Επιστρέφω, όπως είχα υποσχεθεί, για να παραθέσω τις εντυπώσεις μου μετά από επίσκεψη στον χώρο της atmomixani.
Η ατμόσφαιρα φιλική, παρεϊστικη θα έλεγα, απ' όλα τα παιδιά χωρίς καβαλημένα καλάμια ή βλέμμα επιστήμονα!!!!!
Με μεγάλη ευχαρίστηση και απλό τρόπο λύθηκαν όλες οι απορίες που είχα, από τον Μιχάλη, που ξέρει και τι κάνει και τι λέει με ακρίβεια χιλιοστού!!!!!
Αυτό σε κάνει να νιώθεις σημαντικός και ασφαλής.
Το θέμα είναι πως θέλουν να σου δώσουν κάτι ποιοτικό για να μείνεις ευχαριστημένος και να νιώθεις πως ο,τι κι αν προκύψει θα έχεις τεχνική υποστήριξη και ανταλλακτικά.
Κάτι που ίσως δεν το ξέρουν πολλοί είναι πως υπάρχει εγγύηση 2 ετών για το προϊόν σε ο,τι δεν αφορά άστοχη χρήση του ατμιστή!!!
Συνοψίζοντας λοιπόν, το θέμα της ρύθμισης του δαχτυλιδιού αέρα λύθηκε απλά με ρύθμιση του πόλου.
Το θέμα της διαρροής της σταγόνας μετά το γέμισμα οφειλόταν σε δικό μου λάθος στο στήσιμο του βαμβακιού, λύθηκε και αυτό.
Σε ο,τι αφορά το θέμα του alen, μου εξήγησαν πως δεν έγινε σκόπιμα για αποφυγή κόστους αλλά λόγω ευκολίας εύρεσης του συγκεκριμένου κλειδιού δεν αξιολόγησαν πως είναι απαραίτητο.
Θα συμπεριληφθεί όμως στο μέλλον.
Σε γενικές γραμμές λοιπόν για να μην πολυλογώ, μιλάμε για ένα ποιοτικό προϊόν, μελετημένο για ευρύ φάσμα αντιστάσεων, θερμοκρασιών, ρευμάτων,τζούρων, υγρών και μοντακίων.
Σιγουριά του κατασκευαστή για την ποιότητά του παρέχοντας διετή εγγύηση.
After market φιλική εξυπηρέτηση και υποστήριξη με επεξηγήσεις και ανταλλακτικά.
Έφυγα ευχαριστημένος και σίγουρος πως αγόρασα κάτι που άξιζε τα χρήματα που έδωσα.
Και το σημαντικότερο είναι πως μπορώ να λάβω όποια βοήθεια και λύση σε μελλοντικό πιθανό πρόβλημα απ' τους ίδιους τους κατασκευαστές!!!
Ο καθένας κρίνει ανάλογα με αυτά που ζητάει.
Εγώ καλύφθηκα πλήρως!!!!