Συμφωνώ με τα λόγια του Μάκη.
Έχω δει απειρα reviews, αλλα οι χιλιάδες σελίδες που έχω διαβασει εδω μεσα ήταν αυτές με τις οποίες κατάφερα να κόψω το τσιγάρο ύστερα από 22 χρόνια. Η κοινώτητα πράγματι δεν είναι όπως ηταν παλια, ίσως γιατί τότε στην αρχή είμασταν όλοι αρχάριοι. Ανακαλύπταμε όλοι μαζί αυτόν τον κόσμο και φαινόταν αυτός ο ενθουσιασμός. Παραμένει βέβαια μια κοινώτητα έτοιμη να μοιράσει τις γνώσεις του και να σε καλωσορίσει στην παρέα, και μια βιβλιοθήκη για όποιον θελει να το ψαξει.
Στο θέμα όμως, παρόλο που οι reviewers έχουν καταντήσει τηλεμάρκετινγκ, όλοι μας απολαμβάνουμε ένα review. Τόσο επειδή θέλεις να δεις το προϊόν, όπως εύστοχα ειπε ο Μακης να το δεις πως καθεται ενα μοντακι στο χερι ή να ακούσεις πως ακούγεται το airflow ενος ατμοποιητή. Θα προσθέσω ότι είναι και διασκέδαση, γιατι μας αρεσει λιγο το hype, μας αρεσει να δουμε τι στήσιμο θα κάνει ο τάδε, να μαθουμε τα νεα σε νομικά θέματα, ή απλα να δουμε τον Jai να παραληρει καθως βαζει αμορτισερ αυτοκινητου σε mtl ατμοποιητη.
Έτσι, όλοι μας εχουμε τα αγαπημενα μας κανάλια και εμενα είναι
Djlsb: μου αρεσει το καναλι του Ντανιελ, μπαινει σε λεπτομερεια, ειδικα αμα κοιταζω κανενα μοντακι μου αρεσει που τα ανοιγει και βλεπεις την ποιοτητα κατασκευης μεσα.
Grimm Green: παλιος, μου αρεσει το στυλ του, ειναι αστειος. Κανει και λαθη και δεν το παιζει ειδημων. Ότι πρέπει για ένα αναλαφρο 10λεπτο.
Todd: Ο Σκωτσέζος ειναι επισης ευχαριστος. Ειναι και γνωστης της ελληνικής σκηνης και μου αρεσει η προφορα του