Όλα είχαν και έχουν την χρησιμότητά τους. Και αυτοί που αναθεματίζουμε, κοροϊδεύουμε και απεχθανόμαστε, κάποτε, κάποιον βόηθησαν.
Γιατί να κακολογήσω τον Ρένο όταν έγινε ντεμοντέ και του την πέφτανε όλοι εδώ στο φόρουμ? Αυτός ήταν η πρώτη μου βοήθεια στο να μείνω στον ατμό και να κόψω το τσιγάρο.
Γιατί να ειρωνευτώ τον Κώστα για το όποιο στυλ, νεανικό ή μη υιοθετεί στην ζωή του, όταν μου άνοιγε τα μάτια και τον ουρανίσκο εδώ στα νήματα των DIY με συνταγές και οδηγίες.
Γιατί να κοροϊδέψω το παλαιολιθικό πληκτρολόγιο και την CRT οθόνη του DemKoni στις φωτό δίπλα στους Phenomenon, όταν ο κύριος δίδαξε την μισή Ελλάδα υπομονή κι ευλαβικές κινήσεις για άφταστους, ιδιότροπους ατμοποιητές?
Θα ακούσω και κανά παλαβό για τον Cruiser που μας μύησε στο φόρουμ, και τις γευσιγνωσίες του, και θα χάσω κάθε εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο (ατμιστικό) είδος.
Κι εγώ έχω τις προτιμήσεις μου, κι εμένα με κουράζουν κάποιοι youtubers, πολλές φορές θέλω να ξεράσω στα facebook groups με την καγκουριά, την μαγκιά κλανιά και το δήθεν. Αλλά στην τελική, σαν την τηλεόραση είναι ένα πράμα, και πολύ καλύτερο μάλιστα. Αλλάζεις κανάλι, το κλείνεις, διαβάζεις κανά βιβλίο (φόρουμ) κ.ο.κ.
Σας αγαπώ όλους. ΟΛΟΥΣ όμως

Και δεν είχε πάντα μόνο καλά παιδιά κι εδώ μέσα. Είχε και παλιοχαρακτήρες. Ακόμη κι αυτοί είχαν την χρησιμότητά τους όμως, σαν τον doggy ένα πράμα

Όλοι όμως, εδώ, εκεί, αλλού και παραπέρα, είμαστε μια τεράστια ομάδα απεξάρτησης.
Βρες τον κατάλληλο "σπόνσορα" και μείνε για πάντα καθαρός με τις ευχές μου.