[justify]Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Θα ήθελα μία βοήθεια για κάτι που δεν είναι άμεσα σχετικό με το νήμα. [/justify]
[justify]Σε επισκευάσιμους ατμοποιητές, η εσωτερική αντίσταση (π.χ. όπως η πρώτη αναφορά στο νήμα ως παράδειγμα, 0.002Ω), πότε είναι ιδανική ώστε να μου δείξει πιο άμεσο αποτέλεσμα; και είναι από μόνη της το μόνο στοιχείο για κάτι τέτοιο; π.χ. όσο μικρότερη τόσο πιο άμεση απόδοση στο ρεύμα; Σαν τιμή τη βλέπω πάρα πολύ μικρή ώστε να καταλάβω το οτιδήποτε, όμως ως παρατήρηση ήταν χαρακτηριστική η διαφορά, σε μία σύγκριση που έτυχε να κάνω. Σε 2 επισκευάσιμους, με ίδιο σύρμα, ίδια ισχύ, ίδια τιμή στην αντίσταση, ίδιο ηλεκτρονικό μοντ, ο ένας πύρωσε την αντίσταση πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι ο άλλος. Να δεχτώ πως ήταν ιδέα μου; ειλικρινά, δεν ξέρω αν τα μετέφερα και σωστά. [/justify]
[justify]Η μοναδική φορά όπου έτυχε να δω τόσο έντονη διαφορά ήταν σε 2 μηχανικά. Εκεί όμως οι τιμές αντίστασης ήταν πολύ διαφορετικές (όπως στο αρχικό παράδειγμα των 0.1 και 02Ω). Η διαφορά στην απόδοση ήταν υπερβολικά διαφορετική, δηλ. ακόμα και με κλειστά μάτια ο χρήστης καταλάβαινε άμεσα τις διαφορές στο άτμισμα. [/justify]