Έφτασε το πακετάκι από φαστέκ, με cuboid και bellus.
Πρώτα απ'όλα μια ερώτηση: Ενώ στο πακετάκι του ήταν ωραία σφιγμένος και "ενιαίος" οπτικά, τώρα στημένος και εν λειτουργία, δεν μπορώ με τίποτα να σφίξω τέρμα το ντεκ. Σφίγγω τέρμα το "παξιμάδι" που κρατάει το ντεκ στον υπόλοιπο ατμοποιητή και πάλι έχω μισό χιλιοστό κενό στο δαχτυλιδάκι της ρύθμισης του αέρα. Τι κάνω λάθος;
Πάμε τώρα στις εντυπώσεις. Στρίβω 2 αντιστασούλες με 3 χιλιοστά αξονάκι και 0,32 χιλιοστά κάνθαλ, καίω

βάζω βαμβάκι, atomizer short

Πειράζω λίγο αντιστάσεις κτλ ξανά τα ίδια. Μπορώ να πω ότι μου έβγαλε τα μάτια σε σχέση με το αεροδρόμιο του lemo 2

Μετά από λίγο ξύσιμο της κούτρας συμπέρανα ότι δεν χωράνε οι αντιστάσεις. Στρίβω 2 άλλες στο κλασικό μπλε κατσαβιδάκι, τις καίω (ναι το καίω το κάνθαλ!

) βαμβάκι, γέμισμα, ~0,7 ωμ, 19 βατ και φάπα!

Ωρέ παίδες αυτός βαράει καλά, πολύ ντουμάνι. Διαρροές μόνο μιά σταγονίτσα στο γέμισμα, το wicking πανεύκολο, ντουμάνια τα είπαμε, γεύση δεν ξέρω βάση έβαλα. Airflow από εκεί που έπαιζα στο μισό στον lemo2, σε αυτόν ~4 τρυπίτσες ανοιχτές, μέσες άκρες τα ίδια περίπου.
Εκ πρώτης όψεως ευχαριστημένος, θα βάλω και κανένα υγρό με γεύση να δω πώς τα πάει.