vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

660 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, camber, manoslykos

Δίνουν καλύτερη εμπειρία ατμίσματος τα σύρματα ni200 και τιτάνιο, η μήπως όχι..

Αποσυνδεδεμένος chrishar

• *
  • 94
  • Φύλο: Άντρας
Δεν έχω την εμπειρία άλλων εδώ μέσα, ειδικά σε επισκευάσιμους.
Έχω δοκιμάσει τον Ego ONE mega και Triton με νικέλιο και τιτάνιο στις εργοστασιακές κεφαλές. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν τεράστια η διαφορά με τις CLR + canthal που χρησιμοποιώ τώρα. Στις CLR δεν είχα επιτυχία στο στρίψιμο με NI200 λόγω απειρίας και μικρού χώρου. Έχω έναν κλώνο Erl αλλά δεν δοκίμασα ακόμη NI200 γιατί είμαι καλυμμένος με την γεύση που δίνει το canthal.
Το ότι ΝΙ είναι πολύ μαλακό, τα δύο αριστερά χέρια και η έλλειψη χρόνου δεν με άφησαν να ασχοληθώ αρκετά για να τα καταφέρω.
Οπότε προσωρινά είμαι στην επιλογή 1

Αποσυνδεδεμένος teo77

• 1450
για την αυτονομια δεν νομιζω τουλαχιστον σε ελεγχο με τιτανιο οπως ανεφερα knight.αλλα στο οτι χρειαζονται βελτιωσεις ειναι πολυ σωστο.

Αποσυνδεδεμένος chillo

• 1638
μα περισσότερο ατμο δίνει το Nichrome απο Κανθαλ, αφου ανάβει νωρίτερα ή κάτι έχω λάθος στο μυαλό μου;
Bέβαια το γνωστό 3πλο-κλάφτον-σαμπ-κοιλ θα ήταν πιο επώδυνο με Nichr  ;D

Αποσυνδεδεμένος knight77

• 667
για την αυτονομια δεν νομιζω τουλαχιστον σε ελεγχο με τιτανιο οπως ανεφερα knight.αλλα στο οτι χρειαζονται βελτιωσεις ειναι πολυ σωστο.

Δεν ξερω τι γινεται με το τιτανιο, αλλα με Ni200 η αυτονομια επεσε κατακορυφα σε σχεση με το Kanthal  ;)

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
μα περισσότερο ατμο δίνει το Nichrome απο Κανθαλ, αφου ανάβει νωρίτερα ή κάτι έχω λάθος στο μυαλό μου;
Bέβαια το γνωστό 3πλο-κλάφτον-σαμπ-κοιλ θα ήταν πιο επώδυνο με Nichr  ;D

Το Nichrome δεν κάνει για έλεγχο θερμοκρασίας. Επίσης σε clapton, fused κτλ πολλοί προτιμούν nichrome στο εσωτερικό σύρμα αντί για kanthal ακριβώς επειδή παίρνει πιο γρήγορα και δεν περιμένεις μισή ώρα να ανάψει το coil.

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
Δοκιμασα σε φιλο το Ni200 & θεωρω οτι το Kanthal υπερτερεi εναντι του ni γιατι αντεχει σε μεγαλυτερες θερμοκρασιες, ειναι πιο σταθερο - δινει πολυ καλυτερη γευση. Για το Τιτ. δεν ξερω μιας & δεν εχω δοκιμασει, αλλα μενω στο kanthal σταθερα μεχρι να υπαρξουν & οι αναλογες εξελιξεις στο μελλον...  O0

Αποσυνδεδεμένος chillo

• 1638
με το TC άσχετο το μηνυμά μου,  ρώτησα αν κάνω λάθος που θεωρώ (εγώ και οι άλλοι) πως εφόσον το Nichrome είναι γρηγορότερο απο Κανθαλ (που δεν κάνει ουτε αυτο για TC), αρα εχει περισσότερο ατμο, αρα και περισσότερη γεύση στη τελική στη τζουρα.
Τουλάχιστον συμφωνούμε καταλαβαίνω πως το κανθαλ δεν ειναι το... ιδανικότερο..
Δηλαδη κάνουν και μαγικά στο κλαπτον, γρηγορο σύρμα + αργο σύρμα, μουρλια είναι!

edit
έχουν φάει φόλα τελικά ο μάτης κι ο μυαλός απο το εμπόριο..
ευτυχώς και ο Micro έγινε Macro δηλαδή, για να μας μπερδεύει περισσότερο με απλούστερα...  :) :))
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 05, 2015, 18:59 από chillo »

Αποσυνδεδεμένος χολερας

• **
  • 260
το TC κατα την γνώμη μου θελει πολλή καλη πλακέτα τύπου evolv και yihi με προτίμηση στην evolv για μένα για να απόδοση σωστά. :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
Kαι με το στικάκι μια χαρά αποδίδει.
Και με το smok xcube II που το δοκίμασα, το ίδιο.

Αντίθετα, δεν θα βάλω την υψηλότερη βαθμολογία στη yihi για την πλακέτα του IPV2
Το δε dna40 καλά αποδίδει, αλλά αν είναι να πατάω τόσους συνδυασμούς κουμπιών κάθε φορά που θέλω να ανεβάσω 5 βαθμούς θερμοκρασία, άστο καλύτερα.

Το πόσο σωστά αποδίδει εξάλλου το tc έχει να κάνει και με άλλους παράγοντες. Τον πόλο, τα σύρματα που χρησιμοποιούμε και τον ατμοποιητή.

