[justify]Πώς αλλάζουν τα ατμιστικά μας δεδομένα, είναι εντυπωσιακό. Πρώτα απ' όλα να πω πως αυτό το νήμα είναι απίστευτη πηγή γι' αυτό που ονομάζουμε ασφαλή χρήση και κατανόηση επάνω στο άτμισμα. Το “ευχαριστώ” στον νηματοθέτη είναι το ελάχιστο. [/justify]
[justify]Στο μικρό διάστημα που εγώ είμαι ατμιστής, προσπάθησα να κατανοήσω πρώτα τα βασικά. Ύστερα χάθηκε η μπάλα. Από λύση έγινε χόμπι και το χόμπι έγινε αγάπη. Επάνω σε πολλές συζητήσεις με φίλους ατμιστές, όταν η συζήτηση φτάνει σε θέματα όπως: τι ήταν το πιο εντυπωσιακό μέχρι τώρα; οι απαντήσεις καταλήγουν σχεδόν πάντα στη γεύση και πώς αυτή έρχεται. Ένα επίσης ετυπωσιακό είναι τα ρεύματα. Όταν το άκουγα έλεγα καλά, εντάξει. Μέχρι που δοκίμασα... [/justify]
[justify]Η απόσταση από το απλό είναι τεράστια. Βέβαια, ακόμα δεν έχω κατανοήσει ούτε τα στοιχειώδη, αν μου πεις για παράδειγμα: τι ονομάζουμε παλμικό, ή πώς ξεχωρίζεις τις εσωτερικές αντιστάσεις και ποιες είναι; [/justify]
[justify]Παράδειγμα κλασικό, ένα provari..., άτμισα κι έκλαιγα ή σε yihi με έλεγχο θερμοκρασίας (ακόμα από evolv με dna κ.λπ. δεν ξέρω τίποτα). [/justify]
[justify]Με λίγα λόγια, είμαι της άποψης πως πρέπει να επικρατεί η υπομονή, να δούμε 2 πράγματα πρώτα, να περάσεις τα πρώτα στάδια και μετά ν' αναζητήσεις το παραπάνω. Η διαφορά είναι τεράστια (αυτό πιστεύω εγώ). Και ασφαλώς: πρώτα διαβάζεις και κατανοείς πολύτιμες πληροφορίες όπως αυτό εδώ το νήμα.[/justify]
(επίσης, για tcr, ένα ακόμα σπουδαίο νήμα,
αυτό του αγαπητού φίλου estrifan, όμως ξεφεύγω απ' όσα ήθελα να πω).