vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

552 επισκέπτες, 3 χρήστες
manoslykos, camber, Tem

Δίνουν καλύτερη εμπειρία ατμίσματος τα σύρματα ni200 και τιτάνιο, η μήπως όχι..

Αποσυνδεδεμένος chillo

• 1638
  • Φύλο: Άντρας
και ψήνεις γαρύφαλα;  :))
Πρόσεξα τώρα, καθαρό χιούμορ πήγα να συμπληρώσω, σε κάποιος με νικ χολερας...   :hmmm: :))

Τελος πάντων , ειμαι της αποψης πως είναι και διασκέδαση εκτος απο απόλαυση και μόστρα ο ατμος ;D
και με μηχανικό και με το τέλεια υπολογισμένο σεταπ τη βρίσκω κι εγώ άνετα, απλά ρομποτ δεν ειμαι.. Δηλαδη άλλη τζούρα θα πάρω ορθιος, αλλη καθήμενος, αλλη ξαπλωμένος, δεν ειναι αυτά για ολους (ή μήπως όλα ειναι για όλους;  :hmmm: )

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
Αυτο που ειπα πριν στην πραγματικοτητα το εννοω... φανταστειτε πριν 3-4 χρονια πως ηταν τα πραγματα, με ατμοποιητες που πραγματικα ηταν προσομοιωσεις των κανονικων τσιγαρων (& σε μεγεθος αλλα & σε ποσοτητα καπνου) & που εχουμε φτασει σημερα & που θα παμε αυριο... ρευματα τρελα 200-300w - συρματα Ti-Ni με θερμοκρασιες & αντιδρασεις που κανεις στην πραγματικοτητα δεν ξερει - τονους ατμου στα πνευμονια μας (πνευμονικες τζουρες) - δεκαδες υγρα που ο ελεγχος τους ειναι μονο ο τυπικος... & τι αλλο εχουμε να δουμε.

Ειμαι πολυ υπερ της εξελιξης. αλλα η εξελιξη του η.τ. εμενα προσωπικα με ανησυχει & νιωθω οτι αρχιζει το "παιχνιδι" να παιρνει αλλη τροπη... φευγει απο την ευχαριστηση & την ικανοποιηση στην εναλλακτικη μορφη διακοπης του κ.τ. & παει σε μορφη gadjetoμοδας, για το ποιος θα εχει το τελευταιο μοντελου εργαλειου & ατμοποιητες που θα χρειαζομαστε  να κατασκευαζουμε ραφια να τους βαζουμε.

* Τροφη για σκεψη  O0

Αποσυνδεδεμένος chillo

• 1638
Ειναι διαφορετικό να το διασκεδάζεις με το ντουμάνι απο την προσομοίωση του καπνίσματος.
Ο Κολόμβος φταιει για όλα!! και για τις τάσεις δηλαδή που ντε και καλα είναι Η γραμμή ΤΟΥ ατμίσματος .

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• 685
ο συνδυασμός fiber freaks και TC έβγαλε το μαύρο από τα βαμβάκια μου.

Επίσης στο dripper το TC είναι σωτήριο , ξενιάζεις ...

Και γι' αυτούς που λένε ότι σε απανωτές τζούρες το TC δεν τους καλύπτει , για φανταστείτε τι γίνεται με το Kanthal τότε . Οκ δε παίρνεται καμμένο αλλά σε τι θερμοκρασία εκείνη τη στιγμή ατμίζετε με το kanthal και σας καλύπτει?

Εάν ποτέ γυρίσω πίσω θα είναι είτε από κάποια νέα έρευνα είτε  από τεμπελιά.  :bye:

Αυτο που ειπα πριν στην πραγματικοτητα το εννοω... φανταστειτε πριν 3-4 χρονια πως ηταν τα πραγματα, με ατμοποιητες που πραγματικα ηταν προσομοιωσεις των κανονικων τσιγαρων (& σε μεγεθος αλλα & σε ποσοτητα καπνου) & που εχουμε φτασει σημερα & που θα παμε αυριο... ρευματα τρελα 200-300w - συρματα Ti-Ni με θερμοκρασιες & αντιδρασεις που κανεις στην πραγματικοτητα δεν ξερει - τονους ατμου στα πνευμονια μας (πνευμονικες τζουρες) - δεκαδες υγρα που ο ελεγχος τους ειναι μονο ο τυπικος... & τι αλλο εχουμε να δουμε.Ειμαι πολυ υπερ της εξελιξης. αλλα η εξελιξη του η.τ. εμενα προσωπικα με ανησυχει & νιωθω οτι αρχιζει το "παιχνιδι" να παιρνει αλλη τροπη... φευγει απο την ευχαριστηση & την ικανοποιηση στην εναλλακτικη μορφη διακοπης του κ.τ. & παει σε μορφη gadjetoμοδας, για το ποιος θα εχει το τελευταιο μοντελου εργαλειου & ατμοποιητες που θα χρειαζομαστε  να κατασκευαζουμε ραφια να τους βαζουμε.* Τροφη για σκεψη  O0

εν μέρη το νέο το καλύτερο το καινούργιο έχει κάποιο νόημα ώστε να κρατηθεί το ενδιαφέρον σε υψηλά επίπεδα και δεν γυρίσεις στο κωλοτσιγάρο.

