σχεδόν όλοι προτείνουν το W deck, σε σημείο να νομίζεις ότι τα άλλα deck είναι άχρηστα. Μάλλον από εκεί επηρεάστηκες όπως και εγώ με έναν κλώνο που είχα.

Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι τα καλύτερα review γίνονται στο Φόρουμ από τους χρήστες.

Αποσυνδεδεμένος andreas404

• *
  • 10
« Απάντηση #85 στις: Ιανουαρίου 05, 2016, 11:54 »

• **
  • 126
  • ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΛΑΣ !!!!!
« Απάντηση #86 στις: Ιανουαρίου 05, 2016, 11:59 »
Καλά, με b deck σε κεραμικό, θα τα σπάει!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος niknith

• **
  • 184
« Απάντηση #87 στις: Ιανουαρίου 05, 2016, 12:26 »
καλημερα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.Εχω ακουσει οτι με το deck b ο ατμοποιητης εχει αρκετη διαρροη απο τις τρυπες του αερα.Εσεις που το εχετε δοκιμασει τι λετε;Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος karas121173

• **
  • 143
« Απάντηση #88 στις: Ιανουαρίου 05, 2016, 12:51 »
Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής και το πρωί ανέβηκα Μακρινίτσα. Οι ποιό παλιοί όμως θα ξέρουν καλύτερα.

• 674
« Απάντηση #89 στις: Ιανουαρίου 05, 2016, 13:28 »
Μπράβο Δημήτρη ..χαίρομαι που βρήκες την "απόδοση" που ήθελες.
..καλοάτμιστος να είναι από δω και πέρα ..και να τον ευχαριστηθείς!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 351829 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104752 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96571 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321827 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602552 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11792 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3223 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610111 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155150 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162238 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4517 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17914 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias