[justify]@GanaG, καλησπέρα. Πρώτα απ’ όλα να σας πω αγαπητοί φίλοι πως ήδη φλερτάρω άσχημα με εκτός θέματος άρα δεν θα επεκταθώ περισσότερο. Επίσης πολύ βασικό, από την αρχή που έθεσα την ερώτηση, δεν είχα κανένα στοιχείο που να στηρίζει όσα παρατήρησα. Διάβασα για παράδειγμα στην αρχή του νήματος πού περίπου είναι μία εσωτερική αντίσταση στο σώμα ενός ατμοποιητή, το μόνο που είχα κρατήσει ήταν πως από μόνη της είναι αμελητέα τιμή. Από την άλλη, στο παράδειγμα που είχα: αρχικά έστηνα σ’ ένα μηχανικό μοντ με μία 18650, εκεί το είδα τυχαία. Κατόπιν χρησιμοποίησα μόνο 1 ηλεκτρονικό μοντ (evic vtwo mini) και 2 επισκευάσιμους με τα ίδια στησίματα, ισχύ, κ.λπ. / ο επισκευάσιμος που έκανε την πιο άμεση πύρωση αντίστασης ήταν ο Rose3, (συγγνώμη, όμως δεν θέλω να πω τον 2ο επισκευάσιμο, εξάλλου δοκίμασα και με 3ο όπου και πάλι ο Rose3 ήταν πιο άμεσος).[/justify]
[justify]Όπως κι αν έχει, σας μπέρδεψα άδικα γιατί ούτε εγώ κατάλαβα καλά καλά την ίδια μου την ερώτηση. Απλώς, αυτή τη στιγμή το προσπερνάω γιατί δεν μπορώ να πατήσω κάπου σωστά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. [/justify]