Γεια σας και απο εμενα. Περηφανος Belluπατερας 4 μηνων καταθετω και εγω την γνωμη μου.
Γευση,ντουμανι,ευκολια στησιματος οτι πιο καλο εχω συναντησει .Κολλησα και τον εχω καθημερινο παρολο που στην αρχη τον φοβομουν.
Στηνω μονη SS316 2.5 διαμετρο 9 σπειρες ανοικτες και βγαινει περιπου 0,8Ω. Ατμιζω στα 12-15W αναλογα την διαθεση και power και TC.
Τα βαμβακια τα κατεβαζω κατω, 1 χλ πανω απο το τελος του deck ,χωρις πολυ αφρατεμα και χαιδολογημα, απλα να ειναι μεσα στα καναλια.
Γεμιζω απο πανω χωρις διαρροες -στην τελευταια στροφη γυρναω αναποδα και σφιγγω το καπακι. Για μενα το τρυκ δεν ειναι η διαμετρος συρματος η ο τυπος του coil αλλα η ποσοτητα βαμβακιου στα καναλια. Να τροφοδοτει μεν αλλα και να μην αφηνει το υγρο να ανεβαινει μονο του στο deck.
Επειδη η αντισταση ειναι κολλητα στην εισοδο του αερα παντα θα εχει υγροποιηση (δουλευουμε με ατμο και οχι καπνο)και ψιλοπιτσιλισματα οταν "αρπαζει" το coil.Αυτα δεν τα λεω διαρροη και θα τα βλεπουμε στις τρυπες του αερα. Μια λυση που βρηκα οταν ατμιζω αφηνω το fire λιγο πριν σταματησω την εισπνοη,ετσι δεν μενει τιποτα μεσα στον atmo.
Πιστευω οτι ο καθενας πρεπει πρωτα να βρει τι θελει απο αντισταση και watt και βαση αυτων να δοκιμαζει κοντα μακρυα βαμβακια fiber η οχι γεμισμα απο πανω η κατω trial and error ενα πραγμα.
Οι καινουργιοι ας δοκιμασουν αυτο που τους βολευει-αρεσει και να μην αντιγραφουν στησιματα αλλων που δεν ειχαν διαρροες η δεν ξερω τι αλλο. Ας προσπαθησουν να τελειοποιησουν το δικο τους στησιμο -coil watt- ετσι θα μαθουν τα χουγια του δικου τους μωρου.
Υπαρχουν παρα πολλες προσωπικες παραμετροι -ρουφας αποτομα,χαλαρα ποση ωρα, θελεις ζεστο η κρυο ατμο τι υγρο εχεις, το στηνεις ορθιο το βαζεις στην τσεπη που δεν μπορει να βγει ενας μπουσουλας.