Εσύ όμως για να το λες, τι έχεις στο μυαλό σου; Ποιες πλακέτες δοκίμασες και δεν έκαναν δουλειά; Φαντάζομαι βέβαια ότι dna και yihi δοκίμασες. Ποιες από yihi;

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
Αυτο που γραφω πιο κατω ειναι καθαρα προσωπικη αποψη χωρις να αναιρώ τα λεγόμενα κανενος.

Το TC προσωπικα πιστευω οτι δεν μπηκε στα μοντακια για βελτιωση της γευσης , ουτε για περισσοτερο ντουμανι , ουτε για περισσοτερο χτυπημα , ουτε για βελτιωση καταναλωσης υγρου ή μπαταριας.

Το TC μπηκε στα μοντακια για να μην επιτρέπει τη θερμοκρασια να ανεβει σε επικινδυνα επιπεδα .
Ακομα και το λιγο καμένο που θα παρει καποιος , ειναι κι αυτο στην ιδια καταταξη με τα παραγωγα της γλυκερινης οταν την ''τιγανιζουμε'' με τις subohm αντιστασεις των 0.01 - 0.5 Ωμ.  Και σε αλλες αντιστασεις φυσικα , οι οποιες δεν χρειάζονται τεραστιες δυναμεις για να λειτουργησουν , αλλα εμεις ''παταμε'' για να παρουμε την ''υπερατμοντουμανοκατασταση''.
Μπορει να μην ειναι τοσο επικινδυνο το λιγο καμενο , αλλα δεν παυει να παραγει κι αυτο διαφορα παραγωγα καυσης αντι να μας δωσει τον αγνο ατμο απο το ατμοποιημενο υγρο μας.

Οποτε κατα προσωπικη αποψη παντα (ναι το ξαναλεω ), το TC υπαρχει για να μην επιτρεπει το καμενο  απο μια σπειρα που δεν παταει καλα ή απο λαθος ποσοτητα τροφοδοτικου υλικου (δηλαδη γενικα στησιμο) και να μην αφηνει τη θερμοκρασια της γλυκερινης να ανέβει σε μεγαλα και επικινδυνα επιπεδα και αντι ατμο απο το υγρο , μας δωσει κανενα διαολοαεριο.

Η οποια βελτιωση σε οποιοδηποτε τομεα - γευση,ντουμανι-χτυπημα , θα υπαρξει γιατι αν δεν ειναι σωστα στημένη μια αντισταση για TC , δεν δουλευει σωστα και σε αναγκαζει να μαθεις θέλοντας και μη.

Προσωσπικη αποψη παντα...... :)

Υ.Γ.

Ειτε Ti , ειτε Ni200 , ειτε SS, ειτε.........οτιδηποτε συρμα κι αν εχει καποιος για να δουλεψει TC , η αντισταση αυτη απο τη στιγμη που ειναι στα ''ταρταρα'' , η καταναλωση σε υγρο και μπαταρια δεν μπορει να ειναι μικρη.....

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 05, 2015, 20:28 από shadockan »

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
Γι αυτο Shadockan, ας ατμιζουμε φυσιολογικα μεχρι τα 15w να μην μας νοιαζει τιποτα μετα  ;)

• 4515
χχμμμμμ...... :hmmm:

Το 15W δεν μου λεει κατι φιλε .

Θα ελεγα οτι το κυριο σημειο για 'μενα , ειναι το να μαθουμε να στηνουμε σωστα τις αντιστασεις μας και να τηρουμε τις αναλογιες σε ολες τις παραμετρους που υπαρχουν στο θεμα  ηλεκτρικο ρευμα.

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
Εγω ακομα παντως καμενο δεν εχω φαει τα τελευταια 4 χρονια και ειδικα τον τελυταιο χρονο με τις 0,5 ωμ και τα 25-28 watt που παιζω καθημερινα .
Αλλοι ειχαν χτυπημα με μηδενικες βασεις  :sfyrigma: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

• 4515
Μα δε ντρεπεσαι λιγο βρε ;;;;    :fight_knuppel: :fight_knuppel: :fight_knuppel:

Ολα μας τα απλυτα , στη φόρα θα τα βγαλεις ;;;;;

Ναι.....ειχα χτυπημα με μηδενικη και 0.03Ωμ χωρις Ti-Ni-SS κλπ.κλπ.κλπ.
Τωρα τι σοϊ χτυπημα ηταν αυτο........ειναι αλλο θεμα.... :))

Αν θυμασαι , ιδιαιτερα εσυ , καποιοι απο 'δω μεσα εγιναν πειραματοζωα , για να μπορουν σημερα καποιοι να ατμιζουν ομορφα,ευκολα κι ωραια........

Δεν θυμασαι πως μιλουσε ο Alexmach ????    Ποιος τον καταλαβαινε τι ελεγε ;;;;;    Τον Ηλια ;;;     Για να μη πω για 'σενα.....  Τα λογια ειναι περιττα......   Πες μας λιγο τι νικοτινη ατμιζεις ......     :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Τι ελεγχος να σε πιασει εσενα και τι καμενο ;;;;;

Αποσυνδεδεμένος χολερας

• **
  • 260
τι πλακέτες εχω δοκιμάσει.    χμ χμ για να σκεφτώ  α ναι μαλων καμια. μηχανικό από gus εχω. :wall: :wall: :wall: :wall:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359965 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1005 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114275 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450270 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110743 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374928 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328219 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6440 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99938 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F