Αλλά συμφωνώ ότι πάει κατά διαόλου η όλη κατάσταση . Γράφτηκα σε διάφορα άλλα φόρουμ ή γρουπ στο Facebook και όταν βλέπω κάτι 4απλές αντιστάσεις , κάτι σε kanthal 0.05 μου γυρίζει το μάτι. Και από κάτω ο κάγκουρας υποσημείωση ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ.

Το ίδιο και με τα υγρά που έχουν εξαντλήσει όλη τη μυθολογία σε ονόματα και σχέδια.

Τέλος πάντων , το TC έστω και σαν ιδέα είναι κάτι πολύ θετικό για το χώρο.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 05, 2015, 23:43 από globalzero »

Αποσυνδεδεμένος χολερας

• **
  • 260
και ποιοι ήμαστε εμείς που θα κρίνουμε τους κανγκουρες.
και αυτοί το κέφι τους κάνουν. :) :)

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• 685
όταν σε λίγο δε θα μπορούμε να ατμίσουμε στα μαγαζιά ή αρχίσουν να βγαίνουν κατευθυνόμενες έρευνες με αυτά τα στησίματα μη πείτε τίποτα.

Θα τον κρίνω και παρακρίνω αφού έμεσα ή άμεσα επηρεάζει και τη δική μου απόλαυση.

ΥΓ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΑΤΜΙΣΤΕΣ

Αποσυνδεδεμένος blalck

• *
  • 58
  • Γιώργος
Δοκίμασα Ni200 αλλά δεν παίρνω τη γεύση που παίρνω με το nichrome, κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά το Ni200. Και τα δύο στημένα σε Russian 91% στο Evic vtc mini.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
Αναρωτιέμαι κατά πόσο κι ο ίδιος ο ατμοποιητής παίζει ρόλο στην ατμιστική απόδοση με ΝΙ200.

Εστησα 5 ατμοποιητές με ΝΙ200 και συνέκρινα την απόδοσή τους με τα ανάλογα στησίματα που κατά καιρούς έκανα με σύρμα χωρίς έλεγχο θερμοκρασίας.

ΕΒΙΒΑ: απογειώθηκε η γεύση του με το νικέλιο και έλεγχο.
ΚΑΥΦΟΥΝ Λ+ : Βελτιώθηκε αισθητά γεύση και το άτμισμα έγινε πιο βελούδινο. Οχι μεγάλες διαφορές, αλλά αισθητές.
ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ & ΕΡΛ: καμία διαφορά
ΜΙΝΙ ΓΚΟΜΠΛΙΝ: υπερτροφοδοσια, με τις ανάλογες συνέπειες.

Αποσυνδεδεμένος blalck

• *
  • 58
  • Γιώργος
Μπορεί να έχεις δίκιο γιατί δοκίμασα με τον derringer μονή αντίσταση και ήταν καλύτερη η γεύση, με το ίδιο υγρό.

Αποσυνδεδεμένος bill1960

• **
  • 133
 για μένα ειναι οτοι καλύτερο έχω δοκιμάσει Ν200 και tc

Αποσυνδεδεμένος FASMAKIS

• **
  • 150
  • Ατμο-ολικός
Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα συνατμιστή  :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος GiorgosDS

• *
  • 67
Έχω μια απορία, αλλάζουν τα σύρματα τη γεύση ή το στήσιμο που κάνετε?
Αν κάνουμε μια αντίσταση με Α1, ss, TI, N200 τα οποία έχουν την ίδια επιφάνεια ατμοποίησης και τα θερμάνουμε όλα π.χ. στους 300c (με όσα watt θέλει το κάθε ένα για παίξει εκεί) θα έχουμε διαφορετικό αποτέλεσμα σε γεύση και ντουμάνι?

