να απαντήσω κύρια το θεμα με το πλαστικο τανκ το οτι ακουμπαει το πιν τησ καμπανας δεν υπαρχει κανενα απολύτως προβλημα με αυτο.
τωρα το θεμα της γευσης.
αν πω οτι ειναι καλυτερος απο φαινομενο θα ειναι κριμα αλλα σε πολλες περιπτώσεις ειναι.
αν ειναι καλυτερος απο κv4 και εδω η αποψη μου θα μπορουσε να ηταν ναι αλλα με το χψ υγρο.
σε σχεση με αυτον ο.κ αλλα σε συγκριση με τον αλλον ναι ανώτερη γεύση παρτε τον με κλειστα ματια.
αυτες όλες η ερωτήσεις ειναι τέλειος άστοχες απο την στιγμή που εμπλέκονται γευστικοι κάλυκες χιλιάδων ανθρώπων.
θα περιοριστώ στο κομματι του hardware και θα πω οτι ο ατμο ειναι πολυ ευκολος στο στήσιμο στο γέμισμα.
στην συνολική εικόνα δεν ειναι η ποιότητα που περιμένεις να δεις κατι αναλογο που έβλεπες π.χ στον dome.
μην παρεξηγηθώ ποιοτηκα δεν υστερεί κάπου αλλα δεν ειναι και kf v4.
εγω μπήκα στον πειρασμο και τον αγόρασα για τον λυκο στην καμπανα και έχοντας υπόψιν μου οτι αφου έχοντας στην κατοχη μου dome και anima εχω παρει καλα ατμιστικα αποτελέσματα και αυτος θα ατμιζει καλα.και το κανει.
καλός η κακός αν δεν αποκτήσουμε αυτο που μας ενδιαφέρει για να το δοκιμάσουμε στον χρονο που χρειαζόμαστε ο καθενας μας δεν μπορουμε να πάρουμε μια απάντηση που θα δικαιολόγησή εκατο τοις εκατο την απόφαση μας να τον αποκτήσουμε.
οι αγορές αυτες παντα θα εχουν το ρίσκο της αποτυχίας γιατι εμπλέκονται ανθρώπινα γούστα.