Θελω και εγώ να τον αγοράσω αλλά με αυτά που διάβασα τώρα θα το ξανα σκεφτώ η γεύση που με νοιάζει περισσότερο πως είναι σε σχέση με άλλους ατμό αυτής της κατηγορίας?
Κοίτα, σε σχέση με τους άλλους ατμοποιητές της αγοράς (δεν τους έχω δοκιμάσει όλους) νομίζω είναι πολλά "κλικ" πάνω.Σε σχέση με τον kayfun που ήταν και ο βασικός μου τώρα τελευταία, σχεδόν ίδια προς κάτι "ψιλά", καλύτερη.
Απλά μην ξεχνάμε πως ο kayfun είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο οπότε ο alpha για Ελληνική προσπάθεια, λέει.
Σήμερα που έστησα ni 200 με έλεγχο θερμοκρασίας στου 220 βαθμούς Κελσίου, μπορώ να πω πως ένιωθα την γεύση στον ουρανίσκο μου, μέχρι και την τελευταία σταγόνα!!!
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Θα τον είχα αγοράσει χτές για την ωραία σχεδίαση του εσωτερικου του άλλα απο την μια αν μην δίνει ένα υποτυπώδες driptip να μην έχει μέσα ένα allen των 12 λεπτών για να σε βοηθήσει και για την συσκευασία να μην τα πω τα έχουμε πει χιλιάδες φορές. Δεν ξέρω πραγματικά.
Drip tip έχουμε όλοι και πολλές φορές δεν χρησιμοποιούμε αυτό που δίνει ένας ατμποποιητής γιατί έχουμε ένα που μας βολεύει και μας αρέσει και το βάζουμε παντού.
Όσο για το alen που κάνει 50 λεπτά, δεν είναι κόστος.
Αλλά ναι!!! Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και η αλήθεια είναι πως τα παίρνεις κρανίο όταν τα σκας και νιώθεις πως δεν σε έχουν σκεφτεί.
Τώρα είναι πολιτική του κατασκευαστή-παραγωγού, είναι απερισκεψία λόγω έλειψης εμπορικής εμπειρίας, δεν ξέρω.
Πάντως και σαν ιδέα και σαν προσπάθεια αξίζει και καλό θα ήταν να υποστηρίζουμε τους Έλληνες κατασκευαστές αρκεί να μας στηρίζουν και αυτοί.
Αυτό όμως θα φανεί στην πορεία.
Έγραψα παραπάνω πως θα μιλήσω προσωπικά με τον Μιχάλη.Θα του εκθέσω όλα τα παράπονα και τα προβλήματα και ό,τι μου πει θα τα μεταφέρω εδώ.
Και από εκεί και πέρα ο καθ' ένας κρίνει μόνος του.
Θέλω να πιστεύω πως θα κάνει καλές κινήσεις-λύσεις.