Σε γεύση ναί, καθώς μία έστω και μικρή γεύση θα την έχει το σύρμα. Σε κάποιους εργοστασιακούς, π.χ gs air, οι κεφαλές βγάζουν μία ιδιαίτερη καμμενο-συρματίλα, που δίνουν και μία ιδιαίτερη γεύση στο κάθε υγρό. Σε επισκευάσιμους που στήνουμε εμείς και χρησιμοποιούμε διάφορα σύρματα και τα πλένουμε κλπ, ίσως όχι τόσο. Το ni200 ας πούμε εμενα μου φαίνεται λίγο πιό άγευστο απο τα κάνθαλ.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
Κουράστηκα!
Εχω πάρει κάνθαλ, νι200, τιτάνιο και SS.
Δεν λέω ότι είναι άσχημα τα "νέα" σύρματα, αλλά είναι κουραστικά!
Θέλεις το κατάλληλο μοντ, με καλή απόδοση στον έλεγχο θερμοκρασίας όλων των συρμάτων. Δυστυχώς, οι καλές πλακέτες μπαίνουν σε μεγάλα μοντ, οπότε τα φτηνά μικρά που έχω εγώ, δεν αποδίδουν καλά.
Αλλά κι όταν έχω κάτι που αποδίδει καλά, κουράζομαι να θυμάμαι ποιος ατμοποιητής φοράει ποιο σύρμα και να ρυθμίζω ανάλογα το μοντ.
Με κούρασε να ψάχνω αν η χ εταιρία έχει την ίδια τιμή υπολογισμού αντίστασης/θερμοκρασίας μ΄αυτήν που έχει by default το μοντ, ή θέλει κι άλλη ρύθμιση το μοντ.
Και κουράστηκα επίσης να δουλεύω τιτάνιο και SS σε VW. Δίνουν τόσο μικρή αντίσταση, που ξελιγώνει τις μπαταρίες κι είμαι συνέχεια πήγαινέλα στον φορτιστή με τις 18650.

Σκέφτομαι ότι όλο αυτό δεν έχει νόημα ή δεν έχει νόημα ακόμη. Στην τελική, ένα κάνθαλ 20ράκι δουλεύει παντού καλά κι επιμένω ακόμη να θεωρώ παλιομοδίτικα ότι οι αντιστάσεις του 1.5ομ είναι οι καλύτερες. Στα βατ δεν ξεφεύγω πολύ, οπότε θεωρώ αρκετά ασφαλές το άτμισμά μου.
Ισως να χάνω κατιτίς σε γεύση... αλλά στην τελική, μήπως σε όλα στη ζωή μας έχουμε το καλύτερο;

Σκέφτομαι σοβαρά να επιστρέψω στο απλό συρματάκι, κανθαλ ή nichrome, να κρατήσω λίγο 32ρι για τον μοναδικό cloud chaser που θα κρατήσω και να στήνω μια φορά τη βδομάδα όλους τους υπόλοιπους με λεπτό συρματάκι στο 1.5 ομ. Συχνές αλλαγές στα 15μλ σίγουρα προστατεύουν τη γεύση.

Αποσυνδεδεμένος Ntinlanden

• 638
Πεστε με παραξενο αλλα θελω να τα πω!
Εχουμε χασει τη μπαλα και το γηπεδο μαζι με τοσα συρματα, ποιο συρμα τι τυπο, που θα το βρω αυτο το συρμα, ποια μαρκα συρματος, πιο μοντακι τα παει καλυτερα με το ταδε συρμα, κλειδωσαμε σωστα την αντισταση? ποιο tcr για αυτο το συρμα και καθε λιγο μας βγαζουν και κατι αλλο κατι "καινουριο" στο χωρο του ατμισματος και πεφτουμε ολοι να το δοκιμασουμε γιατι ειναι καλυτερο απο τα προηγουμενα.
Γεμιζουμε το σπιτι με καρουλια απο συρματα, δεν μας φτανουν ομως, θα δοκιμασουμε και το ταδε, ταδε μαρκα, απο αυτο το μαγαζι.

Χαλαμε φαια ουσια, χαλαμε χρονο, πονοκεφαλιαζουμε αντι να παταμε ενα κουμπι και να ατμιζουμε αντι να καπνιζουμε.
Σιγουρα οι επομενες γενιες ατμιστων θα τα βρουνε ολα πιο ευκολα γιατι θα εχουν κατασταλαξει απο εμας.

Εχω μαζεψει και εγω ενα σωρο καρουλακια με συρμα, θα πειραματιστω και εγω με αυτα για να μη λεω μεγαλα λογια, αλλα οταν θελω να ατμισω χωρις παρατραγουδα και πονοκεφαλους θα στηνω με kanthal θα βαζω βαμβακι και υγρο και θα παταω το κουμπι.

Δεν απευθυνομαι σε κανεναν μη παρεξηγηθω.

Τα εβγαλα απο μεσα μου. ;D

Κραξτε με τωρα.

:bye:

Αυτα ειχα γραψει αλλα μαλλον τα ειπα σε λαθος νημα, εδω μου φαινετε πιο σωστα να ηταν.

:)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359958 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110743 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374920 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328215 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6440 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99938 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F